Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

filip13

Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.

Post Postao/la filip13 » 30 jun 2018, 13:19

Bassha je napisao/la:
filip13 je napisao/la:zna li ko koliko prije pocetka nba sezone pocnu se igrati predsezonske tekme u nba,koliko dana prije samog pocetka sezone?
Evo BKN je prvu priprmnu tekmu u ovoj sezonu koja je zavrsila odigrao 4.10, dok je prvu zvanicn igrao 19.10

a ove tekme u septembru su 13.9.i nekad poslije,znaci petnaestak dana prije predsezonskih u nba,ajd da vidimo ko ce se tad odazvati od nasih i od igraca iz drugih repki

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 jun 2018, 13:24

delinjo je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:bas ovo sto @guillermo napisao....ocekivao sam da Dule fkt osvjezi nas roster sa par igraca iz Srbije ...da li preko poznanstva nekih veze svejedno....igraca koji su kvalitetni ali nemaju mjesta u srbiji s obzirom na to koliko je srbija jaka i koliko ima igraca....kad kurko pozivaju se igraci iz nase lige koja je na amaterskom nivou ...i volio bi da znam zasto je to tako,ocigledno mu drugi kroje spisak ok ...ali opet zar nema mjesta za njegova 2,3 igraca lupam...

mozda ti igraci iz srbije nece da igraju za nas?
ma ne znam drug ne ulazim samo se cudim sto je to tako...moguce i to naravno...ali kontam neko ko je svjestan da ne moze igrati za Srbiju zbog takve konkurencije sto ne bi onda igrao za BiH...sta znam a mozda bi im i kuce obnovili :rol: :rol:

pa ne mogu svi iole kvalitetni igraci iz srbije koji kontaju da nemaju mjesta u njihovoj repci reci odoh ja igrati za bosnu,moraju valjda imati nekakvu povezanoist sa nasom drzavom

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 jun 2018, 13:29

filip13 je napisao/la:.

taj smijesni vesely je jedan od dva-tri najbolja visoka igraca eurolige,a mi nemamo ni jednog kvalitetnog osim kikaoivica,ostali ni u aba ligi ne mogu igrati dvadesetak minuta
Vesely je igrac nevjerovatnih fizickih predidpozicija, ali veoma skromne tehnike
On sa dobrim razigravacem moze praviti dar mar u pick&rollu i ogromne probleme u ofanzivnom skoku, tkodzer zbog svoje fizike izvrstan je u odbrani na euro nivou
I to je to
Ledzna tehnika mu je veoma skromna, igra sa loptom jos skromnija jednostavno ne zna sta ce sa njom 4-5 metara od kosem
Ako nurkic bude tu u septembru, zivi bili vidjeti cete kako ce mu praviti malu djecu
Takodzer njega u novembarskom i decembarskom periodu najvjerovatnije nema isto kao satoranskog
Znaci, ako mi dovedemo barem pristojan sastav imamo solidne sanse protiv ceha
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 30 jun 2018, 13:30

filip13 je napisao/la:
Bassha je napisao/la:
filip13 je napisao/la:zna li ko koliko prije pocetka nba sezone pocnu se igrati predsezonske tekme u nba,koliko dana prije samog pocetka sezone?
Evo BKN je prvu priprmnu tekmu u ovoj sezonu koja je zavrsila odigrao 4.10, dok je prvu zvanicn igrao 19.10

a ove tekme u septembru su 13.9.i nekad poslije,znaci petnaestak dana prije predsezonskih u nba,ajd da vidimo ko ce se tad odazvati od nasih i od igraca iz drugih repki

Ako se Juka ne pojavi u Septembru ja ga definitivno prestajem braniti, medjutim sta ako se pojavi, kako ce ovi "ljubitelji" Juke reagovati na to , i drugo kako ce ovi sto podrzavaju Musu reagovati ako se kojim slucajem ne pojavi, oce li po njemu osuti paljbu ili ce onu standarno nase, "a on nam je zlatni momak nek se brine za svoju buducnost "
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 jun 2018, 13:33

nerminh74 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:.

