FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 10 nov 2015, 00:04

shta bi sa onim subichem iz borca tj iz partizana?igra li on tamo uopshte?nestade frajer a ovdje bio jedan od najboljih igracha,joj na kakvom smo nivou u p.m,bash da te strah uhvati,da nije na nekoj posudbi?cimi isto,chim dodje u paok povrijedi se,vjerovatno od nespremnosti,jedino onaj grahovac iz borca k"o neshto i igra,znam prichu za jajala da nije htio produzhiti ugovor sa rajvom taman vishe nikad ne odigr"o utakmice,bio je zadovoljan nashim prijemom ali nije mog"o da trchi na ovim oranicima,sve ih slik"o u nevjerici,ova nasha liga je fkt k"o drugi sport[WHITE SMILING FACE],al" svejedno meni draga

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 10 nov 2015, 00:13

Neh jehdi govhna. SUBICH ne postoji. Cimhi nesprehman bio?shta recheeeee. Kolikho gluhposti prochitah.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 10 nov 2015, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 10 nov 2015, 00:16

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Neh jehdi govhna. SUBICH ne postoji. Cimhi ne sprehman bio?shta recheeeee. Kolikho gluhposti prochitah.
HAHAHAHAHAAHAHAHA :o :o :crazy:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 nov 2015, 00:23

subić standardan u partizanu , cimi je bio u prvih 11 PAOKa ali je dobio ozljedu koja je uzrokovana jednim udarcem.... inace, cimirotova sprema je bila na nivou liga petice
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 10 nov 2015, 00:30

Pantelija je napisao/la:subić standardan u partizanu , cimi je bio u prvih 11 PAOKa ali je dobio ozljedu koja je uzrokovana jednim udarcem.... inace, cimirotova sprema je bila na nivou liga petice
bio je i na klupi sad zadnju utakmicu u evropskoj ligi protiv Krasnodara :stop:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 10 nov 2015, 01:08

ajdohordas je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:subić standardan u partizanu , cimi je bio u prvih 11 PAOKa ali je dobio ozljedu koja je uzrokovana jednim udarcem.... inace, cimirotova sprema je bila na nivou liga petice
bio je i na klupi sad zadnju utakmicu u evropskoj ligi protiv Krasnodara :stop:
Bio je na klupi i u nedeljnom prvenstvenom ogledu zaboravih protiv koga (3:3).
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 nov 2015, 01:37

Ljudi ba, Istok preuzima navijanje.. zapad se aktivira..
Ori gori na Kosevu u subotu :)
A sjever ce da prati Istok :D

Idemo ludo idemo jako da sto manje golova primimo a sto vise da damo :D

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 10 nov 2015, 02:13

kada god sam gled"o partizan nisam ga vidio,dodushe nisam ih neshto chesto pratio,@buco ne pokushavaj vishe biti duhovit,loshe ti ide,dodushe ko zna iz kojih si opcija shljeg"o tako da te i ne krivim neshto specijalno,pantelija,cimi bio fizichki spreman za lige 5 ice?volio bih da jeste al" nije jarane realno

VVVBK

hordasDoboj
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hordasDoboj » 10 nov 2015, 04:34

nukleusmember je napisao/la:
kada god sam gled"o partizan nisam ga vidio,dodushe nisam ih neshto chesto pratio,@buco ne pokushavaj vishe biti duhovit,loshe ti ide,dodushe ko zna iz kojih si opcija shljeg"o tako da te i ne krivim neshto specijalno,pantelija,cimi bio fizichki spreman za lige 5 ice?volio bih da jeste al" nije jarane realno

VVVBK

Jeste bio kad je bilo mjerenje prosle godine na pripremama ili reprezentativnoj pauzi nmg se tacno sjetit. A Subic jest u prvih 11 al je dobio crveni u jednoj evropskoj pa si mozda gledao tekmu poslije te haha
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2015, 08:21

