Nema brige za njih sve dok je Mariano tuRamiy je napisao/la:Ma kakav ba Real jedino da Bale bude zdrav sto je nemoguce

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nema brige za njih sve dok je Mariano tuRamiy je napisao/la:Ma kakav ba Real jedino da Bale bude zdrav sto je nemoguce
pa to i jesu,ali svakako se Messi ne natječe s njimaRomagnoli13 je napisao/la:Messi istrčao na Wembley u fazonu:" Vrijeme da im još jednom pokažem ko je No 1, i da su sve te Uefine i Fifine nagrade obična sprdnja."
Ako je za namjerno napucavanje igrača na podu loptom kazna crveni karton,oprošten je jedan i PSV-u prije ove situacije.rio_Ferdy88 je napisao/la:Handanoviću oprosti čist crveni i onda zabiju naravno
Perverzija, ko nekadSaurman je napisao/la:
Pa vjerovatno hoće, kao što je OBN i FTV BHTV radio sa Dinamom, Zvezdom, Partizanom, ovamo se neki derbi igra oni prenosili Dinamo protiv nekog levata isto.akisarajevo92 je napisao/la:bas me zanima da li ce Nova BH opet prenositi mec Zvezde pored npr. meca Barcelona - Inter
dscile je napisao/la:Pa znaju i oni da ce im biti veca gledanost kada puste Liverpul - Zvezda nego bilo koga drugog. Normalno, takmicarski nije najpozeljnija utakmica, ali je jasno koliko navijaca Zvezde ima u BiH i da ce bukvalno svaki kafic u RS imati tu utakmicu pustenu na TV-u, kao sto je to bilo recimo protiv PSZ-a.
A na sve to ima i mnogo simpatizera Liverpula u ovim krajevima.
Pa dobro, onda se potrudi i udji u bilo koji kafic u cijeloj Republici Srpskoj i vidi sta ce biti na TV-u. I Arena ce prenositi LS, pa bas zaviri da li ce ljude zanimati Barselona ili Zvezda i koji ce program biti na tv-u. Mada moram priznati da mi je cudno da je nekome tesko shvatiti da bi Srbi radije gledali Zvezdu/Partizan ili Hrvati Dinamo/Hajduk u Evro takmicenjima, nego neke strane klubove, koliko god oni veliki bili. Mislio sam da je to opste poznato, jer i razumijem da tebe to ne zanima, kao sto ni ja ne osjecam potrebu gledati Sarajevo, Zelju ili Zrinjski na TV. Jedino mozda Velez kada bi igrao, zbog prica o njihovom eks-Ju periodu.Belmin6 je napisao/la:dscile je napisao/la:Pa znaju i oni da ce im biti veca gledanost kada puste Liverpul - Zvezda nego bilo koga drugog. Normalno, takmicarski nije najpozeljnija utakmica, ali je jasno koliko navijaca Zvezde ima u BiH i da ce bukvalno svaki kafic u RS imati tu utakmicu pustenu na TV-u, kao sto je to bilo recimo protiv PSZ-a.
A na sve to ima i mnogo simpatizera Liverpula u ovim krajevima.![]()
Nebeski klub, nema sta.
Bas se ljudima gleda trpanje Zvezde, pored derbija dva velikana.
Da Hrvati, ili Srbi, navijači tih određenih klubova. Nema šanse da je navijaču Partizana ili Vojvodine draže gledati CZ-Lpool nego Barsa-Inter, nema teoretske šanse.dscile je napisao/la:Pa dobro, onda se potrudi i udji u bilo koji kafic u cijeloj Republici Srpskoj i vidi sta ce biti na TV-u. I Arena ce prenositi LS, pa bas zaviri da li ce ljude zanimati Barselona ili Zvezda i koji ce program biti na tv-u. Mada moram priznati da mi je cudno da je nekome tesko shvatiti da bi Srbi radije gledali Zvezdu/Partizan ili Hrvati Dinamo/Hajduk u Evro takmicenjima, nego neke strane klubove, koliko god oni veliki bili. Mislio sam da je to opste poznato, jer i razumijem da tebe to ne zanima, kao sto ni ja ne osjecam potrebu gledati Sarajevo, Zelju ili Zrinjski na TV. Jedino mozda Velez kada bi igrao, zbog prica o njihovom eks-Ju periodu.Belmin6 je napisao/la:dscile je napisao/la:Pa znaju i oni da ce im biti veca gledanost kada puste Liverpul - Zvezda nego bilo koga drugog. Normalno, takmicarski nije najpozeljnija utakmica, ali je jasno koliko navijaca Zvezde ima u BiH i da ce bukvalno svaki kafic u RS imati tu utakmicu pustenu na TV-u, kao sto je to bilo recimo protiv PSZ-a.
A na sve to ima i mnogo simpatizera Liverpula u ovim krajevima.![]()
Nebeski klub, nema sta.
Bas se ljudima gleda trpanje Zvezde, pored derbija dva velikana.
French authorities are investigating substantial claims that PSG’s 6-1 recent victory over Red Star Belgrade in the Champions’ League was match-fixed. #PSG
A Red Star Belgrade representative is alleged to have organised bets worth a total of €5m on the team losing by 5 goals to PSG. #PSG
An informant to UEFA claimed that the allegedly corrupt Red Star Belgrade official was due to meet with PSG President Al-Khelaifi the day before the game. #PSG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.