SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa D
oko šest će se znati sa kakvim će sastavom antić igrati. jer već tada će se znati da li će englezi biti prvi u grupi ili da li će uopće proći u osminu finala.
¥ ' срце за ? ", ¥ се ' " зове "!!! $ ?, " ' уз вас " & "!!!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajmo klokani!!!
Cahill ce da opravda status najvece zvijezde ovog tima Australije. Cemu vakat, tome i vrijeme.

Cahill ce da opravda status najvece zvijezde ovog tima Australije. Cemu vakat, tome i vrijeme.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Englezi nemaju nikakve veze sa nama,jer nama samo pobeda igra,mislim igra nam i remi ali se moraju poklopeti rezultati,tako da Antic uopste nece gledati na mec sa Englezima jer mi hocemo da idemo u 1/8 finala pa makar igrali sa "poluraspalim"Englezima.bh hrvat je napisao/la:oko šest će se znati sa kakvim će sastavom antić igrati. jer već tada će se znati da li će englezi biti prvi u grupi ili da li će uopće proći u osminu finala.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Velika Engleska ce se poigrati sa svakim ko je bude potcjenjivao, pa ni Srbiju ne ocekuje nista bolji scenario...Devil je napisao/la:Englezi nemaju nikakve veze sa nama,jer nama samo pobeda igra,mislim igra nam i remi ali se moraju poklopeti rezultati,tako da Antic uopste nece gledati na mec sa Englezima jer mi hocemo da idemo u 1/8 finala pa makar igrali sa "poluraspalim"Englezima.bh hrvat je napisao/la:oko šest će se znati sa kakvim će sastavom antić igrati. jer već tada će se znati da li će englezi biti prvi u grupi ili da li će uopće proći u osminu finala.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ja njih ne podcenujem uopste,samo kazem da Englezi sa ovom igrom nisu Englezi,samo kazem da mi moramo veceras ici na pobedu pa makar isli i na Engleze.Isnar je napisao/la:Velika Engleska ce se poigrati sa svakim ko je bude potcjenjivao, pa ni Srbiju ne ocekuje nista bolji scenario...Devil je napisao/la:Englezi nemaju nikakve veze sa nama,jer nama samo pobeda igra,mislim igra nam i remi ali se moraju poklopeti rezultati,tako da Antic uopste nece gledati na mec sa Englezima jer mi hocemo da idemo u 1/8 finala pa makar igrali sa "poluraspalim"Englezima.bh hrvat je napisao/la:oko šest će se znati sa kakvim će sastavom antić igrati. jer već tada će se znati da li će englezi biti prvi u grupi ili da li će uopće proći u osminu finala.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Imaš ga da zabije gol za @3,20 - uzmi novce kad ti se nude.omerbavarac je napisao/la:Hajmo klokani!!!![]()
![]()
Cahill ce da opravda status najvece zvijezde ovog tima Australije. Cemu vakat, tome i vrijeme.![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ne bih ja to tako sudio o englezima, ipak to nisu francuzi i uostalom imaju jednoga kapela a ne onoga obrvaša francuza. zna to vrlo dobro stari lisac kao što je antić. puno sreće u večerašnjoj utakmici i da dobiju slovence u osminifinala
- Bily Piton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
srbija ne smije podcijenit kengure.. ako budu igrali svoju igru najbolje sto 'umeju' nece biti problema.. nije australija ni blizu srbije po potencijalu. samo sto srbiju cesto zafrkava napon (naboj). znalo se desit da im po koji osigurac pregori pa da sami sebe pobijede. nadamo se da nece i da ce odigrati zrelo i disciplinovano...
Auf gehts Deutschland 

- Blue_He4rt
- Kontakt:
ovo je prava utakmica za tošića, antić ga vrlo malo koristi što je velika šteta na potencijal koji mali ima
Haman nakon tekme glavni hit ce biti onaj film.
''Kad porastem bit cu kengur''
''Kad porastem bit cu kengur''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
''Dje'' mu je meza.???
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
zamislite samo kakvu ce podrsku veceras imati klokani u pola BiH(a i sire), nevjerujem da je to svakodnevnica za cahill & co 

točnije u jednoj trećini bihsteve-o je napisao/la:zamislite samo kakvu ce podrsku veceras imati klokani u pola BiH(a i sire), nevjerujem da je to svakodnevnica za cahill & co
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.