FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 17 mar 2014, 22:20

fkzeljeznicarba je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:https://www.facebook.com/fudbalski.klub ... vo?fref=ts

Jos samo 20-ak clanova razlike.. 8-)

Još pet. Napokon. :D
To je to, egal je uspostavljen, u iducim satima i danima ocekujemo odvajanje u broju clanova kao i u titulama. Cijeli zivot ****** ste samo... :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 mar 2014, 22:24

Svugdje smo bolji, dominacija 8-)

Još da je kako privući 110k ljudi da ostavi neku paru klubu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 17 mar 2014, 22:28

anonimni je napisao/la:Svugdje smo bolji, dominacija 8-)

Zar gledate te brojke na fejsu kao realno, eno gledam i Sarajevo tako nesto, pa to je presmijesno :D

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 mar 2014, 22:29

da je bar 10% toga na stadionu, **** FB...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 mar 2014, 22:31

Armala je napisao/la:

Zar gledate te brojke na fejsu kao realno, eno gledam i Sarajevo tako nesto, pa to je presmijesno :D
Više nas je tu :mrgreen: al' stvarno je to sramota, 230000 lajkova, a 4000 ljudi na utakmicama, da slučajno treba pomoći klubu, isti ti bi pobjegli glavom bez obzira... Robijaši su imali parolu "Čelik se ne bodri lajkom" i ja bih se samo složio sa sadržajem iste :D

Da svi koji su lajkali stranicu Želje/sarajeva, nebitno, ostave po 2 KM mjesečno klubu, imao bi više od 2,5 miliona KM godišnje, a to je povelika cifra, kad se na to dodaju karte, suveniri itd., lako dođe i do 3 miliona KM, a to je 60-70% Željinog trenutnog godišnjeg budžeta, pa vi vidite kakvu korist klub ima od tih 110 hiljada furača (slobodno ih smijem tako nazvati)...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 17 mar 2014, 22:49

ostavite se gluposti, pripremajte se za tekmu animirajte koga mozete, .ebo lajkove i gluposti
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

jojnebudelititule
Kontakt:

Post Postao/la jojnebudelititule » 17 mar 2014, 22:54

Evo prvi post i veoma oštar :D
Odmah da bude jasno,iza ovog posta stoji neko čiji je IQ 146 tako da,nemojte odmah komentara tipa "evo ga aldin,dona" itd. :D
Nezadovoljstvo mnogim stvarima me natjeralo da se prijavim na ovaj forum.Od čega krenuti..vjerujte toliko je iritantnih stvari oko kluba da je teško izabrati od čega početi.Evo počet ćemo od Dine.Zaista mene je STID što je on trener kluba kojeg volim neizmjerno,ne zbog rezultata(to je neka druga priča),nego jednostavno slušati njegove izjave prije meča,na poluvremenu,kraju utakmice je napad na vlastitu inteligenciju.Šta reći za nekog ko poslije svake utakmice kaže onu smijuriju "pravi prvenstveni meč",ili šta juče reče nekon utakmice za narednu utakmicu protiv Širokog:"ko pobjedi sigurno da ide dalje" :oops: :roll: :?: Što se tiče igre,rezultata,"problema sa povredama" šta reći nego klasično predavanje titule nekom drugom,titule koja,iako sa do sada naslabijim sastavom,je trebala biti i najlakša za osvojiti(možda nekome zvuči nelogično,ali tako je)."Povrede"-Nema tu povreda vjerujte.Kerla,E.Čolić,Tomić,s vremena na vrijeme Jamak,Antolović :lol: mislim...šta reći,pa Šumaher će se prije oporaviti nego on,ili je možda baš tako jako lupio glavom :?
Jednostavno Željo ne ide na titulu,sve ukazuje na to,iako ponavljam S LAKOĆOM SE MOGLA UZETI,a zašto je to tako treba pitati Amara(u zadnje vrijeme zvanog bordo džemperčić) koji neće da dovede nekog igrača,bilo kojeg,da malo ojača ekipu.A ja,nema se...ipak nemamo mi budžet kao Čelik,Travnik,Zrinjski,Mladost...koji dovode "pojačanja".Jednostavno neambicioznost i škrtost.Šta reče novi direktor prije početka nastavka prvenstva na pitanje da li će Željo u proljetnom dijelu nositi na dresu ime novog sponzora,reče da hoće,e pa vidimo što hoće.Ima još mnogo da se piše ali neću više da smaram,samo ću još reći,Amare,Dino ako ste odustali od titule za šaku nečijih para teško vama,ali stvarno.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 mar 2014, 22:56

