Mi smo fukare iz grada soli krac nas boli tuzla nas voli..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Eh tebra mojne lafine cuj kako vidices iduce hefte kakoMakabiTuzla je napisao/la:Cekaj Saro, kako ce ti neko pruziti dokaz o kupljenoj clanskoj, a da ne otkrije identitet? Nemo mescini da je koza hipnoza sastavio tim koji me je odagnao od straha za ispadanjem. U stvari, mislim da nismo nista losiji od ovih ekipa koje pucaju na vrh. U prva 4 smo sigurni, kao i u gubljenje finala kupa
Mogo bi ovaj marengo bit dobar. Mirza tebra jesi kupio zlatnu???mirza24 je napisao/la:Danas 19 godisnji Marengo pokazao kvalitet i Antoni Lukanovic
Odgledao ti utakmicu ili na osnovu natpisa za 2 danasnja gola?mirza24 je napisao/la:Danas 19 godisnji Marengo pokazao kvalitet i Antoni Lukanovic
Eto te ko najveci nepopravljivi optimist teme, samirr drug.MakabiTuzla je napisao/la:Ma karindjamo sve levate ove godine, vidjecete
Nisam ali u ponedeljak se vracam sa odmora iz Hrvatske i kupujemSariel1987 je napisao/la:Mogo bi ovaj marengo bit dobar. Mirza tebra jesi kupio zlatnu???mirza24 je napisao/la:Danas 19 godisnji Marengo pokazao kvalitet i Antoni Lukanovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.