Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

skile
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la skile » 01 avg 2013, 19:28

viKK je napisao/la:kaže izbacili su ga iz takta sa ovim postovima :lol: popij kocku šećera i vode
skile je napisao/la: Po mom nekom mišljenju, još se nije pokrenula procedura, tj. samo je obavljen ovaj razgovor.
po tvom nekom mišljenju ..

inače ne znam zašto svi ser.ete i pravite se kao da vam nije drago što će sead igrati za nas , ono lafo ništa dok on ne sredi papirologiju .. umjesto da budete sretni što smo ga ugrabili . kao što je @goalgetter bio napisao , prije ste govorili "dok nema video ili slika ili neki pravi dokaz da će igrati za nas , dotad ništa" , a sad kad to ima onda je "dok ne sredi papire , dotad ništa" .. jednostavno neki od vas ne mogu biti sretni . a i znam u čemu je problem , problem je što dosta vas je bilo 100% uvjereno da je on izgubljen za nas i pričali ste ružne stvari o njemu , i sada da ne ispadnete totalne budale , pišete kako još ništa nije započeto ..
a šta kad bude zaigrao za nas , oćete onda počiniti kolektivni suicid?
Vjerovatno se ovo odnosi jednim dijelom i na mene. Pogrešno si me shvatio, meni bi bilo draga da igra za nas. Samo mi se ne sviđa ovo odugovlaćenje. Kao što je Pape rekao prije par mjeseci da je mogao srediti davno papirologiju, onoga trenutka kada se počelo govoriti za njega i kad je obecao da ce igrati za nas. Mene samo nerviraju predhodni postovi koje sam objasnio.
Dakle, da je htio mogao je u januaru najnormalnije igrati za našu repku. Ne znam zašto, ali se previše odugovlači, momak nije dobio ni naš pasoš, a najviše se spominje od igrača. Stvar je što ga mnogi dižu u nebesa, a nije ni procedura krenula. Pogledajte samo reakcije Sušića što se njega tiće. Za njega je jedan od mnogih stranaca koji imaju šansi da zaigraju za nas. Tako je i u mom slučaju, a ovdje dođeš na forum, frajer već legenda.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 avg 2013, 19:39

BritishCore trajno banovan zbog trolovanja.

ovo je ozbiljna tema, svi koji je žele pretvoriti u šprdnju biće trajno banovani.
Do sada sam upozoravao, ali vidim da me ne shvatate ozbiljno. Od sada banujem bez upozorenja.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 avg 2013, 20:14

admin je napisao/la:BritishCore trajno banovan zbog trolovanja.

ovo je ozbiljna tema, svi koji je žele pretvoriti u šprdnju biće trajno banovani.
Do sada sam upozoravao, ali vidim da me ne shvatate ozbiljno. Od sada banujem bez upozorenja.
jest njima tesko napraviti novi acc. po meni je najveci problem na ovom forumu sto se pojedinci iznova registuju i smaraju samo pod novim imenom. ne mislim nista lose al bilo bi fino kad bi se tome stalo u kraj.
You are someone else I am still right here

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 02 avg 2013, 04:58

Ja sam se i registrovao ovde jer sam zelio da sudjelujem u razgovorima, ali kad sam vidio da je ovde 75% raje (ovih koji su svakodnevno aktivni ovde) djecurlija neka koja nema pametnijeg posla nego da budalese i spava na forumu, smanjio sam skroz diskusije jer pretjerivanju nema granica. Kad vidim da im je vrhunac dana napisati 10 puta nesto o Kemalu Malovcicu i reci za Kolasinca 1001 put "Inace momak je legenda, na Sea mislim" (a skoro svaka tema ima svoje specijalce), onda ti to govori sve o zrelosti i zbog cega su ovde. Na svu srecu smo ovde svojom voljom, pa ja kao i svako drugi imamo izbor da citamo, sudjelujemo ili da prestanemo. Ipak, steta je sto se od foruma pravi cirkus, a napravljeno za nas da koristimo fino.

@fera - takvim potezima dovode admine da zabrane registracije vise, sto znaci da ce ispastati i oni koji zele normalno da sudjeluju, mada ja imam rijesenje i za to i kako se ovo moze sve dovesti u red, ali neka admini ovde rade svoj posao a ja svoj.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 02 avg 2013, 08:02

skile je napisao/la:
viKK je napisao/la:kaže izbacili su ga iz takta sa ovim postovima :lol: popij kocku šećera i vode
skile je napisao/la: Po mom nekom mišljenju, još se nije pokrenula procedura, tj. samo je obavljen ovaj razgovor.
po tvom nekom mišljenju ..

