Utakmice klubova iz BiH na TV-u

LIvada
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la LIvada » 13 nov 2009, 23:05

ma svako kolo treba velez da se prenosi..sve utakmice... :lol: :lol:

zbog ovih pacenika iz dijaspore sto s*ru ovdje na forumu...

cuj velezovac a hladi muda u njemackoj...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 13 nov 2009, 23:07

MostaracVelezovac je napisao/la:Ali ove sezone Zeljeznicar se bavi nekim drugim radnjama - i ocigledno ova prica ne potice samo iz Mostara, Zenice, Tuzle itd... ocigledno vise izvora potvrdjuje istu stvar.

aha ..najvise se prica na velezovoj noci u NORVESkOJ... svojim si usima slusao :lol: :lol:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 14 nov 2009, 00:07

LIvada je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Ali ove sezone Zeljeznicar se bavi nekim drugim radnjama - i ocigledno ova prica ne potice samo iz Mostara, Zenice, Tuzle itd... ocigledno vise izvora potvrdjuje istu stvar.

aha ..najvise se prica na velezovoj noci u NORVESkOJ... svojim si usima slusao :lol: :lol:
Bolje ove informacije iz Norveške...

...nego informacije iz skupa NDH-ovaca iz Australije. Pa ja.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 14 nov 2009, 00:10

Stole iz Bora je napisao/la:
Zasto taj tvoj Velez, koji je po svim vasim pricama, za klasu jaci od Zelje nije tog istog loseg Zelju dobio u vrapcicima 2-3 razlike i tu zavrsio utakmice kupa?
Što vi niste kući pobjedili kvalitetno i pošteno Veleža igrom ne 2-3 razlike, nego bijednih 1-2 razlike. Daj bolan argumenti su ti niđe veze.

Bolan vi se kući i uz pomoć sudije branite. Toliko o vama. A kako ste do pobjede došli. NO COMMENT.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 nov 2009, 10:24

@Analic

Fulio si temu, rijec je o TV prijenosima utakmica .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 14 nov 2009, 10:40

Okanite se premijer lige , ovih dana treba samo na jedno mislit, na nase zmajeve
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 15 nov 2009, 13:24

Stole iz Bora je napisao/la:@Analic

Nu što smo pametni. Rodila te majka.

Ja citiram tebe biseru dragi, ako postoji bilo kakva devijacija od tebe onda je inicirana s tvoje stane. Licemjerje je čudo.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 nov 2009, 17:25

Analic je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:@Analic

Nu što smo pametni. Rodila te majka.

Ja citiram tebe biseru dragi, ako postoji bilo kakva devijacija od tebe onda je inicirana s tvoje stane. Licemjerje je čudo.
Citirao si samo jednu moju recenicu, mozda dvije. Sta je sa ostatkom analize? Slazes se pa nemas sta da komentarises? Moj citat se odnosio na prijenos utakmica sa Grbavice i sa samo 2 recenice sam spomenuo i tvoj klub (i njegov) jer covjek koga sam citirao zivi daleko pa onda pise samo ono sto mu neko kaze a sve se svodi na sranje po Zelji. I kako onda da mu ne napisem barem jednu recenicu?
Znaci vecina mog posta je bila o TV prijenosima i bez licemjerja ... ;)
AMAR OSIM

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 15 nov 2009, 23:37

Brate to si izjavio i tacka.

I ima veze sa tim. Jer samim time nastojiš skrenuti sa teme zašto Željo nije dao prenos. Jer se mora sve pojašnjavati ili se baš želite praviti budalama.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 nov 2009, 09:25

Analic je napisao/la:Brate to si izjavio i tacka.

I ima veze sa tim. Jer samim time nastojiš skrenuti sa teme zašto Željo nije dao prenos. Jer se mora sve pojašnjavati ili se baš želite praviti budalama.
E cuj tacka .. :D Ma kralj si, nema dalje ... ;)

Sad moram bezveze vaditi dva posta vezana za ovu prepirku. Moj prvi odgovor tvom (bivsem) sugradjaninu:
Stole iz Bora je napisao/la:Koju utakmicu je Zeljo odbio da da prijenos osim derbija za koji su iz uprave trazili malo vise para? Koja interesantna utakmica se igrala na Grbavici osim sa Sirokim (ili Zrinjskim) nemam pojma pa nisu dali a oni iz Euromedije su imali nijet?

