To za uslove ne bi se slozio, jedino sto enmas stolice za sjedenje a natkriveno ti, teren blizu uslovi neizmjerno puno bolji za gledanje utakmice su na sjeveru grbavice nego na jugu koseva. Pa ja sa juga ne mogu broj da vidim na ledjima da ne znam igrace ne bi poznao ko je koji. A suprotnu stranu terena uopste ne vidim kolko je daleko hehe.bordograd je napisao/la:Pod uslovom da nema kiše, uvjeti na jugu AFH su neuporedivo bolji nego u onoj zdenci na vašem sjeveru. Ko je bio jednom u onoj zdenci zna o čemu govorim. I šta je problem u 10 KM? Koliko su nama karte za derbi? Pa isti nam je standard, živimo u istom gradu brate dragi.. Ko želi da ide ići će, bila karta 5 ili 15 KM.anonimni je napisao/la:Trebala bi nam cijena karte biti ista k'o vama za sjever jer su isti uslovi, al' jbg...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo sam napisao i na temi torpedera:
Šta je ovo? Neko se zajebava? Recite mi da je ovo šala ili udbaši pokazuju ponovo svoje pravo lice. Pardon konstantno. Cijena juga i sjevera različita. Čuj ima sjeverozapad, a nema jugozapad
. Nema ni centralni dio zapada. Jah udbaša, jah go.vana.
S obzirom da je Dino papčić, pokrenuo rat protiv nepravilnosti u BH fudbalu. Što ga papčić sam krši? Đubrad udbaška.
Šta je ovo? Neko se zajebava? Recite mi da je ovo šala ili udbaši pokazuju ponovo svoje pravo lice. Pardon konstantno. Cijena juga i sjevera različita. Čuj ima sjeverozapad, a nema jugozapad

S obzirom da je Dino papčić, pokrenuo rat protiv nepravilnosti u BH fudbalu. Što ga papčić sam krši? Đubrad udbaška.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
pasa na sjeveru su navijaci Sarajeva normalno je da karta manje kosta,zamisli cak 3 marke haha,inace sta mislite da vam prepolovimo jug,jer po pravilima uefe to je procenat koji je propisan,kao sto vi nama date frtalj sjevera?Lik im otvori jug oni nezahvali da te bog dragi sacuva,i puno im 10 maraka ciganluk zestokianonimni je napisao/la:A sto se napaliste...
Nije problem cener, dacu ga, al' je stvar sto su za 2 iste tribine cijene razlicite, poredjenje sa zdenkom ne stoji jer i nasi daju isto para za kartu kao i vi, ne brani niko vama da se pojedinacno odvojite i sjednete u drugi dio sjevera...
Cijene su razlicite zbog toga sto u propisima NS/FS BiH stoji da ulaznice za tribine domacih i gostujucih navijaca, ako su iste kvalitete, moraju biti iste. Mozda jug nije prijavljen kao tribina za gostujuce navijace, vec jugozapadanonimni je napisao/la:Trebala bi nam cijena karte biti ista k'o vama za sjever jer su isti uslovi, al' jbg...

U tom slučaju vi nikada ne bi mogli dobiti više od 500 karata.ultrahell24 je napisao/la:moze kad nama sjever bude kao i jug! Treba vam po pravilima uefe dati pola juga jer to je taj famozni procenat koji vi postujete,kakvi uslovi to da maknete stolice pa na betonu sjedimo,ili ih odsarafiteanonimni je napisao/la:Trebala bi nam cijena karte biti ista k'o vama za sjever jer su isti uslovi, al' jbg...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Najbolje bi bilo uvesti taj procenat.
Pa prosli put ste uradili normalno i stavili istu cijenu karata za sjever i jug, clanovima ste snizili sjever i dobro profitirali, al' je protiv pravila Saveza ovo, tek ovo sto kaze @ selfmade moze biti varka tih pravila jer je gostujuci dio prazan...
Kako god, nek' derbi bude dobar k'o prosli put, al' s boljim rezultatom i ja se necu zaliti
Kako god, nek' derbi bude dobar k'o prosli put, al' s boljim rezultatom i ja se necu zaliti

