Lige petice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Lige petice
Cazorla je bio glavni i u podmornici a jedan od glavnih i u Malagi..Sto se Michua tice naprosto dobar transfer,uklapa se u ekipu Svonsea..Dobro je gore objasnjeno liga se prosirila po jacini.Mozda zasad nema rezultata u Evropi,ali bice.Trenutno je Primera jaca,ali je zato EPL milion puta zanimljivija.Daj nek neko od vas iskren bude pa se javi,ko je gledao npr.Mallora-Osasuna ili tako to..A u epl se gleda svaki duel,naravno kad se vremena ima. 8-)Cast izuzetcima,neki samo gledaju Barcu i Real,a ostale utakmice komentarisu sa statistike stranice rezultati.Naravno govorim o ovom forumu sto se gledanosti tice..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Primera je slabija i dosta smiješna postala sa Realom i Barcelonom, pa nitko ni ne računa Atletico kao drugoplasiranog jer će ih kad - tad prestići Real. I nemojte samo spominjat da je liga takva jer su Real i Barcelona prejaki jer nisu toliko jaki koliko je liga oslabila. Pa da nitko Barceloni ne može uzeti boda osim Reala je živa komedija. Dođe Barceloni u LP jedan Celtic i umalo da im uzmu 4 boda u 2 utakmice.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
A opet 5 naj igraca dolazi i ta dva kluba.. 

Ulaznice u Spaniji su najskuplje od svih liga petice . Tu su i ludi termini , te stvari spanci moraju promijeniti ukolko hoce ispunjenije stadione . Mada i ovako posjete nisu lose ako izuzmemo Getafe i Mallorcu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
- Kontakt:
Haj mogu nebuloze o prosjecnom Michuu progutati jer manjak vaseg znanja mi to omogucava, jer taj isti Michu ce vec naredne sezone a mozda i ove polusezonme se ispuhati, nemojmo se zavaravati i Caroll je ovako isto zabijao za Newcastle. Ali Cazorla alfa i omegaJohny je napisao/la:Jedini parametar u svoj prici koji je bitan je igra.U Spaniji se igra bolji fudbal i to je to.
Englezi su obicna precjenjena nacija i liga.Vidjeli smo sta obicni Michu radi po njihovoj ligi.Momak koji je bio vise-manje rezerva u Rayitu.Eno Cazorla alfa i omega Arsenala![]()
Mislim smjesno je uopste porediti.Prosjecni igraci iz Primere dolaze u EPL jer u toj ligi postaju TOP igraci iako u stvari to i nisu.
Naravno kada pogledas ko sve igra u Primeri jasno ti bude i zasto je najjaca liga na Svijetu.
Od top5 igraca na Sviejtu , svih 5 igra u Primeri ! SUROVO !

Naravno kad se vodimo priglupom logikom preinteligentnig fanova primere i poredimo ucinke nekakvih Michua hajmo pogledati malo ucinak Cristiana Ronalda u Premier lilgi pa ga uporediti sa ovim u Primeri. kad to pogledamo sve ce nam biti jasno, naravno ukoliko smo normalni. u smijesnoj Primeri Cristiano Ronaldo je za 4 nepune sezone u 117 nastupa zabio nevjerovatnih 126 golova

