Jel moguce

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jel moguce
Prvo danas udjem na forum, vidim naka panika, brane se ko ludi.. Kad akcija..
Pogledaj samo stanje u PL BiH...simidobar je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:03Prvo danas udjem na forum, vidim naka panika, brane se ko ludi.. Kad akcija..osjete Sipu u kostima.
![]()
Znaju da su krivi samo nisu sigurni koliko toga ce im pronac..![]()
![]()
Udarila im sila u glavu... sreca pa se danas bar nesto pomjerilo..Vanja8 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:07Pogledaj samo stanje u PL BiH...
Dok je "najtrofejniji" osvajao titule, UEFA povede istragu,a gospodar ode da se odmara...
I tako dok se NAJDWAŽI odmarao,PL BiH fercala bez problema...
Tivra se pola godine,odmah akcija "VAR", po nalogu UEFA-e...![]()
Vjezba on kod kuce odavno, ima i licnog trenera.
?
Ja i ? To i on kaze.. znas kolko nas ku*ac boli za njega.. se*onja..mohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:24?
Jer je pitar Salem Prolic uhapsen? Bravo decko.![]()
Ma tvoj je zivot Svicarska.. nije moguce da si iz Sarajeva i iz BiH a da si tako naivan..mohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:36Stani da vidim jesam li te dobro shvatio.
Uhapsen deklarisani pitar i dugogodisnji pik FK Sarajevo na izborima za savez, a ti mene pitas je li nas strah?
Svasta.![]()
![]()
Ne rece ti nama ko je vozio ?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:38Kae; dosla zena kod ginekologa i zali mu se:
Doktore, kad god raširim noge čuje se; Naprijed Željo!
Ne brinite, gospođo; puno pichaka danas to govori.
![]()
![]()
![]()
![]()
Vecina pitara na forumu je poglupa, u to sam se licno uvjerio u ovih par dana, ili se radi o klincima, ili su teski papci ili fakat glupi do tog nivoa da ih bukvalno mozes sprdati na svakom postu, vjerovatno od svega po nestomohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:36Stani da vidim jesam li te dobro shvatio.
Uhapsen deklarisani pitar i dugogodisnji pik FK Sarajevo na izborima za savez, a ti mene pitas je li nas strah?
Svasta.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.