EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

jelle
Kontakt:

Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši

Post Postao/la jelle » 04 sep 2013, 16:22

DANTES je napisao/la:
jelle je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sad slijedi pljuvanje i vrijeđanje naših košarkaša i trenera, jeli tako?

Ne treba ih pohvalit i docekat na ajrodromu jer su se hrabro borili protiv supermocne latvije
ti jedva skonta protiv koga smo igrali.... sva sreca tu je opcija edit, inače bi svi vidjeli tvoje znanje o košarci...
Aj sine zavaravaj se jos i zivi u nekim snovima da je ovo bio samo los dan

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2013, 16:23

Koliko ono bijase poena sa klupe

50 - 5 omjer , tako nesto..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Rios

Post Postao/la Rios » 04 sep 2013, 16:23

miky_hz je napisao/la:Cuj 4 asistencije imali :lol: fol prvenstvo,4 asistencije :lol:
Silni turniri po Sloveniji,Grckoj..I na kraju 4 ass.. :| To je najzalosniji podatak danas,uz onaj da nam je tamo neki Latvijac za kojeg je Europa bezbeli danas prvi put i cula zabije 20 poena za poluvrijeme..Zna li neko jel to uspijevalo Dirku jos jednom da pitam?? :mrgreen: Ja se recimo sjecam da nam je Sabonis u Skenderiji za cijelu tekmu zabio 30 poena,poen gore-dole.. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 04 sep 2013, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 04 sep 2013, 16:24

Igrali smo lose to je fakat,ali ni zalaganje nije bilo na ocekivanom nivou e to me razocaralo,ocekivao sam bar vise borbe..
Ne znam sta je razlog ali ni atmosfera u ekipi je katastrofa,primijeti se to i po izjavama i na parketu,pardon laminatu :lol:
SLOBODA NAVIJAČIMA

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 sep 2013, 16:24

Raul_64 je napisao/la:Koliko ono bijase poena sa klupe

50 - 5 omjer , tako nesto..
ma ubili nas ljudi. nigdje akcije, nigdje odbrane,nigdje asistencije, nigdje niceg. :oops:
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 04 sep 2013, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 sep 2013, 16:25

Dedovic najbolji, Teletovic za njegove standarde najgori. Sto je najgore ova Latvija uopste nije jaka koliko smo mi slabi bili danas. Imam osjecaj da ce ih svi pobijediti u nastavku prvenstva, samo se nadam da ce se popraviti ova igra, pa da se imamo cemu nadati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 sep 2013, 16:26

45 smo se mi pripremali da bi na otvaranju imali 4 asistencije ne postoje rijeci za bijes koji sad osjecam popio sam leksaurin

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 04 sep 2013, 16:26

Nit blizu forme iz kvalifikacija. Razocaran sam totalno. Posebno iz razloga jer smo s tim istim Latvijcima djelili grupu i znali smo da samo trojke seperaju, kada god stignu. I na taj fazon nas ponovo uzmu ... Nakon ove tekme ne ocekujem nista vise, a ocekivao sam mnogo toga od ovog prvenstva ... Haj zdrao ...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 sep 2013, 16:27

bice bolje :lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 sep 2013, 16:27

Ponovo se previše očekivalo od ove ekipe i sad slijedi jbanje majki :P kvalifikacije i Eurobasket nisu isto, ali džaba nekima pričati.

Danas smo utakmicu izgubili u odbrani, previše laki šuteva smo ostavili Latvijcima, u napadu smo imali sasvim dovoljno raspoloženih igrača za neku miminalnu pobjedu ali nismo umjeli :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2013, 16:29

Mati mila , ne bi nas Gasol natrpao kao RolandO :mrgreen:

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 sep 2013, 16:30

@jelle ne zavaram se ja samo konstatujem da nije u redu krenuti sa pljuvanjem u 1/4
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 04 sep 2013, 16:30

Ljudi su ocito bolji, atletski osjetno ispred nas, jednostavno nismo bili sposobni pratiti ovaj njihov ritam, ne bih ukazio u neke detaljnije analize jer nisam neki kosarkaski fanatik ali i najobicnijem laiku je jasno da je ovo haoticna igra, statistika to najbolje potvrduje, a zasto je to tako treba pitati Acu. Dobrim dijelom meca smo djelovali poput razbijene vojske, ni blijeda sjena one repke iz kvalifikacija, nasi najjaci aduti potpuno podbacili, prije svih Zeko i Mirza, jednostavno bili smo losiji nego sto sam mislio da mozemo biti. Mozda jesmo navikli gubiti na EP, ali igra iz kvalifikacija je davala nadu da mozemo nesto vise, no izgleda da smo se ponovo preracunali i tu bi prica trebala zavrsiti, jeste rano za predaju ali ovo danas je ubilo i ono malo optimizma sto sam imao..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 sep 2013, 16:31

ennis je napisao/la:Igrali smo lose to je fakat,ali ni zalaganje nije bilo na ocekivanom nivou e to me razocaralo,ocekivao sam bar vise borbe..
Ne znam sta je razlog ali ni atmosfera u ekipi je katastrofa,primijeti se to i po izjavama i na parketu,pardon laminatu :lol:
Fakat, gdje to jos ima da se kosarka igra na laminatu??

Ocajna igra danas. Djedovic i Kikanovic mogu dobiti prolaznu ocjenu, ostalo taraba. Teletovic je poceo igrati tek u 3/4 i tada smo igrali fino, ali je kratko trajalo. Latvijci su ubacivali gotovo sve sto bace prema kosu, dok nas sut za 3 nije sluzio. Ako se ne varam samo dvije trojke smo ubacili za cijelu utakmicu :? Sta onda da ocekujemo?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2013, 16:32

legenda reala je napisao/la:previše laki šuteva smo ostavili Latvijcima,
Nisam neki ekspert za košarku, naprotiv. Međutim, jeli normalno da ljudi kao od šale ubacuju trojke sa 7-8 metara, kad god smo se približili, ovi su nam zveknuli tricu niotkud.

DANTES je napisao/la:@jelle ne zavaram se ja samo konstatujem da nije u redu krenuti sa pljuvanjem u 1/4
Nikad nije u redu krenuti sa pljuvanjem i vrijeđanjem. Zna se gdje smo griješili, to je jasno i laiku kao ja (što se košarke tiče), ali jbg, idemo dalje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 04 sep 2013, 16:32

Katastrofalna igra naših. Kako u odbrani, tako i u napadu. Ne želim nikoga izdvajati, jer ovo nije poraz od Francuske, pa da kažem hajde bgt, bar je Đedović dobro igrao. Ovo je poraz od je.bene Latvije, koja će poslije ovoga imati omjer 0-4.
Akcije nemamo, ne znam što, al' nemamo. Prvi igrač koji primi loptu, ide sam na 2-3 igrača i baca neke floutere, neke šuteve, fulaju dvoranu, parking i kompletan koš. U prvom poluvremenu smo tri napada zaredom imali u kojima nismo pogodili obruč, o čemu više da pričamo.
Zahvaliti se Mašiću, Gordiću (o kako mi ovaj čovjek ide na ku.rac), Sinanoviću. Umjesto njih uvesti mladiće, nek' se bore. Znam da će htjeti..
Teletoviću reći šta i kako, ako ti se ne sviđa, ako nećeš da igraš 100% svaku tekmu, haj ti onda u NBA, imaš 3 miliona razloga, neće ti niko "a" reći.
Željezničar za život cijeli!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 04 sep 2013, 16:32

Sta li je samo Aco uigravao na pripremama i da mi je samo znati na kakvu prevaru smo mi dobilu Grcku prije 10-ak dana.

Ah da, pretpostavljam da se povredom Stipanovica sve se raspalo. Pa imas li covjece plan B. :roll:
15.10 - 15.06 ...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 sep 2013, 16:32

Ovo je dobro ispalo, barem su nade i najvecih optimista odmah u startu sasjecene i mogu se odmah vrnuti kuci..a pola ovih igraca nek se prijave na biro, nek odustanu od ovoga..nisu uopste za bilo kojeg sporta, a kamoli kosarke..skup netalentovanih panjeva..cekamo fudbalsku repku, a ove mungose ko j.ebe..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 sep 2013, 16:33

Pa i te kvalifikacije... toliko nam se stvari tu podudarilo da je to nevjerovatno + inspirisani Teletovic. Ocekivao sam danas poraz, Latvijci strasno ulazu u kosarku, a sto se nas tice sabura. Dolaze mladji kosarkasi.
Sport je lijek za tijelo i duh.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 04 sep 2013, 16:33

snalo se da šaraju latvijci, posebno ko je bio ovdje u sarajevu u skenderiji, gdje im svaki navijač **** sve što stigne... nisam ipak očekivao ovoliko trojki.. al jbg, šta je tu je
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Tele33 i 15 gostiju.