taj smijesni vesely je jedan od dva-tri najbolja visoka igraca eurolige,a mi nemamo ni jednog kvalitetnog osim kikaoivica,ostali ni u aba ligi ne mogu igrati dvadesetak minuta
Vesely je igrac nevjerovatnih fizickih predidpozicija, ali veoma skromne tehnike
On sa dobrim razigravacem moze praviti dar mar u pick&rollu i ogromne probleme u ofanzivnom skoku, tkodzer zbog svoje fizike izvrstan je u odbrani na euro nivou
I to je to
Ledzna tehnika mu je veoma skromna, igra sa loptom jos skromnija jednostavno ne zna sta ce sa njom 4-5 metara od kosem
Ako nurkic bude tu u septembru, zivi bili vidjeti cete kako ce mu praviti malu djecu
Takodzer njega u novembarskom i decembarskom periodu najvjerovatnije nema isto kao satoranskog
Znaci, ako mi dovedemo barem pristojan sastav imamo solidne sanse protiv ceha

sve ja to o veselom znam,ali govorim o njenu i o nasim visokim igracima,bez nurkica

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 jun 2018, 13:35

Bassha je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
Bassha je napisao/la:zna li ko koliko prije pocetka nba sezone pocnu se igrati predsezonske tekme u nba,koliko dana prije samog pocetka sezone?

Ako se Juka ne pojavi u Septembru ja ga definitivno prestajem braniti, medjutim sta ako se pojavi, kako ce ovi "ljubitelji" Juke reagovati na to , i drugo kako ce ovi sto podrzavaju Musu reagovati ako se kojim slucajem ne pojavi, oce li po njemu osuti paljbu ili ce onu standarno nase, "a on nam je zlatni momak nek se brine za svoju buducnost "[/quote]

vidicemo,nesto nisam optimista da ce se pojaviti,ali ko zna

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 jun 2018, 13:40

Basha ista prica, ako ga ne bude u septembru sto se mene tice nemora vise nikada
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 30 jun 2018, 13:48

delinjo je napisao/la:bas ovo sto @guillermo napisao....ocekivao sam da Dule fkt osvjezi nas roster sa par igraca iz Srbije ...da li preko poznanstva nekih veze svejedno....igraca koji su kvalitetni ali nemaju mjesta u srbiji s obzirom na to koliko je srbija jaka i koliko ima igraca....kad kurko pozivaju se igraci iz nase lige koja je na amaterskom nivou ...i volio bi da znam zasto je to tako,ocigledno mu drugi kroje spisak ok ...ali opet zar nema mjesta za njegova 2,3 igraca lupam...
Dule je sam rekao da nece biti nikakav skaut za reprezentaciju nego samo trener ,ja mislim da zato ne dovodi nove igrace.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 jun 2018, 14:03

Pokusao je ovaj truli savez dovesti jankovica, ovaj nece, rikica, hrvati traze kompenzaciju za papire, srediti papire djedovicu, ovaj nece, dovesti wibelkina, ovaj nas iskoristio radi turaka, dovesti adamsa, izradio nas menager, ...
Sada ispada da je harun bio zlato, ali njemu su se potrefili nurkic, atic i musa i sada takvih nema pa izgleda on sposobnini, a u stvari ista gov.na
Preciznije meni je bukva vece gov.no jer je doveo onu prodanu dusu mulaOmerovica, a kada je preko pola navijaca branilo taj izbor meni je patriotizam zestoko pao

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 jun 2018, 15:08

pa eto kAD JE Harun u odnosu na ove sposoban onda to vise govori o ovim ljudima trennutno i kako rade....ovdje neko ko nema veze nikakve sa tim stvarima bi do sada privolio nekog amera ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 jun 2018, 17:57

Znaci finci i island igraju za prolaz i ko god pobjedi ide sa 3/3 pobjede, ali igraju cesi koji su sada na 4/1 kuci sa bugarima koji imaju 2/3 i ako pobjede bugari cesi dolaze sa 4/2 koji su veoma dostizni
Sto znaci u ponedeljak u 18 navijati za Bugare

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 jun 2018, 18:11

nerminh74 je napisao/la:Znaci finci i island igraju za prolaz i ko god pobjedi ide sa 3/3 pobjede, ali igraju cesi koji su sada na 4/1 kuci sa bugarima koji imaju 2/3 i ako pobjede bugari cesi dolaze sa 4/2 koji su veoma dostizni
Ništa pretjerano nam to neće vrijediti ako mi ne dobijemo Belgiju, jer ćemo u startu biti u zaostatku za sve tri ekipe. Jest da će oni imati teže protivnike nego mi al' svejedno će ih biti teško stići.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rimananda
Kontakt:

Post Postao/la rimananda » 30 jun 2018, 21:05

Da li neko zna postoji ikakva mogucnost da Nihad Djedovic ponovo zaigra za nasu reprezentaciju. Ako su razlozi ljutnja i sujeta da ne zaigra, pa zar ne bi trebali svi malo zazmiriti na neke stvari koje im smetaju, a sve samo zbog uspjeha reprezentacije. I imali u Evropi dobrih Americkih bekova koji bi nam bili pojacanje, a htjeli bi igrati za nasu reprezentaciju..

