Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Kelava je radnik,momak koji se posvetio fudbalu i na kraju ce vjerovatno daleko dogurati,dok Loncaric,on je jednostavno rodjen sa talentom,u startu ima prednost nad Kelavom,ali sve ostalo je na strani trenutnoga prvog golmana Dinama..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Upravo tako. Lončarića osim što jebu ozljede ima problema i sa kockom. Veliki je kockar (barem bio), tako da mu je Maminjo nekoliko puta plaćao dugove. 

...što je više lome to je volim jače...
Sjecam se jednom kad sam cita u novinama da su ga hvatali u Vodicama Torcidasi
i mislim da je pisalo da su ga upratili kad je izasao kockarnice 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
uuu loncaric opce poznato da voli kockuTritolone je napisao/la:Sjecam se jednom kad sam cita u novinama da su ga hvatali u Vodicama Torcidasi![]()
i mislim da je pisalo da su ga upratili kad je izasao kockarnice

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Nismo dobili lošu grupu za kvalifikacije, dapače, što se mene tiče odlična je
Nego, po meni su favoriti Škoti i Makedonci. Sad kad se nasmijete, pa se priupitate zašto.
Pa iz razloga što Srbija ima opomenu pred isključenje, Hrvatska opomenu, a sranja bi itekako moglo biti na te dvi tekme, s tim što bi i Uefa zadovoljno trljala ruke zarađujući na tim "krvavim balkanskim budalama". A i njima smo dozlogrdili. Nadalje, Belgija bi se mogla raspasti do početka kvalifikacija sljedece godine, tako da bi se za prvo mjesto mogli tući Škoti i Makedonci. Zanimljivo nadasve.
A sad ću se probuditi
i reći da smo dobili jako zafrkanu skupinu.
Skoro iz svakog šešira smo dobili najtežeg + što smo dobili komšije. Bit će tu kikseva na sve strane, ali i dalje sam uvjeren da će se Hrvatska sa Srbijom boriti za 1.mjesto. Imamo iskustvo, kvalitetu, tradiciju igranja na velikim natjecanjima, a bit će tu i novih mladih snaga. A ima i još 2 godine do toga. Treba prvo osigurati karte za Poljsku.

Nego, po meni su favoriti Škoti i Makedonci. Sad kad se nasmijete, pa se priupitate zašto.

A sad ću se probuditi

Skoro iz svakog šešira smo dobili najtežeg + što smo dobili komšije. Bit će tu kikseva na sve strane, ali i dalje sam uvjeren da će se Hrvatska sa Srbijom boriti za 1.mjesto. Imamo iskustvo, kvalitetu, tradiciju igranja na velikim natjecanjima, a bit će tu i novih mladih snaga. A ima i još 2 godine do toga. Treba prvo osigurati karte za Poljsku.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Dajte ljudi kakvo izbacivanje. To su priče za malu djecu...
Protiv Srba i Makedonaca (ekipa iz 2. i 5. pota) igramo u Zagrebu, a protiv Belgije i Škotske (3. i 4.) u Splitu. Protiv Walesa igramo u Osijeku. Ali još ništa nije 100% sigurno.
Ovako je bilo prije 6 godina:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ovaj vikend kreće nova sezona Bundeslige sa kolonijom naših igrača.
Ivica Olić (Bayern)
Danijel Pranjić (Bayern)
Ivan Perišić (Borussia Dortmund)
Mario Mandžukić (Wolfsburg)
Srđan Lakić (Wolfsburg)
Mladen Petrić (HSV)
Josip Šimunić (Hoffenheim)
Boris Vukčević (Hoffenheim)
Mato Jajalo (Koln)
Miro Varvodić (Koln)
Andre Mijatović (Hertha)
Ivica Banović (Freiburg)
Petar Slišković (Mainz)
Ivo Iličević (Kaiserslautern)
Stiven Rivić (Kaiserslautern)* on je pred raskidom ugovora.
Ivica Olić (Bayern)
Danijel Pranjić (Bayern)
Srđan Lakić (Wolfsburg)
Mladen Petrić (HSV)
Mato Jajalo (Koln)
Miro Varvodić (Koln)
Andre Mijatović (Hertha)
Ivica Banović (Freiburg)
Petar Slišković (Mainz)