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ronaldo u Unitedu < od Ronalda u Realu.
U Unitedu je bio klasicno krilo dok u Realu pod palicom Josea ima totalnu slobodu i najcesce je najistureniji sto automatski znaci mnogo veci broj golova.Mou koristi maksimalno njegovu mogucnost postizanja golova iako ekipa trpi radi njega...
Santi jeste najbolji igrac Arsenala , onda kada on solidno ili lose odigra , Arsenal nema rezultat.Sve konce igre Arsenala su u njegovim nogama.Odlican je to fudbaler pa i ne cudi.
Nije bio glavni igrac podmornice pored velmajstora Senne i vec sada propalih Nilmara i Rossija.u Malagi je bio vazan saf u timu kao i Toulallan , Isco i Eliseu...
Michu je placen 2 miliona a Carrol 40
Sve i da propadne isplativ je transfer.Onakav tip igraca ne propada jer prije svega zna igrati fudbal za razliku od drvosjece Carrola.Upratio sam da u Swansea i De Guzzman pruza odlicne partije.Nekada obecavao mnogo ali se u Villarealu nije mogao nametnuti pored Soriana i Senne.
U Unitedu je bio klasicno krilo dok u Realu pod palicom Josea ima totalnu slobodu i najcesce je najistureniji sto automatski znaci mnogo veci broj golova.Mou koristi maksimalno njegovu mogucnost postizanja golova iako ekipa trpi radi njega...
Santi jeste najbolji igrac Arsenala , onda kada on solidno ili lose odigra , Arsenal nema rezultat.Sve konce igre Arsenala su u njegovim nogama.Odlican je to fudbaler pa i ne cudi.
Nije bio glavni igrac podmornice pored velmajstora Senne i vec sada propalih Nilmara i Rossija.u Malagi je bio vazan saf u timu kao i Toulallan , Isco i Eliseu...
Michu je placen 2 miliona a Carrol 40

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Evo ti primjer Parka koji u Arsenalu nije mogao primiti loptu kako treba,u Celti dere,slicna je situacija i sa Velom koji samo ove sezone u 12 nastupa ima 6 golovaJohny je napisao/la:Michu je placen 2 miliona a Carrol 40Sve i da propadne isplativ je transfer.Onakav tip igraca ne propada jer prije svega zna igrati fudbal za razliku od drvosjece Carrola.Upratio sam da u Swansea i De Guzzman pruza odlicne partije.Nekada obecavao mnogo ali se u Villarealu nije mogao nametnuti pored Soriana i Senne.

Rođen s tobom da budem
Cazorla je itekako bio vazan dio tima Villareala od kad se iz Rekreativa vratio 2007.pa do 2011.u ligi dao oko 23 gola i priblizno toliko asistencija,kao krilni igrac..
Park solidno igra u Celti.Nista posebno , nije standardan.Faraon iz Visokog je napisao/la:Evo ti primjer Parka koji u Arsenalu nije mogao primiti loptu kako treba,u Celti dere,slicna je situacija i sa Velom koji samo ove sezone u 12 nastupa ima 6 golovaJohny je napisao/la:Michu je placen 2 miliona a Carrol 40Sve i da propadne isplativ je transfer.Onakav tip igraca ne propada jer prije svega zna igrati fudbal za razliku od drvosjece Carrola.Upratio sam da u Swansea i De Guzzman pruza odlicne partije.Nekada obecavao mnogo ali se u Villarealu nije mogao nametnuti pored Soriana i Senne.
Carlos Vela je i dalje meni nejjasan potez uprave Arsenala.Rjesili su ga se olahko a mladic je zaista talentovan.Dobro igra u Sociedadu koji gaji taj prefinjeni stil igre sa dosta igraca iz svog omladinskog pogona.Veoma mlada ekipa koja mnogo obecava.Grizzman je ipak kljucni igrac njihove ekipe.Vanserijski talenat.
Johnny b, how much there is to see
-
- Kontakt:
ahahahaha sta ima nije bio isturen u Unitedu, bio je uvijek najistureniji igrac Uniteda (osim prve 2 sezone) dok su Rooney i Tevez bili povuceniji to svaki fudbalski laik zna. On jeste bolji danas nego u Unitedu ali nista posebno, samo sto je danas iskusniji a po kvalitetu je isti, finishing, slobodnjaci, u defanzivi ne radi puno identican igrac. Ali djaba sva prica da je neznam ti kako napredovao u Realu u Premiershipu 75 golova a u Primeri 126 pa kakav vrtoglav napredak stvarno Real ga je preporodioJohny je napisao/la:Ronaldo u Unitedu < od Ronalda u Realu.
Michu je placen 2 miliona a Carrol 40Sve i da propadne isplativ je transfer.Onakav tip igraca ne propada jer prije svega zna igrati fudbal za razliku od drvosjece Carrola.Upratio sam da u Swansea i De Guzzman pruza odlicne partije.Nekada obecavao mnogo ali se u Villarealu nije mogao nametnuti pored Soriana i Senne.

