Jok ja hahahCYN3 je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:33Jesi ikad koristio tinder ili badoo ?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
-
- Kontakt:
Zaustavljeni al' zamalo , ćelave i sijede u ranim dvadesetim godinama , stomak svaki drugi ima ...kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jun 2022, 15:07Isto je i sa ovima što još nisu ni jedno dijete rodile.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:52Muškarci ne rađaju .kraljttbvb je napisao/la: ↑05 jun 2022, 14:43
Tacno je u pravu Justin ili neko od ovih forumasa kad napiše da su muškarci veći frajeri i bolji od žena.
Svi parovi od 30+ godina, on frajer iako ima 40 godina, a ona baba na kojoj se sve objesilo iako ima 30 ljeta...
Muškarci zaustavljeni u vremenu, a žene ubrzano stare...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Navodno je tako najlakse nekog upoznati. Nisam ni ja nikad probao ali razmisljam o tome iskreno...Hvala ti na odgovoru
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Ima li neko ko ozbiljnije prati slucaj Memic,neki dan udjem na njegovu temu na klixu i iznenadi se koliko su se ljudi okrenuli protiv Muriza i Ifeta,ne poznajem najbolje materiju pa ne znam jel ima neki razlog za to ili se neka masinerija uplalila.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Fakat su napisali debeli ronaldo, ja novinvara i qrca 
https://sportsport.ba/magazin/ronaldo-r ... nje/427202

https://sportsport.ba/magazin/ronaldo-r ... nje/427202
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- ASD
- Kontakt:
Ima već par godina kako je Bakir pozvao na botovanjr i da će najvrijwdniji biti nagrađeni.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja sam par puta naletio na neke članke o ovom slučaju, posebno vidim udarne naslove na naslovnicama novina.
Mislim da je Muriz do sad 314 puta rekao da će otkriti imena ubica, pa opet ništa.
Ispade ovo ko Spanska sapunica, reci već jednom da i mi saznamo ko su naručioci i izvršioci i zašto su to uradili...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kazem,ne poznajem stvari dovoljno,ali ono sto sam procitao bojim se da su ga uvalili u politicko blato i iskoristili da se obracunaju sa Bakirom,jednako kao sto je opozicija u RSu iskoristila Davora i smrt njegovog sina za obracun s Dodikom pa mu kasnije okrenuli ledja.
Ono je tamo mašinerija botovska nije relevantno.Mislim uporedis to i "obicne vijesti" za taj slucaj na koje naletis pa vidis razliku.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Određeni manji procenat. Dok s druge strane zena cim pređe 30 godina, ako se ne podvrgne estetskoj kirurgiji izgledom ne vrijedi ni pisljive grošebombaysaphire je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:06
Zaustavljeni al' zamalo , ćelave i sijede u ranim dvadesetim godinama , stomak svaki drugi ima ...

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Elitni SDA botovi
Moguce.
Ma decko bio ukljucen u mutne poslove. Nekome se zamjerio i nastradao.
Ona mala se dobro zdebljala i propala fizicki. Tako da bih rekao da ga je voljela i nije ukljucena.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Mislim da nju nikada nisu proganjali kao saucesnicu,nego nekoga ko zna ali ne smije da kaze zbog moguce upletenosti nekih ozbiljnih igraca,mada ta dva slucaja imaju jednu apsolutnu povezanost,a to je da oba oca upiru prstom da im je sina ubio neko povezan sa vrhom vlasti.
-
- Kontakt:
Pa dobro , danas je plastika "normalna" stvar postala ... Neki dan sam otišao po druga u teretanu , svi su na hemiji i to žestokoj , kako će kasnije nayebati ...Apolon je napisao/la: ↑05 jun 2022, 17:23Određeni manji procenat. Dok s druge strane zena cim pređe 30 godina, ako se ne podvrgne estetskoj kirurgiji izgledom ne vrijedi ni pisljive grošebombaysaphire je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:06
Zaustavljeni al' zamalo , ćelave i sijede u ranim dvadesetim godinama , stomak svaki drugi ima ...![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Pretjeruješ, ima dobrih koka i milfara sa 30+. Nemoj generalizirati.Apolon je napisao/la: ↑05 jun 2022, 17:23Određeni manji procenat. Dok s druge strane zena cim pređe 30 godina, ako se ne podvrgne estetskoj kirurgiji izgledom ne vrijedi ni pisljive grošebombaysaphire je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:06
Zaustavljeni al' zamalo , ćelave i sijede u ranim dvadesetim godinama , stomak svaki drugi ima ...![]()
Zavisi kakvi su ti kriteriji, kod tebe su ocito niskiFinn je napisao/la: ↑05 jun 2022, 17:41Pretjeruješ, ima dobrih koka i milfara sa 30+. Nemoj generalizirati.Apolon je napisao/la: ↑05 jun 2022, 17:23Određeni manji procenat. Dok s druge strane zena cim pređe 30 godina, ako se ne podvrgne estetskoj kirurgiji izgledom ne vrijedi ni pisljive grošebombaysaphire je napisao/la: ↑05 jun 2022, 16:06

@ bombay udaraju se ljudi opasno po venama

Poyebao pola Evrope i pola Juzne Amerike, trecinu Azije i Afrike, javi se u imbox ako ti treba materijala za drkicu

Leo pretpostavljam isto nije dalje od 5-6 lokalnih baba otisao.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson