FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 23 mar 2014, 23:27

bordograd je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Trebala bi nam cijena karte biti ista k'o vama za sjever jer su isti uslovi, al' jbg...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Pod uslovom da nema kiše, uvjeti na jugu AFH su neuporedivo bolji nego u onoj zdenci na vašem sjeveru. Ko je bio jednom u onoj zdenci zna o čemu govorim. I šta je problem u 10 KM? Koliko su nama karte za derbi? Pa isti nam je standard, živimo u istom gradu brate dragi.. Ko želi da ide ići će, bila karta 5 ili 15 KM. ;)
To za uslove ne bi se slozio, jedino sto enmas stolice za sjedenje a natkriveno ti, teren blizu uslovi neizmjerno puno bolji za gledanje utakmice su na sjeveru grbavice nego na jugu koseva. Pa ja sa juga ne mogu broj da vidim na ledjima da ne znam igrace ne bi poznao ko je koji. A suprotnu stranu terena uopste ne vidim kolko je daleko hehe.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 23 mar 2014, 23:28

Ovo sam napisao i na temi torpedera:

Šta je ovo? Neko se zajebava? Recite mi da je ovo šala ili udbaši pokazuju ponovo svoje pravo lice. Pardon konstantno. Cijena juga i sjevera različita. Čuj ima sjeverozapad, a nema jugozapad :lol: :lol: :lol: . Nema ni centralni dio zapada. Jah udbaša, jah go.vana. :lol:

S obzirom da je Dino papčić, pokrenuo rat protiv nepravilnosti u BH fudbalu. Što ga papčić sam krši? Đubrad udbaška.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 23 mar 2014, 23:29

anonimni je napisao/la:A sto se napaliste...

Nije problem cener, dacu ga, al' je stvar sto su za 2 iste tribine cijene razlicite, poredjenje sa zdenkom ne stoji jer i nasi daju isto para za kartu kao i vi, ne brani niko vama da se pojedinacno odvojite i sjednete u drugi dio sjevera...

pasa na sjeveru su navijaci Sarajeva normalno je da karta manje kosta,zamisli cak 3 marke haha,inace sta mislite da vam prepolovimo jug,jer po pravilima uefe to je procenat koji je propisan,kao sto vi nama date frtalj sjevera?Lik im otvori jug oni nezahvali da te bog dragi sacuva,i puno im 10 maraka ciganluk zestoki

selfmade
Kontakt:

Post Postao/la selfmade » 23 mar 2014, 23:31

anonimni je napisao/la:Trebala bi nam cijena karte biti ista k'o vama za sjever jer su isti uslovi, al' jbg...

Cijene su razlicite zbog toga sto u propisima NS/FS BiH stoji da ulaznice za tribine domacih i gostujucih navijaca, ako su iste kvalitete, moraju biti iste. Mozda jug nije prijavljen kao tribina za gostujuce navijace, vec jugozapad ;) Samim tim, moze cijena ulaznica biti razlicita. Pa vi skontajte, je'l bolje dati 10 i otic na jug ili 15 i otic na zapad.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 23 mar 2014, 23:32

ultrahell24 je napisao/la:

moze kad nama sjever bude kao i jug! Treba vam po pravilima uefe dati pola juga jer to je taj famozni procenat koji vi postujete,kakvi uslovi to da maknete stolice pa na betonu sjedimo,ili ih odsarafite
U tom slučaju vi nikada ne bi mogli dobiti više od 500 karata.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 mar 2014, 23:32

Najbolje bi bilo uvesti taj procenat.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 mar 2014, 23:33

Pa prosli put ste uradili normalno i stavili istu cijenu karata za sjever i jug, clanovima ste snizili sjever i dobro profitirali, al' je protiv pravila Saveza ovo, tek ovo sto kaze @ selfmade moze biti varka tih pravila jer je gostujuci dio prazan...

Kako god, nek' derbi bude dobar k'o prosli put, al' s boljim rezultatom i ja se necu zaliti :D

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 23 mar 2014, 23:33

franklampard8 je napisao/la:
fkzeljeznicarba je napisao/la:Super od njih što su jug otvorili. (Y)
Pripazili smo vas opet komsije :D
Ma otvorili su jug zbog toga da ne moraju otvarati dio zapada na kojem smo mi jer bi ga kao i prošli put fino napunili i napravili bolju atmosferu nego na polupraznom jugu sa 10 km cijenom karte. Ajd što su pitari, pitari al mi nisu jasni naši koji više nisu skontali sa kakvim zlom decenijama imamo posla.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 mar 2014, 23:35

anonimni je napisao/la:Pa prosli put ste uradili normalno i stavili istu cijenu karata za sjever i jug, clanovima ste snizili sjever i dobro profitirali, al' je protiv pravila Saveza ovo, tek ovo sto kaze @ selfmade moze biti varka tih pravila jer je gostujuci dio prazan...