Michu je placen 2 miliona i Caroll nista nije vise vrijedio prije one dobre sezone u Newcastlu gdje je trpao kao Michu pa smo vidjeli dalje. Takav isti je i Michu prosjecan igrac koji je u dobroj formi, brzo ce se stvari na svoje mjesto vratiti. Cazorla obican igrac u roosteru Arsenala koji nema kosnstantnost, pisam se ja na igraca sto 2 igra odlicno a 3 utakmice beskorisno mrljavi loptu.
Sa ovim se "Englezima" ne vrijedi raspravljati.Njima su mega talenti i igracine Henderson,Carlton Cole,A.Caroll i sl,a Aspas,Grizman,Victor i ostali vjerovatno "seljaci" koji igraju u Primeri.Ako za godinu ili dvije pređe u EPL,e tek tada mogu biti igracine.Sto je najgore pisu o (ne)kvaliteti Primere,a 99,9% ih nije pogledalo niti jednu utakmicu ove sezone iz te lige.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa zato sto sam ga gledao prija par kola kada je "ubio" Chelsea.Sjetih se da je nekad bio "mega" talenat,a realno daleko je od toga bio.Faraon iz Visokog je napisao/la:Dje Cartona Cola izvuce iz naftalina
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Talenti u engleskoj su Wilshare, Oxlade Chamberlain, Oscar, Hazard, Felaini (on je vec postao igracina), a ti koje spominjes su prosjecni igraci koji cak nisu ni strandardni u svojim ekipama tako da nemoj misliti da ces tim bijednim lazima da okaljas ugled fudbalske NBA lige.Adi_Zepce je napisao/la:Sa ovim se "Englezima" ne vrijedi raspravljati.Njima su mega talenti i igracine Henderson,Carlton Cole,A.Caroll i sl,a Aspas,Grizman,Victor i ostali vjerovatno "seljaci" koji igraju u Primeri.Ako za godinu ili dvije pređe u EPL,e tek tada mogu biti igracine.Sto je najgore pisu o (ne)kvaliteti Primere,a 99,9% ih nije pogledalo niti jednu utakmicu ove sezone iz te lige.

To niti jedan šampion evrope nije sebi dozvolio naredne godine.
-
- Kontakt:
To samo potvrdjuje snagu Premiershipa, tesko je igrati na drugim frontovima dobro a biti najbolji u najjacoj ligi na svijetu. Protiv aktuelnog prvaka evrope lazni gigant iz katalonije u zadnje 4 utakmice ima 0 pobjeda, ne moze slucajnost i sreca biti svaki put...
I Primera je korisna liga, npr. iz te lige klubovi u Engleskoj kupuju igrace pruzajuci im priliku da igraju na najvisem mogucem nivou i tako napreduju i postanu od potencijala, zvijezde.
Fudbalski NBA! Where amazing happens
I Primera je korisna liga, npr. iz te lige klubovi u Engleskoj kupuju igrace pruzajuci im priliku da igraju na najvisem mogucem nivou i tako napreduju i postanu od potencijala, zvijezde.
Fudbalski NBA! Where amazing happens
Ko se pokaže u Primeri do polusezone, ovog januara će u Premiership. San svakog igrača je da igra u NBA ligi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Pa šampioni engleskog NBAHenderson je napisao/la:Ko se pokaže u Primeri do polusezone, ovog januara će u Premiership. San svakog igrača je da igra u NBA ligi.

eee tugo jesenja
Koliko je Celtic jeftiniji od Barcelone ili Dortmund od Reala?ripper je napisao/la:Pa šampioni engleskog NBAHenderson je napisao/la:Ko se pokaže u Primeri do polusezone, ovog januara će u Premiership. San svakog igrača je da igra u NBA ligi.![]()
i pokupovaše sve živo i opet ih Ajax (8 puta jeftiniji tim) bruka javno
![]()
![]()
![]()
eee tugo jesenja
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Celtic, Barca, Real i Borusija ne igraju u "NBA" niti predstavljaju tu parmak ligu po evropi
uostalom sve 4 ove navedene ekipe prošle dalje u LP
(koja je jedino pravo mjerilo), a prvak NBA ispao odmah sa ogromnih 3 boda na kontu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.