inače ne znam zašto svi ser.ete i pravite se kao da vam nije drago što će sead igrati za nas , ono lafo ništa dok on ne sredi papirologiju .. umjesto da budete sretni što smo ga ugrabili . kao što je @goalgetter bio napisao , prije ste govorili "dok nema video ili slika ili neki pravi dokaz da će igrati za nas , dotad ništa" , a sad kad to ima onda je "dok ne sredi papire , dotad ništa" .. jednostavno neki od vas ne mogu biti sretni . a i znam u čemu je problem , problem je što dosta vas je bilo 100% uvjereno da je on izgubljen za nas i pričali ste ružne stvari o njemu , i sada da ne ispadnete totalne budale , pišete kako još ništa nije započeto ..
a šta kad bude zaigrao za nas , oćete onda počiniti kolektivni suicid?
Vjerovatno se ovo odnosi jednim dijelom i na mene. Pogrešno si me shvatio, meni bi bilo draga da igra za nas. Samo mi se ne sviđa ovo odugovlaćenje. Kao što je Pape rekao prije par mjeseci da je mogao srediti davno papirologiju, onoga trenutka kada se počelo govoriti za njega i kad je obecao da ce igrati za nas. Mene samo nerviraju predhodni postovi koje sam objasnio.
Dakle, da je htio mogao je u januaru najnormalnije igrati za našu repku. Ne znam zašto, ali se previše odugovlači, momak nije dobio ni naš pasoš, a najviše se spominje od igrača. Stvar je što ga mnogi dižu u nebesa, a nije ni procedura krenula. Pogledajte samo reakcije Sušića što se njega tiće. Za njega je jedan od mnogih stranaca koji imaju šansi da zaigraju za nas. Tako je i u mom slučaju, a ovdje dođeš na forum, frajer već legenda.
u redu .. donekle ima i Sead određenu krivicu što je sve to započeto ovako kasno . sam si vjerovatno pročitao kako mu je najvažnije bilo da će igrati u A reprezentaciji , na kojoj će poziciji igrati , da neće biti prebačen u U21 itd.. nije on mogao baš "naslijepo" to raditi , ali nije baš ni morao čekati da mu Begić dođe u Gelzenkirhen da sve to sredi .. ali donekle i razumijem njegove strahove , jer nije lako napraviti taj rizik mjenjanja državljanstva , sportskog državljanstva samo kako bi bio pozvan u U21 ili čak bio nepozvan (što u Seadovom slučaju nije moguće) ..

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 05 avg 2013, 19:09

Seo je poceo susret s klupe...nije vise broj 35..sada je uzeo broj 6 ;)

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 11 avg 2013, 17:41

Seo na klupi, morat će izgleda da se opet dokazuje na treningu jer mu je Fuchs preuzeo mjesto.

bijeligolub
Kontakt:

Post Postao/la bijeligolub » 11 avg 2013, 21:22

bas procitah, pomalo me iznenadi ta klupa :roll:
Volim te Željo!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 11 avg 2013, 21:26

Nadam se da je neka rotacija u pitanju, jer realno Sead je zasluzio da bude ispred Fuchsa
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 avg 2013, 22:20

Zasluzio je u prosloj sezoni ali ko zna sta je sad u pitanju i koliko je Sejo uopste spreman. Fuchs ne bi tek onako upao u prvu postavu osim ako nema naklonost trenera zbog puno veceg iskustva.

Sejo ce dobiti svoju sansu, u to ne treba da sumnjamo a njegovo je da marljivo radi i trenira.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 12 avg 2013, 08:23

zabetonirat će se u prvih 11 sead čim dobije priliku . kako je to samo profesionalno uradio prošle sezone , a tad je bio tek došao iz B ekipe .

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 13 avg 2013, 20:34

Igra li Seo za Nijemce sad protiv Francuske?
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 avg 2013, 20:53

hanniz je napisao/la:Igra li Seo za Nijemce sad protiv Francuske?
:lol: :lol:
O majko draga. :o
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 17 avg 2013, 15:33

nije ni na klupi,,,sta je ovo s rusiocem

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 avg 2013, 12:52

Sead Kolasinac is nursing an injury, that is why he did not play today. Check out this magazine clipping - part of Schalke's new future! @BigSoccerBosnia

slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 18 avg 2013, 13:01

Jose ce igrat sigurno cim bude zdrav,pa ovi su za 2 kola primili 6 golova

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 avg 2013, 21:45

Jesam li ja dobro procitao jutros da Seo ne igra dva mjeseca ?

Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 22 avg 2013, 22:00

anonimni je napisao/la:Jesam li ja dobro procitao jutros da Seo ne igra dva mjeseca ?

6 sedmica pauzira kolko ja znam ...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 avg 2013, 22:19

anonimni je napisao/la:Jesam li ja dobro procitao jutros da Seo ne igra dva mjeseca ?

1 i pol do dva mjeseca ..

Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 avg 2013, 22:24

Tu je to negdje... Nije Avaz fulio :mrgreen:

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Beduin, hurem, kakarut, legendarnadruga, nebeskasila, perun, s4mke, zastitaIdentiteta i 35 gostiju.