sve to sto si napisao nije tacno.Jest da se te njegove igre ne odrazavaju na rezultat ekipe,ali ipak igra u ludoj Minnesoti.Imao je veliki problem bas s minutama prvih nekoliko minuta je igrao po 24 minute po mecu.Minnesota uz dobrog trenera i dolaskom Rubia u NBA postaje kalibar za velike stvari.alfarouqaminu je napisao/la:Covek je toliko los igrac, to sto u regularnoj sezoni igra tako ne mora da znaci da ce igrati i u playoffu, ako se plasiraju..... A posto nece, videcemo ga nekog drugog puta kakav je igrac...... U regularnoj sezonu postize te brojke zato sto igra 40 minuta po utakmici, i zato sto se u regularnoj sezoni ne igraju uopste odbrana.......Ali vreme ce pokazati kada bude igrao u playoffu
NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
covjece koliko gluposti u samo jednom postu.alfarouqaminu je napisao/la:Covek je toliko los igrac, to sto u regularnoj sezoni igra tako ne mora da znaci da ce igrati i u playoffu, ako se plasiraju..... A posto nece, videcemo ga nekog drugog puta kakav je igrac...... U regularnoj sezonu postize te brojke zato sto igra 40 minuta po utakmici, i zato sto se u regularnoj sezoni ne igraju uopste odbrana.......Ali vreme ce pokazati kada bude igrao u playoffu
Buduca trojka Rubio,Love,Beasley uz par pojacanja jos mozda jednog sutera,koliko bi mogla imati sansu za velike stvari nesto slicno ko Cllipersi.I sta mislis moze li Rubio naslijedit Nash-a.Minnesota je vec sad prva u NBA po skokovima umjetnost je kako gube utakmice u kojima znaju imat po 15 skokova vise od protivnika.Ali kad tu bude Rubio koji je dobar i u odbrani,mogle bi se tad u Minnesoti igrat velike utakmice.Wolverine je napisao/la:covjece koliko gluposti u samo jednom postu.alfarouqaminu je napisao/la:Covek je toliko los igrac, to sto u regularnoj sezoni igra tako ne mora da znaci da ce igrati i u playoffu, ako se plasiraju..... A posto nece, videcemo ga nekog drugog puta kakav je igrac...... U regularnoj sezonu postize te brojke zato sto igra 40 minuta po utakmici, i zato sto se u regularnoj sezoni ne igraju uopste odbrana.......Ali vreme ce pokazati kada bude igrao u playoffu
- Interista di cuore
- Kontakt:
jel ima neko dobar stream za Raptorse i Hawkse ?
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
nemoze rubio naslijedit nasha jer ima los sut, dok je nash jedan od najboljih sutera ikad, cak lijevom rukom suta bolje nego 75& igraca u ligi desnom. moze bit jedino nova verzija ronda koja igra losu odbranu, i sa nesto malo boljim sutem.
jedini mladi mladi koji je sposoban naslijedit nasha je goran dragic, koji je cak i kompletniji od nasha.
jedini mladi mladi koji je sposoban naslijedit nasha je goran dragic, koji je cak i kompletniji od nasha.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ma kakav Rubio, nije ni priblizan Nashu, daleko je on od Nasha.... Po meni on je i previse precenjen igrac........ Mnogo boljih igraca ima u evropi od njega...... digli su ga u nebesa......... Bio je dobar kao i svaki igrac u kadetima, ali ne moze imati toliku prednost i u seniorima sto se i vidi na parketu........ Sto sada ne odigra onakvu partiju kao na kadetskom prvenstvu 52 poena, 24 skoka,12 asistencija i 7 uk.lopt
Ovako Dragic je po meni dosta precjenjen igrac ima kvalitet da bude starter u nekoj NBA ekipi ali ni blizu Nasha,ove njegove igra dolaze u trenutcima kad igraju druge postave.Rubio i sut koji mu je najveci problem e tu dolazi NBA.U NBA imas trenere koji ce radit stalno na nedostatcima igraca u ovom slucaju suta.Vidi brojke Nasha prvih nekoliko sezona nisu bas nesto.On sut moze popravit.Mnogi u NBA bar sam tako citao vide u njemu novog Nasha,cak govore da je Rubio bolji igrac nego sto je Nash bio u njegovim godinama.Rubio nije napredovao puno jer nije otisao u NBA,ako poslije ove sezone ode onda ce se osjetit veliki napredak u njegovoj igri.I da mora fizicki ojacat jos.Wolverine je napisao/la:nemoze rubio naslijedit nasha jer ima los sut, dok je nash jedan od najboljih sutera ikad, cak lijevom rukom suta bolje nego 75& igraca u ligi desnom. moze bit jedino nova verzija ronda koja igra losu odbranu, i sa nesto malo boljim sutem.
