Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

SarajlijaTM

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la SarajlijaTM » 18 nov 2014, 23:16

lafomamone je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Amara Osima podrzava par stotina pruznih radnika, a prezire carsija :kafa: a
Sve elitna carsijska naselja: Kobilja Glava, Hotonj, Vogosca, Sip... ne podnose Osima :geek:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ok, neka proseta kroz grad u salu zeljeznicara, relacija Marijin dvor-Bascarsija :kafa:
Pocni uciti onu "ZA SVE TI HVALA AMAREEEE...",nakon sto odemo u francusku... :mrgreen:

Btw.djete,neko te je skroz pogresno nasavjetovao i utuvio ti u mozak gluposti,nema u sarajevu naselja gdje je samo jedna grupa 100%.Opet kontaktiraj onog ko te dovede u gg,da ti malo poblize objasni situaciju,ofiras se.

evo baci malo pogled,ako nisi suvise mali,mozda i prepoznas kafanu ;)

https://www.youtube.com/watch?v=No55JnHqwuc

Nego komsije,cujem da mnogi od vas vec proklinju reprezentaciju,kako se sve vise spekulise o brki na mjestu selektora? Sto je najsmjesnije,njemu se zivo hebe za tu poziciju i nema nekih afiniteta da bude selektor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dado
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Dado » 18 nov 2014, 23:18

Jesmo li dosli do toga sad sta ce prihvatiti carsija a sta RS. :sick: :sick:

Pape vrati se kuknjava

:facepalm:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 18 nov 2014, 23:19

Ziko je napisao/la:
Ziko je napisao/la:Obzirom da Srbin nije odavno bio selektor reprezentacije BIH,a i o tome treba voditi računa mislim da bi bilo korektno da FS RS predloži svog kandidata..... :bih: :bih: :bih:
Kada sve ode u qrac i kada se ova zlatna generacija penzionise, neka bude sekektor Srbin, nemoj sada jos bogati :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 nov 2014, 23:20

Ziko je napisao/la:
Ziko je napisao/la:Obzirom da Srbin nije odavno bio selektor reprezentacije BIH,a i o tome treba voditi računa mislim da bi bilo korektno da FS RS predloži svog kandidata..... :bih: :bih: :bih:
Jedino o cemu se treba voditi racuna je kvalitet selektora, ta prica ne vazi vise.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 18 nov 2014, 23:21

lafomamone je napisao/la:
18.05.2013 šetalo se čaršijom, gdje je si bio da zabraniš ?
Sta je bilo tada decko, ne sjecam se? Derbi?
proslava titule, ako znaš kako to izgleda ;)
1921 !
05.06.1998

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 nov 2014, 23:23

Neki neandertalac prije nekoliko postova to napisao i sad on pise ko papagaj, da je iz sa nikada to ne bi napisao al ne zna covjek pa ga razumijem.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 nov 2014, 23:23

http://ba.****/a9128/Sport-Klub/N ... nalin.html" onclick="window.open(this.href);return false;

nadam se da ce biti i video postavljen,pa da se pogleda emisija.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 18 nov 2014, 23:29

DragonGirl je napisao/la:Vidjela sam da je neke zanimalo, pa evo kako Ćiro govori o Prosinečkom:
- Samo Robi može biti selektor BiH. Dobar je, radan i častan. Zato je i moj favorit. Znam ga u dušu i najveći je trenerski potencijal od svih "vatrenih". Pokazao je da ima kliker, da ima šlifa za trenerski posao. Pa pogledajte samo kako je Zvezda igrala pod njegovom palicom. Mislim na igru,kombinatoriku, akcije. Baš su igrali. Sve je to stvorio Prosinečki. Opet, s druge strane ne bih se ni zajednog kandidata založio da nisam toliko siguran u njegove kvalitete. A moj Robi je taj. Ipak, sam i ja ponešto ostavio i bio zaslužan za reprezentaciju BiH. Nisam se čuo sa Prosinečkim, ali vidim da se sve više aktuelizira pitanje novog selektora BiH, pa ću mu dati podršku. Naravno da ću mu dati i po koji savjet - rekao je Blažević
pametno ciro zbori.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 18 nov 2014, 23:31

DukeOfWellington je napisao/la:
lafomamone je napisao/la: Ok, neka proseta kroz grad u salu zeljeznicara, relacija Marijin dvor-Bascarsija :kafa:
Hajde ba bježi, na desetine tezgi sa stotinama šalova Želje i Sarajeva na Baščaršiji i ti nekom prodaješ priču.

Nevjerovatno koliko dugo moderacija toleriše tvoje gluposti.
Najjaci komentar dana. :urnebes: :urnebes: Meni se cini da ovaj lafomamone zivi u nekom imaginarnom Sarajevu.

uote="mirzatele"]Evo rekao nam je Alispahic, imamo jos samo Belgiju do kraja, ove ostale utakmice ne moramo ni gledati, to je vec upisano 15 bodova :kafa:[/quote]

Mirzatele kralju! :rol: :rol: :rol:

quote="DukeOfWellington"]
muhamedkonjic je napisao/la:Niko da spominje Zeljka Buvaca asistenta Kloppu u Dortmundu. Covjek je iz BIH on bi nam bio najbolje rijesenje, njemacka skola ucio od Kloppa upoznat sa danasnjim metodama fudbala sto se tice taktike, fizike i psihicke baze. Nadam se da ce FSRS predloziti njega kao selektora.
Zauzet obavezama u perspektivnoj reprezentaciji.[/quote]