Zeljo-Siroki bilo na TV-u,
Zeljo-Zrinjski nije ali ta utakmica se nije ni spominjala kao derbi kola,
Zeljo-Rudar nije bila interesantna za TV
Zeljo-Sloboda nije bila interesantna za TV
Zeljo-Velez nije bila ni spominjana za prijenos. Prenosili su Zrinjski-Sarajevo kao derbi kola.
Zeljo-Sarajevo kao sto rekoh uprava trazila vise para

E hajde sad ti meni reci koje je to utakmice Zeljeznicar pogotovo, kako ti kazes, odbio???
Koje je utakmice Zeljo trazio da mu se prenose na strani? Borac-Zeljo je utakmica koja je najavljivana kao derbi kola ALI iz uprave Borca su odbili! I koju jos je Zeljo trazio da mu se prenosi sa gostovanja?

Celik-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Zvijezda-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Slavija-Zeljo bio prijenos
Travnik-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Borac-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Modrica-Zeljo nije bilo TV prijenosa
Olimpik-Zeljo nije bilo TV prijenosa

Od SEDAM gostujucih samo JEDNA na TV-u.

Kad krenes sa prozivanjem malo razgledaj, raspitaj se, potrazi na netu pa onda kad nadjes dobre i relevantne dokaze udari a sve do kada lupas suplju nemoj ziv bio!
A evo i drugi:
MostaracVelezovac je napisao/la:
Po izjavama pregovaraca ispred TV BiH koji su bili citirani nakon sto su prilicno nervozni izasli iz sastanka sa upravom Zeljeznicara - Zeljeznicar je ODBIO da prenosi i Zeljeznicar Velez (prvenstvenu) i Zeljeznicar - Velez kup. Dalje su isti rekli da im je cudno kako "neki" klubovi zele prenos gostujucih a ne svojih itd itd itd...

Velez je zatrazio prenos i Kup i prvenstvene utakmice.

Nakon te cudne odluke Zeljeznicara pocela je sumnja da gostovanje na Grbavici nece biti u sportskom duhu - sto se ispostavilo kao tacno. Pogotovo jer je onaj lopov iz Banovica koga svak moze za 2-3 hiljade maraka kupit podijelio 3 crvena kartona Velezu plus ostale katastrofalne kradje sudija koje je po izjavama nekih medija ponutkalo cak i gledaoce ne samo Veleza nego i Zelje "da se nasmiju nakon pojedinih odluka"...

Sve ti je to bilo u lokalnim Sarajevskim medijima prijatelju, a svima je, i meni i tebi, kristalno jasno na cijoj su strani Sarajevski mediji 80% puta.
Eto recimo ja svaki dan pratim te "lokalne sarajevske medije" a sa njima i ostale i nigdje to nisam procitao. Ovo ti govorim iskreno i volio bih ako mozes da mi nadjes to da je Zeljo odbio da da prvenstvenu utakmicu protiv Veleza na TV-u. Koji su to ljudi koji su bili "nervozni" nakon sastanka? Jesi li ih ti vidio kad izlaze pa si zakljucio da su bili nervozni? Zar su to sarajevski mediji dozvolili sebi da napisu kad su vec 80% na strani znas vec koga?
O kup utakmici izmedju ova dva tima nema potrebe pisati jer ni jedna do sada nije bila na TV-u pa sto bi onda i ona sa Grbavice. Sto nije bio prijenos prve utakmice iz Vrapcica?
Na cijoj su strani "sarajevski mediji"? Mislis na strani Zelje, Sarajeva i Olimpika? Ili bez Olimpika .. :)

MostaracVelezovac je napisao/la:Zeljeznicar je ukrao utakmicu kupa a i prvenstvenu utakmicu od Veleza - ne pobjedio. Za razliku od Zelje, Borac je pobjedio, casno i posteno.

Zasto taj tvoj Velez, koji je po svim vasim pricama, za klasu jaci od Zelje nije tog istog loseg Zelju dobio u vrapcicima 2-3 razlike i tu zavrsio utakmice kupa? I tamo je Zeljo kupio sudije? O kup utakmici smo pricali danima a mozemo jos danima i nikad se necemo sloziti. Za mene je Zeljo zasluzeno prosao a za tebe je to nesto drugo.

