Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
http://atdhenet.tv/39477/watch-sturm-gr ... tiv-moscow" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo jedan, nije loš!
Muratovic isto u prvi 11, Bukva na klupi!
Evo jedan, nije loš!
Muratovic isto u prvi 11, Bukva na klupi!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
evo još jedan neloš
http://hdcaster.net/player.php?channel_ ... height=385" onclick="window.open(this.href);return false;
nego, stvarno igra. još i gol kad zada pa počne rafalat i govoriti f..k you!milina
http://hdcaster.net/player.php?channel_ ... height=385" onclick="window.open(this.href);return false;
nego, stvarno igra. još i gol kad zada pa počne rafalat i govoriti f..k you!milina
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
prvo poluvrijeme ,,Ibro dobar, krece se trci inace Lokomotiv bolji ali tekma dosta dobra ,, dinamicna!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Izis'o Ibro, odmah u poluvremenu.
Nista posebno nije pokazao, par dobrih dodavanja, a i par gresaka (izgubio loptu od Muratovica, kod gola Sturma). Usput zaradio i zuti karton, zbog povlacenja igraca. Uglavnom, trudio se je, volio bih da ga je trener jos ostavio u igri.
Nista posebno nije pokazao, par dobrih dodavanja, a i par gresaka (izgubio loptu od Muratovica, kod gola Sturma). Usput zaradio i zuti karton, zbog povlacenja igraca. Uglavnom, trudio se je, volio bih da ga je trener jos ostavio u igri.
Trener jedva docekao poluvrijeme da ga zamijeni.ibro je definitivno pao qurcu za usi.Steta ali je tako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vrebac@
Ne znam sta si ti gledao?
Ibricic je po meni vecerasnjom predstavom zatvorio vrata sebi u repki barem ove kvalifikacije...
Tromav,nezainteresovan,lijen,spor,premehak u duelu itd ovo su samo neki od epiteta koje je Senijad zasluzio za ovu predstavu...
Vrijeme je da se pronadze jos 3-4 igraca i da zamijene Ibricice,Mravce,Zeceve,Stilice....
Ne znam sta si ti gledao?
Ibricic je po meni vecerasnjom predstavom zatvorio vrata sebi u repki barem ove kvalifikacije...
Tromav,nezainteresovan,lijen,spor,premehak u duelu itd ovo su samo neki od epiteta koje je Senijad zasluzio za ovu predstavu...
Vrijeme je da se pronadze jos 3-4 igraca i da zamijene Ibricice,Mravce,Zeceve,Stilice....
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ovi sto bi ih trebali mjenjati jos gori ili u najboljem slucaju slicni:roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Možda Pape nije gledao utakmicu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvo treba skociti pa reci hop!!!harishp je napisao/la:Ovi sto bi ih trebali mjenjati jos gori ili u najboljem slucaju slicni:roll:
Ili prvo opali trebu pa pricaj kako je kurava itd
Nemoj odmah pokazivati one seoske/mahalaske gene!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Sta ti drobis Matija Gubecu????Za_raju je napisao/la:Prvo treba skociti pa reci hop!!!harishp je napisao/la:Ovi sto bi ih trebali mjenjati jos gori ili u najboljem slucaju slicni:roll:
Hopisi koliko hoces,ali tako ti je.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sta si to ti vidovita Dzemila???harishp je napisao/la:Sta ti drobis Matija Gubecu????Za_raju je napisao/la:Prvo treba skociti pa reci hop!!!harishp je napisao/la:Ovi sto bi ih trebali mjenjati jos gori ili u najboljem slucaju slicni:roll:
Hopisi koliko hoces,ali tako ti je.
Kad se okrem malo po forumu po tvojm procjenama 99% su greske tako da nisi relevantan!!!
Fejzicu

Matija Gubec je prikladniji naziv za tvog "sticenika" sav se ubio za seljacke ekipe!!!]
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 15 sep 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Hadzic,Hajrovic,Seferovic....zamnjeni za mravca,ibricica,muslimovica/zeca
U prijateljskim da ali u kvalifikacijskim tesko tu nam trebaju dokazani borci standardni u svojim ekipama koje igraju u ligama iz gornjeg doma!!!TKC je napisao/la:Hadzic,Hajrovic,Seferovic....zamnjeni za mravca,ibricica,muslimovica/zeca
"No God is Good God "
"No God is Good God "
@Za rOOju ,jesi procentas Fejzic Muharem zvani Mortunicglavovski Rus
.A u slobodnom zanimanju Matija
Zar ti nisi rekao da ni jedan posto nema sanse da se plasiramo u baraz.A sad opet valjas o procentima.
U ligama iz gornjeg doma a ovi tvoji puleni u donjem domu lige,blizu spajza.Jos malo pa ce i penziju tamo zaraditi.