- BH Patriot
- Kontakt:
Grobari i Delije stižu u Hrvatsku: "Ne postoji sila koja bi nas spriječila da dođemo na utakmicu
- Dosta zanimljiv članak za pročitati, vrijedan je toga.
preuzeto sa: nogometni-magazin.com
Kod: Označi sve
Predsjednik Uefe Michel Platini stigao je prije nekoliko mjeseci u Beograd i Zagreb noseći istu poruku - zaustavite nerede na nogometnim stadionima ili se suočite s posljedicama.
Politika, policija, Uefa i nogometni/fudbalski savezi zbili su redove i pripremili nove zakone, akcije, zabrane, sve kako bi spriječili nove incidente koji bi značili moguću suspenziju saveza. No, Uefa je u jeku Platinijeve izbornje kampanje okrenula glavu na slovo "U" na Stade de Franceu, a HNS je bio kažnjen tek novčanom kaznom za baklje, svastike i slova "U" na Poljudu protiv Gruzije. Srbi su morali biti nešto oprezniji nakon izgreda u Genovi protiv Italije, pa su tamošnji zakonodavci priredili rigorozni zakon zbog kojega su navijači Zvezde i Partizana završili u zatvoru samo zbog pokušaja unošenja baklji na stadion.
Klupska europska sezona tek je krenula, a pogledamo li prošlu, incidente na tim utakmicama ne treba očekivati. Zato će pravi test HNS-u i FSS-u biti međusobne utakmice Hrvatske i Srbije u kvalifikacijskoj skupini za SP 2014. godine.
Mediji nagađaju kako bi savezi s Fifom mogli dogovoriti zabranu gostovanja navijača, kao što je bio slučaj proteklih godina, ali zabrana ne znači da dio navijača neće ići u Zagreb, Split ili Beograd bodriti odabranih osamnaest igrača "čija će imena djeca znati napamet sljedećih nekoliko godina", jedan je od zanimljivijih komentara na forumima.
"Ubij ustašu" u Beogradu, "ubij Srbina" u Zagrebu već na početku nove sezone
Partizanovi Grobari su za slovenski Siol.net potvrdili kako sigurno dolaze na gostovanje u Hrvatsku te se nadaju kako će im se pridružiti i najveći rivali Delije.
"Na gostovanje u Hrvatskoj čekamo već dva desetljeća i možete zamisliti kako nas je razveselilo što smo u skupini s Hrvatima. Ne postoji sila koja bi nas spriječila da tog dana budemo u Zagrebu. Siguran sam da će doći i Delije i svi kojima je Srbija u srcu", rekao je Slovencima jedan od vođa Grobara. Treba napomenuti kako još nije poznato hoće li se utakmica sa Srbijom igrati u Zagrebu ili Splitu, ali jasno je da srpskim navijačima taj detalj neće igrati ulogu.
Isti izvor navodi kako su i skupine hrvatskih navijača, od BBB-a i Torcide do Kohorte i Armade, odlučili u vlastitoj organizaciji putovati na utakmicu u Srbiju neovisno o odlukama HNS-a.
Paljenje hrvatskih zastava i povike "ubij Ustašu" mogli smo čuti već na otvaranju nove sezone srpskog prvenstva kada su navijači Rada "počastili" Zvezdinog trenera Roberta Prosinečkog, dok su navijači Dinama (bez BBB-a) na utakmici protiv Neftchija vrataru Saši Stamenkoviću vikali "ubij Srbina".
Ispune li navijači svoje najave, nema sumnje da će HNS i FSS imati pune ruke posla oko organizacije, a policija će spremna čekati prvi znak za akciju. Pitanje je samo hoće li ovog puta Uefu i Fifu zadovoljiti stotinjak tisuća eura ili su Blatter i Platini već stavili svoj prst na tipku "suspenzija".

preuzeto sa: nogometni-magazin.com
Livin' La Vida Loca ;)
Po čemu je to zanimljivo? Posve očekivano. Gostovanja ne treba zabraniti nego samo dobro osigurati.
Pojedince koji budu pravili nerede oštro kazniti jer se niti jednom savezu ne plaćaju više kazne UEFI. Pa UEFA živi od ova dva saveza...
Pojedince koji budu pravili nerede oštro kazniti jer se niti jednom savezu ne plaćaju više kazne UEFI. Pa UEFA živi od ova dva saveza...
- BH Patriot
- Kontakt:
Pa zanimljivo je to kako će policija spriječiti nerede između BBB, Torcide, Kohorte i Armade protiv Grobara i Delija .
Baš me zanima kako će sve ovo ispasti, kada je Zaprešić igrao protiv Zvezde kontrola na granici je bila veoma dobra. Pola posla je riješeno baš tada, mada će sada gosti pristići u mnogo većem broju.
Baš me zanima kako će sve ovo ispasti, kada je Zaprešić igrao protiv Zvezde kontrola na granici je bila veoma dobra. Pola posla je riješeno baš tada, mada će sada gosti pristići u mnogo većem broju.

Livin' La Vida Loca ;)
Ma kakvi neredi... na svakog gostujućeg navijača i u Zagrebu i u Beogradu ići će po 3 policajca. Sve se da organizirati kad se mora, a savezi nemaju luksuz da to ne naprave.
Da,da mediji su poceli da kenjaju vec,samo da mi je znati koliko je trebalo da izmisle ovakvu izjavu,od neimenovanog vodje Grobara da ce oni biti tu,a dobro se zna da jedine Meraklije organizovano prate reprezentaciju Srbije i da ostali dolaze u sopstvenom angazovanju bez ikakve pripadnosti nekoj drugoj grupi. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
Rano su počeli pumpat atmosferu, potpuno bespotrebno kad je već sad izvjesno da na dvomeču srbije i hrvatske neće biti gostujućih navijača.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Najjaca su mi poredjenja igraca Vidic, Stankovic - Modric, Srna, peti, deseti...a ko zna i garantuje da ce pomenuti uopste i igrati za god. ipo-dvije... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
jacky09 je napisao/la:Ovaj vikend kreće nova sezona Bundeslige sa kolonijom naših igrača.
Ivica Olić (Bayern)
Danijel Pranjić (Bayern)
Srđan Lakić (Wolfsburg)
Mladen Petrić (HSV)
Mato Jajalo (Koln)
Miro Varvodić (Koln)
Andre Mijatović (Hertha)
Ivica Banović (Freiburg)
Petar Slišković (Mainz)
Ivica Banović je prešao u Cottbus.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako će to biti uzivati za gledati tu utakmicu Hrvatska vs Srbija !
Naravno sve sa fudbaloskog gledišta .
Naravno sve sa fudbaloskog gledišta .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Mislim da si to napisao nekih 7 puta do sad.
Stipe Pletikosa prešao u Rostov na dvije godine. Bolje išta nego ništa s obzirom na neigranje, iako, po meni je šteta jer je mogao i u koji bolji klub.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.