Aj sine zavaravaj se jos i zivi u nekim snovima da je ovo bio samo los danDANTES je napisao/la:ti jedva skonta protiv koga smo igrali.... sva sreca tu je opcija edit, inače bi svi vidjeli tvoje znanje o košarci...jelle je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Sad slijedi pljuvanje i vrijeđanje naših košarkaša i trenera, jeli tako?
Ne treba ih pohvalit i docekat na ajrodromu jer su se hrabro borili protiv supermocne latvije
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Koliko ono bijase poena sa klupe
50 - 5 omjer , tako nesto..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Silni turniri po Sloveniji,Grckoj..I na kraju 4 ass..miky_hz je napisao/la:Cuj 4 asistencije imalifol prvenstvo,4 asistencije

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 04 sep 2013, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Igrali smo lose to je fakat,ali ni zalaganje nije bilo na ocekivanom nivou e to me razocaralo,ocekivao sam bar vise borbe..
Ne znam sta je razlog ali ni atmosfera u ekipi je katastrofa,primijeti se to i po izjavama i na parketu,pardon laminatu
Ne znam sta je razlog ali ni atmosfera u ekipi je katastrofa,primijeti se to i po izjavama i na parketu,pardon laminatu

SLOBODA NAVIJAČIMA
- Evolution87
- Kontakt:
ma ubili nas ljudi. nigdje akcije, nigdje odbrane,nigdje asistencije, nigdje niceg.Raul_64 je napisao/la:Koliko ono bijase poena sa klupe

Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 04 sep 2013, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Dedovic najbolji, Teletovic za njegove standarde najgori. Sto je najgore ova Latvija uopste nije jaka koliko smo mi slabi bili danas. Imam osjecaj da ce ih svi pobijediti u nastavku prvenstva, samo se nadam da ce se popraviti ova igra, pa da se imamo cemu nadati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
45 smo se mi pripremali da bi na otvaranju imali 4 asistencije ne postoje rijeci za bijes koji sad osjecam popio sam leksaurin
Nit blizu forme iz kvalifikacija. Razocaran sam totalno. Posebno iz razloga jer smo s tim istim Latvijcima djelili grupu i znali smo da samo trojke seperaju, kada god stignu. I na taj fazon nas ponovo uzmu ... Nakon ove tekme ne ocekujem nista vise, a ocekivao sam mnogo toga od ovog prvenstva ... Haj zdrao ...
- samo_lijevo
- Kontakt:
bice bolje 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
Ponovo se previše očekivalo od ove ekipe i sad slijedi jbanje majki
kvalifikacije i Eurobasket nisu isto, ali džaba nekima pričati.
Danas smo utakmicu izgubili u odbrani, previše laki šuteva smo ostavili Latvijcima, u napadu smo imali sasvim dovoljno raspoloženih igrača za neku miminalnu pobjedu ali nismo umjeli

Danas smo utakmicu izgubili u odbrani, previše laki šuteva smo ostavili Latvijcima, u napadu smo imali sasvim dovoljno raspoloženih igrača za neku miminalnu pobjedu ali nismo umjeli

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mati mila , ne bi nas Gasol natrpao kao RolandO

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
@jelle ne zavaram se ja samo konstatujem da nije u redu krenuti sa pljuvanjem u 1/4
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Ljudi su ocito bolji, atletski osjetno ispred nas, jednostavno nismo bili sposobni pratiti ovaj njihov ritam, ne bih ukazio u neke detaljnije analize jer nisam neki kosarkaski fanatik ali i najobicnijem laiku je jasno da je ovo haoticna igra, statistika to najbolje potvrduje, a zasto je to tako treba pitati Acu. Dobrim dijelom meca smo djelovali poput razbijene vojske, ni blijeda sjena one repke iz kvalifikacija, nasi najjaci aduti potpuno podbacili, prije svih Zeko i Mirza, jednostavno bili smo losiji nego sto sam mislio da mozemo biti. Mozda jesmo navikli gubiti na EP, ali igra iz kvalifikacija je davala nadu da mozemo nesto vise, no izgleda da smo se ponovo preracunali i tu bi prica trebala zavrsiti, jeste rano za predaju ali ovo danas je ubilo i ono malo optimizma sto sam imao..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
- el-fighter
- Kontakt:
Fakat, gdje to jos ima da se kosarka igra na laminatu??ennis je napisao/la:Igrali smo lose to je fakat,ali ni zalaganje nije bilo na ocekivanom nivou e to me razocaralo,ocekivao sam bar vise borbe..
Ocajna igra danas. Djedovic i Kikanovic mogu dobiti prolaznu ocjenu, ostalo taraba. Teletovic je poceo igrati tek u 3/4 i tada smo igrali fino, ali je kratko trajalo. Latvijci su ubacivali gotovo sve sto bace prema kosu, dok nas sut za 3 nije sluzio. Ako se ne varam samo dvije trojke smo ubacili za cijelu utakmicu

