FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

HordeBL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la HordeBL » 10 apr 2015, 20:35

JoseMourinho je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Za tvoju info bice u junu jos 2 bombasticna igraca sa platom oko 8 milja eura. Jedan je iz repke jedan je stranac....
drago mi je kada slusam vasu suplju da Benko ima 11 milja eura....... :clap: :clap: :clap: . Ni blizu istine ali ipak , uzivajte u lazima koje sami pravite
1. ko miske, espanjol da ti slucajno ne propadnu?
2. benko ima 20milja € mjesecno(ne placate ga vi), informacija dobijena od vaseg navijaca, koju evo prvi put spominjem, samo da se vidi kakav si lazov ;)

i da baci koju insajdersku tamo jaranima, sta si se usutio?

jel te to sport opet nahajco kako ono rece Zujo prije par god ...KUPAC
Aki si glup vjerujem da nisi corav...cito si da je Miske sam potvrdio da je bio u kontaktu sa nasim ljudima. Naravno to je tebi samo onako prica. Benko nema 20 milja KM ni u snu . Jest najplaceniji ali nema toliko a ti pozdravi tog forumasa. I da , sta je sa sms i onim kukanjem nema nijednog investitora......ma laz cista....jos od azema , pa preko meme....pa ko onda , i to sve u nepune 2 god.
Imal kakvih bagera ili bar malo sadake od Sehica :urnebes: :urnebes:

cuj insajdera invincible...treba ga klonirat.....za tvoju info Benko ima 13 000 KM i placen stan

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 apr 2015, 20:37

Orton je napisao/la:Pa kakve veze ima kolike su kome plate?
Il ti bila marka ili 100.
Ne razumijem za kakav dijalog je bitan iznos primanja.
Ono sto sam govorio uvijek govorim i sad,sa stabilnom finansijskom situacijom je lakse ali nikada ne znaci da je sve unaprijd rijeseno.
Pa bitan je jer kako su pojedini krenuli ispasce da nemate za vode i da igraci dzaba igraju...
=\_1921_/=

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 10 apr 2015, 20:39

Glupost je moguce gurat u oba pravca. Da igraju za marku je laz a da igraju za 10000 je isto laz

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 10 apr 2015, 20:42

@HordeBL
ne, benko ima 20k € koje vi ne dajete, i to nisam cuo od forumasa nego od poznanika/jarana kojem neuporedivo vise vjerujem nego tebi koji dodje iz skole pa sere ovdje ;)
i da naravno okreni na zelju, zanemari to da je kod vas situacija alarmantna, tako je najlakse spinuj ;)

što sad ne javis stanje iz svlacionice, sa sjednice upravnog odbora?
aleksandar_veliki je napisao/la:Gratis dodas jos trofej nakon sto godina, playoff Evropa lige. Gle cuda, sve to otkako je svemoguci u klubu. Slucajnost, moze biti ;)
da te priupitam aco jer vidim velki si fan a mene iskreno boli briga, al et znatizelja
da li sada kad njemu pripisujes te uspjehe treba onda da bude i krivac za lose rezultate?
i sto nisi odgovorio pitaru tamo na temi kad te pito za suspenzije za koje se ispostavilo da kodro nije znao, a ti si ubjedjivo da je kodro moro aminovat to?

i da nije problem branit nekog, al ako se vec predstavljas ko glas razuma, a ocigledno nisi jer izjava bajram mi je kad ga vidim te ne moze svrstat u neutralnog, al et helenjse, ne gledajuci seljakluk njegov, realno je da tu tu negdje, nit dobar koliko ga ti hvalis i ovi vecinom insajderi iz kluba, nit je los koliko neki pljuju, bar po onom sto se oficijalno zna, ne ukljucujuci moguce price koje sam i ja cak cuo, a mogu mislit sta vec drugi navijaci sarajeva ;)

