HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

samolijevo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la samolijevo » 16 jun 2014, 11:22

Ja? Nervozan? Ni sekunde brato. Rukometasi se plasirali, mala mi dala, a fudbalska repka se odlicno prezentovala na svjetskoj sceni. Doduse malo je tesko bilo ustat' na poso jutros, ali nema sefa pa se mogu uz kaficu listat' portali ;)

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 16 jun 2014, 11:37

samolijevo je napisao/la:Ja? Nervozan? Ni sekunde brato. Rukometasi se plasirali, mala mi dala, a fudbalska repka se odlicno prezentovala na svjetskoj sceni. Doduse malo je tesko bilo ustat' na poso jutros, ali nema sefa pa se mogu uz kaficu listat' portali ;)
sta je rec pa ti je mala dala?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 jun 2014, 11:53

krmak je napisao/la:
samolijevo je napisao/la:Ja? Nervozan? Ni sekunde brato. Rukometasi se plasirali, mala mi dala, a fudbalska repka se odlicno prezentovala na svjetskoj sceni. Doduse malo je tesko bilo ustat' na poso jutros, ali nema sefa pa se mogu uz kaficu listat' portali ;)
pa ne igra bih svake put na velikim natjecanjima :lol: :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 16 jun 2014, 12:34

Kevin je napisao/la:
krmak je napisao/la:
pa ne igra bih svake put na velikim natjecanjima :lol: :lol: :lol: :lol:
ali najsmjesnije je kad neko komentarise a sam mu grad ima 5 hiljada stanovnika :lol: a juce u mostaru ljiljani hladno
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 16 jun 2014, 12:37

Bez gorčine old school izgubili biće bolje nekada i gotovo. Ja u Mostaru nisam primjetio te cvjetiće..

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 jun 2014, 12:43

old school je napisao/la: ali najsmjesnije je kad neko komentarise a sam mu grad ima 5 hiljada stanovnika :lol: a juce u mostaru ljiljani hladno
o čem ti :facepalm: :facepalm:

:damn:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 16 jun 2014, 13:01

Ma ako mala daje komsiluku,sto ne bi i tebi...
bitno je da si nam ti konacno izgubio nevinost,cestitam :opaopa:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

samolijevo
Kontakt:

Post Postao/la samolijevo » 16 jun 2014, 13:11

Taramba je napisao/la:
Ma ako mala daje komsiluku,sto ne bi i tebi...
bitno je da si nam ti konacno izgubio nevinost,cestitam :opaopa:
Ne daje brato komsiluku. U starom dijelu grada zivi, pa nezgodno. Znas kako je, svak' vidi svakog'. :lol: A stari joj jucer naloko blesu, kazu game over bilo u 2 sata vec kod njega. Ostala vikendica prazna, pa su bile igre bez granica u Blagju uz Bunu :opaopa: Treba li ti jos detalja, jer vidim da je kod tebe kriza? **** jos malo i odose sankeBo nazad u Novu Bilu i ostale pripizdine, pa ce morat' malo cesce desanka radit. A vamo u starom Australke, Holadjanke i Poljakinje daju i sakom i kapom. Jebg. moraces sacekat' kad vam organizuju iduci grupni obilazak Starog grada, pa mozda se i tebi posreci :beba: :wave:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 16 jun 2014, 13:17

Šta je ovo jutros neka nervoza a ne radi se o nama ? Neki gosti ko nešto ljuti, nešto objašnjavaju ko da su u delirijumu nekom, nešto trkljaraju, zapinju tuga...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 16 jun 2014, 13:25

miki651 je napisao/la:Šta je ovo jutros neka nervoza a ne radi se o nama ? Neki gosti ko nešto ljuti, nešto objašnjavaju ko da su u delirijumu nekom, nešto trkljaraju, zapinju tuga...
ma hjoj :beba:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 16 jun 2014, 13:34

Srijeda je dan početka priprema.

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 16 jun 2014, 13:35

miki651 je napisao/la:Šta je ovo jutros neka nervoza a ne radi se o nama ? Neki gosti ko nešto ljuti, nešto objašnjavaju ko da su u delirijumu nekom, nešto trkljaraju, zapinju tuga...
To ti je kada nekima samo lijeva strana mozga radi :hmmmm:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 16 jun 2014, 14:58

Matija Katanec iz Radnika i Oliver Petrak iz Sesveta su novi igrači Zrinjskog. Službeno potvrđeno.

Cr0nite
Kontakt:

Post Postao/la Cr0nite » 16 jun 2014, 15:22

Zna li se na koliko godina su potpisali igraci sto su do sada dosli ? :)

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 16 jun 2014, 16:16

miki651 je napisao/la:Matija Katanec iz Radnika i Oliver Petrak iz Sesveta su novi igrači Zrinjskog. Službeno potvrđeno.
ma nek ne dovode onda nikoga ovako moraju ovi bolji otići

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 16 jun 2014, 16:41

Dovodimo ne provjerene igrače a Basara nema mjesta :clap:

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 16 jun 2014, 17:13

Ma nisam ni ocekivao neka extra imena ali ako bude odlazaka igraca koji su bili nositelji igre opet ce trebat uigravat ekipu.Kataneca sam primjetio ranije i on bi mogao biti od pomoci a za ovog Petraka sam vec pisao da je imao problema sa povredama ali je mlad pa treba vidjeti u kakvom je stanju.Znali itko sta je sa odlascima,tko ce nas napustiti?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 16 jun 2014, 19:08

Kakva je situacija sa radovima na stadionu :?:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jun 2014, 19:31

miki651 je napisao/la:Matija Katanec iz Radnika i Oliver Petrak iz Sesveta su novi igrači Zrinjskog. Službeno potvrđeno.
Smijesna pojacanja s obzirom da igrate LP.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 16 jun 2014, 19:41

U pravu si, nismo u mogućnosti ko vi iz liga petice dovodit. Mislim zvučna imena ste doveli kažu ne gine vam grupna faza...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.