Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la esprit24 » 06 mar 2015, 11:12

AlemC85 je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Najlogicnije rjesenje je da se izadje u javnost i da se kaze sljedece sezone ispada 6 klubova, a iz rs-a i fbih ulaze po 1. E sad posve je nebitno, hocel te godine ispasti recimo Zeljo, Sarajevo, Celik, Zrinjski, Velez, Travnik, ili ce to biti Drina, Radnik, Zvijezda, Sloboda. Znaci ne smije biti povlastica nikome jer bi regularnost bila upitna???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
po meni bi se premijer liga trebala skratiti na način da ispadnu 4 tima odmah a da te godine kada se liga skraćuje da ne ulaze prvaci entitetskih liga u premijer ligu. to bi bilo najbolje, jer bi onda svi ravnopravno se borili za ostanak u premijer ligi.
Ybg druze onda entiteske lige ne bi imale nikakvog smisla, a i tamo se igra kakav takav fudbal :D Ma najbolje je da ispada 6 pa kom opanci kom obojci. U svakom slucaju imaju fudbalski strucnjaci pa nek naprave model :kafa: a ako bi isti krenuli sa nekim nacionalnim kljucevima, onda bi se mediji i narod trebali dici i napraviti bunt. Evo mog vidjenja ko bi tu ligu recimo od te prve sezone trebao sacinjavati:Sarajevo, Zeljeznicar, Zrinjski, Borac, Velez, Olimpic, Celik, Slavija, Sloboda, Travnik, Radnik i Zvijezda. E sad neko od ovih dvanaest ce mozda i ispasta u toj sezoni kada bude ispadalo 6 klubova. Neka izvinu navijaci MVO, Drine, Viteza, al to je moje neko vidjenje al ko ce ga znati, nas fudbal je rubikova kocka i sve je moguce

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Cernica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Cernica » 06 mar 2015, 11:24

Brato zaboravio si Široki :D
From father to son

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 06 mar 2015, 11:29

Dve moraju uci, uefa nece dozvoliti da niko ne udje. Po meni Borac, Slavija i Radnik bi mogli biti ta tri iz RS, plus jedan koji ulazi. Radnik je upitan da li ce se izboriti za to mjesto, ali ja vjerujem da hoce, s obzirom da je Krstajic preuzeo to sad i kad Mladost ispadne vise ce i oni para dobijati...

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 mar 2015, 11:48

Cernica je napisao/la:Brato zaboravio si Široki :D
Omaklo mi se brato svega mi :D sad ce se kevin i ostala ekipa iz listice javiti i pocet popovati al stvarno sam nenamjerno zaboravio :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 mar 2015, 11:57

Kakav Radnik, pa oni nisu zreli ove godine za ove lige, a kamoli naredne da budu z 10 ekipa..

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 mar 2015, 12:15

tuzlak1987 je napisao/la:Kakav Radnik, pa oni nisu zreli ove godine za ove lige, a kamoli naredne da budu z 10 ekipa..
Cudi me da ti koji zivis na 40-ak km od Bijeljinje nisi svjestan snage i moci tog grada. Ako i ispadnu ove godine sljedece se vracaju u tu famoznu ligu 12 :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 mar 2015, 12:31

Cujem za rijec Bijeljina jednom godisnje kad se raspravlja o kupusu ili ilegalnim diplomama :D

Kakvi oni, to im i jeste mjera jer te klubove tamo niko i ne prati vec svi prate Partizan i Zvezdu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 mar 2015, 12:47

nije bitna veličina grada, bitne su želje, velika je i Tuzla, pa da nema Azmira Husića, bili bi druga liga! Radnik da ima podršku grada i nekih privatnika, ne bi ispadao iz lige, nego bi bili stabilan premijerligaš, ovako će sad ispast', možda se poslije vrate u ligu 12, al' će opet ispast', pa se onda možda opet vrate za sezonu, dvije, tri, pa opet ispast' i sve tako, začarani krug :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 mar 2015, 13:57

RedBlue je napisao/la:Dve moraju uci, uefa nece dozvoliti da niko ne udje. Po meni Borac, Slavija i Radnik bi mogli biti ta tri iz RS, plus jedan koji ulazi. Radnik je upitan da li ce se izboriti za to mjesto, ali ja vjerujem da hoce, s obzirom da je Krstajic preuzeo to sad i kad Mladost ispadne vise ce i oni para dobijati...
Ukoliko to izbore na terenu niko nema šta da prigovori, a ovo preko politike e na to se kvalitetno pokenjam :guz:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 06 mar 2015, 14:19

Tri iz RS ce se "izboriti" kad bude trebalo, ako me razumijes. I cetvrti ce biti taj koji udje...

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 mar 2015, 14:48

''Ako u sezoni pred skracenje klubovi iz RS-a zauzmu tri ili 4 posljednja mjesta,ligu ce napustiti bolje plasirani klubovi iz Federacije,kako se ne bi narusila kvota iz RS-a'' pa u kakvoj drzavi ja zivim :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
GDJE JE OVDJE SPORT??????

