Selektor je napravio dobru izmjenu jer je bas Rahmanovic koji je usao prije desetak minuta i postigao ovaj pogodak.Bravo za Karacica,bravo za mlade Zmajeve.BegAx je napisao/la:2:1 Rahmanovic 79. minut! Momci razvaljuju!
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
BosnaE
Hoceli biti stream utakmice u21?? Hvala unaprijed!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Opet vrijeme u Zenici nikakvo, kiše nema, al je sranje pravo...
Opet će biti loš teren...
Opet će biti loš teren...
Čelik Zenica 1945
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ako nemas BHT1 idi na stranicu bhtelekoma i tamo nadji webtv.Fudo je napisao/la:Hoceli biti stream utakmice u21?? Hvala unaprijed!!
BosnaE
Pa ako nemam bht vjerovatno nisam iz bih, tako da mi nepomaze tonewton_heath_lyr je napisao/la:Ako nemas BHT1 idi na stranicu bhtelekoma i tamo nadji webtv.Fudo je napisao/la:Hoceli biti stream utakmice u21?? Hvala unaprijed!!

Zato ti čovjek i kaže idi na stranicu BHTelecomaFudo je napisao/la:Pa ako nemam bht vjerovatno nisam iz bih, tako da mi nepomaze tonewton_heath_lyr je napisao/la:Ako nemas BHT1 idi na stranicu bhtelekoma i tamo nadji webtv.Fudo je napisao/la:Hoceli biti stream utakmice u21?? Hvala unaprijed!!![]()

Čelik Zenica 1945
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Idi hljebe na WEB stranicu bhtelecom.ba/webtv.html i gledaj tamo,pa kad bi bio iz Azerbejdzana.Fudo je napisao/la:Pa ako nemam bht vjerovatno nisam iz bih, tako da mi nepomaze tonewton_heath_lyr je napisao/la:Ako nemas BHT1 idi na stranicu bhtelekoma i tamo nadji webtv.Fudo je napisao/la:Hoceli biti stream utakmice u21?? Hvala unaprijed!!![]()
BosnaE
ako nekoristi usluge bh telecoma ne moze na toj stranici gledat
RIP SALE VILENJAK
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
PObjeda BH juniora.Sve cestitke Karacicu i mladim zmajevima.Sa nadm da ce neko od ovih imena za nekoliko godina biti i okosnica seniorske reprezentacije.
BosnaE
Alllooooo ima jer nisam korisnik neke mreze iz bosne!! Prvo se raspitaj pa nekome pametuj!!!
Prva od današnje tri!newton_heath_lyr je napisao/la:PObjeda BH juniora.Sve cestitke Karacicu i mladim zmajevima.Sa nadm da ce neko od ovih imena za nekoliko godina biti i okosnica seniorske reprezentacije.

Čelik Zenica 1945
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ej jbg sad,moze gledati svako,ko god da zeli,ne moras biti korisnik bh telecom usluge.Dajte malo provjerite prvo nesto pa onda govorite.Evo ja nisam korisnik pa mi otvara sve kanale.RKO je napisao/la:ako nekoristi usluge bh telecoma ne moze na toj stranici gledat
BosnaE
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kraj u Bugarskoj. 2:1 za BiH (Sivsic, Rahmanovic)
Dominacija nasih mladih nada. 3 utakmice 3 pobjede uz samo 1 primljen gol. svaka cast igracima i selektoru Karacicu
Rusija - Bosna i H. 0:2
Bosna i H. - Irska 2:0
Bugarska - Bosna i H. 1:2
Dominacija nasih mladih nada. 3 utakmice 3 pobjede uz samo 1 primljen gol. svaka cast igracima i selektoru Karacicu

Rusija - Bosna i H. 0:2
Bosna i H. - Irska 2:0
Bugarska - Bosna i H. 1:2
Jesi nedokazannewton_heath_lyr je napisao/la:Ej jbg sad,moze gledati svako,ko god da zeli,ne moras biti korisnik bh telecom usluge.Dajte malo provjerite prvo nesto pa onda govorite.Evo ja nisam korisnik pa mi otvara sve kanale.RKO je napisao/la:ako nekoristi usluge bh telecoma ne moze na toj stranici gledat

- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast momcima i selektoru na uspjehu i dominaciji grupe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja kume ne mogu gledat tu MojuTV a ne koristim njihove usluge...newton_heath_lyr je napisao/la:Ej jbg sad,moze gledati svako,ko god da zeli,ne moras biti korisnik bh telecom usluge.Dajte malo provjerite prvo nesto pa onda govorite.Evo ja nisam korisnik pa mi otvara sve kanale.RKO je napisao/la:ako nekoristi usluge bh telecoma ne moze na toj stranici gledat

Čelik Zenica 1945
Bravo momci !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ne laži!newton_heath_lyr je napisao/la:Ej jbg sad,moze gledati svako,ko god da zeli,ne moras biti korisnik bh telecom usluge.Dajte malo provjerite prvo nesto pa onda govorite.Evo ja nisam korisnik pa mi otvara sve kanale.RKO je napisao/la:ako nekoristi usluge bh telecoma ne moze na toj stranici gledat

Zadnja izmjena: gollum, dana/u 11 okt 2011, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Onda je do mene,ali nije ovo ni tema o tome.Sorry,kumovi,pratite rezultat na forumu onda.Eto dokazan samFudo je napisao/la:Jesi nedokazannewton_heath_lyr je napisao/la:Ej jbg sad,moze gledati svako,ko god da zeli,ne moras biti korisnik bh telecom usluge.Dajte malo provjerite prvo nesto pa onda govorite.Evo ja nisam korisnik pa mi otvara sve kanale.RKO je napisao/la:ako nekoristi usluge bh telecoma ne moze na toj stranici gledat, nemogu gledati ako nekoristim neku mrezu iz bih!!

BosnaE
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Enjoy....

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], Blackwargreymon, denza, Google Adsense [Bot], kakarut, KrajinaKing, Sheyi i 98 gostiju.