FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakav ce bit sastav za vikend,oce li se oporavit ,ovi sto ih nije bilo sa Slavijom?
-
- Kontakt:
I mene to zanima. Imal bar sanse da Benjo zaigra,da se Stana stavi lijevo umjesto Bucana?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ovo me raduje više nego da smo potpisali napadača.fkzeljeznicarba je napisao/la:Benjo odličan. Nema nikakvih problema, fenomenalan na zadnjem veznom. Zna udariti kad treba, prema naprijed konretan. Kvesić solidan, fali mu još malo, ali vidi se i onaj stari Kvesa.voltron30 je napisao/la:Je l' ko gledao ovu utakmicu danas? Vidim na slikama da su igrali Benjo i Kvesa, pa me zanima kako djeluju na terenu?
Dedić će biti pojačanje. Memiji predstoji fina karijera.

-
- Kontakt:
Čestitamo rođendan Edinu Džeki
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... zeki/8308/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... zeki/8308/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dedić je lijevi bek/krilo koji je raskinuo ogovor sa bivšim klubom i treba da potpiše sa Željom ali se danima čekaju papiri za njega, odavno trenira sa ekipom. Antolović je imao potres mozga na prijateljskoj utakmici protiv Širokog Brijega, malo prije početka drugog dijela sezone i trenutno još nije spreman, potpisao je do 2016. Spahić "umro"xxh2o je napisao/la: Ko je ovaj Dedic, i što je sa Antolovićem i onim Spahićem jesu potpisali za Zelju nisam u tokua juce gledam utakmicu protiv Slavije i vidim da ih nema ni na klupi koliko sam mogao uociti

Nenad Dedić:
http://www.transfermarkt.com/en/nenad-d ... 91564.html
http://www.youtube.com/watch?v=TTuVcQZvDWk
http://www.youtube.com/watch?v=tAsNek-gx_k
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Silno bi me obradovalo da se Benjo Čolić vrati ali baš vrati.Još kada bi to uspjeo na poziciji zadnjeg veznog vjerujem da bi bolje stajali..ima li bilo ko pravu info šta je sa tim Dedićem.Oni koji su ga gledali vele da je dobar a mi naprosto vapimo za tom pozicijom.To me više nervira od prosutih bodova.A što se tiče čovjeka koji načelnik u Novom Sarajevu teško ćemo mi na zelenu granu sa njim.Nije on levat da dozvoli bilo kakvu gradnju sebi pred nosem.da zatvori pogled iz svoje kuće,ili da dozvoli gradnju bilo kakvog objekta tipa šoping centra i sl. pa da mu gluho bilo bude gužva i galama pod prozorima
-
- Kontakt:
Tomic bas fali,valjalo bi da nam se on oporavi...
-
- Kontakt:
ako nista da benjo colic pocne igrat od sirokog pa do kraja sezone valjalo bi nam drama... da ne pricam o kvesi, dedicu i tomicu 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Hajde Kvesa obraduj naaaaaaassss

A dobro mu stoji ova kapitenska

A dobro mu stoji ova kapitenska

DRUG NEBI TI PUNCA
kako su samo ovi zuti dresovi strasni.... 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
[quote="Adviser"-------------------------------------------------------------------
Je li bio neko na utakmici? Koju je poziciju Dedić igrao (obzirom da je i Kvesa igrao), krilo? Kako je Kvesa odigrao, možemo mu li se nadati ove sezone? Benjo?
Prvo,strijelac prvog gola je Brković,strijelac drugog gola je Bajić(igrao skroz istureno) na fenomenalnu asistenciju Dedića,koji je igrao na poziciji lijevog krila,a iza njega Kvesa.B.Čolić je sa Zolom igrao na zadnjem veznom,Memija na desnom beku.
Tomiću predstoji duža pauza,a Hasanović će preskočiti vjerovatno i Široki i Pogan!To su loše vijesti,a dobre su da će UEFA usvojiti(la) prijedlog NSBIH o izgradnji stadiona
Je li bio neko na utakmici? Koju je poziciju Dedić igrao (obzirom da je i Kvesa igrao), krilo? Kako je Kvesa odigrao, možemo mu li se nadati ove sezone? Benjo?
Prvo,strijelac prvog gola je Brković,strijelac drugog gola je Bajić(igrao skroz istureno) na fenomenalnu asistenciju Dedića,koji je igrao na poziciji lijevog krila,a iza njega Kvesa.B.Čolić je sa Zolom igrao na zadnjem veznom,Memija na desnom beku.
Tomiću predstoji duža pauza,a Hasanović će preskočiti vjerovatno i Široki i Pogan!To su loše vijesti,a dobre su da će UEFA usvojiti(la) prijedlog NSBIH o izgradnji stadiona

Einigkeit und Recht und Freiheit
Kad je u pitanju povreda tomića tu je kriv nas ljekarski tim jer on nije smio igrati ni protiv zrinjskog a pogotovo ne na derbiju
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
- Kontakt:
dobio 25-icu preko steleZZtop10 je napisao/la:kako su samo ovi zuti dresovi strasni....

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Da bar benjo mogne igrat,a tomic mislim da nece dugo pauzirat nije nista zabrinjavajuce,domorocki je napisao/la:[quote="Adviser"------------------------------------------------------------------
Kvesa,Cola i ovaj Dedic ,sa Tomicem oporavjenim,mi smo tip top .. aBd nadam se uskoro 

Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Slazem se ,to bi bilo odlicno ee kad ce to bitFormat je napisao/la:Kvesa,Cola i ovaj Dedic ,sa Tomicem oporavjenim,mi smo tip top .. aBd nadam se uskoro
Nešto se zakotrljalo ili je to opet neka priča a la džokol?domorocki je napisao/la:To su loše vijesti,a dobre su da će UEFA usvojiti(la) prijedlog NSBIH o izgradnji stadiona
DRUG NEBI TI PUNCA
soli mi ranu.. solimulumbu1921 je napisao/la:dobio 25-icu preko steleZZtop10 je napisao/la:kako su samo ovi zuti dresovi strasni....,bas premocni,materijal sve..

I onda kada više ne bude me ovdje
-
- Kontakt:
exbabilon je napisao/la:https://www.facebook.com/fudbalski.klub ... vo?fref=ts
Jos samo 20-ak clanova razlike..
Još pet. Napokon.