I onda kaze jaha niko nas nije nadigrao. Sebe mozda i moze lagat, nas ne
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Volim tebe, više od sebe
Tesko i njemu priznat da su igraci za qurca, a bgm i on. S ovakvom igrom ispadamo sigurnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 16:04I onda kaze jaha niko nas nije nadigrao. Sebe mozda i moze lagat, nas ne
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imenima i ne bi trebali biti tolika taraba. Cinilo mi se da imamo nesto bolji tim od prosle sezone, a igramo isto kao i prosle sezone.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
1 gol Saletovica
2 gola Alica
3 gola Ramica(ujedno i najbolji strijelac plbih i postigao gol vise od citavog tima slobode)
Inace su svi bili “visak”
2 gola Alica
3 gola Ramica(ujedno i najbolji strijelac plbih i postigao gol vise od citavog tima slobode)
Inace su svi bili “visak”
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
I evo ga, konacno na mjestu koje zasluzujemo, bravoooo
Ove sezone ni Bog nas nece spasit ako ovako nastave.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Sutnja je zlato. Zato nasa zlatna Uprava suti. Znaju znanje.
Nije vise ni stvar para. Ekipe sa daleko manjim budzetom sklepaju simpatican tim, iskopaju neka imene ili ciljano dovedu "otpatke", tj. visak iz drugih klubova i igraju daleko ljepsi fudbal od nas. A mi vazda neke sportske direktore dovodimo, busamo se u prsa (Uprave, jedna za drugom), a niko da preuzme odgovornost, prizna greske, na vrijeme djeluje i upozna javnost i ljubitelje kluba o stvarnom stanju i ciljevima.
Kad se sve usere i doguras cara do duvara, onda je kasno. Nista napustanje kormila tad ne znaci osim da indirektno priznaju da su pi4kice koje bjeze od odgovornosti i jer su zabrljali usljed neznanja.
Nije vise ni stvar para. Ekipe sa daleko manjim budzetom sklepaju simpatican tim, iskopaju neka imene ili ciljano dovedu "otpatke", tj. visak iz drugih klubova i igraju daleko ljepsi fudbal od nas. A mi vazda neke sportske direktore dovodimo, busamo se u prsa (Uprave, jedna za drugom), a niko da preuzme odgovornost, prizna greske, na vrijeme djeluje i upozna javnost i ljubitelje kluba o stvarnom stanju i ciljevima.
Kad se sve usere i doguras cara do duvara, onda je kasno. Nista napustanje kormila tad ne znaci osim da indirektno priznaju da su pi4kice koje bjeze od odgovornosti i jer su zabrljali usljed neznanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ovdje ni uprava, ni trener, a ni igraci ne preuzimaju odgovornost. Njima je izgleda sve ok i sve dobro. I igra i pozicija na tabeli. Ovi rezultati i igra bi za Vrbanjusu bili alarm i kriza, samo je kod nas sve super. Bitno je traziti podršku, to znaju.
Volim tebe, više od sebe
A idemo Velezu....led te yebo zvekne li Leotar Zrinju zadnji smo ocam...
Ekipa je solidna za PL,po imenima imamo bolju ekipu od pola PL...Ljudi moji trener je problem....Trener i disciplina. I drugi imaju problema finansijski, svakako pa igraju.
Ekipa je solidna za PL,po imenima imamo bolju ekipu od pola PL...Ljudi moji trener je problem....Trener i disciplina. I drugi imaju problema finansijski, svakako pa igraju.
- Beduin
- Kontakt:
Mi imamo Komazeca, Vranjesa i Sasu koji bi u boljem timu imao dosta pomoci beka i veznih igraca pa kao takav bio ucinkovitiji, uz mozda Vosnjaka, Delica i Devedzica, sto je opet sve to neki prosjek i nista posebno.
Sve ostalo je goli qurac, sa ovim timom cak i ozbiljniji treneri bi jedva izvukli par bodova vise i to je taj max.
