FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mulumbu1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mulumbu1921 » 22 mar 2014, 19:11

e je bo ga igra i broz i djurbuzovic i osim i svi kompletno pa bolan trosim pare trosim glas trosim zivce trosim vrijeme i da danas gledam kako se prenemazu na terenu je bem ti igrace onakve popisam se ja na tim gdje je svraka alkoholicar pijanac pusac kapiten pa je bem ja majku onome ko njega stavi za kapitena mrsssssssss manekeni jedni onaj ramic hodat ne zna ko njemu rece da igra lopte hebem ti pleme i majku 3 0 da nas likovi dobiju ja ne pamtim kad nas je neko dobio 3 0 na grbavici heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 22 mar 2014, 19:13

Po svemu sudeći titulu smo izgubili i ostaje nam neizvjesna borba za plasman u evropu pošto čemo najvjerovatnije i u kupu ispasti. Bez obzira na sve povrede i tešku financisku situaciju jedno je sigurno da Dino nije trener za Želju i da je on največi krivac a da se Amar mora pod hitno odlučiti ili če se vratiti na klupu ili pustiti da dovedemo Mešu ili nekog drugog dobrog trenera. U suprotnom možemo samo još dublje potonuti.

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 22 mar 2014, 19:13

Dino odlazi
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

zlatniljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la zlatniljiljan89 » 22 mar 2014, 19:16

joj navijaca i govana :lol:

najgori navijaci ubjedljivo u bosni

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 22 mar 2014, 19:21

Definitivno najgora utakmica sezone, Siroki nas ubio.
Svi odreda su bili pravo losi.
Sada u kupu neka bude sta bude, a ona protiv leotara sigurna 3 boda.
Nemojte sada svi odreda da serete i kenjate tako je kako je.

VTZ.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 mar 2014, 19:26

Sta reci nakon svega!

Necu srati pojedincima jer ovo nije individualni sport vec kolektivni, tako cu odmah preci na stvar.

Dakle, obistinilo se ono o cemu sam ovdje pisao i pisao. Tj, mi stvaramo prilike, ali ne mozemo da ih realizujemo. Da bi naucili to, ovo se moralo desiti. U neku ruku, ovo je dobro sto se upravo veceras desilo jer jos nista nije kasno.

Siroki nije Radnik, Zrnjski, Sarajevo ili Slavija, jer Sirokom ne treba zicer da bi te kaznio. To moze biti akcija iz nicega i dole si, a pogotovo ako ti stvoris tri dobro prilike i ne pogodis. Nema tu veze puno Dino, Amar ili neko treci, kada igraci jednostavno nemaju dovoljno kvaliteta u zavrsnici.

Ovo nam se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Protiv Radnika sve smo mogli rijesiti u prvih 45, protiv Zrinjskog takoder, a da ne govorim o Sarajevu. U Lukavici je to malo bila drugacija stvar, gdje smo u drugih 45 imali prilika ali nismo znali. E protiv jedne ovakve ekipe kao sto je Siroki to ne moze proci. Otom, potom...

U Srijedu nastavak kupa, iskreno, igraci ce nakon ovog poraza pasti u depresiju, tako da gore ne ocekujem opsolutno nista. Neki normalan poraz, 1:0 ili 2:0, bi me zadovoljio u ovom momentu, ne zato sto su oni kao jaci, vec zato sto jos nismo naucili da pokadamo prvi zicer. ;)

Takoder, danasnja posjeta je veliko razocarenje, a prvenstveno mislim da je radi TV prenosa. Dakle, TV prenos vise uopste ne treba davati sa Grbavice, bar kada su u pitanju ove derbi tekme, na kojima nesto mozes zaraditi, ili jednostavno iskljuciti kanton Sarajevo iz direktnog prenosa, jer to posjetu zaista prepolovi, bar kada je nasa publika u pitanju.

Takoder, Sirokom jos jednom Velike Cestitke za ovo danasnju pobjedu, jer su prvi od ovih ekipa sa kojima smo u trci za titulu, kaznili Zelju za svoje promasaje. ;)
Bojim se da bi ove sezone mogli ostati bez oba trofeja, jer je ocigledno da rat na ovo fronta ne mozemo izdrzati. Opet jedna stvar, o kojoj sam pisao i pisao. Nasa trenutna ekipa je sastavljena od alternativa, tj, krpimo koliko mozemo, ali to moze protiv amaterskih ekipa prolaziti, protiv nekoga kao sto je Siroki, veoma tesko, jos pogoto ako napravis priliku, a istu promasis..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 22 mar 2014, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 22 mar 2014, 19:26

zlatniljiljan89 je napisao/la:joj navijaca i govana :lol:

najgori navijaci ubjedljivo u bosni
Ne vidis ti sine dalje od nosa
Mehmed Mesa Bazdarevic