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 jun 2018, 21:07

rimananda je napisao/la:Da li neko zna postoji ikakva mogucnost da Nihad Djedovic ponovo zaigra za nasu reprezentaciju. Ako su razlozi ljutnja i sujeta da ne zaigra, pa zar ne bi trebali svi malo zazmiriti na neke stvari koje im smetaju, a sve samo zbog uspjeha reprezentacije. I imali u Evropi dobrih Americkih bekova koji bi nam bili pojacanje, a htjeli bi igrati za nasu reprezentaciju..

nece da igra za nas,tacnije nece da se odrekne njemackog drzavljanstva,a to je preduslov da ponovo dobije nase drzavljanstvo

rimananda
Kontakt:

Post Postao/la rimananda » 30 jun 2018, 21:13

filip13 je napisao/la:
rimananda je napisao/la:Da li neko zna postoji ikakva mogucnost da Nihad Djedovic ponovo zaigra za nasu reprezentaciju. Ako su razlozi ljutnja i sujeta da ne zaigra, pa zar ne bi trebali svi malo zazmiriti na neke stvari koje im smetaju, a sve samo zbog uspjeha reprezentacije. I imali u Evropi dobrih Americkih bekova koji bi nam bili pojacanje, a htjeli bi igrati za nasu reprezentaciju..

nece da igra za nas,tacnije nece da se odrekne njemackog drzavljanstva,a to je preduslov da ponovo dobije nase drzavljanstvo
Pa zar se ovdje nije pisalo da bi mogao dobiti pravo nastupa i pored Njemackog drzacljanstva. Cini mi se da je Kovacevic tako nesto izjavljivao, istina mizda nisam dubro razumio..

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 30 jun 2018, 21:22

Najgore mi je kada koristimo termin "naši zlatni momci" ili "nasa mladost".Šta to meni znači kao navijaču repke ako oni odu u jake klubove i godinu za godinom ih nema kada igra repka.Ja iskreno ne znam kada smo mi to igrali u najjačoj petorci, vječito nekom neda klub,neko povredu,nekom nana dobila hemeroide,neko ljut,nekom se porađa žena....pa dokle vise.O onda krenu izljevi kvazipatriotizma...ma idite vise.Boli me za Musom i njegovim milionima i menadžerima..za Jukom za svima..Đedovićem za drzavljanstvo hebite se...bit ćemo amateri ali ne s e rite vise sa raznim razlozima za izostanke.

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 jun 2018, 21:32

rimananda je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

Pa zar se ovdje nije pisalo da bi mogao dobiti pravo nastupa i pored Njemackog drzacljanstva. Cini mi se da je Kovacevic tako nesto izjavljivao, istina mizda nisam dubro razumio..

pa ne moze imati i nase i njemacko a njemu njemacko draze i bitnije,gotova prica odavno

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 30 jun 2018, 21:38

A to cuveno zlato, ljudi ne shvataju da je to U16 sto se znalo samo u litvaniji, kod nas i uskog broja kosarkaskih zaljubljenika i na kraju od te zlatne generacije dobili smo "samo" musu
Ja bi to zlato uvjek mjenjao za ulazak medzu 8 europe, a i tu sam ambiciozan
Raonffa je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Znaci finci i island igraju za prolaz i ko god pobjedi ide sa 3/3 pobjede, ali igraju cesi koji su sada na 4/1 kuci sa bugarima koji imaju 2/3 i ako pobjede bugari cesi dolaze sa 4/2 koji su veoma dostizni
Ništa pretjerano nam to neće vrijediti ako mi ne dobijemo Belgiju, jer ćemo u startu biti u zaostatku za sve tri ekipe. Jest da će oni imati teže protivnike nego mi al' svejedno će ih biti teško stići.
Ako mi izgubimo, a cesi dobiju bice 3 pobjede ispred nas
Ako mi dobijemo, a cesi pobjede bice 2 pobjede ispred nas
Ako mi dobijemo, a cesi izgube bice pobjedu ispred nas

Znaci u bilo kojem slucaju poraz ceha od bugara bio bi dobar za nas

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.