Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Sindikat12
- Kontakt:
Re: Denis Huseinbašić
Beli spomenuo da je se zakacio sa trenerom i da vise ne racuna na njega.
Sigurno ganja neki transfer.
Sigurno ganja neki transfer.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Starter danas.
I to ga nacrtali na livescoreu na mjestu gdje bi Juka trebao biti, RWB
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Evo Huseina
Bravo mali suhi kvalitet
nek je sretno.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Beduin
- Kontakt:
Napokon. Nadajmo se da nema vise problema na relaciji sa trenerom i da nema nista od prodaje.
Radnik je on, brzo ce naci svoje mjesto u timu kao i ranije sto je.
Radnik je on, brzo ce naci svoje mjesto u timu kao i ranije sto je.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Presmijesno da ovaj momak nema mjesta pored ifet "minuta" djakovca. Pretuzno i grozno. Naravno jos i par drugih amatera ali da jedan amater iz rusije koji ima minut fudbala za BH zbog transfera dobija poziv ispred ovog momka je fudbalski zlocin samo takav koji nece proc nekaznjeno. Koln- Freiburg 4-1
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Dzakovac nije konkurencija huseinbasicu uopste. Basic je tu nezasluzeno, Denis je morao biti tu umjesto njega Ako cemo gledati kvalitet.
Zabio i asistirao danas za Koln u prijateljskoj 9:1 pobjedili
Lijep gol sa nekih 25 metara, lijepa i asistencija
Na snimku izgleda ddobro, imate na youtube cijelu utakmicu
Lijep gol sa nekih 25 metara, lijepa i asistencija
Na snimku izgleda ddobro, imate na youtube cijelu utakmicu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Gledaj ovo sa strane i smiji se majstore. Otjeran svjesno da nebi uzlmo mjesto Sinu beljaminu i ivici basicu "dzidi" ,jer je bolji od njih za tri klase. Neka dobije denis 10 utakmica kao basic i tahir pa ce nam se sve samo kazat. Ovaj momak ima sve sto oni nemaju, trci 90 minuta, ima tehniku, ima dobar sut, zna dat loptu korisnu naprijed, dobar u duelu,Box to box igrac koji ima skoro sve. Dovoljno je pogledat Koln proslu tekmu kolko im je znacio. Preko 50 nastupa u bundes ne moze imat invalid il neznalica.
Nemora ga i dalje zvat i tako sve se obije od glavu kad tad. Pored ovog veznog reda nemat mjesta za huseina je Teror, fudbalski sportski teror !!!
Nemora ga i dalje zvat i tako sve se obije od glavu kad tad. Pored ovog veznog reda nemat mjesta za huseina je Teror, fudbalski sportski teror !!!
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kad je tako dobar zasto je rezerva u klubu?bhfanatic14 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 13:03Gledaj ovo sa strane i smiji se majstore. Otjeran svjesno da nebi uzlmo mjesto Sinu beljaminu i ivici basicu "dzidi" ,jer je bolji od njih za tri klase. Neka dobije denis 10 utakmica kao basic i tahir pa ce nam se sve samo kazat. Ovaj momak ima sve sto oni nemaju, trci 90 minuta, ima tehniku, ima dobar sut, zna dat loptu korisnu naprijed, dobar u duelu,Box to box igrac koji ima skoro sve. Dovoljno je pogledat Koln proslu tekmu kolko im je znacio. Preko 50 nastupa u bundes ne moze imat invalid il neznalica.
eto ovaj psihički nestabilni kalkulant koji je druga opcija u mrtvom Kelnu je sigurno taj koji nam je falio, prestani molim te unosit negativu jer nemaš argumente jednostavno.bhfanatic14 je napisao/la: ↑11 sep 2025, 13:03Gledaj ovo sa strane i smiji se majstore. Otjeran svjesno da nebi uzlmo mjesto Sinu beljaminu i ivici basicu "dzidi" ,jer je bolji od njih za tri klase. Neka dobije denis 10 utakmica kao basic i tahir pa ce nam se sve samo kazat. Ovaj momak ima sve sto oni nemaju, trci 90 minuta, ima tehniku, ima dobar sut, zna dat loptu korisnu naprijed, dobar u duelu,Box to box igrac koji ima skoro sve. Dovoljno je pogledat Koln proslu tekmu kolko im je znacio. Preko 50 nastupa u bundes ne moze imat invalid il neznalica.
