Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
I kazu liga ne ide naprijed....pa kako da ide kad igraju na seoskim oranicama, ovdje 3 uvezana pasa premija.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
- Kontakt:
Odmah oprosti žuti kao zgradu za Borac ..
- feniksptica
- Kontakt:

Ma ovo je sramota za jedan grad poput Tuzle, napravite teren da vam ona sjajna djeca imaju gdje igrati, da se ne ibrete kad odu u Sloveniju, Mađarsku, Poljsku zarađivati hljeb.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:01nek izdvoji onaj ko je naredio da se unisti, nama je dobar![]()
i jednim i drugim, i onako ne igramo fudbala
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- feniksptica
- Kontakt:
Gore od toga sto prebacuju odgovornost jedni na druge, niko da se zauzme da se popravi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
sreća pa su banjalučani kao na domaćem terenu...

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ajd sta kukate, dobar teren kakav zna bit, samo nek ne igraju kroz sredinu
moderan fudbal se svakako po krilima igra
moderan fudbal se svakako po krilima igra
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Iz saveza traže obavezne reflektore dok se igra po močvarama 

Liga ide naprijed, polahko ali ipak ide naprijed.
Nadam se da ce se vremenom smanjiti na 10 timova, to bi bilo idealno i jos bi brze napredovala.
Sto se tice jesenjeg prvaka, FK Sarajevo je pokazao pobjednicki mentalitet protiv Radnika i Borca i bilo bi veliko iznenađenje da ne budu prvaci na kraju sezone, pogotovo ako ne kiksaju na Grbavici u prvoj proljetnoj utakmici.
Sto se tice drugoplasiranog i treceplasiranog, tipujem na Želju i Zrinjski koji ce se vjerovatno rijesiti usluga Zizovica. Siroki iako u posljednje vrijeme igra dobro, mislim da nece moci izdrzati do kraja. Borac kao domacinska ekipa nema sanse izuzev ako Jagodica maknu i dovedu kvalitetno rjesenje.
Nadam se da ce se vremenom smanjiti na 10 timova, to bi bilo idealno i jos bi brze napredovala.
Sto se tice jesenjeg prvaka, FK Sarajevo je pokazao pobjednicki mentalitet protiv Radnika i Borca i bilo bi veliko iznenađenje da ne budu prvaci na kraju sezone, pogotovo ako ne kiksaju na Grbavici u prvoj proljetnoj utakmici.
Sto se tice drugoplasiranog i treceplasiranog, tipujem na Želju i Zrinjski koji ce se vjerovatno rijesiti usluga Zizovica. Siroki iako u posljednje vrijeme igra dobro, mislim da nece moci izdrzati do kraja. Borac kao domacinska ekipa nema sanse izuzev ako Jagodica maknu i dovedu kvalitetno rjesenje.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Bio si vrijedan pa si nasao sliku od prije 3-4 sezone, kad je napadao snijeg. Svaka cast na trudu.
BL od kad smo dobili novi pomocni teren, ima medju najboljim terenima u ligi.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
- Kontakt:
Kako nije stid grad Tuzlu i gradonačelnika ? U 2021 godini se priča o popišanom terenu jbt .. Pa svake godine je ovdje svinjac na Tušnju, a grad ne može teren popišani da uradi. Pa nemoj ništa više radit na stadionu, al daj teren uradi što je osnov za fudbal i igru.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
napadat vise po lijevoj strani Borca, desnoj Sitija.
Ta gore strana duze drzi
Ta gore strana duze drzi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kakvo je ovo suđenje? Ne smiju se pogledati igrači Borca?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Savez+grad +sloboda+tz city da zajedno izdvoje za teren ne bi maltene osjetili a napravili bi nešto bitno
nema potpisa
Ovdje ako prođe bez povreda može se ko pobjeda slaviti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Tako je. Cijeli život gradonačelnik isti a ne može jedan mandat izdvojiti pare za novi teren. Vlada TK isto, sramota.Convicts1988 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:13Kako nije stid grad Tuzlu i gradonačelnika ? U 2021 godini se priča o popišanom terenu jbt .. Pa svake godine je ovdje svinjac na Tušnju, a grad ne može teren popišani da uradi. Pa nemoj ništa više radit na stadionu, al daj teren uradi što je osnov za fudbal i igru.
- feniksptica
- Kontakt:
Marinovic nece da komentarise druge klubove. Za razliku od trenera doprvaka koji nas uvijek spomene i mogu mislit stonbi tek sad da su oni na prvom mjestu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
sloboda i ponajmanje... "gosti" koji su domacini na tusnju valjda bi trebalo da uloze nesto plus grad koji je vlasnik i koji je trazio da ssh igra tamo.
ovi azmirovi se hvale kako je lik milioner(iako je plata 500kerma) pa neka ulozi nesto...svakako je poslovanje njegovog kluba potencijalno interesantno poreskoj upravi i inspektoratu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala ti Boze pa navijam za Zelju
Najtrofejniji klub
Najbolji stadion u regionu
1/1
Vrhunski teren
Belgija i Italija gostovale

Najtrofejniji klub
1/1
Vrhunski teren

Ne provaljuj se Bogatisvrakino1921 je napisao/la: ↑13 dec 2020, 13:24Hvala ti Boze pa navijam za Zelju
Najtrofejniji klub
1/1
Vrhunski teren
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.