da nisi abdulah ibrakovic ili dino selimovic u stvarnom zivotu :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 17 mar 2014, 23:02

fedeltafrotta je napisao/la:da je bar 10% toga na stadionu, **** FB...
Ma 70% to stadiona ocima nije vidjelo sto je najgore :lol:

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 17 mar 2014, 23:08

Nisi ti aldin, dona, ti si neki napaceni pitar ocigledno i ofirno bas.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 17 mar 2014, 23:13

Armala je napisao/la:

Gledamo što ne bi gledali. Kad bilo ko u ovoj državi skupi 116k za godinu i po dana to ipak nešto govori. Nekima je trebalo više od 4 godine. Željo je ubjedljivo najpopularniji sportski kolektiv u ovoj državi.
Svaka čast momcima koji vode računa o sadržaju i održavanju Željinog FB-a.

Može li neko pojasniti ovo što neko napisa za stadion?

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 17 mar 2014, 23:14

duni duni vetre ... kad je travnik mogao uzet Siroki, mozemo i mi ;)

Daj kao da je bitan lajk na fb, uozbiljite se i shvatite da je to nazalost samo bezvezna cifra.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 mar 2014, 23:16

Ganjam danas one panini sličice, kad govori teta nestalo... Kontam ono daj šta daš, i otvaram paketić kad ono unutra Ibraković i Selimović... Kontam šta je sad ovo ono, wtf, kad vidim da mi kuja uvalila životinjsko carstvo na trafici...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 17 mar 2014, 23:29

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Armala je napisao/la:

Gledamo što ne bi gledali. Kad bilo ko u ovoj državi skupi 116k za godinu i po dana to ipak nešto govori. Nekima je trebalo više od 4 godine. Željo je ubjedljivo najpopularniji sportski kolektiv u ovoj državi.
Svaka čast momcima koji vode računa o sadržaju i održavanju Željinog FB-a.

Može li neko pojasniti ovo što neko napisa za stadion?

Haj ne seri majke ti. Mislis da me briga za tu cifru , :lol: Isto kazem i za Sarajevo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 mar 2014, 23:31

fkzeljeznicarba je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Je l' ko gledao ovu utakmicu danas? Vidim na slikama da su igrali Benjo i Kvesa, pa me zanima kako djeluju na terenu?
Benjo odličan. Nema nikakvih problema, fenomenalan na zadnjem veznom. Zna udariti kad treba, prema naprijed konretan. Kvesić solidan, fali mu još malo, ali vidi se i onaj stari Kvesa.

Dedić će biti pojačanje. Memiji predstoji fina karijera.
Za Benju se slazem, za Kvesica mislim da nije bas blizu one prave forme jer ne moze potrcati, za Dedica ne mislim da je nesto posebno, mislim da je losiji od Urdinova npr, ali dobro ce doci u smislu sirine kadra a i nismo ga gledali nikad u zvanicnoj jacoj utakmici kada treba ici u kost i kada drugi idu isto tako, kada 90 min treba gristi teren, pa vidjecemo, nasi su se usutili povodom njega i njegovih papira...
Memija treba jos pure jesti, meni su mozda Fejzic ili Hasanhodzic bolji, ali je ovaj daleko mladji pa za 2 sezone ga ocekujem na nivou, ali da ima potencijala, to stoji...

