ejmen.MojGradMojKlub je napisao/la:biće nas
šes milja
vs galate
isse bože
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koji ste vi cirkus forumaši pojedinci
Stručnjaci ako vam je skupa karta ima HAYAT, cemu rasprava. Gdje su vam članske, 6-10-15 km dolazi Galatasaray a ne Famos.
Umjesto da se komentarise tekma dovodimo još jednog velikana u Sarajevo oni seru o kartama

Stručnjaci ako vam je skupa karta ima HAYAT, cemu rasprava. Gdje su vam članske, 6-10-15 km dolazi Galatasaray a ne Famos.
Umjesto da se komentarise tekma dovodimo još jednog velikana u Sarajevo oni seru o kartama

Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otislo malo vise od 200 komada hahahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Otislo malo vise od 200 komada hahahah
Daleko od tacne informacije.
Danas sam bio sa Mehom ,onaj frajer sto prodaje preko puta trznice, samo sjevera i istoka je otislo duplo toliko.
Pa samo amb.Turske je za svoje radnike podijelila bruku karti za zapad.
Zivi bili pa vidjeli ,ali nece biti ispod 12.000 nilja.
Prvo, i onako imamo najskuplji ulaz u ligi. Stadion je neuslovan totalno, a ni igra nije baš za cenneera....
Drugo, nerezonski ...ne može Travnik na Koševu biti kao i Zrinjski, ne moze...
Amaterski, prvo naviknes ljude da dolaze, pa im ponudio dobru igru i onda im staviš normalnu cijenu i imaš stalne "kupce"
Sa te strane Sarajevo navijačima nudi neuslovan stadion, lošu igru, čir, prehladu, šećer a zna se desiti i koji blagi srcani udar
Zbog svega toga moraju početi normalno i logički razmišljati, zemlja u kojoj ljudi imaju po 500/maraka plate i treba da ih se gulinsa SPOREdNOM STVARI... Da se ne kažemo, malo je nas koji danas nećemo jesti na poslu da bi gledali Sarajevo....
Drugo, nerezonski ...ne može Travnik na Koševu biti kao i Zrinjski, ne moze...
Amaterski, prvo naviknes ljude da dolaze, pa im ponudio dobru igru i onda im staviš normalnu cijenu i imaš stalne "kupce"
Sa te strane Sarajevo navijačima nudi neuslovan stadion, lošu igru, čir, prehladu, šećer a zna se desiti i koji blagi srcani udar
Zbog svega toga moraju početi normalno i logički razmišljati, zemlja u kojoj ljudi imaju po 500/maraka plate i treba da ih se gulinsa SPOREdNOM STVARI... Da se ne kažemo, malo je nas koji danas nećemo jesti na poslu da bi gledali Sarajevo....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne možeš tako razmišljati... Pa recimo više od 80% kapaciteta Camp Nou-a kada je El Clasico recimo ili slični derbiji su "turisti" ... Tako da ta priča da "evropljani" i ne trebaju na tekmama je teški nonsens. Naravno da trebju, mi smo tu jer volimo klub - oni su tu da popune stadion. Kraj priče. Ili ćemo po tvojoj priči da za derbi bolje bude 3.000 milje nego 30.000? Think before you type.Ado76 je napisao/la: Ma brate neka ti "evropljani" i ne dolazi zaboli me.Ako ne dodu kada pada kisa,snijeg,kad ti vjetar usi odreze do poluvremena,kada gostuju Vitez,Slavija i sl. ekipe,ni sada ne trebaju.I neka su lupili ove cijene radi takvih ,koji se nikada nece uclaniti u klub jer ih i ne zanima sta se desava.Samo dodu na utakmicu ako je tu Besiktas,Borussia,Dinamo K. da se slikaju i kurce po fb. E radi takvih hvala Upravi na ovim cijenama ulaznica.
Samo Saraj'vo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa bolje je 3000 pravih nego 30000 koji ce se slikati i pozirati za fbPitarBordo je napisao/la:Ne možeš tako razmišljati... Pa recimo više od 80% kapaciteta Camp Nou-a kada je El Clasico recimo ili slični derbiji su "turisti" ... Tako da ta priča da "evropljani" i ne trebaju na tekmama je teški nonsens. Naravno da trebju, mi smo tu jer volimo klub - oni su tu da popune stadion. Kraj priče. Ili ćemo po tvojoj priči da za derbi bolje bude 3.000 milje nego 30.000? Think before you type.Ado76 je napisao/la: Ma brate neka ti "evropljani" i ne dolazi zaboli me.Ako ne dodu kada pada kisa,snijeg,kad ti vjetar usi odreze do poluvremena,kada gostuju Vitez,Slavija i sl. ekipe,ni sada ne trebaju.I neka su lupili ove cijene radi takvih ,koji se nikada nece uclaniti u klub jer ih i ne zanima sta se desava.Samo dodu na utakmicu ako je tu Besiktas,Borussia,Dinamo K. da se slikaju i kurce po fb. E radi takvih hvala Upravi na ovim cijenama ulaznica.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
ma ljudi mi da se plasiramo u LS tri puta zaredom, u prvoj bi sezoni prosjek bio 25 000, vec u trecoj bi bio 15 000. tako da ja sanjam stadion natkriven sa najvise 17 000 ljudi i to je to, samo da je sto komforniji, nismo mi za velike tekme, dva puta da, treci bi bilo ma ko ga ****, makar sva tri puta mancester junajted dosao. toliko na ovu temu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Doduse mislio sam na klubamypitar je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Otislo malo vise od 200 komada hahahah
Daleko od tacne informacije.
