FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Juve-TZ
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Juve-TZ » 22 maj 2011, 12:10

jubitubi pravo huligansko ime :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 maj 2011, 12:11

dizda22 je napisao/la:ako ce ti biti drago,jedno od najvecih vasih dostignuca je da ste nam nametnuli ovu himnu,bez teksta,zna se koja je i nasa i vasa himna,htio to ili ne,i mi je pjevamo na pocetku svake utakmice da vas na to podsjetimo,valjda ce vam nekad doci iz guzice u glavu,a uostalom,kad tad ce doci i tekst ove himne,pa cete morati uzivati sa nama... :)))) jedva cekam!
Jednog dana kad bude cjelovita BiH !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 22 maj 2011, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 maj 2011, 12:12

Ma znas kako,ja licno mrzim Dodika,kao i vecina mojih mladjih sugradjana.Nije da ga mrzim,smijesan mi je sa svojim izjavama,ali tipican seljacic,koji je zaradio svoje pare,na zna se vec koji nacin,svercer stari,a sad glumi gospodina.

Dalje,Borac nikako,ali nikako ne moze spasti na nivo Modrice,Brotnja,Orasja,Laktasa,i to je svakom normalnom jasno.Laktasi su bili propali pokusaj Mile,da ugrozi Borac,kao sto je to uradio i sa Igokeom u koju je gurnuo sve sto se moze,dok s druge strane KK Borac,propada.Srecom,ta investicija mu nije upala,pa su selo Laktasi tamo i gdje trebaju biti.

@Juve-TZ

Jesam trebao staviti,neko opasno?Nisam dovoljno opasan?

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 22 maj 2011, 12:14

Elegant je napisao/la:
dizda22 je napisao/la:ako ce ti biti drago,jedno od najvecih vasih dostignuca je da ste nam nametnuli ovu himnu,bez teksta,zna se koja je i nasa i vasa himna,htio to ili ne,i mi je pjevamo na pocetku svake utakmice da vas na to podsjetimo,valjda ce vam nekad doci iz guzice u glavu,a uostalom,kad tad ce doci i tekst ove himne,pa cete morati uzivati sa nama... :)))) jedva cekam!
Koja je to himna sto vi pjevate ?

jedna si jedina

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 22 maj 2011, 12:16

jubitubi je napisao/la:Ma znas kako,ja licno mrzim Dodika,kao i vecina mojih mladjih sugradjana.Nije da ga mrzim,smijesan mi je sa svojim izjavama,ali tipican seljacic,koji je zaradio svoje pare,na zna se vec koji nacin,svercer stari,a sad glumi gospodina.

Dalje,Borac nikako,ali nikako ne moze spasti na nivo Modrice,Brotnja,Orasja,Laktasa,i to je svakom normalnom jasno.Laktasi su bili propali pokusaj Mile,da ugrozi Borac,kao sto je to uradio i sa Igokeom u koju je gurnuo sve sto se moze,dok s druge strane KK Borac,propada.Srecom,ta investicija mu nije upala,pa su selo Laktasi tamo i gdje trebaju biti.

@Juve-TZ

Jesam trebao staviti,neko opasno?Nisam dovoljno opasan?

zezam se ba..opusteno :D

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 22 maj 2011, 13:18

Hahaha bez uvrede ali BIH drzavam prije rata? Kada kada je bila u SFRJ, tada je mogla biti samo republika, ili mozda za vrijeme NDH? Tada je bila sve samo ne drzava, ili za vrijeme austrougarske??? Ili mozda za vrijeme Turaka, ali tada tesko da je bila himna "Jedna si jedina" 8-)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 22 maj 2011, 13:22

SrdjanBL je napisao/la:Hahaha bez uvrede ali BIH drzavam prije rata? Kada kada je bila u SFRJ, tada je mogla biti samo republika, ili mozda za vrijeme NDH? Tada je bila sve samo ne drzava, ili za vrijeme austrougarske??? Ili mozda za vrijeme Turaka, ali tada tesko da je bila himna "Jedna si jedina" 8-)
Hajde ti malo se skoluj.Ovo je bila zvanicna himna BiH a zvanicna zastava je bila ona sa 6 ljiljana.E ako ti neznas sta je zvanicno tvoj problem.Ili malo proguglaj ljudi su izmislili pomocna srestva i za takve kao sto si ti ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 22 maj 2011, 13:24

123456 je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Hahaha bez uvrede ali BIH drzavam prije rata? Kada kada je bila u SFRJ, tada je mogla biti samo republika, ili mozda za vrijeme NDH? Tada je bila sve samo ne drzava, ili za vrijeme austrougarske??? Ili mozda za vrijeme Turaka, ali tada tesko da je bila himna "Jedna si jedina" 8-)
Hajde ti malo se skoluj.Ovo je bila zvanicna himna BiH a zvanicna zastava je bila ona sa 6 ljiljana.E ako ti neznas sta je zvanicno tvoj problem.Ili malo proguglaj ljudi su izmislili pomocna srestva i za takve kao sto si ti ;)
A kakve sad to veze ima sa FK Borac i teme o istom?

