Pa taj Francuza ako je tako dobar ko sto ga hvale vezni ne bi bio toliko los mada ova odabrana je žešća katastrofa,napad i nije los po imenima mada ništa još nismo vidjeli svojim ocima tako necu još ništa govoriti,mada ovo meni na prvo pogled ne izgleda dobrohondas je napisao/la:Fudbaleri Slobode otputovali su jutros na drugi dio priprema u Livno, gdje će boraviti do 9. jula.
Sloboda je prvobitno trebala da odigra utakmicu sa Širokim Brijegom, međutim do nje neće doći, a umjesto Širokog Brijega ''upao'' je domaći Troglav.
U autobusu za Livno našlo se i jedno novo ime, kolumbijski golman Julian Murillo.
Golmani: Nikola Lakić, Anes Mehić, Julian Murillo; Odbrana: Amar Beganović, Asim Muratović, Adel Halilović, Amar Kovčić, Adnan Buljić, Perica Ivetić, Adnan Salihović, Kenin Devedžić, Eldin Hasanbegović, Bakir Karić, Anis Ramčilović; Vezni red: Dušan Ristić, Armin Hodžić, Petar Dodig, Yoann Martelat, Omar Pršeš, Saša Maksimović, Amar Nišić; Napad: Tony Livančić, Marinko Rastoka, Eldin Omerović, Dino Hodžić, Adnan Osmanović, Amer Bekić, Edis Smajić, Anel Husić.
U Livnu će se priključiti: Irfan Fejzić, Almir Bekić, Dejan Uzelac.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: saltcrew, dana/u 02 jul 2019, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Ljudi,sanjao sam da je Smajic otisao zbog bolova u ledjima

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
ko je ba marengo kad on dodje? 

Znaci ni Santic se nije dogovorio. Tanki smo u veznom reduni odbrani. Imamo deset krilnih napadaca
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Ajd to, kada nam Murillo dodje na go!?Sariel1987 je napisao/la:ko je ba marengo kad on dodje?

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
murinjo je uletio u bus pred polazakMakabiTuzla je napisao/la:Ajd to, kada nam Murillo dodje na go!?Sariel1987 je napisao/la:ko je ba marengo kad on dodje?

izgleda ovisimo o meteoropati, pred kisu vazda dovede 2 3 igraca a 2 3 posalje kuci

-
- Kontakt:
jel ko snimio novi wc iza zapada 
i ostatak kontejnera

i ostatak kontejnera

-
- Kontakt:
niko nista, wc, knjiga, samo taktika i igraci jebte ovde sve menadzeri i treneri nema laika
nema ni probisvjeta da nije na moru
probo cae javi se samo da znamo da je sve ok i baci svoje razmisljanje na novonastalu situvaciju u efka slobodi
nema ni probisvjeta da nije na moru

probo cae javi se samo da znamo da je sve ok i baci svoje razmisljanje na novonastalu situvaciju u efka slobodi

Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 02 jul 2019, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
Definitvno nam pored Uzelca treb još jedno iskusno pojačanje na stoperu. Slobodni su Emir Jusić (Olimpik) i Bojan Marković (Mladost DK).
I još jedan centralni ili zadnji vezni, samo da ima iskustvo, nije bitno ko u ovoj situaciji, jer nam treba igrača.
Ne bi bilo loše zaganjati ni Srećkovića, napustio Radnik, onda bi imali baš finu ekipicu.
I još jedan centralni ili zadnji vezni, samo da ima iskustvo, nije bitno ko u ovoj situaciji, jer nam treba igrača.
Ne bi bilo loše zaganjati ni Srećkovića, napustio Radnik, onda bi imali baš finu ekipicu.
-
- Kontakt:
dobro, a ko ce to sve platit? niok od ovih igraca nece igrati dzaba..Karambeu je napisao/la:Definitvno nam pored Uzelca treb još jedno iskusno pojačanje na stoperu. Slobodni su Emir Jusić (Olimpik) i Bojan Marković (Mladost DK).
zadnje sto su rekli je da nemaju para?
Sloboda iz Tuzle je ovog ljeta ubjedljivo najaktivnija ekipa na tržištu. Izmijenjen je gotovo kompletan tim Tuzlaka, ali tu nije kraj.
Novi igrač Slobode trebao bi biti Holanđanin, Shurny Marengo, koji dolazi iz omladinke ekipe Volendama. Ovaj devetnaestogodišnji krilni napadač će se priključiti pripremama u Livnu.
Novi igrač Slobode trebao bi biti Holanđanin, Shurny Marengo, koji dolazi iz omladinke ekipe Volendama. Ovaj devetnaestogodišnji krilni napadač će se priključiti pripremama u Livnu.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa uvedene su platne klase kao sto je i receno, niko nece sjedit na klupi i imati veliku platu. Niko nece glumit kurcobolju i imati veliku platu, sve zavisi od igraca i tima.Sariel1987 je napisao/la:dobro, a ko ce to sve platit? niok od ovih igraca nece igrati dzaba..Karambeu je napisao/la:Definitvno nam pored Uzelca treb još jedno iskusno pojačanje na stoperu. Slobodni su Emir Jusić (Olimpik) i Bojan Marković (Mladost DK).
zadnje sto su rekli je da nemaju para?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
e ovo mi smeta najvise, znaci dovode djecu pored nase zive i zdrave koja i ne dobiju sansu.
haj da dovedu kojeg iskusnijeg da djeca uz njih stasaju al ovo, nema nidje.

bhpremierliga i ti stvarno u to vjerujes, al ozbiljno?
najozbiljnije?
haj da dovedu kojeg iskusnijeg da djeca uz njih stasaju al ovo, nema nidje.

bhpremierliga i ti stvarno u to vjerujes, al ozbiljno?

najozbiljnije?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
cuj niko nece glumit krcobolju
pa oni sa platnim razredom vkv, nece ni imat potrebu glumit
boli saleta on je doktor

pa oni sa platnim razredom vkv, nece ni imat potrebu glumit

boli saleta on je doktor

-
- Kontakt:
ode brat bhpl kae ne moze vise slusat kukanje 

-
- Kontakt:
Jbg, ovo nije tim za ispadanja, aki nije ni za vrh. Ali sta cemo, mozda nas ove nepoznanice od igraca i trenera iznenade
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
znaci opet upadamo u zamku dovodjenja igraca ,sklapanja ekipe i formacije, pa svake godine isto jebte.
a rekli su da nece
samo je ovo sasvim novi levl, nemamo para a dovodimo ko nikad. prekucali logiku

samo je ovo sasvim novi levl, nemamo para a dovodimo ko nikad. prekucali logiku
Sariele sto bolan stalno negativa...Meni je draza ova sirina u ekipi, nego 5-6 Husejinovica, Alispahica, Barabana uz ostatak vodonosa i jedva 12 igraca...Ovako svi vjerovatno imaju neke prosjecne plate, platne razrede, bit ce nagradjeni ako bude rezultata. Jos ako se uprava fino uklopi u budzet i kad imas redovna primanja bez brodoloma, strajkova i nezadovoljstva...onda ekipa moze biti prilicno kvalitetna na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.