Rubio i da ne popravi šut opet ima mjesta u NBA.Gledao sam ga uživo Cibona-Barca i zadivio sam se sa kojom lakoćom igradema je napisao/la:Ovako Dragic je po meni dosta precjenjen igrac ima kvalitet da bude starter u nekoj NBA ekipi ali ni blizu Nasha,ove njegove igra dolaze u trenutcima kad igraju druge postave.Rubio i sut koji mu je najveci problem e tu dolazi NBA.U NBA imas trenere koji ce radit stalno na nedostatcima igraca u ovom slucaju suta.Vidi brojke Nasha prvih nekoliko sezona nisu bas nesto.On sut moze popravit.Mnogi u NBA bar sam tako citao vide u njemu novog Nasha,cak govore da je Rubio bolji igrac nego sto je Nash bio u njegovim godinama.Rubio nije napredovao puno jer nije otisao u NBA,ako poslije ove sezone ode onda ce se osjetit veliki napredak u njegovoj igri.I da mora fizicki ojacat jos.Wolverine je napisao/la:nemoze rubio naslijedit nasha jer ima los sut, dok je nash jedan od najboljih sutera ikad, cak lijevom rukom suta bolje nego 75& igraca u ligi desnom. moze bit jedino nova verzija ronda koja igra losu odbranu, i sa nesto malo boljim sutem.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
gle, rubio nemoze popravit sut dok ne popravi samu mehaniku suta, koja je uzasna. isto vrijedi za ronda. isto tako nikad nece biti ni blizu nasha ni po cemu osim u odbranidema je napisao/la:Ovako Dragic je po meni dosta precjenjen igrac ima kvalitet da bude starter u nekoj NBA ekipi ali ni blizu Nasha,ove njegove igra dolaze u trenutcima kad igraju druge postave.Rubio i sut koji mu je najveci problem e tu dolazi NBA.U NBA imas trenere koji ce radit stalno na nedostatcima igraca u ovom slucaju suta.Vidi brojke Nasha prvih nekoliko sezona nisu bas nesto.On sut moze popravit.Mnogi u NBA bar sam tako citao vide u njemu novog Nasha,cak govore da je Rubio bolji igrac nego sto je Nash bio u njegovim godinama.Rubio nije napredovao puno jer nije otisao u NBA,ako poslije ove sezone ode onda ce se osjetit veliki napredak u njegovoj igri.I da mora fizicki ojacat jos.Wolverine je napisao/la:nemoze rubio naslijedit nasha jer ima los sut, dok je nash jedan od najboljih sutera ikad, cak lijevom rukom suta bolje nego 75& igraca u ligi desnom. moze bit jedino nova verzija ronda koja igra losu odbranu, i sa nesto malo boljim sutem.

sto se dragica tice. lik nema puno prostora u ekipi zato sto je nash prvi play, sto je u jednu ruku lose jer dragic treba vise vremena, a u jednu ruku dobro jer ima takvog mentora. ja se dragicu divim na njegovoj smirenosti, lik se nikoga ne boji. napravio je to da jedan duncan i parker izgledaju poput panjeva u zadnjem playoffu, u vise navrata, pogotovo se ovo odnosi na parkera koji je zaista izgledao poput nekog loseg rookia. dragic ima sut, ima dobre organizatorske sposobnosti, brz je i ima odlican ulaz, jos je i u odbrani dobar za razliku od nasha. naravno da on nikad nece dostic nashov nivo, ali ce se najvise pribliziti njemu od svih playeva u ligi trenutno (mislim na nashov stil igre). jos plus ima odlicnog trenera koji ce ga nadam se primorat igrati odbranu jednom kad nash ode.
evo ja ti garantujem da je dragic veci igrac od rubia, i da ce postici mnogo vise u nba ligi nego isti.