Kako god, nek' derbi bude dobar k'o prosli put, al' s boljim rezultatom i ja se necu zaliti :D

Ovako drug.
Pravilo kaze da cijena karte za gostujuci sektor ne smije da se razlikuje od cijena za domaci sektor ako su uslovi isti.
Posto je na snazi zabrana o dolasku navijaca gostujuci sektor mora biti zatvoren,u ovom slucaju jugozapad je prijavljen kao gostujuca tribina i ona mora biti zatvorena zbog zabrane.

Sjever,istok,sjeverozapad,jug su prijavljene kao domace tribine i organizator utakmice diktira cijenu karata za svoje naviajce kako hoce.

Dakle,nema tu nista "protiv pravila"
1946

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 23 mar 2014, 23:36

JosipBukal je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
fkzeljeznicarba je napisao/la:Super od njih što su jug otvorili. (Y)
Pripazili smo vas opet komsije :D
Ma otvorili su jug zbog toga da ne moraju otvarati dio zapada na kojem smo mi jer bi ga kao i prošli put fino napunili i napravili bolju atmosferu nego na polupraznom jugu sa 10 km cijenom karte. Ajd što su pitari, pitari al mi nisu jasni naši koji više nisu skontali sa kakvim zlom decenijama imamo posla.
vi nam kazete :lol: na tribini gdje treba da je 500 ljudi prodate 1500 karti,rizik da neko umre je ogroman vi nekom pricate

selfmade
Kontakt:

Post Postao/la selfmade » 23 mar 2014, 23:36

anonimni je napisao/la:Pa prosli put ste uradili normalno i stavili istu cijenu karata za sjever i jug, clanovima ste snizili sjever i dobro profitirali, al' je protiv pravila Saveza ovo, tek ovo sto kaze @ selfmade moze biti varka tih pravila jer je gostujuci dio prazan...

Nek bolji pobjedi i osvoji takmičenje.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 23 mar 2014, 23:37

Cuj Okic nebi dosao u nas,ma jok kao i sto nisu prije njega dolazili iz manjeg kluba u sampiona!

Treba nama jedan dobar vezi igrac kao sto je bio Zeba te napadac onom iz Zrinjskog Bekicu ugovor istice ,probati dovesti i Rizvanovica iz Olimpica,Muharemovica ,vratit Zebu i to je to!
Ove sezone ako nista i neosvojimo nije smak svijeta!Bitno je europu izboriti jer ona nam je najveci sponzor!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 23 mar 2014, 23:38

@ Head
Legalno je onda, al' je i ciganski, ako cemo iskreno, no dobro, koristite kad mozete...
selfmade je napisao/la:Nek bolji pobjedi i osvoji takmičenje.
Upravo tako, zivio ! :)

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 23 mar 2014, 23:38

selfmade je napisao/la:

Nek bolji pobjedi i osvoji takmičenje.
haha, nije finale decko, imaju ovde 2 ekipe spremne da ispleskaju tko god od vas da prođe dalje ;)

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 23 mar 2014, 23:41

Ma u stvari ne treba ni iči na lavor i to bi uprava trebalo da zvanično pozove navijače. Stvarno je više dosta trpljenja njihovih provokacija a naši. ko kakva djeca cviječa šute.

Damba87
Kontakt:

Post Postao/la Damba87 » 23 mar 2014, 23:43

nezz jeste skontali ali se u srijedu jug tretira kao domaca tribina. ;)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 mar 2014, 23:44

Damba87 je napisao/la:nezz jeste skontali ali se u srijedu jug tretira kao domaca tribina. ;)
bice vracanja u vidu stolica ali cemo mi to opet platiti :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 23 mar 2014, 23:46

Jedino pozitivno je sto je Jug domaca tribina, pametan ce skontati :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 mar 2014, 23:48

Guarin14 je napisao/la:Jedino pozitivno je sto je Jug domaca tribina, pametan ce skontati :mrgreen:
Jos da tribina nema mrezu 10 metara visoku pa iz nje jedino helikopterom izaci i uci u teren.
1946

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 23 mar 2014, 23:48

JosipBukal je napisao/la:Ma u stvari ne treba ni iči na lavor i to bi uprava trebalo da zvanično pozove navijače. Stvarno je više dosta trpljenja njihovih provokacija a naši. ko kakva djeca cviječa šute.
Sreća pa te niko ne sluša i sreća pa će Manijaci doći kao što smo i mi došli na Grbavicu da napravimo atmosferu koju samo mi u ovoj državi znamo napraviti, jer se proteklih godina sa svih strana sistematski radi na uništavanju i devalorizaciji najvećeg spektakla u domaćem fudbalu, sve u želji da ga stave u isti koš sa nekim drugim, nazovi derbijima. Zato, nadam se dobroj atmosferi i pobjedi Sarajeva naravno :D
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.