Vjerovatno se ovo odnosi jednim dijelom i na mene. Pogrešno si me shvatio, meni bi bilo draga da igra za nas. Samo mi se ne sviđa ovo odugovlaćenje. Kao što je Pape rekao prije par mjeseci da je mogao srediti davno papirologiju, onoga trenutka kada se počelo govoriti za njega i kad je obecao da ce igrati za nas. Mene samo nerviraju predhodni postovi koje sam objasnio.viKK je napisao/la:kaže izbacili su ga iz takta sa ovim postovimapopij kocku šećera i vode
po tvom nekom mišljenju ..skile je napisao/la: Po mom nekom mišljenju, još se nije pokrenula procedura, tj. samo je obavljen ovaj razgovor.
inače ne znam zašto svi ser.ete i pravite se kao da vam nije drago što će sead igrati za nas , ono lafo ništa dok on ne sredi papirologiju .. umjesto da budete sretni što smo ga ugrabili . kao što je @goalgetter bio napisao , prije ste govorili "dok nema video ili slika ili neki pravi dokaz da će igrati za nas , dotad ništa" , a sad kad to ima onda je "dok ne sredi papire , dotad ništa" .. jednostavno neki od vas ne mogu biti sretni . a i znam u čemu je problem , problem je što dosta vas je bilo 100% uvjereno da je on izgubljen za nas i pričali ste ružne stvari o njemu , i sada da ne ispadnete totalne budale , pišete kako još ništa nije započeto ..
a šta kad bude zaigrao za nas , oćete onda počiniti kolektivni suicid?
Dakle, da je htio mogao je u januaru najnormalnije igrati za našu repku. Ne znam zašto, ali se previše odugovlači, momak nije dobio ni naš pasoš, a najviše se spominje od igrača. Stvar je što ga mnogi dižu u nebesa, a nije ni procedura krenula. Pogledajte samo reakcije Sušića što se njega tiće. Za njega je jedan od mnogih stranaca koji imaju šansi da zaigraju za nas. Tako je i u mom slučaju, a ovdje dođeš na forum, frajer već legenda.