Mourinho to nikada nije izjavio sve su samo špekulacije.Nemaju pametnijeg posla novinari,a što će se bolje prodavat nego nezadovoljni igrač Atletica prelazi u RealArnelinho je napisao/la:Da, al' njega isto toliko žele Conte i Mourinho.Monolog je napisao/la:Što je tu bezobrazno i licemjerno? Pa klubovi već duže vremena rade na tom transferu i sasvim je regularno ovo što radi Roberto. Uostalom, tu ima i jedan drugi razlog zbog kojeg je ovo izjavio. Dakle, odlazi ti kapiten ekipe, ljubimac navijača City-ja i najbolji igrač ekipe, stoga se ovakvim entuzijastičkim izjavama kupuju navijači i pozivaju na strpljenje i šta sve već ne. Uostalom, Aguero ima odštetnu klauzulu u ugovoru (45 miliona, ako se ne varam), dakle svako ko može dostaviti bankovnu garanciju, može ga kupiti (ukoliko Kun želi preći u taj klub, naravno). S druge strane, ovako se i samom igraču daje do znanja koliko u njega vjeruju njegovi budući poslodavci, pobogu.![]()
I ovo podvučeno- i sam kažeš da je to jedan od načina kako "prljavo" igrat,da ne kažem politika,demagogija.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pročitaj još jednom pa onda...LBJ MVP je napisao/la:Mourinho to nikada nije izjavio sve su samo špekulacije.Nemaju pametnijeg posla novinari,a što će se bolje prodavat nego nezadovoljni igrač Atletica prelazi u Real

Nisam rek'o da je izjavljiv'o, nego da se poveziv'o sa Realom i Juventusom.A sad i sa MC, a ovaj izjavljuje kao da je on igrač Citya,a ne igrač Atletica. I dok dotična dva poštuju činjenicu da je igrač A.Madrida, ovaj na sav glas viče kako će biti dobar igrač za CIty. Pa ko je tu glup ?

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Mancini jer misli da će dobiti nešto s AgueromArnelinho je napisao/la:Pročitaj još jednom pa onda...LBJ MVP je napisao/la:Mourinho to nikada nije izjavio sve su samo špekulacije.Nemaju pametnijeg posla novinari,a što će se bolje prodavat nego nezadovoljni igrač Atletica prelazi u Real![]()
Nisam rek'o da je izjavljiv'o, nego da se poveziv'o sa Realom i Juventusom.A sad i sa MC, a ovaj izjavljuje kao da je on igrač Citya,a ne igrač Atletica. I dok dotična dva poštuju činjenicu da je igrač A.Madrida, ovaj na sav glas viče kako će biti dobar igrač za CIty. Pa ko je tu glup ?![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
otisao tevez ,rak rana dzeke.Hoce li sada napokon dzekson proigrati?
E ovo ce sada zanimljivo biti za videti,kako ce se City ponasati bez Teveza.Nema sumnje da ce se sada timska igra povecavati iz utakmice u utakmicu,ali je pitanje kako ce se to rezultatski odraziti.Prosle sezone Tevez je upravo i doneo ovu poziciju Cityu,da nije bilo njega ko zna sta bi bilo,a u utakmicama kada nije igrao videlo se da to nije taj City.Licno mi je i drago sto odlazi iz Citya jer voleo bih zaista da vidim jednu kvalitetnu timsku igru u Cityu sto sa njim nije bilo moguce,sto se tice rezultata bas me i zabole koji ce biti,ali opet ce mi i tu biti zanimljivo videti,da li ce se Tevez uspeti nadoknaditi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
Nakon što mu je propao transfer u Corinthians, Carlos Tevez bi mogao karijeru nastaviti u Interu. Naime, kako javljaju Italijani na pomolu je senzacionalna razmjena na relaciji Manchester City-Inter. Milanezi su već odavno zagrizli za Argentinca, a sada su spremni ponuditi i Wesleya Sneijdera.
Ukoliko se transfer realizuje ovo će biti veliki udarac Unitedu koji je žarko želio dovesti veznjaka Intera.
Dobro za Dzeku i kompaniju
Ukoliko se transfer realizuje ovo će biti veliki udarac Unitedu koji je žarko želio dovesti veznjaka Intera.
Dobro za Dzeku i kompaniju

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Snijderove lopte su medju najpametnijim na svijetu. 
Procitao sam i ja to ali sad za sad su to samo spekulacije, nista konkretno. Za Dzeku bi to bila mozda i najbolja moguca opcija. Nasri bi mu vjerovatno odgovarao ali nen kao Snijder. Aguero bi bio neko s kim bi se vjerovatno morao boriti za mjesto u timu. Znaci, Snijder ili Nasri.
Bolje bi bilo i za City.

Procitao sam i ja to ali sad za sad su to samo spekulacije, nista konkretno. Za Dzeku bi to bila mozda i najbolja moguca opcija. Nasri bi mu vjerovatno odgovarao ali nen kao Snijder. Aguero bi bio neko s kim bi se vjerovatno morao boriti za mjesto u timu. Znaci, Snijder ili Nasri.

