Sta reci nakon svega!
Necu srati pojedincima jer ovo nije individualni sport vec kolektivni, tako cu odmah preci na stvar.
Dakle, obistinilo se ono o cemu sam ovdje pisao i pisao. Tj, mi stvaramo prilike, ali ne mozemo da ih realizujemo. Da bi naucili to, ovo se moralo desiti. U neku ruku, ovo je dobro sto se upravo veceras desilo jer jos nista nije kasno.
Siroki nije Radnik, Zrnjski, Sarajevo ili Slavija, jer Sirokom ne treba zicer da bi te kaznio. To moze biti akcija iz nicega i dole si, a pogotovo ako ti stvoris tri dobro prilike i ne pogodis. Nema tu veze puno Dino, Amar ili neko treci, kada igraci jednostavno nemaju dovoljno kvaliteta u zavrsnici.
Ovo nam se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Protiv Radnika sve smo mogli rijesiti u prvih 45, protiv Zrinjskog takoder, a da ne govorim o Sarajevu. U Lukavici je to malo bila drugacija stvar, gdje smo u drugih 45 imali prilika ali nismo znali. E protiv jedne ovakve ekipe kao sto je Siroki to ne moze proci. Otom, potom...
U Srijedu nastavak kupa, iskreno, igraci ce nakon ovog poraza pasti u depresiju, tako da gore ne ocekujem opsolutno nista. Neki normalan poraz, 1:0 ili 2:0, bi me zadovoljio u ovom momentu, ne zato sto su oni kao jaci, vec zato sto jos nismo naucili da pokadamo prvi zicer.
Takoder, danasnja posjeta je veliko razocarenje, a prvenstveno mislim da je radi TV prenosa. Dakle, TV prenos vise uopste ne treba davati sa Grbavice, bar kada su u pitanju ove derbi tekme, na kojima nesto mozes zaraditi, ili jednostavno iskljuciti kanton Sarajevo iz direktnog prenosa, jer to posjetu zaista prepolovi, bar kada je nasa publika u pitanju.
Takoder, Sirokom jos jednom Velike Cestitke za ovo danasnju pobjedu, jer su prvi od ovih ekipa sa kojima smo u trci za titulu, kaznili Zelju za svoje promasaje.

Bojim se da bi ove sezone mogli ostati bez oba trofeja, jer je ocigledno da rat na ovo fronta ne mozemo izdrzati. Opet jedna stvar, o kojoj sam pisao i pisao. Nasa trenutna ekipa je sastavljena od alternativa, tj, krpimo koliko mozemo, ali to moze protiv amaterskih ekipa prolaziti, protiv nekoga kao sto je Siroki, veoma tesko, jos pogoto ako napravis priliku, a istu promasis..