Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
samo neka on pumpa statistiku, nema veze u kojim uslovima
najvise poena u nba karijeri, odlican broj skokova, samo tako mirza, makar invalidi bli na terenu i gubio 50 razlike samo trpaj, sut je mogao biti bolji, pogotovo na pocetku ali ovo je na kraju jos jedna odlicna individualna utakmica u nizu

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
fino se probuditi i procitati da je mirza zabio 18 poena, bravo Mirza...
Volim te Bosno!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo raduje.
Najezio sam se jbt.

Najezio sam se jbt.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
xavi26 je napisao/la:fino se probuditi i procitati da je mirza zabio 18 poena, bravo Mirza...
i imao 13 skokova
Još nije izašla vijest na ss.ba 

Neutral je napisao/la:Još nije izašla vijest na ss.ba
spavaju
- tyler durden
- Kontakt:
Tipka se, saceNeutral je napisao/la:Još nije izašla vijest na ss.ba

Sto se tice Mirze, odlicno je ovo. Vidi se napredak i volja. 18p i 13s je odlicna statistika. Ali i dalje mislim da mu je trade najbolja stvar, jer je ova ekipa uzasna.
nisu svi zaludjeni nba kosarkom kao mi, ja oka sklopio nisam a moram danas na ispit 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ista stvar i kod mene, za 32 minute, bravo Mirzane, lijepo je vidjeti da koristi minutazu.xavi26 je napisao/la:fino se probuditi i procitati da je mirza zabio 18 poena, bravo Mirza...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Izašao je članak 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ponosan. 

Ovo je odlično obzirom kako mu se predviđala crna sezona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iiii, nema više mamurluka.
Bravo Telka. Samo diži letvicu.
Dobra iskorištena minutaža, to je najbitnije. Uhvatio je ritam, mislim da je sada svima jasno da Kidd ima dovoljno povjerenjea u njega i da neće biti zaboravljen kao kod Johnsona i(li) Carlesima.

Bravo Telka. Samo diži letvicu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bravo mirza.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo majstore! Samo tako nastavi, pokazao si da znas i da mozes 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Prvo sto sam uradio, jeste ušao na ovaj pdf
Iako mu je ovo bio career high, bolje je odigrao protiv Lakers-a. Davao je kljucne poene, puno bolji procenat šuta, al' ko ih šiša
Mirzony samo trpaj
Run ya all, here comes FEARZA

Run ya all, here comes FEARZA

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Bravo Mirza!
Odoh na poluvremenu spavati, a do tad je bio, ruku na srce, poprilično loš.. no kako god, neka se samo dokazuje, nadam se i večeras 20+ minuta...
Odoh na poluvremenu spavati, a do tad je bio, ruku na srce, poprilično loš.. no kako god, neka se samo dokazuje, nadam se i večeras 20+ minuta...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Otkad ja govorim, daj mu 30min i zabijace po 20pts...evo veceras je imao i double-double ucinak!
Igrali su mnoge tekme i Blatche i Garnett i Evans po 20-25min pa ni blizu ovog ucinka nisu bili...I dalje mislim da ako dobije puno povjerenje on može ići i do 25pts svaku drugu-trecu utakmicu...Za 25min on ce 100% svaku ubacivati 15pts! E sad...realno ova iskusna petorka sa Garnettom, Blatcheom, Piercem i Johnsonom je totalno podbacila i sinoc su veliku minutazu imali Taylor, Teletovic, Shengelia, Plumlee i Anderson...potpomognuti Lopezom...a opet su izgubili - sto Kiddu daje povoda da kaze - eto dobili ste minute i isto mi je s vama il s njima...Ne znam kako ce biti kad se svi vrate, ali mislim da se lagano kristalise postavka pod kosem Lopez - Blatche - Teletovic/Garnett...Cak bi Teletovic ako nastavi ovako mogao polako istisnuti u rotaciji Blatche/Garnett ovisno o toka utakmice i raspolozenja jednog od njih dvojice!
Igrali su mnoge tekme i Blatche i Garnett i Evans po 20-25min pa ni blizu ovog ucinka nisu bili...I dalje mislim da ako dobije puno povjerenje on može ići i do 25pts svaku drugu-trecu utakmicu...Za 25min on ce 100% svaku ubacivati 15pts! E sad...realno ova iskusna petorka sa Garnettom, Blatcheom, Piercem i Johnsonom je totalno podbacila i sinoc su veliku minutazu imali Taylor, Teletovic, Shengelia, Plumlee i Anderson...potpomognuti Lopezom...a opet su izgubili - sto Kiddu daje povoda da kaze - eto dobili ste minute i isto mi je s vama il s njima...Ne znam kako ce biti kad se svi vrate, ali mislim da se lagano kristalise postavka pod kosem Lopez - Blatche - Teletovic/Garnett...Cak bi Teletovic ako nastavi ovako mogao polako istisnuti u rotaciji Blatche/Garnett ovisno o toka utakmice i raspolozenja jednog od njih dvojice!
a gdje je tu Kirilenko? Redžu hajde eto može izbaciti ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja sam gledao utakmicu, stvarno je odigrao odlično.
Bravo Mirza!!!
Bravo Mirza!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.