@Domorocki, kad ce javnost biti upoznata i kad ce zvanicno odobriti, sta to sve znaci? @Super, sta bi za one sponzore sto si pricao?
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 17 mar 2014, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 17 mar 2014, 23:33

jojnebudelititule je napisao/la:Evo prvi post i veoma oštar :D
Odmah da bude jasno,iza ovog posta stoji neko čiji je IQ 146 tako da,nemojte odmah komentara tipa "evo ga aldin,dona" itd. :D
Nezadovoljstvo mnogim stvarima me natjeralo da se prijavim na ovaj forum.Od čega krenuti..vjerujte toliko je iritantnih stvari oko kluba da je teško izabrati od čega početi.Evo počet ćemo od Dine.Zaista mene je STID što je on trener kluba kojeg volim neizmjerno,ne zbog rezultata(to je neka druga priča),nego jednostavno slušati njegove izjave prije meča,na poluvremenu,kraju utakmice je napad na vlastitu inteligenciju.Šta reći za nekog ko poslije svake utakmice kaže onu smijuriju "pravi prvenstveni meč",ili šta juče reče nekon utakmice za narednu utakmicu protiv Širokog:"ko pobjedi sigurno da ide dalje" :oops: :roll: :?: Što se tiče igre,rezultata,"problema sa povredama" šta reći nego klasično predavanje titule nekom drugom,titule koja,iako sa do sada naslabijim sastavom,je trebala biti i najlakša za osvojiti(možda nekome zvuči nelogično,ali tako je)."Povrede"-Nema tu povreda vjerujte.Kerla,E.Čolić,Tomić,s vremena na vrijeme Jamak,Antolović :lol: mislim...šta reći,pa Šumaher će se prije oporaviti nego on,ili je možda baš tako jako lupio glavom :?
Jednostavno Željo ne ide na titulu,sve ukazuje na to,iako ponavljam S LAKOĆOM SE MOGLA UZETI,a zašto je to tako treba pitati Amara(u zadnje vrijeme zvanog bordo džemperčić) koji neće da dovede nekog igrača,bilo kojeg,da malo ojača ekipu.A ja,nema se...ipak nemamo mi budžet kao Čelik,Travnik,Zrinjski,Mladost...koji dovode "pojačanja".Jednostavno neambicioznost i škrtost.Šta reče novi direktor prije početka nastavka prvenstva na pitanje da li će Željo u proljetnom dijelu nositi na dresu ime novog sponzora,reče da hoće,e pa vidimo što hoće.Ima još mnogo da se piše ali neću više da smaram,samo ću još reći,Amare,Dino ako ste odustali od titule za šaku nečijih para teško vama,ali stvarno.
ajd se ti bogati odjavi

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 18 mar 2014, 01:27

JosipBukal je napisao/la:
jojnebudelititule je napisao/la:Evo prvi post i veoma oštar :D
ajd se ti bogati odjavi
jesmo **** od države, pa psiholozi zamjene test inteligencije idiota i pametnog. idi ispiši se sa foruma i obrati se nadležnima da te ponovo testiraju i tvoj test daju ispravnoj osobi.

oplakah čitajući :lol: :lol: :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 mar 2014, 01:53

AsharaK je napisao/la:Ganjam danas one panini sličice, kad govori teta nestalo... Kontam ono daj šta daš, i otvaram paketić kad ono unutra Ibraković i Selimović... Kontam šta je sad ovo ono, wtf, kad vidim da mi kuja uvalila životinjsko carstvo na trafici...
Pa kako nisi nasao svoju slicicu :?: :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 18 mar 2014, 07:15

Tomic najvjerovatnije 3-4 sedmice van terena.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 mar 2014, 08:43

nažalost lajkovi se ne jedu, ne mogu se njima platiti režije, plate, ne navijaju na utakmicama i tako dalje...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.