FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako ide prodaja clanskih, zna li neko.
Ma nije bas ni losa ekipa sredina tabele, solidno.
Ali imali su ekipe i prije se to sredi,....
Klub treba reorganizaciju,klub od srca kluba(skupstine)pa dalje
Ma nije bas ni losa ekipa sredina tabele, solidno.
Ali imali su ekipe i prije se to sredi,....
Klub treba reorganizaciju,klub od srca kluba(skupstine)pa dalje
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Ovaj lik se bavi analizom, radio u Austrijskoj mladoj repci.desperados je napisao/la:Da li su tu sve njegovi igraci?
Vjerovatno mu igrači plate da im uradi analizu.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
I ja sam mislio da je ovo on, medjutim nije ovo Husara, ovo je potpuno neki drugi covjek.desperados je napisao/la:Da li su tu sve njegovi igraci?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- ASD
- Kontakt:
To je ovaj lik.bhpremierliga12 je napisao/la:I ja sam mislio da je ovo on, medjutim nije ovo Husara, ovo je potpuno neki drugi covjek.desperados je napisao/la:Da li su tu sve njegovi igraci?
https://www.transfermarkt.com/admir-koz ... iner/27563
-
- Kontakt:
Hvala na informacijama. Mislio sam da se radi o Husarinoj agenciji, pa mi je cudno bilo sto ima igraca za koje znam da nisu njegovi.
-
- Kontakt:
I tako jos jedan potpisan ode a da sezona nije ni pocela.
Znqm znam povrijedjen, jbo to sto su ga povrijedjenog i potpisali
Koji jbeni amateri
Znqm znam povrijedjen, jbo to sto su ga povrijedjenog i potpisali

Koji jbeni amateri

- TzBulevar87
- Kontakt:
Sto se mene tice, Anel Husic je Slobodas 1/1. Anele, hvala ti za sve i zelim ti brz oporavak, nadam se da ces se opet nekada vratiti u crveno-crni dres jer si jedan od rijetkih koji je postovao ovaj dres od pocetka do kraja! Anel Husic jedan od nas 

075
- Beduin
- Kontakt:
To i ja ne razumijem j3bote, uradis li ti ikakve pretrage, vjezbe, ljekarski pregled ili samo se rukujes i cekas hoce li pristati na tvoje uslove igrac. Ono bas amaterski radimo i mene stid ovakvih stvari u nasem fudbalu, nebitno koji je klub u pitanju sad.
Steta za Anela, daleko bolju karijeru je ovaj momak mogao napraviti i nadam se da hoce. Ako ozdravi i odradi dobre pripreme, dobro nam dosao.
Steta za Anela, daleko bolju karijeru je ovaj momak mogao napraviti i nadam se da hoce. Ako ozdravi i odradi dobre pripreme, dobro nam dosao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ma urade urade..
A tek nagomilas strance ko da ne znas pravila lige.
Zbrda zdola..
Ala salamet.
A tek nagomilas strance ko da ne znas pravila lige.
Zbrda zdola..
Ala salamet.
Ova oprema dobro izgleda:

Samir Bekrić u jeseni karijere obući će dres tuzlanske Slobode, saznaje portal seljacke.ba
Meni je iskreno los Bekric, jest da su ga neki ovdje prizeljkivali kao zvučno pojacanje
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Samir Bekric zv. Tuce je i u poznim igrackim godinama doktor za sve veznjake izuzev Zebe koji su posljednjih godina nosili dres tuzlanske Slobode.
Ima jos magije u njegovim nogama!
Ima jos magije u njegovim nogama!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Znaci u sredini Bekrić, Trninić, Pršeš, Ristić, Hodžić, Maksimović i Martelat...Bit ce borbe za prvih 11.
Hajde dajte nam jos tog stopera pa da se potucemo sa svima ko ljudi.
Hajde dajte nam jos tog stopera pa da se potucemo sa svima ko ljudi.
-
- Kontakt:
Stoper nam je neophodan, prema naprijed ima i previse igraca. Ne znam kako ce srezati kvotu stranaca. Ali za sada ovo izgleda pristojan tim. Samo da ne bude nekih problema u upravi kako mi to znamo zapetljati i da sezonu odigramo k'o ljudi.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Od stranaca trenutno imamo Lakića, Uzelca, Lukanovića, Trninića, Ristića.MakabiTuzla je napisao/la:Stoper nam je neophodan, prema naprijed ima i previse igraca. Ne znam kako ce srezati kvotu stranaca. Ali za sada ovo izgleda pristojan tim. Samo da ne bude nekih problema u upravi kako mi to znamo zapetljati i da sezonu odigramo k'o ljudi.
Dozvoljeno je imati četiri stranca, to vjerovatno znači da ne ostaju ni Martelat niti Marengo. Pitanje je da li neko od ovih gore nabrojanih ima dvojno državljanstvo, ukoliko nema, jedan je višak.
Danas se vracaju kuci trebali bi znati ko je ostao ko je otisao na kraju.MakabiTuzla je napisao/la:Stoper nam je neophodan, prema naprijed ima i previse igraca. Ne znam kako ce srezati kvotu stranaca. Ali za sada ovo izgleda pristojan tim. Samo da ne bude nekih problema u upravi kako mi to znamo zapetljati i da sezonu odigramo k'o ljudi.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Bekric je mozda i najbolje pojacanje do sada. Sigurno da je to pravi igrac.
Stoper i krilo te naravno rastjerati visak,nismo nista dobili ako 30 igraca ostane.
Lekic, Beganovic,Ivetic,Uzelac,Bekic.
Trninic,Martelat,Bekric
Rastoka,Lukanovic,Bekic
da ima jedan pravi stoper ekipa duplo jaca od one sto je bila prosle godine. Odbrana nam je ko mudo, ostatak ekipe odlican.
klupa Fejzic, Sale, Halilovic, Buljic, Prses, Maksimovic, Hodza,Ristic, Osmanovic,Livancic, Omerovic. Nac jedno krilo, a otjerat jednog spica ako treba i ovo je bomba.
mozes ti imat i 5 stranaca, al 4 u zapisniku tako da neko moze ostat ako je jeftin da se vrti tu
Stoper i krilo te naravno rastjerati visak,nismo nista dobili ako 30 igraca ostane.
Lekic, Beganovic,Ivetic,Uzelac,Bekic.
Trninic,Martelat,Bekric
Rastoka,Lukanovic,Bekic
da ima jedan pravi stoper ekipa duplo jaca od one sto je bila prosle godine. Odbrana nam je ko mudo, ostatak ekipe odlican.
klupa Fejzic, Sale, Halilovic, Buljic, Prses, Maksimovic, Hodza,Ristic, Osmanovic,Livancic, Omerovic. Nac jedno krilo, a otjerat jednog spica ako treba i ovo je bomba.
mozes ti imat i 5 stranaca, al 4 u zapisniku tako da neko moze ostat ako je jeftin da se vrti tu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.