FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Slabo zasad. Puno bolje se snalazi na defanzivnom veznom.Alpasinac je napisao/la:Kako igra Ikande ?
Al zato Dulja kad ovako igra izgleda kao igrac za bundeslige

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PeppermintSA
- Kontakt:
dajte braćo, zar je moguće da nema streama?!
Kakvo je stanje na kosevu ima li raje
- PitarBordo
- Kontakt:
Levat Plakalo.
[youtube][/youtube]
Penal i gol.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Penal i gol.
[youtube][/youtube]
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pitar deckic .......Imamo mi poso neki a drkice ti bacaj balo nekulturni , a sad imam pamenijeg posla nego se bavit tobom , imas mahanje ... Lisica gleda Zeljo gleda Sloboda gleda mi moramo uplatit paket kanala koji mi ne trebaju uopste da bi gledo ja moju tv . Al sve to ok ja se istreso i ja svojim poslom al mi sega sto ti policajca izigravas ovdje . OVO TI NIJE BABOVINA i pusti ljude ako ih zivcira sto ne mogu gledat svoj klub da se zivciraju, njihovo pravo . PAPA
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Čuj Plakalo levat a stoper se uzivio da je Messi i prethodio situaciji jedan na jedanMCMXLVI je napisao/la:Levat Plakalo.
[youtube][/youtube]
Penal i gol.
[youtube][/youtube]

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
paulus je napisao/la:Pitar deckic .......Imamo mi poso neki a drkice ti bacaj balo nekulturni , a sad imam pamenijeg posla nego se bavit tobom , imas mahanje ... Lisica gleda Zeljo gleda Sloboda gleda mi moramo uplatit paket kanala koji mi ne trebaju uopste da bi gledo ja moju tv . Al sve to ok ja se istreso i ja svojim poslom al mi sega sto ti policajca izigravas ovdje . OVO TI NIJE BABOVINA i pusti ljude ako ih zivcira sto ne mogu gledat svoj klub da se zivciraju, njihovo pravo . PAPA
UUUU Izdomiro

- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Iz kornera 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
odlicna akcija olimpicamoj uzor-S.G je napisao/la:Plakalo najmanje kriv za gol.
iz mrtvog ugla Dalibor ga uvali. Kad je to Plakalo 1 na 1 odbranio sta? Nikad, svaki put ga je primio.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sta je ba sa tim steemom prespavo tekmu, jebla me subota XD,, saljite ljudi kako znate XD
Ne znam u kakvoj je situaciji @PitarBordo da nam za drugo poluvrijeme organizuje stream ?
Cuj Plakala kriviti za gol. Pa momak je izgleda vama nekim postao dezurni krivac, kod ovog gola od svih 11 igraca najmanje je on kriv za gol!
Prije gola Benke , na krilu tamo Kallasi do Ikandea i utrčava Kallasi u kazneni i Ikande ono ko James ubaci unutra Kallasiju ovaj do Benke koji makazicama pokušava i možete zamislit izvadi Bandović to ispod prečke , a kod nas bi primio .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, bordobijeli, bordobijelisampion, Fouzi1, MaroonBjelave, muhamedhulk, roccosiffredi i 54 gosta.