Orton je napisao/la:Pa kakve veze ima kolike su kome plate?
Il ti bila marka ili 100.
Ne razumijem za kakav dijalog je bitan iznos primanja.
Ono sto sam govorio uvijek govorim i sad,sa stabilnom finansijskom situacijom je lakse ali nikada ne znaci da je sve unaprijd rijeseno.
:thumbup: :thumbup: ima vas realnih, ono pare ce ti dosta pomoc u ostvarivanju ciljeva, al tu je jos hiljadu sitnica i sreca ukljucena, znamo mi najbolje kako je sa parama kad mozes 5+ hiljada dati platu ;)

ma ovo je vecinom sad prcanje oko ovih para gore jer se pricalo o milionima i sl. prema vasim "insajderima" pa jbg da se prozovu ti kojih bas slucajno nema na forumu ovih dana ;)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 apr 2015, 20:44

Orton je napisao/la:Glupost je moguce gurat u oba pravca. Da igraju za marku je laz a da igraju za 10000 je isto laz
Nije laz brate ja ti garntujem da malo koji igrac sarajeva ima ispod 7-8 milja platu, a ima ih sigurno dobar broj i preko 10 milja. Za neke znam iz razgovora sa njima samim
=\_1921_/=

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 10 apr 2015, 20:52

Ne mogu ti reci da lazes jer fakat nemam pojma koliko svi pojedinacno imaju para.
Na kraju krajeva i boli me uho za to.Kapital je privatan ako se njemu isplati davati te pare alal mu vera.
Meni (navijacu) ce polagat racune onih 5 minuta sto dodju ispred sjevera a upravi svaki dan :)

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 10 apr 2015, 21:16

invincible1921 je napisao/la:
Orton je napisao/la:Glupost je moguce gurat u oba pravca. Da igraju za marku je laz a da igraju za 10000 je isto laz
Nije laz brate ja ti garntujem da malo koji igrac sarajeva ima ispod 7-8 milja platu, a ima ih sigurno dobar broj i preko 10 milja. Za neke znam iz razgovora sa njima samim
@invincible
U tvom klubu traže 10 milja da bi igrač bio samo promovisan u prvi tim znaš li o tom išta možda ?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 apr 2015, 21:29

invincible1921 je napisao/la:Igraci srajeva imaju prosjecnu platu oko 8000 maraka sto nema niko ni blizu tome u svim kolektivima u drzavi u svim sprotovima. Kur.cite se mjesecima kako imate milione kako ste doveli reprezentativce kako cete kupit dzeku da mi dobijemo 3% jer imate para i sad odjednom kad ste ko i svake godine prnuli u sisu i pojeli sve svoje rijeci krece vadiona pa eto i nismo mi bogati tolko otkud vam to? ko vam je to reko ? :lol: :lol: joooj :lol: :lol:
Sta je plata problem?
Pa samo u Evropi smo dovoljno zaradili da mozemo to sve finansirati.
Sto vi niste zadili toliko od Evrope, puno bi vam sad lakse bilo?
Plus TA, plus VM.
Jesmo li mi krivi sto imamo dovoljno para da dajemo bolje plate nego vi i neke druge ekipe?
Ako Bog da, imat cemo za dvije godine prosjek plata u ekipi 20 000KM.
Igrac ako vrijedi, naravno da ces ga i morati platiti. Toliku platu imaju po drugim Ceskim i Madjarskim ligama i to nije nikakvo cudo.

Usput, kolik su plate kod Sirokog i Zrinskog?
Kolike su plate kod vas bile dok su igrali Zeba, Adilovic, Nyema...?

U sustini, kolike god da plate dajemo, mi smo solventni. Ne ulazimo u dugove radi tih plata, cak i vracamo dugove. Svaki mjesec po 130 000KM poreznoj. Za godinu i tih 130 000KM cemo moci uloziti u plate, samim tim bi i bolje igrace trebali imati.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 10 apr 2015, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.

