BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

sagitarius
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la sagitarius » 11 okt 2013, 23:56

Elegant je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:S*anje sto ce BHT prenositi sljedeca dva kvalifikaciona ciklusa i domace i gostujuce, ovo je sramota kako rade svoj posao, umjesto da se ugledaju na FACE ccc
Samo neka sredi kvalitetu slike tj. da pređu na digitani signal i sve ce biti OK.

Sem toga imaju rok do 2014. da to urade, jer se tad u cijeloj Europi gasi analogni sistem.

Nadam se da ce srediti :S
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 okt 2013, 23:57

I znaci u utorak opet, historijska utakmica :mrgreen:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 okt 2013, 00:02

jadan smo mi narod kad poslije svake utakmica svi izlaze u grad i luduju... :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 12 okt 2013, 00:05

Normalno da ce ljudi izlaziti, dosta raji vise i price o popisu, Lagumdzije, Bakira, Dodika i Brote. Neka se vesele raja i da Bog da se mi svi veselili u utorak jos i vise.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 okt 2013, 00:06

Goalgetter je napisao/la:I znaci u utorak opet, historijska utakmica :mrgreen:
Sa happy endom. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 12 okt 2013, 00:07

Elegant je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:S*anje sto ce BHT prenositi sljedeca dva kvalifikaciona ciklusa i domace i gostujuce, ovo je sramota kako rade svoj posao, umjesto da se ugledaju na FACE ccc
Samo neka sredi kvalitetu slike tj. da pređu na digitani signal i sve ce biti OK.

Sem toga imaju rok do 2014. da to urade, jer se tad u cijeloj Europi gasi analogni sistem.
Info ?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 12 okt 2013, 00:09

Veliki sam kritičar Vršajevića, ali večeras je odigrao pristojno protiv ovih amatera, i nek pokaže glumcu Salihoviću kako se nabacuje.. Avdija do Tokia :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 okt 2013, 00:16

Tuti je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Info ?
To je jedan od preduslova za EU, da se televizijsko/radijski emiteri (mediji) urede kako organizacijono tako i tehnoloski po propisima koje nalaze EU. Ako si malo pratio desavanja ovaj protekli mjesec o tome je dosta bilo rijeci, neki su stranci dolazili da vide ima li napretka ali naravno nema u ovoj yebenoj drzavi nista normalno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 okt 2013, 00:22

No Avdija, no party :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 12 okt 2013, 00:40

Iskreno, nasa odbrana mi ne uljeva bas posebnu sigurnost, odugo vec. Grci primjera radi, imaju daleko slabiji napad, ali jacu obranu. Ljudi svaku utakmicu odigraju bez primljenog gola, i samo nasa utakmica iz Zenice protiv njih je relativirala njihovu jaku obranu. Nasa odbrana nazalost nije ni pola jaka kao njihova, niti uigrana. Mi imamo problem sa odbranom barem dvije do tri godine uzastopno i nazalost je tako da i protiv pekara i bankara imamo po utakmici jedan primljen gol.

Danas je to izgledalo kao uvijek, dominacija na sredini terena, sanse su se stvarale i bilo je jasno da cemo prije ili poslije dati gol. Vrsajevic je odigrao dobro u prvom poluvremenu, u drugom je tri do cetiri puta ostavljao ogroman prostor Lihtenstajnu, sto je nerazumnjivo, ni Spanija ne smije stvoriti toliko prostora na desnoj strani, a kamoli Lihtenstajn. Salihovic nije ljevi bek i pitam se sta se mora desiti da Safet Susic shvati da je on u sredini jak a ne na ljevom beku.

Ibisevic se pored gola poprilicno nafulao u drugom poluvremenu sto me dosta cudilo, dvije jako dobre prilike ispustio. Misimovic se nakon 60te jako malo na terenu vidio, imao mozda jednu sansu ali eto, imao je i asistenciju i gol sto je ok, ovo je njegova klijentela, protiv ovakvih ekipa sporog tempa on diriguje terenom, bez daljnjeg, nazalost samo je malo ekipa ostalo koji igraju ovakav tempo. Pjanic u ovoj postavi nevidljiv, apsolutno, primi loptu na sredini i salje odmah gore prema Misketu ili na krila, odgovornost daleko manja nego u Romi i to se vidi, igrac ogromnog kvaliteta kod nas ne dolazi ni 20 % do izrazaja.

Inace rezultat je dobar, ali imam veliki respekt od Litvanije...daleko je ovo od dobro postavljenog, opcenito pozadi.

