HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Ja? Nervozan? Ni sekunde brato. Rukometasi se plasirali, mala mi dala, a fudbalska repka se odlicno prezentovala na svjetskoj sceni. Doduse malo je tesko bilo ustat' na poso jutros, ali nema sefa pa se mogu uz kaficu listat' portali 

sta je rec pa ti je mala dala?samolijevo je napisao/la:Ja? Nervozan? Ni sekunde brato. Rukometasi se plasirali, mala mi dala, a fudbalska repka se odlicno prezentovala na svjetskoj sceni. Doduse malo je tesko bilo ustat' na poso jutros, ali nema sefa pa se mogu uz kaficu listat' portali
pa ne igra bih svake put na velikim natjecanjimakrmak je napisao/la:sta je rec pa ti je mala dala?samolijevo je napisao/la:Ja? Nervozan? Ni sekunde brato. Rukometasi se plasirali, mala mi dala, a fudbalska repka se odlicno prezentovala na svjetskoj sceni. Doduse malo je tesko bilo ustat' na poso jutros, ali nema sefa pa se mogu uz kaficu listat' portali

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
ali najsmjesnije je kad neko komentarise a sam mu grad ima 5 hiljada stanovnikaKevin je napisao/la:pa ne igra bih svake put na velikim natjecanjimakrmak je napisao/la:sta je rec pa ti je mala dala?samolijevo je napisao/la:Ja? Nervozan? Ni sekunde brato. Rukometasi se plasirali, mala mi dala, a fudbalska repka se odlicno prezentovala na svjetskoj sceni. Doduse malo je tesko bilo ustat' na poso jutros, ali nema sefa pa se mogu uz kaficu listat' portali![]()
![]()
![]()

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Bez gorčine old school izgubili biće bolje nekada i gotovo. Ja u Mostaru nisam primjetio te cvjetiće..
o čem tiold school je napisao/la: ali najsmjesnije je kad neko komentarise a sam mu grad ima 5 hiljada stanovnikaa juce u mostaru ljiljani hladno

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma ako mala daje komsiluku,sto ne bi i tebi...samolijevo je napisao/la:Ja? Nervozan? Ni sekunde brato. Rukometasi se plasirali, mala mi dala, a fudbalska repka se odlicno prezentovala na svjetskoj sceni. Doduse malo je tesko bilo ustat' na poso jutros, ali nema sefa pa se mogu uz kaficu listat' portali
bitno je da si nam ti konacno izgubio nevinost,cestitam

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
Ne daje brato komsiluku. U starom dijelu grada zivi, pa nezgodno. Znas kako je, svak' vidi svakog'.Taramba je napisao/la:Ma ako mala daje komsiluku,sto ne bi i tebi...samolijevo je napisao/la:Ja? Nervozan? Ni sekunde brato. Rukometasi se plasirali, mala mi dala, a fudbalska repka se odlicno prezentovala na svjetskoj sceni. Doduse malo je tesko bilo ustat' na poso jutros, ali nema sefa pa se mogu uz kaficu listat' portali
bitno je da si nam ti konacno izgubio nevinost,cestitam

Šta je ovo jutros neka nervoza a ne radi se o nama ? Neki gosti ko nešto ljuti, nešto objašnjavaju ko da su u delirijumu nekom, nešto trkljaraju, zapinju tuga...
-
- Kontakt:
ma hjojmiki651 je napisao/la:Šta je ovo jutros neka nervoza a ne radi se o nama ? Neki gosti ko nešto ljuti, nešto objašnjavaju ko da su u delirijumu nekom, nešto trkljaraju, zapinju tuga...

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Srijeda je dan početka priprema.
To ti je kada nekima samo lijeva strana mozga radimiki651 je napisao/la:Šta je ovo jutros neka nervoza a ne radi se o nama ? Neki gosti ko nešto ljuti, nešto objašnjavaju ko da su u delirijumu nekom, nešto trkljaraju, zapinju tuga...

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Matija Katanec iz Radnika i Oliver Petrak iz Sesveta su novi igrači Zrinjskog. Službeno potvrđeno.
Zna li se na koliko godina su potpisali igraci sto su do sada dosli ? 

- primasquadra
- Kontakt:
ma nek ne dovode onda nikoga ovako moraju ovi bolji otićimiki651 je napisao/la:Matija Katanec iz Radnika i Oliver Petrak iz Sesveta su novi igrači Zrinjskog. Službeno potvrđeno.
-
- Kontakt:
Dovodimo ne provjerene igrače a Basara nema mjesta 

Ma nisam ni ocekivao neka extra imena ali ako bude odlazaka igraca koji su bili nositelji igre opet ce trebat uigravat ekipu.Kataneca sam primjetio ranije i on bi mogao biti od pomoci a za ovog Petraka sam vec pisao da je imao problema sa povredama ali je mlad pa treba vidjeti u kakvom je stanju.Znali itko sta je sa odlascima,tko ce nas napustiti?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Kakva je situacija sa radovima na stadionu 

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Smijesna pojacanja s obzirom da igrate LP.miki651 je napisao/la:Matija Katanec iz Radnika i Oliver Petrak iz Sesveta su novi igrači Zrinjskog. Službeno potvrđeno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
U pravu si, nismo u mogućnosti ko vi iz liga petice dovodit. Mislim zvučna imena ste doveli kažu ne gine vam grupna faza...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.