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 mar 2015, 14:52

esprit24 je napisao/la:''Ako u sezoni pred skracenje klubovi iz RS-a zauzmu tri ili 4 posljednja mjesta,ligu ce napustiti bolje plasirani klubovi iz Federacije,kako se ne bi narusila kvota iz RS-a'' pa u kakvoj drzavi ja zivim :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Gasi sport... :( :( :(

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 mar 2015, 14:55

AlemC85 je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:''Ako u sezoni pred skracenje klubovi iz RS-a zauzmu tri ili 4 posljednja mjesta,ligu ce napustiti bolje plasirani klubovi iz Federacije,kako se ne bi narusila kvota iz RS-a'' pa u kakvoj drzavi ja zivim :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Gasi sport... :( :( :(
Ma ovdje je najbolje ko posle rata svaki korpus nek ima svoju ligu pa nek prvaci razigravaju za prvaka drzave... Uefa pomagaj ovo ode u k...c krasni

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 06 mar 2015, 14:58

U nikakvoj. ovo je nevidjena sramota. Oni su najlosiji klubovi u ovoj drzavi sem borca koji ima stadion ok al isto tako je u dugovima godinama. Znaci oni bi da se izdignu nad drugim klubovima,ovih iz federacije kojih ima dosta koji su bolji i organizovaniji nego ovi iz RS-a... I budimo iskreni oni kvare ovu ligu vec godinama. Necemo se lagati zbog njih nema napredka godinama jer oni sve zele unistit sta ima sa Bosnom veze,nebitno dal je to Sport ili druga stvar. . Sarajevo,Zeljo,Olimpik,Velez,Sloboda,Celik,Zrinjski,Siroki,Borac,Travnik,Vitez,Slavija to je to za Ligu 12 il Ligu 14 ,i zavisi jos ko ce uc i ispast.. Ovo Drina Zvornik,Radnik,Mladost to su smijesne ekipe pa dokle vise cemo mi stagnirat ??? Ili cemo gledat Sport ili cemo politicki onda najbolje ugasit ovu Ligu i cijelu drzavu dzabe se zivciram uvjek zbog istih budala. Najbolje bi bilo da se Uefa ukljuci ako imaju namjeru da pomognu !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 mar 2015, 15:04

bhfanatic14 je napisao/la:

U nikakvoj. ovo je nevidjena sramota. Oni su najlosiji klubovi u ovoj drzavi sem borca koji ima stadion ok al isto tako je u dugovima godinama. Znaci oni bi da se izdignu nad drugim klubovima,ovih iz federacije kojih ima dosta koji su bolji i organizovaniji nego ovi iz RS-a... I budimo iskreni oni kvare ovu ligu vec godinama. Necemo se lagati zbog njih nema napredka godinama jer oni sve zele unistit sta ima sa Bosnom veze,nebitno dal je to Sport ili druga stvar. . Sarajevo,Zeljo,Olimpik,Velez,Sloboda,Celik,Zrinjski,Siroki,Borac,Travnik,Vitez,Slavija to je to za Ligu 12 il Ligu 14 ,i zavisi jos ko ce uc i ispast.. Ovo Drina Zvornik,Radnik,Mladost to su smijesne ekipe pa dokle vise cemo mi stagnirat ??? Ili cemo gledat Sport ili cemo politicki onda najbolje ugasit ovu Ligu i cijelu drzavu dzabe se zivciram uvjek zbog istih budala. Najbolje bi bilo da se Uefa ukljuci ako imaju namjeru da pomognu !!!
Izdici ce se oni moj k...c ove brojnije navijacke grupe trebaju napravit harakiri ako do ovog dodje,ili ce biti normalna ili je nece biti nikako!! Nikog ne mrzim al ovakve ideje me pogadjaju u srce. Ponavljam trebaju igrat najbolji i najorganizovaniji pa bili iz Gacka, Pala, Citluka, Odzaka, Bihaca i sta ja znam

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2015, 15:05

Fuj...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 mar 2015, 15:08

esprit24 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:

Izdici ce se oni moj k...c ove brojnije navijacke grupe trebaju napravit harakiri ako do ovog dodje,ili ce biti normalna ili je nece biti nikako!! Nikog ne mrzim al ovakve ideje me pogadjaju u srce. Ponavljam trebaju igrat najbolji i najorganizovaniji pa bili iz Gacka, Pala, Citluka, Odzaka, Bihaca i sta ja znam

Ako se bude miješala politika a sve su prilike da hoće onda ništa skraćenja lige, ili da UEFA ponovo reaguje a to bi značilo suspenzija saveza. Bit će ovdje glavobolje za sve nas... :( :( :(

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 06 mar 2015, 15:15

Trebaju da igraju najbolji i najorganizovaniji ovu ligu ! To je poenta svega. Ili se radi ovdje o Sportu ili ce Politika vodit kolo. Onda nek sve ide u racku. Dokle vise ce nas gazit pa ovo je zalosno :sick: . Sto mi je najsmijesnije ovi iz Rs bi svudgje se gurali i imali svoje klubove a svake godine su sve gori i losiji. Znaci ekipe im ispadnu sportski iz lige,al onda bi preko politike htjeli ih imat sto vise u LIgi 12 :facepalm:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 06 mar 2015, 15:36

Mozda je bolje da se prosiri liga na 20 klubova,tako bi svi bili zadovoljni :)))
Godine prolaze jubav ostaje...

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 mar 2015, 15:47

white1950 je napisao/la:Mozda je bolje da se prosiri liga na 20 klubova,tako bi svi bili zadovoljni :)))
nije losa ideja, inace imamo izgradjenih 30-ak fudbalskih arena, od toga na 10 stadiona imaju grijaci na terenu, tako da mi je suluda ova odgoda 17-ok kola. Inace nam klubovi posluju velikom plusu, i iznjedruju ekstra talente koje prodaju u klubove petice za vise milionske cifre :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.