Duke, mirzatele i Nikola Nikic su me veceras doveli do suza.. :clap: :urnebes:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 nov 2014, 23:31

lafomamone je napisao/la:Lazu lazovcine, svi znaju gdje im je rampa i kuda smiju da se sepure sa klupskim obiljezjima; Asimin sin nikada ne bi imao muda da serbez udje u prostorije saveza, kao ni oni koji bi ga izabrali :kafa:
Vidjet cete za mj. dana kada bude Holiday Market, strumfovski stand je pravo ludilo :crazy: nesto ko NATO stand u srcu Moskve :kafa:
Daj nam slike ili video, bilo sta. Da vidimo to slavlje :kafa:
Zar admine nisi davao banove prije 3 h zbog rasprave izmedu zelje i sa , a sta ovaj hibrid radi vec sahat vremena na ovoj temi ????????????
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 18 nov 2014, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 nov 2014, 23:39

lafomamone je napisao/la:Lazu lazovcine, svi znaju gdje im je rampa i kuda smiju da se sepure sa klupskim obiljezjima; Asimin sin nikada ne bi imao muda da serbez udje u prostorije saveza, kao ni oni koji bi ga izabrali :kafa:
Vidjet cete za mj. dana kada bude Holiday Market, strumfovski stand je pravo ludilo :crazy: nesto ko NATO stand u srcu Moskve :kafa:
Daj nam slike ili video, bilo sta. Da vidimo to slavlje :kafa:
Miran, stize jos, obrisi se. :kafa: :kafa:
Sport je lijek za tijelo i duh.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 18 nov 2014, 23:43

Ciro kaze da treba biti selektor covjek sa referensama, ja ne vidim kod Prosineckog referense na koje on misli.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 18 nov 2014, 23:45

Pegi10 je napisao/la:
Alucard je napisao/la:
SalePD je napisao/la:Evo kandidat za selektora :urnebes: Šala naravno ali to bi bio urnebes hahahaha :urnebes: :urnebes:
Kad je pozvao Džeku u juniorski tim govorili su mu ''ovaj ti je dobar za šljivotres'' hahah :urnebes:
[youtube][/youtube]
Joj hvala ti, oplakao sam...smijeh je inače najbolje oružje protiv stresa!

Nikola Nikić je živa legenda! :urnebes: :mrgreen: :bow:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo majka jednom rodi bio bi veci cirkus nego sto je kod papeta bio
E dobro si rekao! Ovakav se čovjek rodi jedan na milion! :mrgreen: Upravo pogleda i taj tvoj video i ne samo što suze lete od smijeha nego me i stomak zaboli! :urnebes: :rol:

Ovo je bolje od bilo kakve Hollywoodske komedije! :tokralju:

AsmirBegovic
Kontakt:

Post Postao/la AsmirBegovic » 18 nov 2014, 23:45

storm_raider je napisao/la: Miran, stize jos, obrisi se. :kafa: :kafa:
Nemojte vise, umrijecu od smijeha veceras. :rol: :rol:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 nov 2014, 23:48

Alucard je napisao/la:
Pegi10 je napisao/la:
Alucard je napisao/la: Joj hvala ti, oplakao sam...smijeh je inače najbolje oružje protiv stresa!

Nikola Nikić je živa legenda! :urnebes: :mrgreen: :bow:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo majka jednom rodi bio bi veci cirkus nego sto je kod papeta bio
E dobro si rekao! Ovakav se čovjek rodi jedan na milion! :mrgreen: Upravo pogleda i taj tvoj video i ne samo što suze lete od smijeha nego me i stomak zaboli! :urnebes: :rol:

Ovo je bolje od bilo kakve Hollywoodske komedije! :tokralju:
Kakav kralj
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 18 nov 2014, 23:48

Miran, stize jos, obrisi se. :kafa: :kafa:
mljac mljac...hajde sta cekas :kafa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 nov 2014, 23:49

DonCorleone je napisao/la:Ciro kaze da treba biti selektor covjek sa referensama, ja ne vidim kod Prosineckog referense na koje on misli.
Ma nisu pustili covjeka da objasni sta je mislio do kraja i meni je to bilo cudno :x Ja inace jako cijenim Prosineckog samo kao trenera naprimjer Sarajeva to mislim da bi bio odlican ( poslje Kodre naravno ;) ). E sad kao trenera reprezentacije da je on sad kao neki veliki patriota i da ce nagovarati npr. Tankovica i slicne ne bi rekao bas :nene: Onda bolje Ciro + Barbarez. A Barba bi obavljao skauting protivnika i nagovarao ove igrace po dijaspori a CIro motivacija i tekme :salut: :salut: Cak mislim i da bi ovi ostali Osim, Mesa i Hadzibegic uradili vise sto se tice novih igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 nov 2014, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 nov 2014, 23:50

Ćiro veli da je Prosinečki kao Bilićev pomoćnik vukao konce i da je on najzaslužniji za Bilićev uspjeh.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 nov 2014, 23:51

DukeOfWellington je napisao/la:Ćiro veli da je Prosinečki kao Bilićev pomoćnik vukao konce i da je on najzaslužniji za Bilićev uspjeh.
Bilic sada rastura bez "zutog" u Besiktasu a gdje je Prosinecki ??

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 nov 2014, 23:52

Ma ne tzreba ciri sve vjerovati sta je on sve izjavljivao i lagao filmovi se mogu snimati.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, edvaE2, Micron i 17 gostiju.