SimkeSamke
Kontakt:

Post Postao/la SimkeSamke » 10 apr 2015, 21:32

selimovic izjavi nemamo problema sa beogradskom mafijom i njih opet nije sramota da ovdje seru

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 apr 2015, 22:01

edRed je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
@invincible
U tvom klubu traže 10 milja da bi igrač bio samo promovisan u prvi tim znaš li o tom išta možda ?
moguce, al nisam upoznat :D a znas li ti mozda nesto o 5 cvrsto obecanih titula od 2009 do danas? gdje su pehari :hmmmmm:

Evander nisam ja reko da su te pare lose za vas ili da ste pokrali pare. Nego sad dosta vas pravi izvlakusu na fazon ma nije to bas tako ko sto se pricalo nemamo toliko para... Pa dobro brate niko ne krije nase cifre. Ja iako nisam upoznat bio detaljno smio bi ruku dat da su zeba i adilovic i ta generaciaj da je bilo igraca sa 8-9 milja, ali isto tako nemoj zaboravit da smo mi osvojili pehara da ih mozemo topit dok vi i pored para niste...al haj da ne bude sad da prvocriram :)
=\_1921_/=

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 10 apr 2015, 23:24

Slucaj zatvoren-svi sretni..krivi novinari jer ne pisu ono sto klub zeli (pa danas okupili te jadnike da ih malo naruže)..suspenzije,nezadovoljstvo navijaca sa sjevera nije bitno..nije vise ni bitna titula,kako kažu -to je sport,al vi ne shvatate MI IMAMO LOVE.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 apr 2015, 23:54

JoseMourinho je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Za tvoju info bice u junu jos 2 bombasticna igraca sa platom oko 8 milja eura. Jedan je iz repke jedan je stranac....
drago mi je kada slusam vasu suplju da Benko ima 11 milja eura....... :clap: :clap: :clap: . Ni blizu istine ali ipak , uzivajte u lazima koje sami pravite
1. ko miske, espanjol da ti slucajno ne propadnu?
2. benko ima 20milja € mjesecno(ne placate ga vi), informacija dobijena od vaseg navijaca, koju evo prvi put spominjem, samo da se vidi kakav si lazov ;)

i da baci koju insajdersku tamo jaranima, sta si se usutio?
murinjo cijenim te kao forumasa kao veoma pametna ali da nasjednes na to da benko ima 250 hiljada eura i stan znaci zaokruzimo na 270 hiljada eura
To ti dodje da bi u dinamu bio 5 najplaceniji igrac a u rijeci najplaceniji ,sada dali si ti nasjeo na to ili oces da nekoga iznerviras nezzz ali ja bi zaista volio da moj klub pocne placati igrace sa ovakvim ciframa to bi odma znacilo da smo mnogo napredovali
Samo Sarajevo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 apr 2015, 23:57

Ovo za 20 milja eura mi je mnogo realnije, jer samo tako se može privući igrač njegovog renomea u ovu našu ligu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 11 apr 2015, 00:00

Ja ti kažem sta mi jaran kaže kojem bgm vise vjerujem nego bilo kome na forumu, nema me razloga lagat još navija za vas ;)
I to je bio jednokratni valjda poklon koji bi vas digo na idući nivo, davno mi je to reko al mi mrko bilo se naduravat sa insajderima ;)
a mislim Benko i jeste bio najplaćeniji igrač rijeke dok je bio tamo, a za dinamo ne vjerujem ni da ara ima manje od 200k€ godišnje, ostali i vise cak i milion neko ima čini mi se da sam cito ;)

Za ostale igrače nemam pojima iskreno, znam mahalske onaj 7 onaj 8 onaj 10, nagadjanja, al ne vjerujem da ih ima bas puno sa manjom platom od 5 hiljada i neka je tako, volio bi da najmanja plata bude 5 hiljada u cijeloj ligi jer bi to napokon značilo da raja može život od fudbala i poslije fudbala ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 apr 2015, 00:04