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 22 mar 2014, 19:27

Ja ne kontam ove naše fudbalere,6 dana imali odmora,pa niste 10 puta trenirali svaki dan jeb.em mu majku da u 30 minuti ne možete trčati,nadam se da je ova utakmica ljudima otvorila oči,ova ekipa je limitirana do bola,jedino što imaju je ono što im je Amar ugradio a to je pobjednički mentalitet i zbog toga smo i dobili neke tekme..
Lončarić je dobar bio,odbranu ne bih komentarisao,Stanić naš igrač utakmice,na svakoj tekmi ostavi srce na terenu,bravo Stana,Jamak,Svraka i ostali duhovi nek se gone u 3 **** materine,hocete inostrani transfer,pa ljudi bi vas nakon jedne utakmice poslali na tribine i ne bi vas više nikad ubacivali u sastav,Zola je posebna priča,zaslužio je i on kritiku al eto sljedece sezone ce se valjda oporaviti,i u fizičkom i u psihičkom smislu.a na kraju dolazi stručnjak Dino,pa čovjek je totalno pogubio konce,ubacuje Zolu i Tomu koji su roviti u vezu plus je tu trebao biti Jamak :lol: :oops: i njemu se treba zahvaliti na kraju sezone čak i ako titulu osvojimo,lave nisi ti za Želju,hvala ti na svemu što si uradio za klub al bolje ti je kad si pomoćni trener,još da dodam da su me navijači razočarali,ono navijanje je dno dna ako cemo iskreno,trebamo svi da damo klubu podršku i kad mu ne ide..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 22 mar 2014, 19:28

SAMO DA OSTAVIM JEDAN KLASICNI BOSANSKI KOMENTAR NAKON SVAKE UTAKMICE.

U SLUCAJU NASE POBJEDE PITARI PISU : "NAMJESTENO"
U SLUCAJU PORAZA MI PISEMO "PRODANO".

VAZDA BILO.
sedmi pokusaj...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 22 mar 2014, 19:29

Hahahahahahahhhahah

k3lla
Kontakt:

Post Postao/la k3lla » 22 mar 2014, 19:30

joey je napisao/la:SAMO DA OSTAVIM JEDAN KLASICNI BOSANSKI KOMENTAR NAKON SVAKE UTAKMICE.

U SLUCAJU NASE POBJEDE PITARI PISU : "NAMJESTENO"
U SLUCAJU PORAZA MI PISEMO "PRODANO".

VAZDA BILO.
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001

Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio

Rios

Post Postao/la Rios » 22 mar 2014, 19:35

Gorka pilula :| Siroki nas razbio..Ne znam sta je bilo teze gledati,golove koje je zabijao Siroki ili nasu nemoc u napadu i na sredini terena..Prvi gol frajer jednim potezom izbaci bar 6 nasih igraca,3 gol Bogdanovic pade u kljucnom momentu..Jbg.. :|
Nosioci nase igre iz prvog dijela sezone nisu ni sjena tih igraca..Selimovic,Jamak i Tomic..Sredina terena nam je losa bila i u 2 pol protiv Sarajeva,i protiv Slavije i evo danas..Nista nisu kreirali,slabo zaustavljali napade..Mali Zolotic def. prerano gurnut u vatru..Puno grijesio i danas,slabo se postavljao,ispadao..Duga pauza ostavila traga i mislim da u ovim jacim utakmicama ne treba igrati..Problem je i to sto na klupi nemamo nikoga ko bi ih mogao adekvatno zamjeniti..Selimovic nas najslabiji igrac u svim utakmicama dosad..
Bice guravo do kraja za titulu,bojim se da nemamo tu sirinu ni formu da prodjemo prvi kroz cilj..Evropa ne bi trebala doci u pitanje,tacnije ne smije jer je to krucijalna stvar i najvazniji cilj po meni ove godine..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 22 mar 2014, 19:36

ova ekipa zelje nema kvalitet i to je to,,,da kojim slucajem prvenstvo sada pocinje,,,na kraju istog bi bili oko desete pozicije,,to je realnost :D

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 22 mar 2014, 19:37

STIDITE SE !
Odlazi Safete.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 mar 2014, 19:39

Sad smo svi u egalu nista nije izgubljeno ako se ponovo vratimo na stari nivo. Igracima treba ocitati bukvicu i odbiti od plate za ovu sramotu. A mi Moramo dati podrsku ekipi, sta vam je

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 mar 2014, 19:39

AeGon099 je napisao/la:STIDITE SE !
Dijaspora salje svoj glas.. :lol: :lol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 mar 2014, 19:40

farukzidane je napisao/la:ova ekipa zelje nema kvalitet i to je to,,,da kojim slucajem prvenstvo sada pocinje,,,na kraju istog bi bili oko desete pozicije,,to je realnost :D
ne prebacuj na igrace....stidi se :oops:

Željo nema trenera koji ce podici ovu ekipu i natjerati ih da trce :!: nazivaj stvari pravim imenom,a ne neka prica o kvaliteti ili nekvaliteti.
Amar je lani sa rezervama uzeo titulu :!:

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 22 mar 2014, 19:41

DzoleZeljo je napisao/la:
jesi siguran u to ?
Odlazi Safete.

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 22 mar 2014, 19:42

ma neka je zabrana al ja brata mi mog odo u trebinje akoBogda a i vi ko god moze otici jest da sam im sve sjebao i danas i sad evo al sad im je podrska potrbna vise nego ikad,manijaci svi u trebinjeee **** sve zabrane otic na njihovu tribinu ako nista
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 mar 2014, 19:43

DzoleZeljo je napisao/la:
Koji si ti idiot i svi oni ostali takvi kao ti... :oops: :oops:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 37 gostiju.