... ali u snu momItalia je napisao/la:za BOSNOM ja tugujem.. BOSNI se radujem.. BOSNA je dio zivota mog, BOSNO ti si sampion!

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
... ali u snu momItalia je napisao/la:za BOSNOM ja tugujem.. BOSNI se radujem.. BOSNA je dio zivota mog, BOSNO ti si sampion!
edo3majka je napisao/la:Red Bull dovodi pojacanja za jednu utakmicusta bi mi trebali citavu ekipu Bosnie dovesti i pustiti ih da igraju
Italia je napisao/la:jel te neko pitao za misljenje
Daj jbt jesam li ti objasnio jutros sta je bilo oko toga ,ali eto opet nisam igrao i izgubili steedo3majka je napisao/la:Red Bull dovodi pojacanja za jednu utakmicusta bi mi trebali citavu ekipu Bosnie dovesti i pustiti ih da igraju
Haman, aman, ode on otale, al et cemo da vidimo sta ce da bidneelninho_resTO je napisao/la:ma daffi se zestoko razocaro u balkan ja mislim
Vise se Balkan razocarao u njega, jer ipak je on taj koji je iznosio gluposti u javnostelninho_resTO je napisao/la:ma daffi se zestoko razocaro u balkan ja mislim
Pa kad dogura do stojesamir_tm87 je napisao/la:jarane meni kondicija za 13 skocila , speed jos maloooo i stoja
edo3majka je napisao/la:Pa kad dogura do stojesamir_tm87 je napisao/la:jarane meni kondicija za 13 skocila , speed jos maloooo i stojastvarn je speed najpotrebnijij nek prica ko sat hoce, vidjelo se sinoc da nasa odbrana niije imala rjesenja kad onaj caakovic uzme loptu, nema teoretske da ga stignu.
@Mesa, napisao sam i tamo na forumu a evo i ovdje, Daffy ce dobiti slobodne papire da moze da ide, naravno da gledamo ako mozemo nesto da zaradimo ali ako niko ne ponudi nista onda ce ici kao slobodan igrac, ipak nismo mi tako grozni kao sto pojedinci misle.
Ja mislim da si ti cheatersamir_tm87 je napisao/la:edo3majka je napisao/la:Pa kad dogura do stojesamir_tm87 je napisao/la:jarane meni kondicija za 13 skocila , speed jos maloooo i stojastvarn je speed najpotrebnijij nek prica ko sat hoce, vidjelo se sinoc da nasa odbrana niije imala rjesenja kad onaj caakovic uzme loptu, nema teoretske da ga stignu.
@Mesa, napisao sam i tamo na forumu a evo i ovdje, Daffy ce dobiti slobodne papire da moze da ide, naravno da gledamo ako mozemo nesto da zaradimo ali ako niko ne ponudi nista onda ce ici kao slobodan igrac, ipak nismo mi tako grozni kao sto pojedinci misle.
jos malocuj kad nagura igram 6 mjeseci
ma neppcetku ja vazan,al cim da doguras do nekih 70 on ti ni netrebaedo3majka je napisao/la:Pa kad dogura do stojesamir_tm87 je napisao/la:jarane meni kondicija za 13 skocila , speed jos maloooo i stojastvarn je speed najpotrebnijij nek prica ko sat hoce, vidjelo se sinoc da nasa odbrana niije imala rjesenja kad onaj caakovic uzme loptu, nema teoretske da ga stignu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.