@invincible1921

Istina, za sad ulozeno se nije vratilo kroz rezultate, ali i to je relativno.
Ko ti kaze da na kraju ipak necemo uzeti titulu?
To bi bila dva trofeja u malo vise od godinu dana, znaci ta ti onda prica ne bi pila vode. Govorim hipoteticki.
Slazem se da je takav scenarij tesko ostvatim i da ce to biti nasa ogromna bruka.
Sa druge strane, mi smo svoje ulozene pare opravdali na taj nacin da smo napravili vise para, a vi recimo ste napravili dugove samo i haman doveli u pitanje opstanak kluba. Radi cega je to tako, peh ili nesto drugo ne ulazim, ali cinjenica je takva.
Sta zelim reci? Ako i ne osvojimo trofej, opstanak i dalji razvoj kluba ne ovisi o tome. Prihodi rastu samim tim ce i ulaganja u tim biti veca.
Sve i da smo fulili sa izborom igraca ili trenera ovaj put, nece se takvo sto stalno desavati.
Pare su najveci preduslov za uspjeh. Na zalost, ili ne, u takvom svijetu zivimo.
I ovakvo Sarajevo kojeg drmaju strasne krize trenutno, ekipa je sa najsvijetlijom buducnoscu u ligi, priznat ces.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 apr 2015, 00:04

JoseMourinho je napisao/la:Ja ti kažem sta mi jaran kaže kojem bgm vise vjerujem nego bilo kome na forumu, nema me razloga lagat još navija za vas ;)
I to je bio jednokratni valjda poklon koji bi vas digo na idući nivo, davno mi je to reko al mi mrko bilo se naduravat sa insajderima ;)
a mislim Benko i jeste bio najplaćeniji igrač rijeke dok je bio tamo, a za dinamo ne vjerujem ni da ara ima manje od 200k€ godišnje, ostali i vise cak i milion neko ima čini mi se da sam cito ;)

Za ostale igrače nemam pojima iskreno, znam mahalske onaj 7 onaj 8 onaj 10, nagadjanja, al ne vjerujem da ih ima bas puno sa manjom platom od 5 hiljada i neka je tako, volio bi da najmanja plata bude 5 hiljada u cijeloj ligi jer bi to napokon značilo da raja može život od fudbala i poslije fudbala ;)
druze pivaric povremeni reprezentativac ima 140 hiljada eura,a brozovic prije neg je otisao u inter imao 300 hiljada eura,nije to kao sto vi mislitenuzmi lopatom,a benko je bio najplaceniji igrac rijeke sa 200 hiljada eura prije nego je otisao
Samo Sarajevo

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 11 apr 2015, 00:13

kanarinac je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Ja ti kažem sta mi jaran kaže kojem bgm vise vjerujem nego bilo kome na forumu, nema me razloga lagat još navija za vas ;)

druze pivaric povremeni reprezentativac ima 140 hiljada eura,a brozovic prije neg je otisao u inter imao 300 hiljada eura,nije to kao sto vi mislitenuzmi lopatom,a benko je bio najplaceniji igrac rijeke sa 200 hiljada eura prije nego je otisao
Pivaric je sa tih 140-150 hiljada eura najmanje plaćeni igrač dinama, Brozović došlo ko talent bolji ugovor nije mnogo ni dobit, pa onaj portugalac brkati ima pola miliona € i sl. Nisu ni toliko male plate bgm, a ja kažem vi ne bi mogli dati toliku platu benki al et to je taj neki poklon bio ;) bar kakvu informaciju ja imam i u koju vjerujem ;)

@Aco
to od ibrake info ili?
Ako može odgovor na pitanje na prošloj stranici ima oko te odgovornosti ;)
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 11 apr 2015, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 apr 2015, 00:19

Sad mu je skocila plata i na 20K eura a informacija ''neki drug kojem vjerujem'' :mrgreen:
Kao sto rekoh prije mjesec..cinis se stvarno kao dobar i extra momak,sve na mjestu sto bi se reklo..ali brate volis da ides protiv cinjenica i dokaza..malo je rec'
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 apr 2015, 00:21

prema mojim informacijama murinjo benko ima 6 hiljada eura i stan sto je svakako za nase uslove basoslovna suma...a ovo oko dinama istina je macado ima 500 hiljada eura sigali 450 a fernandes 900,@ husjenovic ima 80 hiljada a hodzic 60 ;)
Samo Sarajevo

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 11 apr 2015, 00:23

Nije sramota da ti igrac ima platu i milion ako treba.Sramota je sta pokaze na terenu za te pare.
Benko je do sada uz golove pokazao i borbu na terenu.tako da ako mu je plata i tih 30 milja zasluzio je to.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAZIN, delko, Rahatlokum, Riziko i 96 gostiju.