Opet neko voli pro neko pro max, u sustini nije neka bas velika razlika velicina, i nocno snimanje, i sta se jos moze dodati nemam pojma…baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 feb 2025, 19:53Pa nije iPhone nikad ni imao dugme za kameru, nego se koristila tipka za pojačavanje i to je pa haman uvijek bilo tako otkad kupujem njihove telefone.VensanKasel je napisao/la: ↑15 feb 2025, 18:11Baš ga usavršavaju , dodali dugme sa strane za kameru kao inovaciju , nešto što je Nokia imala prije 20 godina ...
iPhone Pro Max je najbolji telefon ikada napravljen, bar iz mog iskustva, naročito verzije od 13ke pa do 16ke (koju nisam još koristio, ali ću vjerovatno u skorije mijenje mijenjati svoju 15ku i doplatiti za ovaj dok još malo opadne cijena).
Treba malo vremena da se čovjek navikne kad pređe sa Androida, ali ko god je prešao sa Androida na iOs se nikad nije pokajao (bar ljudi oko mene što ja znam) i svi su rekli nikad više, isto ko kad svijet pređe sa manuelca na automatik![]()
Isto tako, ako nije Pro ili Pro Max verzija, po meni se iPhone ne isplati uzimati i većina Androida su bolji od običnih verzija ili nekih plus/mini.
Kod mene je 16 pro 512 ja odusevljen bolji mi ne treba.