Sto se tice Huseinbasica niko sretniji od mene kad bi napravio nešto i imo sam velika očekivanja, al sve mi se čini da je mali pregorio.. Njemu je već u glavi bilo prije godinu dvije da je materijal za A repku Njemacke.. A onda strmoglav pad i hlađenje gdje je na klupskom nivou bio sve lošiji i lošiji, ni u repci osim one jedne asistencije nije pokazo ama bas nista specijalno.
- Beduin
- Kontakt:
I onda ovakvi degenerici nazivaju kojekakvim epitetima, a po svaku cijenu rezultata zele da igraju pojedini igraci za koje smatraju da su najbolja opcija. Eto njihove pameti, samo neka je kontra i inat.
I to bih cak razumio da taj plitki fanatik je pogodio sa ranijim imenima za koje je isto tako tvrdio ovdje da trebaju biti pozvani i istu plocu vrtio, a sad izbjegava se oglasiti po tom pitanju. I jos dodje neko kao onaj bhsport, isti kao i on samo blaza verzija, pa ga lozi i podrzava.
Prcic, Milosevic, Hajradinovic i vagon drugih, gdje zapelo?
Sunjicu smo zamjenska repka, a Huseinbasicu nismo?
Memic menadzerski igrac? Ko jos?
Toliko gluposti sam procitao u zadnjih mjesec-dva od onog degenerika da sam ubijedjen da je na heroinu pa bunca kad je u špicu ili je opsihiren pa mu sejtan zna dta napisati da nas iznervira.
I to bih cak razumio da taj plitki fanatik je pogodio sa ranijim imenima za koje je isto tako tvrdio ovdje da trebaju biti pozvani i istu plocu vrtio, a sad izbjegava se oglasiti po tom pitanju. I jos dodje neko kao onaj bhsport, isti kao i on samo blaza verzija, pa ga lozi i podrzava.
Prcic, Milosevic, Hajradinovic i vagon drugih, gdje zapelo?
Sunjicu smo zamjenska repka, a Huseinbasicu nismo?
Memic menadzerski igrac? Ko jos?
Toliko gluposti sam procitao u zadnjih mjesec-dva od onog degenerika da sam ubijedjen da je na heroinu pa bunca kad je u špicu ili je opsihiren pa mu sejtan zna dta napisati da nas iznervira.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja mislim da je na pocetku Bio rezerva, jer se dugo pricalo da bi mogao preci u Bragu, nakon Sto nije presao poceo je kao Starter, Ove sezone Keln se dosta poboljsao i mislim da ne bi trebali imati problema da ostanu u 1 Bundesligi, a za Huseinbasica mislim da ce odigrati Sve utakmice, ne Mora biti Starter Sve, jer ih je trenutno na toj poziciji ja mislim 4-5 igraca, Ali ce ja mislim u svakoj dobiti odredjeno vrijeme,
Da li smo mu zamjenska repka, ili ne, mi to ne znamo i necemo nikada znati!
Treba pricati o cinjenicama a one kazu da je momak promijenio repku i odlucio da igra za nas. Igra u boljem klubu od pola nasih reprezentativaca i kao takav, morao bi biti u top 15 nasih igraca.
Nesto ne stima od pocetka, pravu sansu nikada nije dobio za razliku od nekih, i ne iznenadjuje me uopste sto je momak digao sidro na proslom okupljanju nakon sto ni protiv yebenog SM nije ulazio u igru.
Ukoliko nastavi redovno igrati za keln, barbarez bi ovo morao rijesiti, a strah me je da ga jednostavno od pocetka ne mirise, slicno kao i dennisa.
Treba pricati o cinjenicama a one kazu da je momak promijenio repku i odlucio da igra za nas. Igra u boljem klubu od pola nasih reprezentativaca i kao takav, morao bi biti u top 15 nasih igraca.
Nesto ne stima od pocetka, pravu sansu nikada nije dobio za razliku od nekih, i ne iznenadjuje me uopste sto je momak digao sidro na proslom okupljanju nakon sto ni protiv yebenog SM nije ulazio u igru.