Nama pod hitno treba jedan jak defanzivni vezni igrac i klasican ljevi bek, nece ovo na dobro izaci protiv jakih reprezentacija, a ova gol razlika i spominjanje iste je mac sa dvije ostrice, jer sam ubjedjen da ovo nece proci na prvenstvu ovako, ili na primjer protiv Argentine. 3 playa i 2 napadaca je formacija koju mi forsiramo manje vise preko godinu i pol dana, da Bog da ovo dobro izaslo protiv ekipa iz vrha svjetskog fudbala...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 okt 2013, 00:41

Strah me utorka i našeg mentaliteta.

Ovo moramo odigrati kao da je finale bitke za osvajanje mundijala...

Toliko puta sam gledao kako nam nada odlazi sekund do dvanaest... ne bi to bilo ništa novo, imam osjećaj ako pobijedimo Litvaniju da idemo do finala, ovo je most koji nikad nismo prešli..

Vrijeme je ako Bog da...

Pobjeda...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 12 okt 2013, 01:20

fedeltafrotta je napisao/la:jadan smo mi narod kad poslije svake utakmica svi izlaze u grad i luduju... :mrgreen:
Jadan si ti kad kritikuješ radost svog naroda

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 12 okt 2013, 01:22

Bravo majstori! Mogli su sigurno dati jos golova, ali se vidjelo da je pritisak prestao nakon prvog poluvremena. Neka i nisu gurali vise, neka su se malo cuvali. Kad sam vidio kakav gol Mucha primi, a sta je nama branio sve, bas mi bude krivo, ali eto, vazno je da mi odradimo svoj posao i ne brinemo se za druge.
Sto se tice prodora Lulica i Salihovica, to je sve OK, bore se, nekad zeznu nekad ne, ali ubacaji su im losi (±10m) s obzirom da su profesionalni igraci. Nemam blage vjezbaju li oni to da se poprave.
Sve u svemu, jos jedna pobijeda aBd, da ne bude nikakvog belaja i za nas je posao odradjen. Sretno nam bilo! :D
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 12 okt 2013, 01:26

ramiral je napisao/la:Strah me utorka i našeg mentaliteta.

Ovo moramo odigrati kao da je finale bitke za osvajanje mundijala...

Toliko puta sam gledao kako nam nada odlazi sekund do dvanaest... ne bi to bilo ništa novo, imam osjećaj ako pobijedimo Litvaniju da idemo do finala, ovo je most koji nikad nismo prešli..

Vrijeme je ako Bog da...

Pobjeda...
BICE SANSI BICE GOLOVA U MREZI LITVANIJE. 8-)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

tk@b3
Kontakt:

Post Postao/la tk@b3 » 12 okt 2013, 01:27

DonCorleone je napisao/la:Iskreno, nasa odbrana mi ne uljeva bas posebnu sigurnost, odugo vec. Grci primjera radi, imaju daleko slabiji napad, ali jacu obranu. Ljudi svaku utakmicu odigraju bez primljenog gola, i samo nasa utakmica iz Zenice protiv njih je relativirala njihovu jaku obranu. Nasa odbrana nazalost nije ni pola jaka kao njihova, niti uigrana. Mi imamo problem sa odbranom barem dvije do tri godine uzastopno i nazalost je tako da i protiv pekara i bankara imamo po utakmici jedan primljen gol.

Danas je to izgledalo kao uvijek, dominacija na sredini terena, sanse su se stvarale i bilo je jasno da cemo prije ili poslije dati gol. Vrsajevic je odigrao dobro u prvom poluvremenu, u drugom je tri do cetiri puta ostavljao ogroman prostor Lihtenstajnu, sto je nerazumnjivo, ni Spanija ne smije stvoriti toliko prostora na desnoj strani, a kamoli Lihtenstajn. Salihovic nije ljevi bek i pitam se sta se mora desiti da Safet Susic shvati da je on u sredini jak a ne na ljevom beku.

Ibisevic se pored gola poprilicno nafulao u drugom poluvremenu sto me dosta cudilo, dvije jako dobre prilike ispustio. Misimovic se nakon 60te jako malo na terenu vidio, imao mozda jednu sansu ali eto, imao je i asistenciju i gol sto je ok, ovo je njegova klijentela, protiv ovakvih ekipa sporog tempa on diriguje terenom, bez daljnjeg, nazalost samo je malo ekipa ostalo koji igraju ovakav tempo. Pjanic u ovoj postavi nevidljiv, apsolutno, primi loptu na sredini i salje odmah gore prema Misketu ili na krila, odgovornost daleko manja nego u Romi i to se vidi, igrac ogromnog kvaliteta kod nas ne dolazi ni 20 % do izrazaja.