Koje price iz Tuzle i Zenice? Da nisu i Sloboda i Celik bili pokradeni protiv Zelje? Sloboda razbijena na Grbavici 4:1 a Celik dobijen u Zenici 1:0. Zar su i tu sudije placene?
J.bote, kako dani prolaze, postajete sve vise nerealni i na kraju ce i utakmica sa Slavijom u Lukavici biti "zavrsena" kao i ona u Modrici i Gradaccu koje smo izgubili. Vjerovatno su i te kupili ali igraci "nisu znali" .. 8-)
Samo JEDAN odgovor vezan za Velez i to nakon provociranja tvog bivseg sugradjanina i spominjanja Zelje u negativnom kontekstu. Gdje sam nastojao skrenuti sa teme zasto Zeljo ne da (navodno) prijenos? Sve je lijepo objasnjeno u prvom postu. Samo je pitanje ko se pravi budala .. ;)

Tacka .. :mrgreen: :mrgreen:

P.S. Jos nisam dobio odgovor na pitanje koje je to utakmice Zeljeznicar, kako kaze onaj gore, odbio? Koje je utakmice Zeljo trazio da mu se prenose na strani?
AMAR OSIM

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 nov 2009, 21:29

Velež - Sloboda u nedjelju u 14h :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 16 nov 2009, 23:17

Kevin je napisao/la:Velež - Sloboda u nedjelju u 14h :D
Modriča- Velež za 2 tjedna opet na TV-u :D
Titula po sezoni. . .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 nov 2009, 09:32

prolaznik je napisao/la:
Kevin je napisao/la:Velež - Sloboda u nedjelju u 14h :D
Modriča- Velež za 2 tjedna opet na TV-u :D
nemoj zajebavat??? nemogu da vjerujem ako je istina... :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 17 nov 2009, 10:15

Nek se preimenuje emisija u podveležje.TV
:) :) :)
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 17 nov 2009, 13:41

Jao gluposti !!!
Znači ako sad neki klub potpiše ugovor nakon Veleža (šta me briga što nisu ranije!) treba ih prenositi 6 kola u nizu da im se ugodi. Projekt je stvarno dobra ideja ali realizacija i odabir uztakmica je kritičan.
Razumijem da prenose Velež-Sloboda, stari rivali i to mada je Sloboda loša do bola i igra antinogomet ali da pored utakmica Zrinjski-ŠB ili Sarajevo-Borac odaberu utakmicu u Modriči, to mi je više nego smješno. Uostalom, nema ni Modriča ugovor koliko ja znam.

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 17 nov 2009, 13:44

Marin je napisao/la:Jao gluposti !!!
Znači ako sad neki klub potpiše ugovor nakon Veleža (šta me briga što nisu ranije!) treba ih prenositi 6 kola u nizu da im se ugodi. Projekt je stvarno dobra ideja ali realizacija i odabir uztakmica je kritičan.
Razumijem da prenose Velež-Sloboda, stari rivali i to mada je Sloboda loša do bola i igra antinogomet ali da pored utakmica Zrinjski-ŠB ili Sarajevo-Borac odaberu utakmicu u Modriči, to mi je više nego smješno. Uostalom, nema ni Modriča ugovor koliko ja znam.
ja se slazem da neke utakmice nisu za tv,po meni zeljo-velez da se ne prenosi a velez-sloboda da se prenosi nema smisla ali eto....kod nas se rijetko prenose dobre utakmice....

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 17 nov 2009, 13:50

ma zajebavao sam se da prenose Modriča-Velež

a tko će znati, možda ih budu prenosili :roll:
Titula po sezoni. . .

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 nov 2009, 14:12

senoRA je napisao/la:
ja se slazem da neke utakmice nisu za tv,po meni zeljo-velez da se ne prenosi a velez-sloboda da se prenosi nema smisla ali eto....kod nas se rijetko prenose dobre utakmice....
J.ben smo mi narod! Da su prenosili utakmicu Zeljo-Velez onda ne bi Zrinjski-Sarajevo. U tom slucaju bi navijaci druga dva kluba pisali zasto nije bila utakmica njihovih klubova! Nezgodno je kad su dvije "jake" utakmice u istom terminu.
AMAR OSIM

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 17 nov 2009, 14:14

senoRA je napisao/la:
J.ben smo mi narod! Da su prenosili utakmicu Zeljo-Velez onda ne bi Zrinjski-Sarajevo. U tom slucaju bi navijaci druga dva kluba pisali zasto nije bila utakmica njihovih klubova! Nezgodno je kad su dvije "jake" utakmice u istom terminu.
Problem je kad imaju izbor između dvije jake utakmice,a oni odaberu neku bezveznu treću. To im se prečesto događa.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 17 nov 2009, 14:16

Pa dobro, to jeste bezveze. ali se ne sjecam da je to bilo toliko cesto.
AMAR OSIM

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.