Formacija Citya sa Nasrijem ili Sneijderom u veznom redu je ravna naucnoj fantastici.
Ovo su samo medijske patke.
Ti dobro kasnis, vec odavno se vode ratovi oko Nasrija. Mancini je cak rekao da se nada kako ce to do kraja mjeseca biti gotova stvar..... Ako je ista od ovog istina, ond aje to da City zeli dovesti Nasrija. Vijest stara mnogo dana.Obskurni je napisao/la:Formacija Citya sa Nasrijem ili Sneijderom u veznom redu je ravna naucnoj fantastici.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jo prešao u Internacional (btw, iznenadio sam se kada sam vidio da je on doveden u City za 18 miliona funti
) . Dakle, još jedan napadač manje. S druge strane, očekuje se da City pošalje ponudu na adresu Atletico Madrida za Aguera. Tevez, barem za sada, ostaje u City-ju, al' sigurno je pitanje vremena gdje će nastaviti karijeru. Da l' će to biti neki španski klub (Real) il' će se otisnuti put Italije (Inter i Juventus), ostaje nam da vidimo.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Džeki je otvoren put ka prvoj postavi (naravno, ukoliko i Tevez napusti Građane), treba iskoristiti ovu šansu koja mu se pružila. Kada govorimo o daljim planovima City-a, ne trebaš biti vidovit da bi pogodio kako će (opet u slučaju odlaska Teveza) sve sile usmjeriti ka dovođenju napadača; Nasrija ili Aguera, rekao bih.
- Ponos Torina
- Kontakt:
"Zovem ga svaki dan a on je uvijek nedostupan"
Manchester City's Roberto Mancini: Carlos Tevez's phone doesn't work
The Manchester City manager joked that his star's phone wasn't working when asked if he had spoken to the Argentina striker.
Grehota je dati ovakvom klocu onakvu platu

Manchester City's Roberto Mancini: Carlos Tevez's phone doesn't work
The Manchester City manager joked that his star's phone wasn't working when asked if he had spoken to the Argentina striker.
Grehota je dati ovakvom klocu onakvu platu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Monolog je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 01,00.html
Sasvim očekivano, mora se priznati.
Novac uzme i onda ce traziti da napusti; Tevez, Robino itd...

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Dati Teveza za Sneijdera i dovesti Kuna bi bila najbolja moguca investicija za City.
Od veze prema gore kad bi izgledalo ovako, mislim da bi imali velike sanse uz solidnu uigranosti za uzimanje EPL-a
-------------------Yaya Toure--------------
--------Sneijder---------------Silva
Balotelli--------------------------------Kun
---------------------Dzeko---------------------
fantasicno bi izgledalo na terenu ali za ovakvu formaciju potrebno je jedno 60 do 65% posjeda po utakmici.Ovakvi igraci to mogu raditi ali samo u koliko postanu pravi tim
Od veze prema gore kad bi izgledalo ovako, mislim da bi imali velike sanse uz solidnu uigranosti za uzimanje EPL-a
-------------------Yaya Toure--------------
--------Sneijder---------------Silva
Balotelli--------------------------------Kun
---------------------Dzeko---------------------
fantasicno bi izgledalo na terenu ali za ovakvu formaciju potrebno je jedno 60 do 65% posjeda po utakmici.Ovakvi igraci to mogu raditi ali samo u koliko postanu pravi tim

Stranger in the night. SIDA in the morning!
Manchester City našao je potencijalno pojačanje u vratarskim redovima. Radi se o njemačkom golmanu Timu Hildebrandu...
Roberto Mancini još uvijek ekipira momčad za početak nove sezone Premiershipa, u kojoj najavljuje napad na "veliku četvorku" i borbu za naslov engleskog prvaka.
Nakon što je iz redova Cityja put Aston Ville otišao nominalno drugi vratar Shay Given, počela je potraga za dostojnim "čuvarem leđa" Joeu Hartu.
U tom svjetlu, na američkoj turneji Mancini se navodno počeo ozbiljno zanimati za njemačkog golmana Tima Hildebranda, koji je nakon samo sezone provedene u lisabonskom Sportingu sada slobodan igrač.
Hildebrand je karijeru započeo u slabo poznatom FV Hofheim/Riedu, a igrao je i za Stuttgart, Hoffenheim i Valenciju. Za njemačku reprezentaciju do 21 godine odigrao je 18 utakmica, a za seniorsku vrstu sakupio je sedam kapica u razdoblju od 2004. - 2007.
Roberto Mancini još uvijek ekipira momčad za početak nove sezone Premiershipa, u kojoj najavljuje napad na "veliku četvorku" i borbu za naslov engleskog prvaka.
Nakon što je iz redova Cityja put Aston Ville otišao nominalno drugi vratar Shay Given, počela je potraga za dostojnim "čuvarem leđa" Joeu Hartu.
U tom svjetlu, na američkoj turneji Mancini se navodno počeo ozbiljno zanimati za njemačkog golmana Tima Hildebranda, koji je nakon samo sezone provedene u lisabonskom Sportingu sada slobodan igrač.
Hildebrand je karijeru započeo u slabo poznatom FV Hofheim/Riedu, a igrao je i za Stuttgart, Hoffenheim i Valenciju. Za njemačku reprezentaciju do 21 godine odigrao je 18 utakmica, a za seniorsku vrstu sakupio je sedam kapica u razdoblju od 2004. - 2007.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Jest Baloteli razljutio Mancinija,hahaha mislio da je ofsajd
Rođen s tobom da budem
Hahaha, jesi vidio kada ga zamjeni preprike i ode ko veli nabijem te...Faraon iz Visokog je napisao/la:Jest Baloteli razljutio Mancinija,hahaha mislio da je ofsajd

There is only one United!!!!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
haha jest lud niggahaxonja je napisao/la:Hahaha, jesi vidio kada ga zamjeni preprike i ode ko veli nabijem te...Faraon iz Visokog je napisao/la:Jest Baloteli razljutio Mancinija,hahaha mislio da je ofsajd![]()

Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.