Inace rezultat je dobar, ali imam veliki respekt od Litvanije...daleko je ovo od dobro postavljenog, opcenito pozadi.

Nama pod hitno treba jedan jak defanzivni vezni igrac i klasican ljevi bek, nece ovo na dobro izaci protiv jakih reprezentacija, a ova gol razlika i spominjanje iste je mac sa dvije ostrice, jer sam ubjedjen da ovo nece proci na prvenstvu ovako, ili na primjer protiv Argentine. 3 playa i 2 napadaca je formacija koju mi forsiramo manje vise preko godinu i pol dana, da Bog da ovo dobro izaslo protiv ekipa iz vrha svjetskog fudbala...
S obzirom da igramo sa dva odbrambena igraca, Spahicem i Bicakcicem dobri smo, ovo ostalo ja mislim da su sve ofanzivni igraci i igraci sredine terena, cak ni klasicnog defanzivnog veznog u zadnjim utakmicama nismo imali..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 okt 2013, 01:49

cestitke Zmajevima na rutinskoj pobjedi bez zutih kartona,sto je jako vazno! igrali smo koliko nam je trebalo,a sad na red dolazi Litvanija,mnogo teza utakmica od ove! moramo dati 100% svojih mogucnosti kako bi ostvarili zeljeni rezultat,igramo kompletni i to je jako dobra stvar,ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da su kojim slucajem Lulic ili Pjanic,ili nedaj Boze Dzeko zaradili drugi zuti karton!? jasno je da smo mi kvalitetniji od Litvanije,igrat cemo pred svojim navijacima kojih ce sigurno biti puno vise nego domacih i to treba iskoristiti,kao i kvalitet koji imamo... ko zna kad ce nam se opet ukazati ovakva prilika.. svi nasi Zmajevi su u dobroj formi,i to je ono sto ohrabruje,i kazem opet uz ozbiljan pristup i pozrtvovanost mislim da rezultat nece izostati,imamo mnogo veci motiv od Litvanaca i mnogo veci kvalitet,plus nasa publika..pa sta vise treba za uspjeh!?

Tuti
Kontakt:

Post Postao/la Tuti » 12 okt 2013, 01:49

DonCorleone je napisao/la:Iskreno, nasa odbrana mi ne uljeva bas posebnu sigurnost, odugo vec. Grci primjera radi, imaju daleko slabiji napad, ali jacu obranu.

Odbrana je najbolji napad. :mrgreen:

Ma mi igramo sa dva igraca u odbrani Salih, Vrske lutaju po bokovima.. previse naprijed sto nas je kostalo i primljeni golova u zadnje vrijeme, nemamo klasicnog DM da valja al et..

Istina da grci imaju tih stopera kvalitetniji od nas, bekova klasnicni defanzivaca.. pa jos kad na to sve postave tri klasicna DM. :mrgreen: kud ces.. ni spanska veza tu ne moze naci rupe.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 okt 2013, 02:05

fedeltafrotta je napisao/la:jadan smo mi narod kad poslije svake utakmica svi izlaze u grad i luduju... :mrgreen:
Jadan si ti u svom gradu ako tebi smeta veselje nakon pobjeda reprezentacije... :oops:
Sta bi Hrvati dali za tu "jadost", pa Francuzi pa Portugalci, Danci itd...
moj jado imal sta pametno u tvojoj glavi ? :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 12 okt 2013, 02:10

bparena je napisao/la:
Jadan si ti u svom gradu ako tebi smeta veselje nakon pobjeda reprezentacije... :oops:
Sta bi Hrvati dali za tu "jadost", pa Francuzi pa Portugalci, Danci itd...
moj jadno imal sta pametno u tvojoj glavi ? :oops:

i
A sta, trebalo ludovati zbog pobjede nad Lithenstajnom, zar nije pametnije sacekati utorak pa ludovati.
Ovo veceras po gradu mi je bilo smijesno, klasicno nase radovanje unaprijed.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 okt 2013, 02:14

o kakvim glupostima se ovdje piše .. naravno da ćemo se radovati, takav smo narod, živimo za ovakve stvari .. kakve veze ime da l' je Liechtestein ili Španija? ne slaviš njih, nego repku BiH, tako da ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.