@lbj, protiv cibone eno sa lakocom igra i onaj chase (jel se tako zove?) iz igoke-e, eno lik ih razbi danas

Jel' ovo na sportklubu snimak hornetsi-spursi ili ce se ukljuciti u direktan prijenos?
-
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:Covek je toliko los igrac, to sto u regularnoj sezoni igra tako ne mora da znaci da ce igrati i u playoffu, ako se plasiraju..... A posto nece, videcemo ga nekog drugog puta kakav je igrac...... U regularnoj sezonu postize te brojke zato sto igra 40 minuta po utakmici, i zato sto se u regularnoj sezoni ne igraju uopste odbrana.......Ali vreme ce pokazati kada bude igrao u playoffu
kojih 40 minuta,o čemu ti pričaš,ima 19 poena i 15 skokova i ubjedljivo je prvi skakač lige a igra samo 33 minute
-
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:Ma kakav Rubio, nije ni priblizan Nashu, daleko je on od Nasha.... Po meni on je i previse precenjen igrac........ Mnogo boljih igraca ima u evropi od njega...... digli su ga u nebesa......... Bio je dobar kao i svaki igrac u kadetima, ali ne moze imati toliku prednost i u seniorima sto se i vidi na parketu........ Sto sada ne odigra onakvu partiju kao na kadetskom prvenstvu 52 poena, 24 skoka,12 asistencija i 7 uk.lopt
zato što takvu partiju nije odigrao ni jedan michael jordan
Ovako gledao sam Dragica i na svjetskom lik se pogubio nekoliko puta da me razocarao.Parker prosle sezone se borio s povredama ove vidimo koliko vrijedi.Pogledaj prvih 8 sezona Nash-a pa mi reci jeli uopste mislis da Rubio i na kakav nacin moze u prvih 8 sezona imat manje asista od Nasha.Mislim da ce Rubio sto se tice asista i odbrane posebno skoka,ukradene lopte da ne poredim u svemu tome bit bolji.Opet ponavljam samo provjeri njegovih prvih 8 sezona.Sto se tice suta,Nash bolji.A nebi bilo cudo da Rubio drasticno poravi sut u NBA,to se vec desavalo i opet ce.Rondo je dovoljno glup ko igrac da nije ni radio na tom sutu i to se vidi.Imat u ekipi Ray-a i Pierca i nista ne naucit sto se tice suta moras bit dobro glup i podosta tvrdoglav,sto je za njeg dobro poznato.Zbog te tvrdoglavosti nije bio ni na svjetskom.Ne mozes ti nikom nista garantovat ,jer ko bi garantovao da ce Nash bit ovo sto je danas kad se uzme prvih posebno 4-5 sezona,pa i ja sam gledao Dragica,on vecinu vremena igra kad su druge postave na terenu,povremeno bljesne i to je to.Wolverine je napisao/la:gle, rubio nemoze popravit sut dok ne popravi samu mehaniku suta, koja je uzasna. isto vrijedi za ronda. isto tako nikad nece biti ni blizu nasha ni po cemu osim u odbranidema je napisao/la:Ovako Dragic je po meni dosta precjenjen igrac ima kvalitet da bude starter u nekoj NBA ekipi ali ni blizu Nasha,ove njegove igra dolaze u trenutcima kad igraju druge postave.Rubio i sut koji mu je najveci problem e tu dolazi NBA.U NBA imas trenere koji ce radit stalno na nedostatcima igraca u ovom slucaju suta.Vidi brojke Nasha prvih nekoliko sezona nisu bas nesto.On sut moze popravit.Mnogi u NBA bar sam tako citao vide u njemu novog Nasha,cak govore da je Rubio bolji igrac nego sto je Nash bio u njegovim godinama.Rubio nije napredovao puno jer nije otisao u NBA,ako poslije ove sezone ode onda ce se osjetit veliki napredak u njegovoj igri.I da mora fizicki ojacat jos.Wolverine je napisao/la:nemoze rubio naslijedit nasha jer ima los sut, dok je nash jedan od najboljih sutera ikad, cak lijevom rukom suta bolje nego 75& igraca u ligi desnom. moze bit jedino nova verzija ronda koja igra losu odbranu, i sa nesto malo boljim sutem.