Ukoliko nastavi redovno igrati za keln, barbarez bi ovo morao rijesiti, a strah me je da ga jednostavno od pocetka ne mirise, slicno kao i dennisa.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Babino je reko fino dosta toga ali fali jos puno. Denis Huseinbasic jasno i glasno! Denis Husienbasic ! Igrao jednu tekmu protiv holandije gdje je bio jedan od najboljih od tada nema vise mjesta jer se vidilo da ce ugrozit mjesto filip andre tahirovica, duboki dzep saricu i menadzersko pile ivica basic. Znaci momak je sa vana sjedio i gledo kako redom igraju kopilad koji su losiji a on nije Minute dobio protiv San marina recimo kad smo ih razbili 1-0 u zenici. A i druge utakmice gdje uvijek losiji igraci koji su dobri sa barbijem i njegovim menazdrskim šemama ulaze prije njega.
Normalno da ce se momak pokupit, jer ima karakter i svoj princip kad je sve sam u zivotu postigo znanjem da trpis uvrede od kockara i alkoholicara propalih koji te ostavljaju sa strane da bi igrali panjevi iz serie b, rusije,kazahstana, danske. Presmjesno. Kao Babino sto rece on je medju nasa 15 igraca najbolja i tu sva prica zavrsava. Momak je tri klase bolji od filip andre beljamina, basica invalida ( sta je ono protiv austrije, 5 faulova glupih ko idiot a usao kao da pomogne
), i propalog serie b igraca Sarica. Veoma koristan igrac kao sto je gigovic koji igra na pogresnoj poziciji da se pravi mjesto filip andreu i dzeki koji jedva hoda. Nemora dobit poziv zato i gledate svjetsko a i evropsko sigurno pred televizorom gdje mozete bodrit komsije. To najbolje znate. Neka dobije Huseinbasic 15 utakmica zaredom kao Andre Tahirovic pa ce se sve samo reci ko je ko i sta. Presmjesno i razmislit da ispred njega igraju i dobivaju poziv , Filip tahirovic , Dario Saric, Dzenis Burnic (cvajta klupa) i Ivan basic (kazahstan,rusija). Sve ovo dovoljno govori da su prljave igre u pitanju. Samo budala i psihopat moze ovo slavit i govorit da je ovo sportski da on nije cak ni medju 25 pored ovakvih igraca.
Normalno da ce se momak pokupit, jer ima karakter i svoj princip kad je sve sam u zivotu postigo znanjem da trpis uvrede od kockara i alkoholicara propalih koji te ostavljaju sa strane da bi igrali panjevi iz serie b, rusije,kazahstana, danske. Presmjesno. Kao Babino sto rece on je medju nasa 15 igraca najbolja i tu sva prica zavrsava. Momak je tri klase bolji od filip andre beljamina, basica invalida ( sta je ono protiv austrije, 5 faulova glupih ko idiot a usao kao da pomogne
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- AndreWilliams
- Kontakt:
Tvoj stil izražavanja nosi elemente paranoje i crno-bijelog razmišljanja. Sve ti znaš, samo ti ne ide da to i dokažeš. Preagresivno, kroz forum kanališeš lične frustracije. Iskuliraj malo burkebhfanatic14 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 10:37Babino je reko fino dosta toga ali fali jos puno. Denis Huseinbasic jasno i glasno! Denis Husienbasic ! Igrao jednu tekmu protiv holandije gdje je bio jedan od najboljih od tada nema vise mjesta jer se vidilo da ce ugrozit mjesto filip andre tahirovica, duboki dzep saricu i menadzersko pile ivica basic. Znaci momak je sa vana sjedio i gledo kako redom igraju kopilad koji su losiji a on nije Minute dobio protiv San marina recimo kad smo ih razbili 1-0 u zenici. A i druge utakmice gdje uvijek losiji igraci koji su dobri sa barbijem i njegovim menazdrskim šemama ulaze prije njega.