Danas sam bio sa Mehom ,onaj frajer sto prodaje preko puta trznice, samo sjevera i istoka je otislo duplo toliko.
Pa samo amb.Turske je za svoje radnike podijelila bruku karti za zapad.
Zivi bili pa vidjeli ,ali nece biti ispod 12.000 nilja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
3.000 nije nikad bolje od 30.000. Nikad!HordasOdMalena je napisao/la:Pa bolje je 3000 pravih nego 30000 koji ce se slikati i pozirati za fbPitarBordo je napisao/la:Ne možeš tako razmišljati... Pa recimo više od 80% kapaciteta Camp Nou-a kada je El Clasico recimo ili slični derbiji su "turisti" ... Tako da ta priča da "evropljani" i ne trebaju na tekmama je teški nonsens. Naravno da trebju, mi smo tu jer volimo klub - oni su tu da popune stadion. Kraj priče. Ili ćemo po tvojoj priči da za derbi bolje bude 3.000 milje nego 30.000? Think before you type.Ado76 je napisao/la: Ma brate neka ti "evropljani" i ne dolazi zaboli me.Ako ne dodu kada pada kisa,snijeg,kad ti vjetar usi odreze do poluvremena,kada gostuju Vitez,Slavija i sl. ekipe,ni sada ne trebaju.I neka su lupili ove cijene radi takvih ,koji se nikada nece uclaniti u klub jer ih i ne zanima sta se desava.Samo dodu na utakmicu ako je tu Besiktas,Borussia,Dinamo K. da se slikaju i kurce po fb. E radi takvih hvala Upravi na ovim cijenama ulaznica.
Vise ljudi znaci veci motiv i veca podrska za igrace (taman se slikali na tribinama, eto obih pravih 3.00 ce navijati), vise ljudi znaci vecu zaradu klubu, vise ljudi privlaci vise sponzora, otimali bi se ko ce stabiti reklamu na dres, ko ce staviti baner na stadion... Dakle, vise ljudi znaci puniju kasu, bolje igrace, bolju igru, bolje rezultate.
Samo kod nas vlada misljenje da je bolje 3000 "pravih".
-
- Kontakt:
Ko hoce i ko je navikao doci ce. To je to.
Nego, koga bi vi voljeli da nas pojaca
Imena, kolege, imena 
Nego, koga bi vi voljeli da nas pojaca

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Samo da se mi ne osramotimo posjetom pred sponzorima. Valjda uprava i o tome treba razmisljati malo. U nasoj ligi nema kluba koji od karata moze nesto posebno zaraditi u prvenstvu, pa ni mi sa ovim cijenama sad. Zato su mi ove cijene neshvatljive. Ako je utakmica u organizaciji TA-a onda je valjda cilj da se na stadion privuce 30k ljudi, pa makar karte bile 5 km, a ovako stavis cvaju pa salji sliku praznog stadiona svim buducim sponzorima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne možeš tako razmišljati... Pa recimo više od 80% kapaciteta Camp Nou-a kada je El Clasico recimo ili slični derbiji su "turisti" ... Tako da ta priča da "evropljani" i ne trebaju na tekmama je teški nonsens. Naravno da trebju, mi smo tu jer volimo klub - oni su tu da popune stadion. Kraj priče. Ili ćemo po tvojoj priči da za derbi bolje bude 3.000 milje nego 30.000? Think before you type.[/quote]
Pa bolje je 3000 pravih nego 30000 koji ce se slikati i pozirati za fb[/quote]
3.000 nije nikad bolje od 30.000. Nikad!
Vise ljudi znaci veci motiv i veca podrska za igrace (taman se slikali na tribinama, eto obih pravih 3.00 ce navijati), vise ljudi znaci vecu zaradu klubu, vise ljudi privlaci vise sponzora, otimali bi se ko ce stabiti reklamu na dres, ko ce staviti baner na stadion... Dakle, vise ljudi znaci puniju kasu, bolje igrace, bolju igru, bolje rezultate.