jedini mladi mladi koji je sposoban naslijedit nasha je goran dragic, koji je cak i kompletniji od nasha.usporedjuju ga najvise zato sto izgleda kao nash. nash uz ray allena ima najbolji sut od aktivnih igraca u ligi, najbolji je asistent, jedan od najboljih clutch igraca u ligi, i u 36 godini od warricka pravi 20+ igraca
rubio je precjenjen igrac slazem se aminuom ovdje.
sto se dragica tice. lik nema puno prostora u ekipi zato sto je nash prvi play, sto je u jednu ruku lose jer dragic treba vise vremena, a u jednu ruku dobro jer ima takvog mentora. ja se dragicu divim na njegovoj smirenosti, lik se nikoga ne boji. napravio je to da jedan duncan i parker izgledaju poput panjeva u zadnjem playoffu, u vise navrata, pogotovo se ovo odnosi na parkera koji je zaista izgledao poput nekog loseg rookia. dragic ima sut, ima dobre organizatorske sposobnosti, brz je i ima odlican ulaz, jos je i u odbrani dobar za razliku od nasha. naravno da on nikad nece dostic nashov nivo, ali ce se najvise pribliziti njemu od svih playeva u ligi trenutno (mislim na nashov stil igre). jos plus ima odlicnog trenera koji ce ga nadam se primorat igrati odbranu jednom kad nash ode.
evo ja ti garantujem da je dragic veci igrac od rubia, i da ce postici mnogo vise u nba ligi nego isti.
@lbj, protiv cibone eno sa lakocom igra i onaj chase (jel se tako zove?) iz igoke-e, eno lik ih razbi danas
Rubio kod mene u ekipi prije Dragica u svako doba dana i noci.Taj momak ima prostora za napredovat jako puno a Dragic je vec tu negdje na svom maksimumu.
dragic nije ni blizu maksimuma, vidjet ces to za jedno 3-4 godine kad bude top10 (u najmanju ruku) play lige, i ozbiljan sam kad ovo govorim
sto se nasha tice, nash je imao sut i na pocetku karijere, samo sto se nije odmah nametnuo na pocetku, a jedan od razloga je sto je bio u ekipi sa jasonom kiddom. i kakvih 8 sezona ba
? prve 4 sezone su mu bile lose, a poslije toga je bio medju boljim playevima lige, a 2002 je vec bio all star. razlog sto je u dallasu imo manje asista nego u sunsima je zato sto je dirk vecinu poena postizao nakon sto sam sebi iskreira sut, sto ustvari i sad radi. a sto se poena tice vec je 2005 bio na svom prosjeku.
a rubio nikad nece uspjet u nba, odbrane nema, los sut. to je dovoljno da mislim da nece nikad uspjet tamo.
a rondo je izuzetno inteligentan igrac, sto dokazuje na terenu. a kad vec govoris o tome da treneri gledaju da poboljsaju nedostatke pojedinih igraca, zasto rondo nije poboljsao svoj sut ni mrvice u ovih par godina. a rubio bi to uspio 100% sa strucnjacima u minesoti

sto se nasha tice, nash je imao sut i na pocetku karijere, samo sto se nije odmah nametnuo na pocetku, a jedan od razloga je sto je bio u ekipi sa jasonom kiddom. i kakvih 8 sezona ba

a rubio nikad nece uspjet u nba, odbrane nema, los sut. to je dovoljno da mislim da nece nikad uspjet tamo.
