Ja vjerujem u pobjedu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bas tako,al' haj srce na teren pa sta bude...exbabilon je napisao/la:Puca me pesimizam pravo i nije bas da jedva cekam utakmicu. Nadam se da grijesim, al osjecaj nije nesto pozitivan. Srce na teren!
Arena BiHaS_Roma je napisao/la:Na kojem programu to ima prenos ?
U programskoj šemi je nemaElegant je napisao/la:Arena BiHaS_Roma je napisao/la:Na kojem programu to ima prenos ?
bila je najava maloprije na tvaS_Roma je napisao/la:U programskoj šemi je nemaElegant je napisao/la:Arena BiHaS_Roma je napisao/la:Na kojem programu to ima prenos ?
Ima prenos 10000% Doduse samo ako neko nabaci kakav link (barem za nas koji nemamo Arenu Sport)neroazzuro je napisao/la:Sta bi? Jel ima definitivno prenosa il nema?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
na programskoj shemi nema prijenosa, netko je pitao pitanje i reki su da nema, a na tv-u najavljuje bh derbi samo na arenasport kanaluBlek_Stena je napisao/la:Na arena sport BH u 17h na programu stoji Partizan protiv nekoga. Onda jedino na onom kanalu od bh telecoma kad prenose gostujuce utakmice da budea tako mi se gleda tekma protiv Širokog. Imam osjecaj da ce bit dobra tekma
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 23 gosta.