FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vukusic je dobro propao cim se on spominje u kontektsu i Sarajeva i Hajduka, no s obzirom da ima tek 24 godine moze proci, vratili bi mi njega u zivot vrlo brzo 

Pyro is not a crime !
Tacno se covjek najezi gledajuci ovo sad. Pogotovo ovaj Milosev gol u Lukavici.hilmo je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Spominje se i mali Jelisic. Jel neko zna gdje je sad, bio je u Bayernu 2...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Da li se Stepanov priključio ekipi ?
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ma dajte ljudi ba kakva vam je to prica, pljuvanje sjevera, nidje veze ba. Svi smo nekad bili djeca, neki su isli na sjever jer u tim godinama malo slobodnije izlazis i lozi te ta prica o navijanju pa ides na sjever jer ti se navija, ni vi tad ne bi voljeli da vam neko kaze "stas ti ovdje, idi zadacu radi". Sjever nije i nece propasti zbog te djece, djeca su bila na sjeveru i prije par godina kad je sjever bio puno bolji nego sad ali je lakse vidjeti djecu izmedju tristo ljudi nego izmedju 3000.
Svi mi smo na tribini radi Sarajeva, nije bitno koja je tribina i ne treba mjeriti ljubav po tribinama.
Svi mi smo na tribini radi Sarajeva, nije bitno koja je tribina i ne treba mjeriti ljubav po tribinama.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- moustapha
- Kontakt:
Joj, on je meni prava enigma. Gdje je covjek?belosevic28 je napisao/la:Spominje se i mali Jelisic. Jel neko zna gdje je sad, bio je u Bayernu 2...
#divovi
Ma yebo Galatu, da je kako dobiti ove utakmice do kraja sto igramo.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Jelisic i Vukasic bi bili ekstra pojecanje
Jeste.Alpasinac je napisao/la:Da li se Stepanov priključio ekipi ?
Jal treniraju na Butmiru ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ko je Vukasic?Zizou je napisao/la:Jelisic i Vukasic bi bili ekstra pojecanje
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jelisic bi bio pun pogodak on i dulja po krilima bi mogli biti sjajan tandem a u istom trenutku oba momka mlada zeljna dokazivanja,a Ante Vukusic nekada velika nada HR nogometa ali izgleda nista od toga,pa nezz mozda i nebi bilo lose njega dovesti mozda se i vrati u zivot 
P.S
Malo sam pogledao statistiku toliko osporavanog Velkoskog u dresu Sarajeva sve ukupno 65 utakmica 29 golova i 11 asistencija ja nemislim da je to uopste lose

P.S
Malo sam pogledao statistiku toliko osporavanog Velkoskog u dresu Sarajeva sve ukupno 65 utakmica 29 golova i 11 asistencija ja nemislim da je to uopste lose

Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 11 nov 2015, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo
A Antekanarinac je napisao/la:Jelisic bi bio pun pogodak on i dulja po krilima bi mogli biti sjajan tandem a u istom trenutku oba momka mlada zeljna dokazivanja,a Ante Vukusic nekada velika nada HR nogometa ali izgleda nista od toga,pa nezz mozda i nebi bilo lose njega dovesti mozda se i vrati u zivot

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Vukusic je do prije 3 godine bio najbolji mladi igrac u hnl-u u dresu Hajduka! Da je kojim slucajem igrao za Dinamo, sigurno ne bi bio prodan u Pescaru za 4 miliona eura vec mozda u Englesku, Njemacku za 14 mil.!
Po meni bi on bio puni pogodak, jos je on mlad, 24.godine, a i mi imamo dobra iskustva sa hrvatskim igracima, posebno ovim koje treba 'vratit u zivot'
Po meni bi on bio puni pogodak, jos je on mlad, 24.godine, a i mi imamo dobra iskustva sa hrvatskim igracima, posebno ovim koje treba 'vratit u zivot'

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jbtga Vukusic*Bolanos je napisao/la:Ko je Vukasic?Zizou je napisao/la:Jelisic i Vukasic bi bili ekstra pojecanje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste, bas je neko prije tebe to pitao vecAlpasinac je napisao/la:Da li se Stepanov priključio ekipi ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
jel ima neki igrac kojeg je Jesic vodo za sobom gdje je bio trener, il da nam neko izvuče koga je doveo npr u cska il litex?
Kazu neka menadzerska agencija je dovela bruku Brazilaca koji igraju na svjezinu i pokusavaju potpisati ugovor.Ne treba se zalijetati,najvise se uzdam u Jesica koji ce dovoditi svoje igrace.
pa ako znaju igrati lopte lahko ih je onda fizicki spremiti, imamo dovoljno dugu pauzu 

Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: bvsic, GradKamena2 i 9 gostiju.