Samo kod nas vlada misljenje da je bolje 3000 "pravih".[/quote]
Je li bolje tih 30000 da ti cim neki fudbaler primi loptu ti facebook huligani ce mu psovati od-do, dok ce ovih 3000 pjevati i bodriti tim i kad' je lose i kad' je dobro. Ovih 30000 ce, neovisno o rezultatu, pritrcati da fudbaleru uzmu dres da se hvale po mahali. Po sjeveru pocinju dolaziti djeca od 13, 14 godina da oni fol navijaju, a po facebooku "uzivaju" na Kosevu. Kada sam vidio da Stanic (inace velika debilcina) izlazi, a klinci sa istoka idu na njega kao oni da se obracunaju. Zato je bolje tih 3000 navijaca.
Pa bolje je 3000 pravih nego 30000 koji ce se slikati i pozirati za fb[/quote]
3.000 nije nikad bolje od 30.000. Nikad!
Samo kod nas vlada misljenje da je bolje 3000 "pravih".[/quote]
Je li bolje tih 30000 da ti cim neki fudbaler primi loptu ti facebook huligani ce mu psovati od-do, dok ce ovih 3000 pjevati i bodriti tim i kad' je lose i kad' je dobro. Ovih 30000 ce, neovisno o rezultatu, pritrcati da fudbaleru uzmu dres da se hvale po mahali. Po sjeveru pocinju dolaziti djeca od 13, 14 godina da oni fol navijaju, a po facebooku "uzivaju" na Kosevu. Kada sam vidio da Stanic (inace velika debilcina) izlazi, a klinci sa istoka idu na njega kao oni da se obracunaju. Zato je bolje tih 3000 navijaca.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Velkoski (reperzentacija)
Benko (Povreda)
Bekic (Povreda)
Benko (Povreda)
Bekic (Povreda)
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Koji Bekić?hzkg je napisao/la:Velkoski (reperzentacija)
Benko (Povreda)
Bekic (Povreda)
Brate ako je tebi cilj da nas prati samo 3000 ljudi na ovakvim tekmama, koji ce nam qrac onda Tan, sponzori, napredak, grupne faze i zajebancije? Ako hocemo da nam klub bude nesto vise od obicnog BiH mahalskog kluba onda nam treba sve i jedan od ovih 30 000 navijaca koje treba privuci na stadion. I vise se te psovke cuju kad nas je 1000 na stadionu protiv Drine, nego kad nas je bilo 30k protiv Borusije.HordasOdMalena je napisao/la: Je li bolje tih 30000 da ti cim neki fudbaler primi loptu ti facebook huligani ce mu psovati od-do, dok ce ovih 3000 pjevati i bodriti tim i kad' je lose i kad' je dobro. Ovih 30000 ce, neovisno o rezultatu, pritrcati da fudbaleru uzmu dres da se hvale po mahali. Po sjeveru pocinju dolaziti djeca od 13, 14 godina da oni fol navijaju, a po facebooku "uzivaju" na Kosevu. Kada sam vidio da Stanic (inace velika debilcina) izlazi, a klinci sa istoka idu na njega kao oni da se obracunaju. Zato je bolje tih 3000 navijaca.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
hilmo je napisao/la:Koji Bekić?hzkg je napisao/la:Velkoski (reperzentacija)
Benko (Povreda)
Bekic (Povreda)
Utakmicu je između ostalog obilježila i povreda Amera Bekića nakon duela sa defanzivcem Vukova Regojem, nakon čega mu je slomljen nos. Bekić se danas se vratio treninzima Bordo kluba. Ipak, napadač Sarajeva će možda biti primoran da odmori u narednom kolu te na prijateljskoj utakmici protiv Galatasaraya ukoliko oporavak ne bude tekao po planu.
bas se ide iz krajnosti u krajnost, eto vrati se samo godinu unazad i zamisli da nije bilo 30 000 protiv Borusije nego 3000 i skontaj koliko bi 'bolje' bilo
@hzkg a Kallasi ?
@hzkg a Kallasi ?
Pyro is not a crime !
THEC je napisao/la:bas se ide iz krajnosti u krajnost, eto vrati se samo godinu unazad i zamisli da nije bilo 30 000 protiv Borusije nego 3000 i skontaj koliko bi 'bolje' bilo
@hzkg a Kallasi ?
Tako će Kallasi zbog obaveza u nacionalnom timu biti primoran propustiti nadolazeću prijateljsku utakmicu protiv Galatasaraya, a iz istih razloga na raspolaganju treneru Ješiću neće biti ni Velkoski.
- PitarBordo
- Kontakt:
Bravo. To je to.ultrasegamega je napisao/la:3.000 nije nikad bolje od 30.000. Nikad!HordasOdMalena je napisao/la: Pa bolje je 3000 pravih nego 30000 koji ce se slikati i pozirati za fb
Samo kod nas vlada misljenje da je bolje 3000 "pravih".
Čuj bolje da imamo 3.000 nego 30.000... Svašta ćemo ovdje pročitati.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Pitar6785, Varijantas8 i 37 gostiju.