Evo prvi post i veoma oštar
Odmah da bude jasno,iza ovog posta stoji neko čiji je IQ 146 tako da,nemojte odmah komentara tipa "evo ga aldin,dona" itd.
Nezadovoljstvo mnogim stvarima me natjeralo da se prijavim na ovaj forum.Od čega krenuti..vjerujte toliko je iritantnih stvari oko kluba da je teško izabrati od čega početi.Evo počet ćemo od Dine.Zaista mene je STID što je on trener kluba kojeg volim neizmjerno,ne zbog rezultata(to je neka druga priča),nego jednostavno slušati njegove izjave prije meča,na poluvremenu,kraju utakmice je napad na vlastitu inteligenciju.Šta reći za nekog ko poslije svake utakmice kaže onu smijuriju "pravi prvenstveni meč",ili šta juče reče nekon utakmice za narednu utakmicu protiv Širokog:"ko pobjedi sigurno da ide dalje"

Što se tiče igre,rezultata,"problema sa povredama" šta reći nego klasično predavanje titule nekom drugom,titule koja,iako sa do sada naslabijim sastavom,je trebala biti i najlakša za osvojiti(možda nekome zvuči nelogično,ali tako je)."Povrede"-Nema tu povreda vjerujte.Kerla,E.Čolić,Tomić,s vremena na vrijeme Jamak,Antolović

mislim...šta reći,pa Šumaher će se prije oporaviti nego on,ili je možda baš tako jako lupio glavom

Jednostavno Željo ne ide na titulu,sve ukazuje na to,iako ponavljam S LAKOĆOM SE MOGLA UZETI,a zašto je to tako treba pitati Amara(u zadnje vrijeme zvanog bordo džemperčić) koji neće da dovede nekog igrača,bilo kojeg,da malo ojača ekipu.A ja,nema se...ipak nemamo mi budžet kao Čelik,Travnik,Zrinjski,Mladost...koji dovode "pojačanja".Jednostavno neambicioznost i škrtost.Šta reče novi direktor prije početka nastavka prvenstva na pitanje da li će Željo u proljetnom dijelu nositi na dresu ime novog sponzora,reče da hoće,e pa vidimo što hoće.Ima još mnogo da se piše ali neću više da smaram,samo ću još reći,Amare,Dino ako ste odustali od titule za šaku nečijih para teško vama,ali stvarno.