FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
1-0 Savinovic
2-0 Spijodic, ubijaju momci
2-0 Spijodic, ubijaju momci
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Kaže mi malo prije jedan da ima neka ekipa navijača koja će pratiti ekipu,snimati izvještaje,intervjuu i tako to sto je odlično
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- transandino
- Kontakt:
Pa ko rece za Spijodica da mu je sjebana noga ? I vi pisete gluposti po forumu
AVANTI LIBERTA 1919
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Furam ba, otisao je i on i Savinovic pa zatotransandino je napisao/la:Pa ko rece za Spijodica da mu je sjebana noga ? I vi pisete gluposti po forumu

-
- Kontakt:
0:1 Maksimovic
0:2 Ristic
Prvo poluvrijeme nadigrali ekipu Macve,ekipa Slobode je u ovom duelu protiv Macve dosta trkacki odigrala i u pravim momentima na naravno teskim vremenskim uslovima!
Prvo poluvrijeme nadigrali ekipu Macve,ekipa Slobode je u ovom duelu protiv Macve dosta trkacki odigrala i u pravim momentima na naravno teskim vremenskim uslovima!
Top ako je Maksimovic dao, od njega bas ocekujem da postane igracina
Jedan grad, jedna ljubav!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
To onaj nas omladinacGifron je napisao/la:Top ako je Maksimovic dao, od njega bas ocekujem da postane igracina
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Da sto je bio na posudbi u Zvijezdi i bio im medju najboljim igracima. Najvise ocekujem od njega i Armina Hodzica u ovoj sezoni, nadam se da ce mu produziti ugovor(Arminu) sto prije.Brcanskamalta je napisao/la:To onaj nas omladinacGifron je napisao/la:Top ako je Maksimovic dao, od njega bas ocekujem da postane igracina
Et zavrsilo 2-0, al s nama se nikad ne zna. Mozda je 4-2 za njih 

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Produziti ugovor i Beganovicu, dati mu jos para(plata na ruke nebitno)i onda ih isforsirati sve trojicu ove sezone i na ljeto ih prodat sve....jedino tako mozemo ocekivati nesto u svakom smislu.bhpremierliga12 je napisao/la:Da sto je bio na posudbi u Zvijezdi i bio im medju najboljim igracima. Najvise ocekujem od njega i Armina Hodzica u ovoj sezoni, nadam se da ce mu produziti ugovor(Arminu) sto prije.Brcanskamalta je napisao/la:To onaj nas omladinacGifron je napisao/la:Top ako je Maksimovic dao, od njega bas ocekujem da postane igracina
Yebes ugovor junioru ako ce dobiti hemeroide na klupi.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- Beduin
- Kontakt:
Tamam dok zapamtim imena i pozicije igraca u klubu omi ce nas napustiti. I onda se ljudi cude sto se ne sjecamo mnogih igraca u klubu.
Moj Solinas tebra, zar stvarno mislis da ce nekad biti bolje u Slobodi. Nema ovdje napretka, nema napretka ni u nasoj ligi, pa vidis da i nasi najbolji klubovi jedva kraj s krajem sastavljaju, prodaju igrace za 150k i presretni, u Evropskim utakmicama ako se prodje prvo pretkolo je uspjeh. Mi smo smijurija u svijetu fudbala u svakom smislu, a mi i dalje mastamo brate o nekim forsiranjima omladine i prodaji igraca. Ono u fazonu svake sezone da izbacimo jednog omladinca za prodaje, da promovisemo igrace za buducnost i ti fazoni.
Samo se sto prije moramo pomiriti sa cinjenicom da je ovo amaterska drzava, amaterski fudbal i sve smatersko oko nas. Bice nam svima lakse.
Moj Solinas tebra, zar stvarno mislis da ce nekad biti bolje u Slobodi. Nema ovdje napretka, nema napretka ni u nasoj ligi, pa vidis da i nasi najbolji klubovi jedva kraj s krajem sastavljaju, prodaju igrace za 150k i presretni, u Evropskim utakmicama ako se prodje prvo pretkolo je uspjeh. Mi smo smijurija u svijetu fudbala u svakom smislu, a mi i dalje mastamo brate o nekim forsiranjima omladine i prodaji igraca. Ono u fazonu svake sezone da izbacimo jednog omladinca za prodaje, da promovisemo igrace za buducnost i ti fazoni.
Samo se sto prije moramo pomiriti sa cinjenicom da je ovo amaterska drzava, amaterski fudbal i sve smatersko oko nas. Bice nam svima lakse.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Uz domaćinski odnos i puno manje sredstava do boljih rezultata u sezoni koja je pred nama. Samo lagano bez bahatosti.
-
- Kontakt:
Maksimović će bljesnuti ove sezone upamtite!!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Ko je RisticDominantan je napisao/la:0:1 Maksimovic
Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Onaj sto su ga ovdje hvalili na ss.ba, iz Sloge, pa valjda bi ti to trebao znati, 21 godina, vezni, nadam se da ce ga potpisati.katarakta je napisao/la:Ko je RisticDominantan je napisao/la:0:1 Maksimovic
Samo da i on ne zavrsi u "gradskom" rivalubhpremierliga12 je napisao/la:Onaj sto su ga ovdje hvalili na ss.ba, iz Sloge, pa valjda bi ti to trebao znati, 21 godina, vezni, nadam se da ce ga potpisati.katarakta je napisao/la:Ko je RisticDominantan je napisao/la:0:1 Maksimovic

Očekujem izvještaj od managera/ skauta sa osvrtom na igrače koji su još na probi.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
jel ristic potpisao ili je na probi
-
- Kontakt:
Kod nas su na probi a drugi ih kupe ako se pokažu 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.