Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

newton_heath_lyr
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la newton_heath_lyr » 04 jun 2010, 00:19

.................................................Hasagic......................................................

..................Spahic.....................Nadarevic
.......Mujdza ..................Papac..........

................................Ibricic...............................Salihovic...............................

.......................Pjanic.......................................................Misimovic.................

..................................Muslimovic.........

........Dzeko.............................................

12.Begovic
13.Ibisevic
14.Mravac
15.Jahic
16.Rahimic
17.Trivunovic
18.Zec
BosnaE

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jun 2010, 00:21

jasko_juve je napisao/la:jojjjj ljudi nek ga je Spaha osamario....ccc..sta vam je???inace su u sportu samari sastavni dio igre..pogrijesio je i gotovo..sad ga treba velicat sto ga je udario..primitivizam..najbolje je da su se potukli,tad bi vas vecina uzivala..a da je drugacija situacija govroili bi kako je MArin seljacina,gdje ce samarat igrace,ovo ono..al posto je nas..to kraljuuuuu..idolu nacije...svaka njemu cast za igru veceras,odlican,najbolji..a samar je malo to pokvario iako je i on svjestan da je pogrijesio sto mozete svi vidjeti u njegovim izjavama poslije utakmice..ponio se neprofesionalno..

VOLIM TE BOSNO....DIGNI SE IZ PEPELA KAO STOPUT DO SADA..
Ma desava se na utakmici, poslije se zaboravi i dovidjenja. ne mogu da vjerujem da se neki balavci loze na taj "samar", vidim postavljaju slike, video... sigurno ce ga veceras prije spavanja bacit koji put :lol:
*ebo vas Marin vise, ko je on?

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 jun 2010, 00:21

newton_heath_lyr je napisao/la:.................................................Hasagic......................................................

..................Spahic.....................Nadarevic
.......Mujdza ..................Papac..........

................................Ibricic...............................Salihovic...............................

.......................Pjanic.......................................................Misimovic.................

..................................Muslimovic.........

........Dzeko.............................................

12.Begovic
13.Ibisevic
14.Mravac
15.Jahic
16.Rahimic
17.Trivunovic
18.Zec
Odlican sastav, samo bi umjesto Ibricica stavio Rahimica. Ipak je ovo previse ofanzivno, treba jedan defanzivni vezni, Rahimic... :)

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 04 jun 2010, 00:21

Koliko polupismenih kritičara ovdje ima, za nepovjerovati.
Sve što ste vi pametnjakovići vidjeli gdje i šta nevalja sigurno je vidio i Pape. Ima još jedna prijateljska tekma a i dosta vremena za analizu prije početka kvalifikacija. Odigrali smo odlično 1. poluvrijeme i biće vremena da se stanje kondicije popravi i da se još uigraju.
Pape će sigurno napraviti više nego oni selektori prije njega.

Ćiroljubci zaboravljaju Rijeku i još neke sramotne rezultate.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 jun 2010, 00:22

Madafaka je napisao/la:
avenija je napisao/la:bolje i 7 golova u 2 tekme nego cenera primit ...Susic out !
Halo trenerka, maxerice, nismo te prepoznali. :lol: :lol:
8-)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 04 jun 2010, 00:24

calcio je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:jojjjj ljudi nek ga je Spaha osamario....ccc..sta vam je???inace su u sportu samari sastavni dio igre..pogrijesio je i gotovo..sad ga treba velicat sto ga je udario..primitivizam..najbolje je da su se potukli,tad bi vas vecina uzivala..a da je drugacija situacija govroili bi kako je MArin seljacina,gdje ce samarat igrace,ovo ono..al posto je nas..to kraljuuuuu..idolu nacije...svaka njemu cast za igru veceras,odlican,najbolji..a samar je malo to pokvario iako je i on svjestan da je pogrijesio sto mozete svi vidjeti u njegovim izjavama poslije utakmice..ponio se neprofesionalno..

