RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ovo što si ti nabrojao ovdje to je za priču da su babi muda, e da je ovo e da je ono....
Koji bolan najbolji tim ?! U zadnjih 5 utakmica ima barem 5 igrača koji su minirali Varešanovića na klupi i glavni im je cilj bio da da ode iz kluba?! Naravno uz pomoć ljudi okolo kluba navodnih prijatelja ljudi koji se kao deklarativno kunu u Velež?
I priča o NAŠOJ djeci, naša djeca sve vrhunski sportisti, jedan do drugog , grohotom se smijem...
To može pričati ko nikad u grad nije izašao ali ono nikad u životu..
A Duraković - žuti po susretu, crveni na dva susreta, svaku 3 nije ni mogao igrati zbog kartona i više crvenih nego golova, to je statistika..Koji trener se može pouzdati u takvog igrača, možda je trebao sa burazerom trenirati borilačke sportove?![/quote]
Navedi molim te na kojim je utakmicama dobio Durakovic crvene kartone. Ja ga poznajem licno, i dobio je dosad u citavoj karijeri jedan crveni protiv Sirokog. A evo ti i podataka sa nekih stranica prosle godine 23 nastupa 3 gola,2 asist, 4 zuta... Ove sezone 10 nastupa 2 asist, 2 zuta i jedan crveni protiv Sirokog...
NE LUPAJ GLUPOSTI VISE SVEGA TI!!!
Koji bolan najbolji tim ?! U zadnjih 5 utakmica ima barem 5 igrača koji su minirali Varešanovića na klupi i glavni im je cilj bio da da ode iz kluba?! Naravno uz pomoć ljudi okolo kluba navodnih prijatelja ljudi koji se kao deklarativno kunu u Velež?
I priča o NAŠOJ djeci, naša djeca sve vrhunski sportisti, jedan do drugog , grohotom se smijem...
To može pričati ko nikad u grad nije izašao ali ono nikad u životu..
A Duraković - žuti po susretu, crveni na dva susreta, svaku 3 nije ni mogao igrati zbog kartona i više crvenih nego golova, to je statistika..Koji trener se može pouzdati u takvog igrača, možda je trebao sa burazerom trenirati borilačke sportove?![/quote]
Navedi molim te na kojim je utakmicama dobio Durakovic crvene kartone. Ja ga poznajem licno, i dobio je dosad u citavoj karijeri jedan crveni protiv Sirokog. A evo ti i podataka sa nekih stranica prosle godine 23 nastupa 3 gola,2 asist, 4 zuta... Ove sezone 10 nastupa 2 asist, 2 zuta i jedan crveni protiv Sirokog...

[/quote]Navedi molim te na kojim je utakmicama dobio Durakovic crvene kartone. Ja ga poznajem licno, i dobio je dosad u citavoj karijeri jedan crveni protiv Sirokog. A evo ti i podataka sa nekih stranica prosle godine 23 nastupa 3 gola,2 asist, 4 zuta... Ove sezone 10 nastupa 2 asist, 2 zuta i jedan crveni protiv Sirokog...
NE LUPAJ GLUPOSTI VISE SVEGA TI!!![/quote]
A vidi se da ga znaš i vjerovatno ti je rod, ti ovdje pišeš o nastupima ja govorim o odigranim utakmicama, jbg nebi stigao za 10-15 min nekad napraviti karton...

A vidi se da ga znaš i vjerovatno ti je rod, ti ovdje pišeš o nastupima ja govorim o odigranim utakmicama, jbg nebi stigao za 10-15 min nekad napraviti karton...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Meščini da danas igramo neku utakmicu 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Sto se tice Djane,ne moze mu niko prigovoriti da se nije borio i trudio na svakoj utakmici,ne moze mu niko prigovoriti ni na odanosti svetom klubu i svaka mu cast na tome,a ujedno vodi i sportski zivot .(ovo su mu ujedno prednosti).Mane su mu sto se buni kad se zamjeni(gledo sam ga par puta kako reaguje kad se izvede iz igre
)sto je nezadovoljan ako ne igra pa dolazi u sukob sa trenerom.
Jos jedna mana mu je sto nema neki ucinak u igri(statistika mu je jako losa)On nema nikakav centar sut,recimo sve fino prodje i kad hoce da centrira lopta ode u gol-aut,onda realizacija isto tako losa pa i sut.Ima jako dobru brzinu i agilnost na terenu.Dakle ako uspije popraviti ove nedostatke mogao bi biti jako kvalitetan igrac.Ovako ako se uzmu u obzir i prednosti i mane realno nije igrac za neke velike domete,mada u ovakvoj ekipi Veleza bi imo mjesta to je sigurno(mozda bi i ja imo mjesta da se malo pripremim,sadasnji Velez nije mjera za kvalitetu
),a recimo u ekipi koja se bori za prvo mjesto(Zeljo,Siroki)takav kalibar igraca(kakav je trenutno) ne bi imo mjesta ni na klupi,to je realnost.
Ovo sam iznio onako objektivnu ocjenu,onako kako ga ja vidim trenutno