Administracijo postupi po naređenju :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: mejdan, dana/u 22 maj 2011, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 22 maj 2011, 13:25

mejdan nikakve ali vozi za jezik pa nemogodo odoliti :mrgreen: Halali
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 22 maj 2011, 13:35

Momci razočarali ste me sa ovih zadnjih par tekmi, naravno ne vi što ste na ovom forumu samo da bi se dokazali starijoj raji sa "banjalučkog" već vaša uprava...Oni ko da su na "brzini" kad su tako expresno "završili" sudije u Prijedoru i protiv Olimpica! Mislio sam da možete uzeti titulu na osnovu prikazanog na terenu ali Prijedor pa zatim i Olimpic su pokazali da ste se morali osigurati sa "druge strane", ali tituli se ne gleda u zube pa vas donekle i razumijem! Predlažem da vam "Šiljo" bude maskota za naredne sezone, i da obavezno izlazi na teren zagrljen sa sudijom! 8-)

Vaš skor ovog proljeća na "gradskom": Drina 1:0; Čelik 1:0; Sarajevo 2:0; Budućnost 2:1; Olimpic 2:1; Travnik 2:0; Leotar 1:0 Da nije žalosno bilo bi tragikomično!

Pitanje: Jel' zaista mislite da je sve ovo bilo pošteno, ma daj....Pola baci niz vodu što bi naš narod rekao...ali ipak čestitke ako osvojite titulu jer ste je zaslužili svojim igrama na terenu a posebno van njega! Aferim!
Chuk Noriss je jednom zamalo odnio bod sa gradskog...Također predlažem da vam "pošteno pa ko koga prevari" bude parola i za naredne sezone! ;)

P.S. Nadam se da će momci iz Trebinja u zadnjem kolu svi živi i zdravi napustiti stadion jer se pokazalo da vi nećete dozvoliti iznenadjenje pa makar dali gol u 90' rukom iz ofsajda, nakon što je lopta prije toga bila izašla 2 metra u gol aut! :lol:

Poštenjačine moje drage... :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 22 maj 2011, 13:40

otpravnik_vozova je napisao/la:Momci razočarali ste me sa ovih zadnjih par tekmi, naravno ne vi što ste na ovom forumu samo da bi se dokazali starijoj raji sa "banjalučkog" već vaša uprava...Oni ko da su na "brzini" kad su tako expresno "završili" sudije u Prijedoru i protiv Olimpica! Mislio sam da možete uzeti titulu na osnovu prikazanog na terenu ali Prijedor pa zatim i Olimpic su pokazali da ste se morali osigurati sa "druge strane", ali tituli se ne gleda u zube pa vas donekle i razumijem! Predlažem da vam "Šiljo" bude maskota za naredne sezone, i da obavezno izlazi na teren zagrljen sa sudijom! 8-)

Vaš skor ovog proljeća na "gradskom": Drina 1:0; Čelik 1:0; Sarajevo 2:0; Budućnost 2:1; Olimpic 2:1; Travnik 2:0; Leotar 1:0 Da nije žalosno bilo bi tragikomično!

Pitanje: Jel' zaista mislite da je sve ovo bilo pošteno, ma daj....Pola baci niz vodu što bi naš narod rekao...ali ipak čestitke ako osvojite titulu jer ste je zaslužili svojim igrama na terenu a posebno van njega! Aferim!
Chuk Noriss je jednom zamalo odnio bod sa gradskog...Također predlažem da vam "pošteno pa ko koga prevari" bude parola i za naredne sezone! ;)

P.S. Nadam se da će momci iz Trebinja u zadnjem kolu svi živi i zdravi napustiti stadion jer se pokazalo da vi nećete dozvoliti iznenadjenje pa makar dali gol u 90' rukom iz ofsajda, nakon što je lopta prije toga bila izašla 2 metra u gol aut! :lol:

Hrpa gluposti, kako ti se dalo pisati? Sta trebali smo sve dobiti 3+, ma daj covijece idi ljeci se, u Prijedoru je krajnje roketno sudjenje bilo, sto je i Gavran potvrdio kasnije su nesto kao iz njihove uprave pricali ali mrka kapa, jer smo go dali iz igre ne iz prekida ne iz penala ne sa igracem vise, protiv Olimpica penal je bio smijesan, a i Nikolic je promasio pa je pravda zadovoljena, crveni je bio cist kao suza, samo u BIH se za guranje sudije ne dobija crveni tj. FBIH smatra da to nije za crveni, i to seljacina se naguruje sa suijom za prekrsaj na 30m od gola koji je bio, prvo za zestok prigovor dobija zuti a onda za guranje sudije crveni direktan bez drugog zutog 8-) 8-)