VOLIM TE BOSNO....DIGNI SE IZ PEPELA KAO STOPUT DO SADA..
Ma desava se na utakmici, poslije se zaboravi i dovidjenja. ne mogu da vjerujem da se neki balavci loze na taj "samar", vidim postavljaju slike, video... sigurno ce ga veceras prije spavanja bacit koji put :lol:
*ebo vas Marin vise, ko je on?
i ja ne mogu da vjerujem da se ljudi loze na ovo..i da ocekuju da igramo ko Spanija (NPR.) i da pobjedjujemo sve redom jer imamo igrace koji vrijede po 40 miliona..heheheh..tezak je put do vrha..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 04 jun 2010, 00:29

BoSna_pLayA je napisao/la:Preporucio bih nekim ljudima da prvo odspavaju, pa fino ujutro naspavani i odmorni napisu svoje misljenje o utakmici.
Vjeruj da je Susic uspio u naumu zbog kojeg je i doveden da ohladi raju od repke...
Uspio je jer sam gledao tekmu sa 5-6 do Susiceve ere fanaticnih navijaca kojih je veceras kao i mene bas bolio qurac za repku a zna se zbog koga i cega...
Susiceva misija je uspijesna ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 04 jun 2010, 00:31

avenija je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:
avenija je napisao/la:bolje i 7 golova u 2 tekme nego cenera primit ...Susic out !
Halo trenerka, maxerice, nismo te prepoznali. :lol: :lol:
8-)
mi kod Cire igramo iza sa 6 igraca pa primimo protiv Spanije kod kuce 5 golova.

Igramo protiv Spanije u gostima, izgubimo 1:0 a uz malo nesrece je moglo biti stvarno kao sto ti navodis i 10:0. Protiv Turske u Turskoj MASAKR. Iran? Rijeka MASAKR. kakve mi to ba imamo alternative da se vi smi ovde preseravate?

protiv Portugala u 89.toj krecemo u napad, inace bez ideje.Inace sam djelimicno strahovao i protiv Armenije ali hvala Bogu pobjedismo ih.

Ako vi nevidite da Bosna napreduje i pored golova primlejinih, da Salihovic igra polako ofanzivnije, da formiramo odbranu sa 4 odbrambena, da formiramo jedan jak vezni red sa dva defanzivna igraca i majstorima poput Pjanica i Misimovica i da cemo se dodatno pojacati na pocetku kvalifikacija onda neznam ni ja.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 jun 2010, 00:43

Uh sto se iznervira.Men's cini samo me zeljovka moze oraspolozit :D..
Jesam sit i ovih nasih prijateljskih utakmica.Pa ovo nije normalno kako nasi igraju bez imalo borbenosti ove prijateljske.Naumpalo mi kako ih je ciro znao motivisati,al opet klinac smo ijednu prijateljsku kak treba odigrali.Isto da nazor igraju..
Moram priznati i da me Susic poceo da brine.Na pocetku je imao dobre zamisli al poslije sve usra.Pa sto mu treba 70min da mjenja onako loseg Ibisevica.To nije normalo kako je bio opasan po nas gol.I zijanio sam se kad sam vidio da on nema odgovor na ulazak marina.Ustvari sto nije vec izmjene neke napravio prije njegovog ulaska.Pa taj mali je prebrz,a nasi igraci se jedva vuku.Odmah sam znao da nas nema nigdje..
Vidim raja hvali Cirine igre,a zboravili i da je njegovo bilo sve dodaj Hasagicu pa nek on asistira Dzeki.al tu smo bar znali dobre kontre opaliti..
Kad me vec krenulo da kazem da me i Dzeko poceo ljutiti.Pa kakvo je ono setkanje po terenu.Gdje je taj pritisak na zadnju liniju.pa bar smo mogli nauciti od drugih da nema nista bez tog pritiska.Uvijek pustimo da nam se protivnik usetka na nasu polovicu.To je uvijek kod nas bilo.Et pogledajte snimak tekme u Estoniji kad nas je Ciro vodio..
Jedino mi je drago sto vidim da se selektor trudi da nadje rijesenje i sto daje drugima sansu.E sad drugi je problem sto se mi hocemo uigrati protiv ovakvih reprezentacija..Hocemo da mnozimo a ni sabirati kako treba naucili nismo..
Sreca pa cemo do Francuske imati 2 lagane tekme..