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- JosipBukal
- Kontakt:
Ma otvorili su jug zbog toga da ne moraju otvarati dio zapada na kojem smo mi jer bi ga kao i prošli put fino napunili i napravili bolju atmosferu nego na polupraznom jugu sa 10 km cijenom karte. Ajd što su pitari, pitari al mi nisu jasni naši koji više nisu skontali sa kakvim zlom decenijama imamo posla.franklampard8 je napisao/la:Pripazili smo vas opet komsijefkzeljeznicarba je napisao/la:Super od njih što su jug otvorili. (Y)
Ovako drug.anonimni je napisao/la:Pa prosli put ste uradili normalno i stavili istu cijenu karata za sjever i jug, clanovima ste snizili sjever i dobro profitirali, al' je protiv pravila Saveza ovo, tek ovo sto kaze @ selfmade moze biti varka tih pravila jer je gostujuci dio prazan...
Pravilo kaze da cijena karte za gostujuci sektor ne smije da se razlikuje od cijena za domaci sektor ako su uslovi isti.
Posto je na snazi zabrana o dolasku navijaca gostujuci sektor mora biti zatvoren,u ovom slucaju jugozapad je prijavljen kao gostujuca tribina i ona mora biti zatvorena zbog zabrane.
Sjever,istok,sjeverozapad,jug su prijavljene kao domace tribine i organizator utakmice diktira cijenu karata za svoje naviajce kako hoce.
Dakle,nema tu nista "protiv pravila"
1946
-
- Kontakt:
vi nam kazeteJosipBukal je napisao/la:Ma otvorili su jug zbog toga da ne moraju otvarati dio zapada na kojem smo mi jer bi ga kao i prošli put fino napunili i napravili bolju atmosferu nego na polupraznom jugu sa 10 km cijenom karte. Ajd što su pitari, pitari al mi nisu jasni naši koji više nisu skontali sa kakvim zlom decenijama imamo posla.franklampard8 je napisao/la:Pripazili smo vas opet komsijefkzeljeznicarba je napisao/la:Super od njih što su jug otvorili. (Y)

Nek bolji pobjedi i osvoji takmičenje.anonimni je napisao/la:Pa prosli put ste uradili normalno i stavili istu cijenu karata za sjever i jug, clanovima ste snizili sjever i dobro profitirali, al' je protiv pravila Saveza ovo, tek ovo sto kaze @ selfmade moze biti varka tih pravila jer je gostujuci dio prazan...
- zivinaajkula
- Kontakt:
Cuj Okic nebi dosao u nas,ma jok kao i sto nisu prije njega dolazili iz manjeg kluba u sampiona!
Treba nama jedan dobar vezi igrac kao sto je bio Zeba te napadac onom iz Zrinjskog Bekicu ugovor istice ,probati dovesti i Rizvanovica iz Olimpica,Muharemovica ,vratit Zebu i to je to!
Ove sezone ako nista i neosvojimo nije smak svijeta!Bitno je europu izboriti jer ona nam je najveci sponzor!
Treba nama jedan dobar vezi igrac kao sto je bio Zeba te napadac onom iz Zrinjskog Bekicu ugovor istice ,probati dovesti i Rizvanovica iz Olimpica,Muharemovica ,vratit Zebu i to je to!
Ove sezone ako nista i neosvojimo nije smak svijeta!Bitno je europu izboriti jer ona nam je najveci sponzor!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Re: Odg: FK Željezničar
@ Head
Legalno je onda, al' je i ciganski, ako cemo iskreno, no dobro, koristite kad mozete...

Legalno je onda, al' je i ciganski, ako cemo iskreno, no dobro, koristite kad mozete...
Upravo tako, zivio !selfmade je napisao/la:Nek bolji pobjedi i osvoji takmičenje.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
haha, nije finale decko, imaju ovde 2 ekipe spremne da ispleskaju tko god od vas da prođe daljeselfmade je napisao/la:Nek bolji pobjedi i osvoji takmičenje.anonimni je napisao/la:Pa prosli put ste uradili normalno i stavili istu cijenu karata za sjever i jug, clanovima ste snizili sjever i dobro profitirali, al' je protiv pravila Saveza ovo, tek ovo sto kaze @ selfmade moze biti varka tih pravila jer je gostujuci dio prazan...

- JosipBukal
- Kontakt:
Ma u stvari ne treba ni iči na lavor i to bi uprava trebalo da zvanično pozove navijače. Stvarno je više dosta trpljenja njihovih provokacija a naši. ko kakva djeca cviječa šute.
nezz jeste skontali ali se u srijedu jug tretira kao domaca tribina. 

-
- Kontakt:
bice vracanja u vidu stolica ali cemo mi to opet platitiDamba87 je napisao/la:nezz jeste skontali ali se u srijedu jug tretira kao domaca tribina.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jedino pozitivno je sto je Jug domaca tribina, pametan ce skontati 

Jos da tribina nema mrezu 10 metara visoku pa iz nje jedino helikopterom izaci i uci u teren.Guarin14 je napisao/la:Jedino pozitivno je sto je Jug domaca tribina, pametan ce skontati
1946
Sreća pa te niko ne sluša i sreća pa će Manijaci doći kao što smo i mi došli na Grbavicu da napravimo atmosferu koju samo mi u ovoj državi znamo napraviti, jer se proteklih godina sa svih strana sistematski radi na uništavanju i devalorizaciji najvećeg spektakla u domaćem fudbalu, sve u želji da ga stave u isti koš sa nekim drugim, nazovi derbijima. Zato, nadam se dobroj atmosferi i pobjedi Sarajeva naravnoJosipBukal je napisao/la:Ma u stvari ne treba ni iči na lavor i to bi uprava trebalo da zvanično pozove navijače. Stvarno je više dosta trpljenja njihovih provokacija a naši. ko kakva djeca cviječa šute.

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.