a rondo je izuzetno inteligentan igrac, sto dokazuje na terenu. a kad vec govoris o tome da treneri gledaju da poboljsaju nedostatke pojedinih igraca, zasto rondo nije poboljsao svoj sut ni mrvice u ovih par godina. a rubio bi to uspio 100% sa strucnjacima u minesoti

Za 3-4 godine ce Dragicu bit 7 NBA sezona ako dotad ne postane nesto to je vec veteran,ne moze se 7 godina razvijat.Ja govorim ukupno prvih 8 saberes i lose i dobre svih 8 i reci mi jeli mislis da Rubio u segmentu igre asistencije ne moze uradit toliko ili i bolje u tih 8 sezona.Rubio ce mladi uc u NBA od Nash-a,mladi je od Dragica 3 ili 4 godine.Reci mi koliko je on sezona bio s Kiddom skupa,ako Dirk sebi iskreira kako Kid ovako star s Dirkom u ekipi ima 10 asista.Wolverine je napisao/la:dragic nije ni blizu maksimuma, vidjet ces to za jedno 3-4 godine kad bude top10 (u najmanju ruku) play lige, i ozbiljan sam kad ovo govorim![]()
sto se nasha tice, nash je imao sut i na pocetku karijere, samo sto se nije odmah nametnuo na pocetku, a jedan od razloga je sto je bio u ekipi sa jasonom kiddom. i kakvih 7-8 sezona ba? prve 4 sezone su mu bile lose, a poslije toga je bio medju boljim playevima lige, a 2002 je vec bio all star. razlog sto je u dallasu imo manje asista nego u sunsima je zato sto je dirk vecinu poena postizao nakon sto sam sebi iskreira sut, sto ustvari i sad radi.
New York-Detroit igra se drugi produzetak
3 trice Knicksa i ovo izgleda gotovo s 9 razlike
Josh Smith triple double za pobjedu Atlante nad Torontom
3 trice Knicksa i ovo izgleda gotovo s 9 razlike
Josh Smith triple double za pobjedu Atlante nad Torontom
Zadnja izmjena: dema, dana/u 28 nov 2010, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
zato sto kidd ima mnogo bolji tim nego sto ga je tad imao nash.
rubio ce mozda dostici nivo nasha iz 2003/04 sezone minus dobar sut. nikad on nece imati ni priblizno asistencija kao nash u sunsima, cak ni poena. preslab je za ulaz a ima prelos sut da bi pogadjao sa distance. moze uspjet jedino ako u ekipi bude imao igrace pored kojih uopste nece morati pogadjati, nesto kao rondo sad. sudeci po timu kojeg minesota sad ima to nece biti slucaj. da ima dobru odbranu i nekako, ali ovako ispada da je on samo verzija ronda koja ne igra odbranu, i ima malcice bolji sut. a stara verzija ronda koja igra odbranu a ima katastrofican sut je imala mnogo srece da se u ekipi nadje sam tri HoF-a.
rubio ce mozda dostici nivo nasha iz 2003/04 sezone minus dobar sut. nikad on nece imati ni priblizno asistencija kao nash u sunsima, cak ni poena. preslab je za ulaz a ima prelos sut da bi pogadjao sa distance. moze uspjet jedino ako u ekipi bude imao igrace pored kojih uopste nece morati pogadjati, nesto kao rondo sad. sudeci po timu kojeg minesota sad ima to nece biti slucaj. da ima dobru odbranu i nekako, ali ovako ispada da je on samo verzija ronda koja ne igra odbranu, i ima malcice bolji sut. a stara verzija ronda koja igra odbranu a ima katastrofican sut je imala mnogo srece da se u ekipi nadje sam tri HoF-a.
mnogo bolji timm reci mi jeli ono i Finley tad bio s njima,mislim da jest nije to bila uopste losa ekipa.A vidjecemo ja bi volio da on dode jer jedan Gasol je rekao da je on puno bolji igrac nego sto je on bio u njegovim godinama.Nisam rekao da bude bolji od Nasha vec njegov nasljednik najbolji bijeli play lige dugi niz godina a nekad i ponajbolji u ligi.Wolverine je napisao/la:zato sto kidd ima mnogo bolji tim nego sto ga je tad imao nash.
Kako nema igrače kojim će davati lopte Beasley po meni će možda već sljedeće sezone biti jedan od prvih 5 strijelaca lige i Love odličan šuter još obojica imaju dosta napredovat i nije mi jasno samo kako ga možete uporedit sa Nashom ili Rondom.Pa Nash je legenda NBA lige od Amarea allstara napravio,od Lopeza odličnog centra,pravi od Waricka dobrog igrača,pa i ponajbolji primjer je Marion sa njim i Marion bez njega dok Rondo je trenutno najbolji košarkaš na svijetu 14 asista po tekmi 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa Ammare je bio all star i prije Nasha, ali stoji da ce slabo ko dostici njega..meni je izrazito drag, a ujedno i veliki igrac
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.