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nisam neki ekspert za košarku, naprotiv. Međutim, jeli normalno da ljudi kao od šale ubacuju trojke sa 7-8 metara, kad god smo se približili, ovi su nam zveknuli tricu niotkud.legenda reala je napisao/la:previše laki šuteva smo ostavili Latvijcima,
Nikad nije u redu krenuti sa pljuvanjem i vrijeđanjem. Zna se gdje smo griješili, to je jasno i laiku kao ja (što se košarke tiče), ali jbg, idemo dalje.DANTES je napisao/la:@jelle ne zavaram se ja samo konstatujem da nije u redu krenuti sa pljuvanjem u 1/4
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ArthurBishop
- Kontakt:
Katastrofalna igra naših. Kako u odbrani, tako i u napadu. Ne želim nikoga izdvajati, jer ovo nije poraz od Francuske, pa da kažem hajde bgt, bar je Đedović dobro igrao. Ovo je poraz od je.bene Latvije, koja će poslije ovoga imati omjer 0-4.
Akcije nemamo, ne znam što, al' nemamo. Prvi igrač koji primi loptu, ide sam na 2-3 igrača i baca neke floutere, neke šuteve, fulaju dvoranu, parking i kompletan koš. U prvom poluvremenu smo tri napada zaredom imali u kojima nismo pogodili obruč, o čemu više da pričamo.
Zahvaliti se Mašiću, Gordiću (o kako mi ovaj čovjek ide na ku.rac), Sinanoviću. Umjesto njih uvesti mladiće, nek' se bore. Znam da će htjeti..
Teletoviću reći šta i kako, ako ti se ne sviđa, ako nećeš da igraš 100% svaku tekmu, haj ti onda u NBA, imaš 3 miliona razloga, neće ti niko "a" reći.
Akcije nemamo, ne znam što, al' nemamo. Prvi igrač koji primi loptu, ide sam na 2-3 igrača i baca neke floutere, neke šuteve, fulaju dvoranu, parking i kompletan koš. U prvom poluvremenu smo tri napada zaredom imali u kojima nismo pogodili obruč, o čemu više da pričamo.
Zahvaliti se Mašiću, Gordiću (o kako mi ovaj čovjek ide na ku.rac), Sinanoviću. Umjesto njih uvesti mladiće, nek' se bore. Znam da će htjeti..
Teletoviću reći šta i kako, ako ti se ne sviđa, ako nećeš da igraš 100% svaku tekmu, haj ti onda u NBA, imaš 3 miliona razloga, neće ti niko "a" reći.
Željezničar za život cijeli!
- skyisthelimit
Sta li je samo Aco uigravao na pripremama i da mi je samo znati na kakvu prevaru smo mi dobilu Grcku prije 10-ak dana.
Ah da, pretpostavljam da se povredom Stipanovica sve se raspalo. Pa imas li covjece plan B.
Ah da, pretpostavljam da se povredom Stipanovica sve se raspalo. Pa imas li covjece plan B.

15.10 - 15.06 ...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ovo je dobro ispalo, barem su nade i najvecih optimista odmah u startu sasjecene i mogu se odmah vrnuti kuci..a pola ovih igraca nek se prijave na biro, nek odustanu od ovoga..nisu uopste za bilo kojeg sporta, a kamoli kosarke..skup netalentovanih panjeva..cekamo fudbalsku repku, a ove mungose ko j.ebe..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- storm_raider
- Kontakt:
Pa i te kvalifikacije... toliko nam se stvari tu podudarilo da je to nevjerovatno + inspirisani Teletovic. Ocekivao sam danas poraz, Latvijci strasno ulazu u kosarku, a sto se nas tice sabura. Dolaze mladji kosarkasi.
Sport je lijek za tijelo i duh.
snalo se da šaraju latvijci, posebno ko je bio ovdje u sarajevu u skenderiji, gdje im svaki navijač **** sve što stigne... nisam ipak očekivao ovoliko trojki.. al jbg, šta je tu je
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!