edinedin1 je napisao/la:oDLIČAN IGRAČ, NAREDNU SEZONU GA VIDIM U JEDNOJ OD lIGA PETICE

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
edinedin1 je napisao/la:oDLIČAN IGRAČ, NAREDNU SEZONU GA VIDIM U JEDNOJ OD lIGA PETICE
To dobro napisa ali hajrovic je za njega i onog sa druge strane MESIrope11 je napisao/la:Kakav god bio, opet je jedini koji zna predriblati igrača i stvoriti nešto iole opasno pred golom. Da ne pričam da imamo nula opcija sa klupe, jučer mi neka muka dođe kad sam vidio da je ubacio yebenog Bajića.![]()
Doduše, ono jučer mu je vjerovatno bila najgora utakmica u reprezentaciji, može on puno bolje od onoga.
Za kolegu sa druge strane terena je Ronaldo.
Kad Hajrovic nauci neke od osnova ozbiljnog fudbala kao sto su dodati u situaciji 3na1 ili da ima jos opcija unutar 35 metara osim suta onda mozemo o njemu pricat...sanchi je napisao/la:To dobro napisa ali hajrovic je za njega i onog sa druge strane MESIrope11 je napisao/la:Kakav god bio, opet je jedini koji zna predriblati igrača i stvoriti nešto iole opasno pred golom. Da ne pričam da imamo nula opcija sa klupe, jučer mi neka muka dođe kad sam vidio da je ubacio yebenog Bajića.![]()
Doduše, ono jučer mu je vjerovatno bila najgora utakmica u reprezentaciji, može on puno bolje od onoga.
Za kolegu sa druge strane terena je Ronaldo.
Pa to i jes poena. Imamo losih igraca, ali sta ces kad nemas boljih. Na ovim pdf od repke prica ko da imamo sterling, vvd, kdb a igraju nam besic, dulja i sunjic.Beduin je napisao/la:Upravo se zbog te realizacije i igra fudbal, ono je nedopustivo kako je pucao iz ciste situacije i to dijeli dobre fudbalere od prosjecnih. Nazalost, on kao onakav ne moze napraviti nesto vise u karijeri. Maksimum Cvajta.
Sa druge strane, mi nemamo adekvatnu zamjenu mu pa nam je trpiti ga. Uz Kolasinca bi i Dulja daleko vise napravi, ali eto nema ga.
Nemoj mi te price imamo Viscu koji je sterling za sirotinjuOsim13 je napisao/la:Sterling i jes nivo Duljevića kad nema Pepa na klupi.
Fakat je falio...Drape je napisao/la:Uradit će nešto večeras.
Grohotom se smijemo ...jasmin10 je napisao/la:Jasno je kako Jarčevima neće biti nimalo lako da angažuju Duljevića, pogotovo jer se za njegove usluge interesuje još nekoliko klubova, uključujući i Eintracht iz Frankfurta. Da bi se transfer mogao dogoditi prije nekoliko najavio je i eminentni tamošnji list Bild.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.