Ali dobro, znam imas formirno misljenje, jeste tata dodo nam je kupi PL BiH ove godine, jesi srecan sad? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 22 maj 2011, 13:41

otpravnik_vozova je napisao/la:Momci razočarali ste me sa ovih zadnjih par tekmi, naravno ne vi što ste na ovom forumu samo da bi se dokazali starijoj raji sa "banjalučkog" već vaša uprava...Oni ko da su na "brzini" kad su tako expresno "završili" sudije u Prijedoru i protiv Olimpica! Mislio sam da možete uzeti titulu na osnovu prikazanog na terenu ali Prijedor pa zatim i Olimpic su pokazali da ste se morali osigurati sa "druge strane", ali tituli se ne gleda u zube pa vas donekle i razumijem! Predlažem da vam "Šiljo" bude maskota za naredne sezone, i da obavezno izlazi na teren zagrljen sa sudijom! 8-)

Izvini pošteni nisam te prepoznao. Koliko smo jaki u štimanju i plaćanju sudija dva puta smo ispadali iz lige :lol: :lol: :lol:
E ZATO TREĆI PUT ČASTIMO

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 22 maj 2011, 13:42

" " са /, ' & " $ % " % ' " " & '... :o
$ сте у п.'. :?

Ајоооој, $ на своју ', " ? $ '!
Let's go, Fighter!

"!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 22 maj 2011, 13:46

SrdjanBL je napisao/la: Ali dobro, znam imas formirno misljenje, jeste tata Dodo nam je kupi PL BiH ove godine, jesi srecan sad? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
" ? те, " $ :lol:
Let's go, Fighter!

"!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 22 maj 2011, 13:50

SrdjanBL je napisao/la:

Hrpa gluposti, kako ti se dalo pisati? Sta trebali smo sve dobiti 3+, ma daj covijece idi ljeci se, u Prijedoru je krajnje roketno sudjenje bilo, sto je i Gavran potvrdio kasnije su nesto kao iz njihove uprave pricali ali mrka kapa, jer smo go dali iz igre ne iz prekida ne iz penala ne sa igracem vise, protiv Olimpica penal je bio smijesan, a i Nikolic je promasio pa je pravda zadovoljena, crveni je bio cist kao suza, samo u BIH se za guranje sudije ne dobija crveni tj. FBIH smatra da to nije za crveni, i to seljacina se naguruje sa suijom za prekrsaj na 30m od gola koji je bio, prvo za zestok prigovor dobija zuti a onda za guranje sudije crveni direktan bez drugog zutog 8-) 8-)

Ali dobro, znam imas formirno misljenje, jeste tata dodo nam je kupi PL BiH ove godine, jesi srecan sad? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Svašta ti ispriča...ali mi se čini da ovim gore ubjeđuješ sebe da je ovako bilo a ne mene!?
Čuj crveni kao suza! Onda bi svako kolo bilo po 20 crvenih za ovo što ti navodiš...Smiješan si!
Ništa, od sledeće sezone Šiljo u novoj epizodi... :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 22 maj 2011, 13:53

Ma upravu si, ti si bio na utakmici nisam ja.... Ili imas "druga" koji ti je realno sve prenjeo.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 22 maj 2011, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 22 maj 2011, 13:53

BANJALUCANI DOBRODOSLI NA GRBAVICU
CESTITAM NA SVE BLIZOJ TITULI I ZELIM DA I DANAS BUDE PRAZNIK FUDBALA
SAMO SE NADAM DA CETE SE IZDICI IZNAD PROVINCIJALNOG NACINA RAZMISLJANJA "TITULA NAM NE TREBA",
TE DA CETE IPAK BITI U DUHU TRADICIJE GRADSKE RAJE BANJALUKE
SORRY ZBOG CAPSA
26.05.2010-TITULA

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 22 maj 2011, 13:56

mejdan je napisao/la:

Izvini pošteni nisam te prepoznao. Koliko smo jaki u štimanju i plaćanju sudija dva puta smo ispadali iz lige :lol: :lol: :lol:
E ZATO TREĆI PUT ČASTIMO
Naravno, al sudije i to debelo! ;)
Al' provalili ste foru da se mora podmazati kod "pište" kad ne ide...a ne ide skoro nikad. :mrgreen:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 maj 2011, 13:57

sandokan_TM87 je napisao/la:BANJALUCANI DOBRODOSLI NA GRBAVICU
CESTITAM NA SVE BLIZOJ TITULI I ZELIM DA I DANAS BUDE PRAZNIK FUDBALA
SAMO SE NADAM DA CETE SE IZDICI IZNAD PROVINCIJALNOG NACINA RAZMISLJANJA "TITULA NAM NE TREBA",
TE DA CETE IPAK BITI U DUHU TRADICIJE GRADSKE RAJE BANJALUKE
SORRY ZBOG CAPSA
' $ је " офф,? зар " " " " " ?. Стога не $ % " се то ? & ? ? ??
Сретно ' " $ " $ $ се - ? у - $. ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 22 maj 2011, 13:58

MA prepisali od vas, uzeli recep kako se to radi, jer niko pored vas i Modrice nema toliko penala u jednoj sezoni, ali to je zato sto vi stalno napadate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.