ma mogu da pricaju sta hoce, zna se ko igra najbolju kosarku u NBAYaSSaL je napisao/la:Ja najvise volim kad nas ne smatraju atraktivnom ekipom...

ma mogu da pricaju sta hoce, zna se ko igra najbolju kosarku u NBAYaSSaL je napisao/la:Ja najvise volim kad nas ne smatraju atraktivnom ekipom...
Mi igramo tek sutrasparsfan je napisao/la:veceras protiv clevelanda idemo po novu pobedu
NEZALAGANJE je napisao/la:Mi igramo tek sutrasparsfan je napisao/la:veceras protiv clevelanda idemo po novu pobedu
Mi smo u punoj fazi tankiranja, vjerovatno Kyrie nece igrati radi povrede, tako da smo mi potpuno bezopasni. Opasnije su prepreke na treninzima Spursa nego Cleveland bez Irvinga. Jamison nece moci meda kraj vasih visokih igraca, Gee pored Kawhia takodjer, tako da mi tu nemamo sta traziti. Imamo 3 igraca iz D-league koji nigdje ne bi mogli igrati u NBA (Sloan, Harris, Hudson), Sam Sam je takodjer nedraftovan te bi mogao u nekom timu biti na rosteru ali samo da uleti u slucaju povrede, Anthony Parker ne bi mogao nigdje igrati vise od 3 minute (garbage time), TT je rookie koji je ofanzivno limitiran ali defanzivno jako dobar, tako da za vas nema belaja, plus mislim da igrate 4 na 5, tj. da igrate sa igracem manje, da biste nas rastavili na proste faktoreYaSSaL je napisao/la:Igramo back-to-back sa Clevelandom i Bostonom...
Najvise me strah ovih "na papiru slabijih" ekipa...
Ubijedjen sam da ce nam vise problema zadati CLE nego BOS...
Ma jok kakav pesimizam, nego je to realnost brate moj, mi smo najnetalentovanija ekipa u ligi, jedino manje talenta od nas imaju mozda Bobcatsi. Nama jedini talenat u ekipi je Irving, Tristan, Gee, Varejao, ovo ostalo su igraci koji u dobrim klubovima mogu biti 8. ili 9. covjek u rotaciji, mada TT i Gee su takodjer dovoljno dobri da bi bili na klupi (6. ili 7. u rotaciji), a ovo ostalo je da Bog dragi sacuva. Mi smo tankiramo i cekamo draft, mozda bude koji bljesak pa dobijemo koga, ali ovo je ocigledno tankiranje, prvo sto se Varejao jos uvijek ne vraca, pa Irving izbiva s terena zbog lagane povrede, Boobie takodjer odlucio se na operaciju koju nikada ne bi obavio da ne tankiramo itd. GO CAVS GO!YaSSaL je napisao/la:Plaho te pesimizam uzeo pod svoje, adriano_leite...
To ja kazem, zadovoljni vi pobjedom, zadovoljan ja porazom, vama pobjeda za samopouzdanje i prilika za odmor kljucnih igraca, a nama poraz za borbu za prvog picka na draftu. Svi sretni a jos nam se i Irving odmara jer ovo je ipak prejak tempo za njega kada se uzme u obzir da je igrao 11 utakmica na univerzitetu. GO CAVS GO!sparsfan je napisao/la:Ma dobijamo lagano cavse,oni bez irvinga nemaju sta da traze
YaSSaL je napisao/la:37-14
Ipak lagana pobjeda, nisam se nadao fakat...
Mogao bi nas Boston namucit' onda...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.