Santo je napisao/la:Opa, evo odbrane lige prvaka na pomolu. Fala infantino, fala pero gospodaru svemira
ma ja dok ne naletite na bayern u finalu gdje ce vas don karlo otresti na celu sa zinedinom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Santo je napisao/la:Opa, evo odbrane lige prvaka na pomolu. Fala infantino, fala pero gospodaru svemira
Karlo je napisao/la:Santo je napisao/la:Opa, evo odbrane lige prvaka na pomolu. Fala infantino, fala pero gospodaru svemira
ma ja dok ne naletite na bayern u finalu gdje ce vas don karlo otresti na celu sa zinedinom,
Vama ce mnogo , ali bas mnogo srece trebati da prodjete Arsenal.Ne gode oni Carlu to ti garantujem , i samo je pitanje koliko ce Bayern moci na individualni kvalitet.Karlo je napisao/la:Santo je napisao/la:Opa, evo odbrane lige prvaka na pomolu. Fala infantino, fala pero gospodaru svemira
ma ja dok ne naletite na bayern u finalu gdje ce vas don karlo otresti na celu sa zinedinom,
Arsenal prolazi ba.Antipatican je napisao/la:Vama ce mnogo , ali bas mnogo srece trebati da prodjete Arsenal.Ne gode oni Carlu to ti garantujem , i samo je pitanje koliko ce Bayern moci na individualni kvalitet.Karlo je napisao/la:Santo je napisao/la:Opa, evo odbrane lige prvaka na pomolu. Fala infantino, fala pero gospodaru svemira
Daj uozbilji se dijelujes pateticno, kao da si napunio pelene vec?! Ili jesi?Karlo je napisao/la:sta reci na ovakve zrijebove,jadno ,preocito ,preofirno bayern vs wengerova prćija po ko zna koji put u nokaut fazi kuknjava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Ovo veze nema sa zrijebom niti nogometom ovo je strogi najstroziji show biz gdje je novac se i primaran,fudbal je pao u mojim ocima uveliko skoro da i se i sama igra u svojoj osnovi pocela temeljito gaditi jer je izgubila svoju msisao svoju prirodu ,nekad kao da roboti igraju a ne ljudi .fujjjj gadi mi se svve zaista ,ovo je mozda posljednja sezona koju cu ispratiti fujjjjjjj
![]()
![]()
.
Jadno,pateticno,preocito fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
Antipatican je napisao/la:Vama ce mnogo , ali bas mnogo srece trebati da prodjete Arsenal.Ne gode oni Carlu to ti garantujem , i samo je pitanje koliko ce Bayern moci na individualni kvalitet.Karlo je napisao/la:Santo je napisao/la:Opa, evo odbrane lige prvaka na pomolu. Fala infantino, fala pero gospodaru svemira
SlevinKelevra je napisao/la:Na kraju krajva, nije ni bitno stimaju li ili ne, vec jednostavno je nedopustivo da cista sreca toliko odlucuje o 'sudbini' neke ekipe. Jednostavno nije posteno, a grupna faza je odavno postala dosadna i glupa. Skoro da ti nije ni bitno plasiras li se dalje sa 18 ili 7 bodova, moras se moliti da ti kuglice budu naklonjene- do poufinala
SlevinKelevra je napisao/la:Rangiraju se osam osvajaca grupa, po bodovima, gol razlici, datim golovima... od 1-8. Isto i sa drugoplasiranima. Sastaju se najbolji prvoplasirani protiv najgoreg drugoplasiranog, koji prvu tekmu igra kuci. Prvi par igra cetvrtfinale sa drugim parom itd. KAO U SVIM NORMALNIM SPORTOVIMA!![]()
Ne mozes da vjerujes da UEFA dopusta najobicniju srecu kao sto je zrijeb sve do polufinala LP.Sad kad znamo sve skandale koji su se desavali, ne bi me zacudilo da i zrijeb dirigiraju
Mokes je napisao/la:City-Monaco- Interesantan par. Na prvu se cini da je City izraziti favorit, ali nece biti gradanima nimalo lako jer igraju protiv najboljeg napada liga petice, a odbrana ima dosta problema. Istina da su favoriti, ali samo blagi. 51-49. Razum kaze City, srce Monaco.
Real-Napoli- Isto kao i prethodni par, na prvu se cini Real kao izraziti favorit, ali ne treba zaboraviti cinjenicu da Realu ne leze italijanski klubovi. Ovaj Napoli mi djeluje bolja i ozbiljnija ekipa od proslosezonske Rome, koja je namucila Reala, iako to rezultat bas i ne govori. Nece biti Realu lako, ali ce morati popraviti formu, inace bi Napoli vrlo lako mogao proci (ne moze sreca toliko dugo da ih prati). sogurno u Napoliju da nisu zadovoljni, jer kad kao pobjednik grupe dobijes Reala, no mozda ce im prednost biti revans kuci. 57-43. Razum kaze Real, srce Napoli.
