Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
1xiLfer je napisao/la:Koliko se karti može uzeti na člansku?
Kaze on meni brate ba otkud ti djaba karte, reko moji ljudi znaju neke ljudeMojGradMojKlub je napisao/la:![]()
Ma što se navijanja na istoku tiče, znaš i sam da su se na zadnjem derbiju na ogradu verali i veći autoriteti od njega al' raja samo što im nije rekla daj odhebite ba, ko će navijati kad si ko na iglama
Upravo tako brate. Imamo slatke muke oko cifre i svi se nadamo najboljem. Ko može doći će hladno, ko ne može naći će načinjurisicduska je napisao/la:NEK JE NAMA JEDINI PROBLEM KOLIKO ĆE NAS DOĆI NA GALATASARAY. Ljubi vas brat uspješne i prosperitetne. Tugo moja sjećam se nemamo za plate, igrači ne igraju, trenera nemamo, baljak nam vedri i oblači, pa redžepagić i ini. Vidi nas sad, prava ljepotica, prava lijepa fudbalska balkanska priča, sa našim šmekom. Ne bi mi bili mi da uvijek ne tražimo više i bolje i hvala vam na tom, to nas je dovelo dovde. Nek nemamo podanički mentalitet i nek nam nije dovoljno hljeba i igara, samo tako možemo napredovati. Uvijek više uvijek bolje uvijek korak ispred svih. A ovo nam pokazuje koliko smo narasli, vratite se u bosansku realnost pa zamislite šta smo sve postigli i gdje smo bili i to će vam dati snagu i privatno da napredujete jer je dokaz da se može. HVALA TI KLUBE JEDINI ŠTO SI PRIMJER KAKO TREBA, ŠTO POSTAVLJAŠ STANDARDNE I ŠTO TEŽIŠ VEĆEM I BOLJEM, a dosanjat ćemo i himnu lige prvaka na novom stadionu dok smo živi. Dođite na tekmu ne zbog Galatasaraya nego zbog kluba on to zaslužuje, raste i rasti će a i mi s njim. Vidimo se.
Ove sezone za Mladost P. u 11 utakmica zabio 7 golova sto je odlican podatak i sigurno da bi trebali skrenuti paznju Ješiću na njega.jurisicduska je napisao/la:Sjećal se ko u Lukavici, Kojašević tek došao, nas milion na tribini, vruće, nema vode, njemu ne daju specijalci da nam baci vodu, baci PIKSI specijalca na lažnjak, meni baci vodu, postade ljubimac.
Nešto mi pade na pamet, spominje se. To me baš veže za njeg.
Mnogo sam ti zavidio na toj vodijurisicduska je napisao/la:Sjećal se ko u Lukavici, Kojašević tek došao, nas milion na tribini, vruće, nema vode, njemu ne daju specijalci da nam baci vodu, baci PIKSI specijalca na lažnjak, meni baci vodu, postade ljubimac.
Nešto mi pade na pamet, spominje se. To me baš veže za njeg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.