Normalno da ce se momak pokupit, jer ima karakter i svoj princip kad je sve sam u zivotu postigo znanjem da trpis uvrede od kockara i alkoholicara propalih koji te ostavljaju sa strane da bi igrali panjevi iz serie b, rusije,kazahstana, danske. Presmjesno. Kao Babino sto rece on je medju nasa 15 igraca najbolja i tu sva prica zavrsava. Momak je tri klase bolji od filip andre beljamina, basica invalida ( sta je ono protiv austrije, 5 faulova glupih ko idiot a usao kao da pomogne), i propalog serie b igraca Sarica. Veoma koristan igrac kao sto je gigovic koji igra na pogresnoj poziciji da se pravi mjesto filip andreu i dzeki koji jedva hoda. Nemora dobit poziv zato i gledate svjetsko a i evropsko sigurno pred televizorom gdje mozete bodrit komsije. To najbolje znate. Neka dobije Huseinbasic 15 utakmica zaredom kao Andre Tahirovic pa ce se sve samo reci ko je ko i sta. Presmjesno i razmislit da ispred njega igraju i dobivaju poziv , Filip tahirovic , Dario Saric, Dzenis Burnic (cvajta klupa) i Ivan basic (kazahstan,rusija). Sve ovo dovoljno govori da su prljave igre u pitanju. Samo budala i psihopat moze ovo slavit i govorit da je ovo sportski da on nije cak ni medju 25 pored ovakvih igraca.
Nije normalan lik, dzaba mu objasnjavas. Jednom priziva Hajradinovica, a sad mu menadzerski igrac. Tako skoro za svakog igraca reprezentacije. Najbolje ga ignorisati.AndreWilliams je napisao/la: ↑12 sep 2025, 12:13Tvoj stil izražavanja nosi elemente paranoje i crno-bijelog razmišljanja. Sve ti znaš, samo ti ne ide da to i dokažeš. Preagresivno, kroz forum kanališeš lične frustracije. Iskuliraj malo burkebhfanatic14 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 10:37Babino je reko fino dosta toga ali fali jos puno. Denis Huseinbasic jasno i glasno! Denis Husienbasic ! Igrao jednu tekmu protiv holandije gdje je bio jedan od najboljih od tada nema vise mjesta jer se vidilo da ce ugrozit mjesto filip andre tahirovica, duboki dzep saricu i menadzersko pile ivica basic. Znaci momak je sa vana sjedio i gledo kako redom igraju kopilad koji su losiji a on nije Minute dobio protiv San marina recimo kad smo ih razbili 1-0 u zenici. A i druge utakmice gdje uvijek losiji igraci koji su dobri sa barbijem i njegovim menazdrskim šemama ulaze prije njega.
Normalno da ce se momak pokupit, jer ima karakter i svoj princip kad je sve sam u zivotu postigo znanjem da trpis uvrede od kockara i alkoholicara propalih koji te ostavljaju sa strane da bi igrali panjevi iz serie b, rusije,kazahstana, danske. Presmjesno. Kao Babino sto rece on je medju nasa 15 igraca najbolja i tu sva prica zavrsava. Momak je tri klase bolji od filip andre beljamina, basica invalida ( sta je ono protiv austrije, 5 faulova glupih ko idiot a usao kao da pomogne), i propalog serie b igraca Sarica. Veoma koristan igrac kao sto je gigovic koji igra na pogresnoj poziciji da se pravi mjesto filip andreu i dzeki koji jedva hoda. Nemora dobit poziv zato i gledate svjetsko a i evropsko sigurno pred televizorom gdje mozete bodrit komsije. To najbolje znate. Neka dobije Huseinbasic 15 utakmica zaredom kao Andre Tahirovic pa ce se sve samo reci ko je ko i sta. Presmjesno i razmislit da ispred njega igraju i dobivaju poziv , Filip tahirovic , Dario Saric, Dzenis Burnic (cvajta klupa) i Ivan basic (kazahstan,rusija). Sve ovo dovoljno govori da su prljave igre u pitanju. Samo budala i psihopat moze ovo slavit i govorit da je ovo sportski da on nije cak ni medju 25 pored ovakvih igraca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Lik je pjevao himnu Baustelije i nadao se njihovom dresu. Kad je vidio da za to nema nikakve sanse odlucio se za BiH i mislio da ce biti glavni kod nas. Medjutim, nije islo kako je zamislio i uvrijedio se pizdun i napustio pripreme.
Nadam se da je zavrsio sa repkom kao i Mirsin mali.
Nadam se da je zavrsio sa repkom kao i Mirsin mali.
Maskerade i ti bi sa forumom trebo zavrsiti slinis puno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.