Vise ce Sarajevo zaraditi od ulaznica od Galate nego sve tri ekipe iz vrha, zajedno od polusezone. :urnebes:
Samo nam reprezentacija moze parirati sa cijenama karti. :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 nov 2015, 09:10

350.000 :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2015, 09:35

MortemHz je napisao/la:350.000 :D

Mnogo smo jaki. :bow:
E ti sad vidi kazu iz Radnika da im je budzet oko 400.000 km ,a na tabeli su tu negdje sa nama.
Po nekoj logici trebali bi im bjezati barem 10 bodova. :hmmmmm:
Osim Zrinjskog,i SB niko nam lovom , ne moze ni blizu parirati.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 nov 2015, 10:33

Mora se ovo pametno iskoristiti u pauzi pa ce poslije toga derbi ovo ono pa da se mozemo pripremiti za Europu kako Bog zapovijeda

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 nov 2015, 11:07

Jako slabo karte idu, valjda ce poceti u narednim danima

slika
slika

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 nov 2015, 11:13

Sinoc malo bacim suplju medju ovom nekom rajom koja ponekad ode na tekme. Apsulutno niko nije zaintresovan da ide.
Ako bude 10 000 + turci, bit ce i vise nego dobro.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 10 nov 2015, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 nov 2015, 11:13

karte skupe za one sto nemaju clansku,Galata nece doci u najjacem sastavu, hladno, ima TV prijenos, ma bajo moj ako nas bude 15 milja(sa Turcima) treba se udarati nogom u guzicu :D
Pyro is not a crime !

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 10 nov 2015, 11:21

Prilikom priče o dolasku Ješića i nakon njegovog samog dolaska bio sam skeptičan, najviše zbog toga što je promijenio previše klubova, kako vrijeme odmiče sve više mu vjerujem i ubijeđen sam da će napraviti dobar posao na pauzi i da ćemo zaigrati puno bolje i na krajću doći do željenog cilja.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2015, 11:28

Raja se naloži tek na dan tekme.
Haj za karte, i moze biti neko opravadanje,jer su fakat skupa,ali za drugi sastav,vrijeme ovo-ono mi je bez veze.Pa mi kad bi se nekom prilikom plasirali u grupnu fazu EL kod nas niko na stadion ne bi dosao,po tom nekom logikom.Ako gledas sa drugre strane Galata je gigant,termin odigravanja je fantastican 18,30 sati ,a i vremenska prognoza nam ide na ruku, bice bas ugodno vrijeme za ovo doba godine.
I ja sam ubijedjen da nas nece biti vise od 15,000 milja,ali ne zbog gore tri navedena razloga(Galata II sastav,skupe karte,tv-e prijenos) vec jednostavno ljudi nemaju naviku u ovo doba godine ici na stadione.Za nas Bosance je sad vrijeme lezanja u krevetu, dobra meza,cuga i na tv-u tekma,jednostavno to je neki naš ritual.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 nov 2015, 11:43

Mislim da im je ovo velika greška oko cijene karata. Ipak 20 je puno za jednu prijateljsku utakmicu. Nije vala Galatasaray neki tim iz evropskog vrha. Da je liga petice u pitanju, tipa, bubam Napoli, pa bi bilo opravdano ovih 20-30 km. Il možda da nam dođu prijatelji iz Dresdena. Ne znam, čisto sumnjam da će biti i 15 hiljada,
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 10 nov 2015, 11:58

Samo da kazem da Benko ne igra protiv Galate i da mozda nece do kraja ni igrati ili u najboljem slucaju sa SB da proba, @zagore i ja sam mislio da je puno ali racunica je skupa, nije jeftini njih dovesti, samo im je let placen, ipak se podrazumjeva da navijac im clansku i da mu cener nije previse, ako je pri sutu sa lovom ima zapad za 15
Mosa RajvoSa

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, Pact1921, roccosiffredi, simurgh, WeekendOffender i 34 gosta.