Benfica-BvB-Jedan od losijih parova, gdje je BvB veci favorit nego Real i City. Za Portugalce je i prolazak grupe uspjeh, sigurno se nece predati, ali male su im sanse protiv uvijek odlicne Borusije. BvB ne igra u prvenstvu bas najbolje, ali su zato odlicni u LP. 21 gol u grupi, prvo mjesto. 35-65. I razum i srce govore BvB.
Bayern-Arsenal-Jedan od 3 najzanimljivija i najdosadnija para. repriza okrsaja iz sezona 12/13 i 13/14 kad je Bayern prosao. Prosle sezone su igrali u grupi, gdje su domacini slavili, 2-0 u Londonu i 5-1 u Minhenu. Ipak cini se da ce ove sezone stvari biti malo drugacija. Bavarci vise nisu onako dominantna ekipa, a Arsenal je ipak jaci nego prethodnih sezona. Bayern se dosta muci u ligi, nemaju igru kao ranije, sto govori cinjenica da imaju isto bodova kao Lajpcig i da su bili drugi u grupi. S druge strane Arsenal je u ligi na sasvim dobrom mjestu, a bili su prvi u grupi s PSG-om. Bara-bara mec, gdje bih ipak rekao da je kvalitet na strani Bavaraca, ali bi matematika mogla pomoci Arsenalu. Takode, ne treba zaboraviti ni cinjenicu da je februar crni mjesec Arsenal i da se revans igra u Londonu. 52-48. Svejedno mi je ko god da prode.
Porto-Juventus-Jedan od parova gdje imamo izrazitog favorita, a to je torinska Stara dama. Porto je cini se dosta losiji nego predhodnih godina, a prosli su grupu gdje im je glavni konkurent bio sjajni, ali ne dovoljno kvalitetni Nerminovicev Kopenhagen. I u prvenstvu se muce. S druge strane Juve ne igra vrhunski, ali ima rezultate. Kontroverzna utakmica protiv Sevilje im je donijela prvo mjesto i nesto lakseg protivnika, te otvoren put ka 1/4 LP. 35-65[/b].
Bayer-Atletico-Repriza duela od prije 2 sezone, kad je Atletico prosao na penale. Atletico je sigurno kvalitetnija ekipa, koja moze dobiti svaki top tim u Europi. Medutim imaju problema kada igraju s timovima protiv kojih su favoriti. Dokaz za to su i zadnja dva duela osmine finala LP, protiv Bayera i PSV-a, koja su prosli na penale. Njemci nisu ubjedljivi ove sezone, poprilicno zaostaju u Bundesligi, ali su u LP prosli dosta izjednacenu grupu E. Madridani su u ligi losiji nego zadnjih godina, ustvari najlosiji otkad ih je preuzeo Simeone. Ipak, u LP su zavrsili ispred Bayerna i s skorom 5-0-1. I ovaj 1 poraz je bio u nebitnoj utakmici. Svakako Atletico je favorit, ali nas ocekuje izuzetno zanimljiv dvoboj. No, s obzirom na etiketu koju imaju apotekari, mogao bi im biti ovo jos jedan nesretan poraz. 45-55.
PSG-Barcelona-1563. put zadnjih sezona. Par koji je smorio mnoge. Bice ovo cetvrti put od 2013. te godine da se sastaju. 2 puta u nnokaut fazi (Barca oba puta prosla) i jednom u grupi(po 1 pobjeda oba tima). I jedni i drugi ove sezone igraju lose i ispod ocekivanja. PSG je tek treci u ligi, a Barca zaostaje 6 bodova u odnosu na lidera. U ovom duela nema nepoznanica, oba tima se odlicno poznaju. Po prvi put u ovim duelima na klupi ce biti Emery, koji je vodeci Sevillu imao dosta okrsaja s Barcom i mozda bi on mogao biti prevaga u ovim duelima. 49-51
Sevilla-Leicester-Vrlo interesantan duel, gdje ce pobjednik prvi put u svojoj klupskoj historiji igraju u 1/4 LP. Jedna od najvecih sportskih senzacija protiv trostrukog uzastopnog osvaja EL. Sevilla igra poprilicno dobro, u ligi su treci, a u LP su grupu zavrsili kao drugi iza Juventusa. Sampaoli je odlicno zamijenio Emery-ja i nisu nista losiji nego prethodnih sezona. Lesicester se u ligi dosta muci, ocekivano reklo bi se. Prethodng vikenda su razbili Pepov City i pokazali da kada imaju svoj dan svakoga mogu uzeti. U LP su u, ruku na srce, najlosijoj grupi bili prvi, no to ne umanjuje njihov rezultat. Kad kao debitanti u LP zavrsite kao prvi, to je za veliki respect. Nisu na nivou od prosle sezone, barem sto se lige tice, ali nekad mi prolazi misao da bi u LP mogli napraviti ono sto su u ligi prosle sezone. Uglavnom dosta izjednacen duel, gdje bih kao favorita izdvojio Sevillu, ali Leicester sigurno moze svojim stilom doci do prolaza. 51-49
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.