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 04 jun 2010, 00:49

delija je napisao/la:Uh sto se iznervira.Men's cini samo me zeljovka moze oraspolozit :D..
Jesam sit i ovih nasih prijateljskih utakmica.Pa ovo nije normalno kako nasi igraju bez imalo borbenosti ove prijateljske.Naumpalo mi kako ih je ciro znao motivisati,al opet klinac smo ijednu prijateljsku kak treba odigrali.Isto da nazor igraju..
Moram priznati i da me Susic poceo da brine.Na pocetku je imao dobre zamisli al poslije sve usra.Pa sto mu treba 70min da mjenja onako loseg Ibisevica.To nije normalo kako je bio opasan po nas gol.I zijanio sam se kad sam vidio da on nema odgovor na ulazak marina.Ustvari sto nije vec izmjene neke napravio prije njegovog ulaska.Pa taj mali je prebrz,a nasi igraci se jedva vuku.Odmah sam znao da nas nema nigdje..
Vidim raja hvali Cirine igre,a zboravili i da je njegovo bilo sve dodaj Hasagicu pa nek on asistira Dzeki.al tu smo bar znali dobre kontre opaliti..
Kad me vec krenulo da kazem da me i Dzeko poceo ljutiti.Pa kakvo je ono setkanje po terenu.Gdje je taj pritisak na zadnju liniju.pa bar smo mogli nauciti od drugih da nema nista bez tog pritiska.Uvijek pustimo da nam se protivnik usetka na nasu polovicu.To je uvijek kod nas bilo.Et pogledajte snimak tekme u Estoniji kad nas je Ciro vodio..
Jedino mi je drago sto vidim da se selektor trudi da nadje rijesenje i sto daje drugima sansu.E sad drugi je problem sto se mi hocemo uigrati protiv ovakvih reprezentacija..Hocemo da mnozimo a ni sabirati kako treba naucili nismo..
Sreca pa cemo do Francuske imati 2 lagane tekme..
Recite... Goodbye Euro 2012...
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

Sivroni
Kontakt:

Post Postao/la Sivroni » 04 jun 2010, 00:53

da nepisem mogli smo ovo ili ono nego. Izjave Papeta i igraca poslije meca "Igrali smo dok smo imali snage " Pa sta su ti njemci vanzemaljci ili nasi igraju saha i mali nogomet pa imaju snage za oko 60 minuta. Mislim stvarno nerviraju ovakve izjave poslije izgubljenog meca i kad damo gol odma branimo se iako do kraja meca ima 70 min. Pa imamo kvalitetu zato treba igrati kao i do tad a ne dati gol pa se povuci nazad i braniti 60 min pa onda poslije meca "nismo imali snage"
Zivim za dan da te gledam zivim za Real madrid

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 04 jun 2010, 01:09

Ima igre i zelje ukupno dvadeset minuta.. I gol je dat slucajno... Nema nista od ovoga...Slino odlazi...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 jun 2010, 01:13

Sve u svemu,nismo fasovali kako znamo :D Susic je veceras dokazao da nije za selektora,primit 7 golova u 2 tekme,je jadno,al to neki odobravaju,podrzavanjem Mourinha ;) imaju i kvalifikacije,tu ce biti posebna prica.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jun 2010, 01:16

Zeljovka je napisao/la:NAPUSIM SE JA VAMA SVIMA KU*CA... :!: :!: :!: :!:
Od sve muke i zora. :mrgreen:
Fazon je sto vecina nece skontati ''cinjenice''a kamoli poentu. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 jun 2010, 01:31

jasko_juve je napisao/la:na forumu se iznose misljenja...znaci ona su il subjektivna il nekima objektivna..Eto Pjanic je igracina...aha jest..uradi 2,3 driblinga i on je kralj...heheh..ne mogu da vjerujem..kako ste subjektivni,da ovaj isti Pjanic igra za Njemacku i da je ovako igrao rekli bi MA KAKAV ON..posto je nas,on je najbolji..molim vas prvo pogledajte snimak i vidite koliko je lopti izgubio..a igra na mjestu gdje se lopte nikad ne gube..AL OPET NAGLASAVAM POSTUJEM VASE MISLJENJE,ja imam svoje i to je to..a to ti je glupo poredjenje za te golove u LP al skroz..Olic je drugi strijelac lige prvaka,ako se ne varam,pa kakav je to igrac???????? ja mislim najbolji na svijetu,jer ako das 4 gola u LP onda si najbolji i s lakocom radis sve..
Momak ,ili nisi nikad u zivotu pogledao utakmicu ,ili ti je nesto udarilo u glavu??Jesi ti svjestan sta pises ,jesi gledao barem ovu utakmicu ,Pjanic uopce nije gubio lopte ,bio je nas najbolji pojedinac ,poslije Spahica!
Dobro ti je rekao maloprije jedan forumas ,razmisli prije neku glupost napises..
Da ,na forumu se iznose misljenja ,a ne gluposti!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 jun 2010, 01:36

Odlično sa njihove strane. ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jun 2010, 01:59

Ja sam licno drugo poluvrijeme utakmice odgledao veoma smireno. Ocekivao sam, da cemo poslije povrede Mravca i promjene u sistemu, pada kondicije i uvodjenju drugih njemackih reprezentativaca primiti gol ili golove. Na neke komentare ovdje covjek ionako se navikne i nauci ignorirati vecinu i citati pojedine.

