FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Taj nam iz Veleza dolazi? Jos jedan offtopic; francuz koji je stigao pocetkom prosle sedmice i prikljucio se treninzima izgleda predobro i kazu da je pravo pojacanje... igra na poziciji DMF-CMF
075
-
- Kontakt:
polusezonu u velezu izgleda nije ni zaigro, a prije toga fenjerasi druge svicarske..
iz predzadnjeg preso u zadnjeg pa u veleza pa kod nas, nastavi niz
ma top kakav ce bit
iz predzadnjeg preso u zadnjeg pa u veleza pa kod nas, nastavi niz

ma top kakav ce bit
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 01 jul 2019, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Prva moja zamjerka prema UO je dovođenje Bekića. Ne zato što su loši igrači već jednostavno smo im po ko zna koji put poslužili kao zadnja varijanta kada ih niko neće. Iskoristili odmore i bračna putovanja odmarali se mjesec i eto ih nije dobro. Njihov menadžer još jednom potvrdio da će i sa novom upravom upravljati kao i sa prethodnim.
- Beduin
- Kontakt:
Koja igracina, sigurno je ponosan na svoju karijeru.Sariel1987 je napisao/la:polusezonu u velezu izgleda nije ni zaigro, a prije toga fenjerasi druge svicarske..
iz predzadnjeg preso u zadnjeg pa u veleza pa kod nas, nastavi niz![]()
ma top kakav ce bit

Al kakva ce sve imena biti upisana u Slobodinoj historijskoj 100godisnjoj sezoni, zagrcnuh se od smijeha

Bulevar87 - zar i francuza imamo u timu? A holandez glavom bez obzira pobjeg'o kuci?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
gledajuc klip rekao bih tehnicki ne bas najbolji, ne odlikuje se ni nekom brzinom, taman mjeraBeduin je napisao/la:Koja igracina, sigurno je ponosan na svoju karijeru.Sariel1987 je napisao/la:polusezonu u velezu izgleda nije ni zaigro, a prije toga fenjerasi druge svicarske..
iz predzadnjeg preso u zadnjeg pa u veleza pa kod nas, nastavi niz![]()
ma top kakav ce bit![]()
Al kakva ce sve imena biti upisana u Slobodinoj historijskoj 100godisnjoj sezoni, zagrcnuh se od smijeha![]()

edit evo draketa, drakesang kakav je ovaj ramcilo ozbiljno ???
-
- Kontakt:
S Velezom samp trenirao i glumio sminkera po restoranima, nije sluzbene utakmice mislim ni odigrao. Uvaljao ga ocito dobro menadzer, i nama, a tanana smo odbranu imali zbog zutih i opet se nije izborio da zaigra, samo sto smo morali imat stopera u ekipi za ne daj boze
Ramcilovic vam je za ne daj boze kad se Salihovic povrijedi, ili je to daj boze haha ugl fakticki ne mos imat misljenje o nekom ko je igrao samo na treningu
edit: da ne spamam dole, uredno je rucao u restoranu divan u starom gradu, i uredno bio u zapisniku par utakmica kao sto je protiv slavena ili rudara, dobro vam je uvaljao tu pricu oko lomljenja vilice
Ramcilovic vam je za ne daj boze kad se Salihovic povrijedi, ili je to daj boze haha ugl fakticki ne mos imat misljenje o nekom ko je igrao samo na treningu

edit: da ne spamam dole, uredno je rucao u restoranu divan u starom gradu, i uredno bio u zapisniku par utakmica kao sto je protiv slavena ili rudara, dobro vam je uvaljao tu pricu oko lomljenja vilice

Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 01 jul 2019, 15:08, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
drakensang je napisao/la:S Velezom samp trenirao i glumio sminkera po restoranima, nije sluzbene utakmice mislim ni odigrao. Uvaljao ga ocito dobro menadzer, i nama, a tanana smo odbranu imali zbog zutih i opet se nije izboeio da zaigra, samo sto smo morali imwt stoperanu ekipi za ne daj boze
Ramcilovic vam je za ne daj boze kad se Salihovic povrijedi, ili je to daj boze haha

hvala drake drug si

Francuz je igrao za Lyon u omladinskoj LP. Od tad mu se gubi trag. Kazu da je dobar i zapusten, da ga je Smajic doveo jer ga je negdje gledao. Ovaj Racmilovic ili kako vec slomio vilicu i nije igrao pola godine u VelezuTzBulevar87 je napisao/la:Taj nam iz Veleza dolazi? Jos jedan offtopic; francuz koji je stigao pocetkom prosle sedmice i prikljucio se treninzima izgleda predobro i kazu da je pravo pojacanje... igra na poziciji DMF-CMF
Niko, niko, samo Sloboda
- transandino
- Kontakt:
-
- Kontakt:
embapetov brat?transandino je napisao/la:Moze ime tog francuza

- TzBulevar87
- Kontakt:
Ne moze biti los kad je sletio u Tz sa dva menadzera cakkatarakta je napisao/la:Francuz je igrao za Lyon u omladinskoj LP. Od tad mu se gubi trag. Kazu da je dobar i zapusten, da ga je Smajic doveo jer ga je negdje gledao. Ovaj Racmilovic ili kako vec slomio vilicu i nije igrao pola godine u VelezuTzBulevar87 je napisao/la:Taj nam iz Veleza dolazi? Jos jedan offtopic; francuz koji je stigao pocetkom prosle sedmice i prikljucio se treninzima izgleda predobro i kazu da je pravo pojacanje... igra na poziciji DMF-CMF

Izgleda da ce se skuckat solidna ekipica

075
-
- Kontakt:
nek bude upola ko "brz sam kao majk mc, brzi nego anrii" i bice top

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Bice sve ok.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Sutra je polazak za Livno, valjda cemo tad znati na koje se igrace racuna u sljedecoj sezoni. Po meni nam nedostaje jos stoper za prvi tim, ostalo je solidno
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
pa ramcilovic ovaj je stoper? i mali devedzic...Gifron je napisao/la:Sutra je polazak za Livno, valjda cemo tad znati na koje se igrace racuna u sljedecoj sezoni. Po meni nam nedostaje jos stoper za prvi tim, ostalo je solidno
Ramcilovic, nema utakmice kako treba u karijeri, sigurniji nam je Salihovic od njega. Devedzic opet junior, iako po meni uz Sasu najveci talenat u OP.Sariel1987 je napisao/la:pa ramcilovic ovaj je stoper? i mali devedzic...Gifron je napisao/la:Sutra je polazak za Livno, valjda cemo tad znati na koje se igrace racuna u sljedecoj sezoni. Po meni nam nedostaje jos stoper za prvi tim, ostalo je solidno
Znaci imas Ivetica koji je primarno LB, Salihovica (nema potrebe objasnjavati), Devedzica juniora i anonimusa Ramcilovica. Zato kazem treba nam kvalitetan stoper koji ima koju godinu iskustva.
Jedan grad, jedna ljubav!
Samo jako

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
E **** vas jedan plus jedan
Štoper Dejan Uzelac na Tušanj dolazi iz prvoligaša Olimpika, a ugovor je potpisao na dvije godine.Gifron je napisao/la:Ramcilovic, nema utakmice kako treba u karijeri, sigurniji nam je Salihovic od njega. Devedzic opet junior, iako po meni uz Sasu najveci talenat u OP.Sariel1987 je napisao/la:pa ramcilovic ovaj je stoper? i mali devedzic...Gifron je napisao/la:Sutra je polazak za Livno, valjda cemo tad znati na koje se igrace racuna u sljedecoj sezoni. Po meni nam nedostaje jos stoper za prvi tim, ostalo je solidno
Znaci imas Ivetica koji je primarno LB, Salihovica (nema potrebe objasnjavati), Devedzica juniora i anonimusa Ramcilovica. Zato kazem treba nam kvalitetan stoper koji ima koju godinu iskustva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.