Zar ti nisi rekao da ni jedan posto nema sanse da se plasiramo u baraz.A sad opet valjas o procentima.
U ligama iz gornjeg doma a ovi tvoji puleni u donjem domu lige,blizu spajza.Jos malo pa ce i penziju tamo zaraditi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ova svicarska liga je za nasu spanija pa ti pricaj sta hocesZa_raju je napisao/la:U prijateljskim da ali u kvalifikacijskim tesko tu nam trebaju dokazani borci standardni u svojim ekipama koje igraju u ligama iz gornjeg doma!!!TKC je napisao/la:Hadzic,Hajrovic,Seferovic....zamnjeni za mravca,ibricica,muslimovica/zeca

do sljedece repke tekme je najbitnije da dovedemo subasica da mozemo igrati bez pandze i mravca na CB.
Jao kad se samo sjetim tvojih procijena........harishp je napisao/la:@Za rOOju ,jesi procentas Fejzic Muharem zvani mortunicglavic Rus.A u slobodnom zanimanju Matija
Medunjanin....................Begovic........ Gluho bilo.....
Pa kad se samo sjetim procjena kako treba igrati sa "dizelasima koji nece ostaviti nigdje" pa gruh 0-2 Francuzi ,1-1 Tirana pa gruh 0-3 Bukurest...
I onda dolazi onaj legendarni intervju sa jos vecom legendom Ivicom Osimom i njegove majstorije ,kada pismeno preko medija govori Pajdi kako mu je ekipa prespora,pretrpana igracima istog formata i da se tu nesto mora poraditi...I vidi cuda od tada nekako bolje stojimo na tabeli i nismo bas ni natrpani nekim ofanzivnim veznjacima ...
Od tada nesto nisi vise hvalio "dizelase koji su spori ali nigdje ne ostavljaju" ITD
Dosta ti je terapije za veceras ,piskaracemo se drugi put kad ti opet bude terapija...

"No God is Good God "
"No God is Good God "
jao jao kako serete, svi ste vi meni strucnjaci pred monitorom....decko koji vazda gine na terenu za repku daje maksimum vi tu serete po njemu, kad je protiv portugala dvije tekme odigrao lavovski na beku
...tad je bio odlican sad nesto kenjate tu..idite do papaeta recite kako ste vi ti koji ce donjeti prvegu a on as ne vidi

Izvini jeli po tebi sranje napisat objektivno kako je neko odigrao poluvijeme???ronaldo99 je napisao/la:jao jao kako serete, svi ste vi meni strucnjaci pred monitorom....decko koji vazda gine na terenu za repku daje maksimum vi tu serete po njemu, kad je protiv portugala dvije tekme odigrao lavovski na beku...tad je bio odlican sad nesto kenjate tu..idite do papaeta recite kako ste vi ti koji ce donjeti prvegu a on as ne vidi
![]()
Ili ako hoces vjerski ,zar nije grijeh lagati da je neko odigrao dobro a on odigrao uzasno!!!
I u vezi tog "strucnjaci pred monitorom" moram ti skreniti paznju da se fudbal i igra zbog gledalaca a mi to i jesmo tacnije gledaoci smo koji vole i malo popricati,razmjeniti misljenje...
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Sabur brate.ronaldo99 je napisao/la:jao jao kako serete, svi ste vi meni strucnjaci pred monitorom....decko koji vazda gine na terenu za repku daje maksimum vi tu serete po njemu, kad je protiv portugala dvije tekme odigrao lavovski na beku...tad je bio odlican sad nesto kenjate tu..idite do papaeta recite kako ste vi ti koji ce donjeti prvegu a on as ne vidi
![]()

Ne moraš ti sad braniti našeg prijatelja i tvog školskog. Ako je odigrao loše, neka malo "objektivnosti".
Biće bolje...........

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.