Legli bi mi njima kad ih niko nece da malo ozive karijeru i prvi bi pobjegli.Yebes ih,ni ne trebaju nam,bolje ostavit ovu djecu,potpisat ovog Ristica,i bit ce dobro.Za ovu ligu ne treba ti neki kvalitet,samo kondicijaklasik je napisao/la:Obojica bi nam legli i to kakoDamirT je napisao/la:Sigurno neko od BekicaWestSideTz je napisao/la:Da li ono sinosnje nevrijeme naglasava neko zvucno pojacanje ovih dana ?![]()
![]()
nedo Bog
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To nije neko iznenadjenje,navikli smo na toWestSideTz je napisao/la:Ili mozda bol u ledjima sefa svih sefovaDamirT je napisao/la:Sigurno neko od BekicaWestSideTz je napisao/la:Da li ono sinosnje nevrijeme naglasava neko zvucno pojacanje ovih dana ?![]()
![]()
nedo Bog
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Normalno isto ko sto smo legli i Husejinovicu, Alispahicu kad ih niko drugi nije htio (stim da smo tad imali i neke pare da ponudimo).. moramo se pomirit stim da vecini "zvucnijih" igraca u nasoj ligi mi nije da nismo prva nego smo tek neka treca il cetvrta opcija, probaju vani, ako ne moze onda ganjaju zelju sarajevo zrinjski siroki, e onda ako ne ide tu probaju neku trecu opciju tipa sad tuzla city gdje ce pare uzet, e ako i tu ne prodju onda smo mi tu negdje kao cetvrta opcija da se borimo za igrace sa radnikom velezom celikomDamirT je napisao/la: Legli bi mi njima kad ih niko nece da malo ozive karijeru i prvi bi pobjegli.Yebes ih,ni ne trebaju nam,bolje ostavit ovu djecu,potpisat ovog Ristica,i bit ce dobro.Za ovu ligu ne treba ti neki kvalitet,samo kondicija
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
je li i to neki novi?katarakta je napisao/la:A Ristic kao da je Messi jbt. Niko ga ni gledao nije
ne mozes ih upratit da si koperfild

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sad kad nam se kosmodisk ponjake u cejf i odvede u evropu 

Ko ce znat. Vidis da vise ne objavljuju ko je potpisaoSariel1987 je napisao/la:je li i to neki novi?katarakta je napisao/la:A Ristic kao da je Messi jbt. Niko ga ni gledao nije
ne mozes ih upratit da si koperfild
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Skontali provalu poslje 14 igraca
Ima nade. Kontaju
Ima nade. Kontaju

Samo transparentnoSariel1987 je napisao/la:Skontali provalu poslje 14 igraca
Ima nade. Kontaju
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Zamrla i tema izgleda da je došlo vrijeme hipnoze

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- RollingPaper
- Kontakt:
Nema ni menadzera da pisu 

Raspadamo seRollingPaper je napisao/la:Nema ni menadzera da pisu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Sta znaci ovo da Peri uprava nije dozvolila da dodje na promociju knjige danas!!?!?
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
zbog treninga zakazanog u isto vrijemeMakabiTuzla je napisao/la:Sta znaci ovo da Peri uprava nije dozvolila da dodje na promociju knjige danas!!?!?
- transandino
- Kontakt:
Nek mi bog prosti, al mislim da ce nama Siti trehnut peticu na po tusnja.. Zivi bili pa vidili 

AVANTI LIBERTA 1919
- Beduin
- Kontakt:
Kad mogu trehnuti Xamaxa u po Švice, mogu i ovu Tusanjsku nejac.
Nadam se barem petici, mozda nekad i uvidimo koliki smo sebi dusmani. Pricamo seljaci ovo, seljaci ono, ali seljaci se drze zajedno, a nasi gradjani tjeraju sve redom gdje nemaju koristo. E pa neka nam onda ovo sad ovako
Nadam se barem petici, mozda nekad i uvidimo koliki smo sebi dusmani. Pricamo seljaci ovo, seljaci ono, ali seljaci se drze zajedno, a nasi gradjani tjeraju sve redom gdje nemaju koristo. E pa neka nam onda ovo sad ovako
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Lijep broj vcrs na promociji knjige.
- transandino
- Kontakt:
Osramotice nas ko niko u ovih 100 godina al hajd.. Niko se ne pita za to.. Imamo igrace ionako za sredine prve federalne lige, i to je upitno
AVANTI LIBERTA 1919
Kako je krenulo više posjetitelja na promociji knjige nego što će biti na utakmicamaMMA075 je napisao/la:Lijep broj vcrs na promociji knjige.
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.