Jos jedna mana mu je sto nema neki ucinak u igri(statistika mu je jako losa)On nema nikakav centar sut,recimo sve fino prodje i kad hoce da centrira lopta ode u gol-aut,onda realizacija isto tako losa pa i sut.Ima jako dobru brzinu i agilnost na terenu.Dakle ako uspije popraviti ove nedostatke mogao bi biti jako kvalitetan igrac.Ovako ako se uzmu u obzir i prednosti i mane realno nije igrac za neke velike domete,mada u ovakvoj ekipi Veleza bi imo mjesta to je sigurno(mozda bi i ja imo mjesta da se malo pripremim,sadasnji Velez nije mjera za kvalitetu

Ovo sam iznio onako objektivnu ocjenu,onako kako ga ja vidim trenutno
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Kerzen,kerzen je napisao/la:ja sam i kimbo i bagra. doso sam na forum samo da serem na postenog i svetog direktora i njegovog najveceg potrcka sto za 30 godina nije nista z.g.uzio. tanu za pocasnog dozivotnog direktora!!!
Ja cu tebe i takve kao ti cijeniti kad odes do tog momka i njemu direktno u facu kazes to sto govoris kad se krijes iza nika. A do tad si samo obicna pi..ka od covjeka.
Ili budi mudonja pa mu to reci u facu ili suti.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Dasa i Mrkva treneri , zlo nam se pise , al eto abd da uzmemo bod danas iz Travnika 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
gubimo na poluvremenu 1:0.......
hajde hajvani preokrenite rezultat, i konačno počnite ginute za VELEŽOV DRES.....svakako na kraju sezone mora biti čistka, samo nas brukate.......
hajde hajvani preokrenite rezultat, i konačno počnite ginute za VELEŽOV DRES.....svakako na kraju sezone mora biti čistka, samo nas brukate.......
To je ocekivano kretencine , nek pokusaju bar bod izvuc kretencine !AlemC85 je napisao/la:gubimo na poluvremenu 1:0.......
Ako nepadne Zrinjski iducu Subotu padat ce glave !
- samo_lijevo
- Kontakt:
1:1 Kajtaz
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
TOOOOOOOOOOOOOO !!!!!samo_lijevo je napisao/la:1:1 Kajtaz
Ajde Rođeni, izdržite, ili još bolje, pobjedite 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- samo_lijevo
- Kontakt:
2:1 

- el-fighter
- Kontakt:
2-2 Brkovicc
Izdrziteee!
Izdrziteee!
Zadnja izmjena: el-fighter, dana/u 21 apr 2012, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ako uzmu bod, skoro pa sigurno smo obezbjedili OPSTANAK.......
- samo_lijevo
- Kontakt:
3:2 zavrseno
Niste valja ocekivali bodove iz Travnikasamo_lijevo je napisao/la:3:2 zavrseno

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Realno, minut nas je dijelio od tog boda.fukara87 je napisao/la:Niste valja ocekivali bodove iz Travnikasamo_lijevo je napisao/la:3:2 zavrseno

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Baš sam mislio da vam se zahvalim, što ste im otkinuli 2 boda, kad ..
Kada malo bolje razmislim, zašto sam se uopšte i nadao kiksu Travnika, uvijek bude ovako.
Bili ste blizu, ali ni blizu ..sretno u nastavku Mostarci.

Kada malo bolje razmislim, zašto sam se uopšte i nadao kiksu Travnika, uvijek bude ovako.
Bili ste blizu, ali ni blizu ..sretno u nastavku Mostarci.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- el-fighter
- Kontakt:
Prije utakmice nisam ocekivao, ali kada imas bod minutu prije kraja moras ocekivati. Na kraju je ipak domacinski mentalitet pobijedio, ali barem smo na jednoj utakmici dali vise od jednog gola.fukara87 je napisao/la:Niste valja ocekivali bodove iz Travnikasamo_lijevo je napisao/la:3:2 zavrseno
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.