Prvih par kola, kao i uvijek do sad, se krenulo sa pressingom sto je davalo rezultat i prikrilo nedostatke tima. Cim se fizicki palo, par losih rezultata se zaredalo, sve je palo u vodu, psihicki se raspali, trener se pogubio, od "junaka" do zaboravljenog i na terenu nezainteresovanog Mehmedovica, nekvalitetno iskoristene vrline i potencijal Vosnjaka i Delica pa do nazor dovodjenja i gomilanja napadaca, a i dalje ti formacija sa krilima kojih nemas ili ne koristis ni te sto imas
Jednostavno je Uprava nestrucna i dovodi nestrucne ljude koji nestrucno i nerezonski rade svoj posao. Produkt toga je jos jedna sezona strepnje za opstanak, i to sa ovakvim napadackim potencijalom i nicim ostalim.
Sve ostalo je goli qurac, sa ovim timom cak i ozbiljniji treneri bi jedva izvukli par bodova vise i to je taj max.
Prvih par kola, kao i uvijek do sad, se krenulo sa pressingom sto je davalo rezultat i prikrilo nedostatke tima. Cim se fizicki palo, par losih rezultata se zaredalo, sve je palo u vodu, psihicki se raspali, trener se pogubio, od "junaka" do zaboravljenog i na terenu nezainteresovanog Mehmedovica, nekvalitetno iskoristene vrline i potencijal Vosnjaka i Delica pa do nazor dovodjenja i gomilanja napadaca, a i dalje ti formacija sa krilima kojih nemas ili ne koristis ni te sto imas
Jednostavno je Uprava nestrucna i dovodi nestrucne ljude koji nestrucno i nerezonski rade svoj posao. Produkt toga je jos jedna sezona strepnje za opstanak, i to sa ovakvim napadackim potencijalom i nicim ostalim.
075 ❤
075 ❤
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Najmanje pobjeda u ligi, najmanje golova u ligi, pustite tu pricu da nemamo tim i slicno, ne kazem da su neki igraci za top 3, ali ovo sto igramo je sramota wannabe trenera i ove jadne uprave koja ga i dalje podrzava.
Ekipa jeste prosjek, sa 2 ili 3 igraca koja odskacu samo, ali je dovoljno za sredinu tabele bez stresa...Pa sta Slobodi treba za opstanak, Galaktikosi.....
Daj treneru iz Serie C Napoli, sjebace ga za mjesec....
Daj treneru iz Serie C Napoli, sjebace ga za mjesec....
Nemojte tako, odma ste neprijatelji kluba.
Gdje vam je članska
Gdje vam je članska
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Pioniri treci, ali sa donje strane, kadeti cetvrti, juniori peti.
Ni OP ove sezone ne funkcionise izgleda
Ni OP ove sezone ne funkcionise izgleda
- Beduin
- Kontakt:
Ne vidim ti ime na spisku.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Sto je najgore od svega, glavni izgovor ce im bit kako nisu imali dovoljnu podrsku navijaca, da su navijaci nezaintresovani. Samo da sebe opravdaju i "operu"
Volim tebe, više od sebe
Ne znam za vas ali ova uprava je meni toliko ogadila klub da sam ga prestao pratiti
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Kako da ne, a Banovici u crveno-crnoj kada igra Sloboda.antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 23:19Sto je najgore od svega, glavni izgovor ce im bit kako nisu imali dovoljnu podrsku navijaca, da su navijaci nezaintresovani. Samo da sebe opravdaju i "operu"
Budimo realni male su sanse i bod da se uzme sutra ako bude tako a i dalje ne bude reakcije treba im yebat mater...
Cuj bojkot...pa njima to bolan i odgovara, i ovo malo da rastjeraju umjesto da napunimo stadion da ode u Banovice 10 buseva fukara, da im yebemo mater u pi cku

- Beduin
- Kontakt:
Idemo 3 boda pokloniti Probisvjetu 

075 ❤
075 ❤
ko vam je kriv što niste zadovoljni kad momci dadnu maksimum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.