Onim navijacima sa manjkem nervi i strpljenja ova utakmica je samo poraz i nista vise. Ja mislim da ce Susic ovdje do utakmice sa Francuskom postaviti jednu stvarno jaku ekipu. Jedino za sta poslije ove utakmice stvarno zalim je da ce nam Salihovic faliti 4 utakmice. Jeste da smo imali malo srece u prvom djelu, ali to je dio igre, sve u svemu su igraci veoma dobro stojali. Kako god da se gleda mi smo se prvo poluvrijeme nosili sa Njemackom i to dobro. Onda dolazi drugo poluvrijeme, pad fizicke snage, prepustamo igru Nijemcima, Ibricic prespava ponovo i primamo gol, umjesto da izvrsimo vise pritiska naprijed i idemo na 0:2 nasa reprezentacija pada, povlaci se i pokusava iz kontera nesto da uradi. Nije u tome problem igrati tako, nego da to nije funkcionisalo, suvise nam dugo treba dok pokrenemo tu igru naprijed, lopta se poslije otimanja suvise drzi pozadi, polako seta i prilika prosla. Nasa odbrana nije dovoljno jaka da nam Nijemci smiju pucati 45 minuta okolo gola, a da mi ne izvrsavamo pritisak.

Pjanic danas odlican, nerazumjem pojedine kritike na ovom mladom igracu, kad Miske zakaze on preuzima. Nije stvar da tu jedan drugog gusi, nego od jednog ne dolazi dovoljno i to vec nekoliko zadnjih utakmica. Wolfsburgovci se vec nekoliko mjeseci zale na Misketovu fizicku spremnost i sada ih apsolutno razumjem. Ali njegova kondicija, brzina itd. nije stvar selektora, nego njegovog trenera i njegove licne brige, isto vazi i za druge nase igrace. Nije Susic sve vrijeme uz njih, niti ima vremena za jednu nedelju poboljsati njihovu konstituciju.

Vjecna tematika Ibisevic i Muslimovic. Jedni preferiraju jednog, a drugo ovog drugog. Ibisevic je danas igrao grozno, ali to nije njegova pozicija. On zivi od toga da igra naprijed i dobiva dobre lopte, ali onda se i zahvali golovima. Dzeko je danas djelomicno samo tamo naprijed djelovao. Ja nemam nista protiv toga da Muslimovic igra, ali svuda cujem kako je on prodoran, ubitacan, bolji od Vedada itd. ali ja jos uvjek nevidim gola od njega, niti se u Svedskoj icim proslavio. Nemamo nista od toga. Na kraju samo se broje golovi, a on ih nedaje u tri utakmice pod Susicem. Ibisevic samo jedan (sjajan) gol, koliko i Dzeko, ustvari Dzeko bi danas napucan, ali gol je gol. Eto tako to izgleda, ali sad ispade da ovaj nema pojma i da je mnogo losiji od Muslimovica itd. Jednostavno nije realno koliko god ovaj lose igrao. Nazalost i ovi naprijed kod nas suvise ovise o Misimovicu.

Po meni treba Stilica zvati protiv Katara. Mujdzu sto brze ubaciti, razmisliti ozbiljno o Bunozi. Sudiceva povreda je stvarno veliki peh. Ipak ja mislim da ce te stvari Susic posloziti, i nadam se da cemo te utakmice bez Salihovica odigrati na nivou. Pod Cirom smo igrali prijateljske utakmice, ali nismo nista novo pokusavali, nista novo naucili i ipak gubili. Danas se ovom igrom pokazalo da mozemo sistem malo promjeniti, posebno sa Salihovicem vise naprijed. Samo kad pogledam danas prvo poluvrijeme, kad saberem da su Nijemci vec oduze na pripremama, uigrani nenormalno, da ce nasi reprezentativci do kvalifikacija biti ponovo formi, da ce nasa odbrana jos biti pojacana, da mozemo Salihovica drugacije upotrijebiti, tamo gdje pripada. Onda mislim da to sve uopste ne izgleda lose, bas naprotiv.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

forever_young
Kontakt:

Post Postao/la forever_young » 04 jun 2010, 02:00

slika

kao sto vec neko rece fudbal bez pirotehnike kao cevapi bez luka ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jun 2010, 02:03

Ah da.

Chuck Norris ima samo strah od jedne stvari, a to je samar od Spahica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.