FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 17 mar 2014, 10:05

aS_Roma je napisao/la:Ona dva buraza Sadikovic veze nemaju neko ih opasno gura, kao sto je kod nas bilo Kenan i Amel Handzic, ne moze bez talova da ga ****
Opet on hahahahhaha

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 mar 2014, 10:05

aS_Roma je napisao/la:Ona dva buraza Sadikovic veze nemaju neko ih opasno gura, kao sto je kod nas bilo Kenan i Amel Handzic, ne moze bez talova da ga ****
Zar se nisi banovo ccc.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 mar 2014, 10:06

Momku je Zeljo u glavi non stop... :lol:

P.S. Moze li mi neko u pp reci sta je bilo juce sa manijacima? Hvala
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 mar 2014, 10:07

ChWilla je napisao/la:stvarno je kul kad su ti ovo najteži momenti u zadnjih pet godina... 8-)

a jesu.
Ne mislim na rezultate vec opcenito na situaciju. Veliki broj povreda, nezavidna finansijska situacija, itd.

A ovo gore u vezi Sirokog i poredjenja njihove utakmice sa Travnikom nije bas realno jer po meni ta tekma ne moze biti mjerilo kvaliteta Sirokog. Meni ta tekma smrdi na tradicionalno surovanje ta dva kluba..

Mi cemo protiv Sirokog morati dati 110% ako ih mislimo dobiti. 110% i na terenu i na tribinama..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 mar 2014, 10:09

ja se slažem s tobom, nisam ironičan. a opet smo prvi.

a nismo još ni iz tog kupa ispali, iako nas i naši navijači lagano otpisuju.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 mar 2014, 10:13

ChWilla je napisao/la:ja se slažem s tobom, nisam ironičan. a opet smo prvi.

a nismo još ni iz tog kupa ispali, iako nas i naši navijači lagano otpisuju.
Ma ja ne bih bio nesto plaho razocaran i da nista ne osvojimo ove sezone iako mi ni jedna titula ne bi bila draza od ove kada bi je osvojili. Ja skidam kapu do poda ovoj ekipi koja je tu gdje jeste i poprilicno dobro se nosi sa svim problemima koji nam se desavaju.
BUDI ŽELJO !!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 mar 2014, 10:28

Mislim da bezveze kritikujete Aru Hodžića. On je, možda i jedini igrač u ligi, kome najviše smetaju loši tereni. Momak je na Bilinom za 45 minuta pokazao kako se igra fudbal. Zabio je gol i da ga sudija nije neopravdano isključio, sam bi pobjedio Čelik, koji uz nas imaju najmanje poraza u ligi.

Na boljem terenu i Ara igra bolje. Na kraju krajeva, prošao je pripreme sa Liverpulom, na terenima gdje lopta ne odskače. Da su nam svi tereni kao na Bilinom, Ara bi imao bar još 10 golova na kontu iako je odigrao malo minuta na terenu, a uz to su mu poništena 4 čista gola.

Ara Hodžić je u sezonu ušao kao 18-ogodišnjak, a sada mu je 19 i par mjeseci.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 mar 2014, 10:33

Ma od Hodzica cemo mi cekati procente kao i od Dzeke, bice to strasan igrac 100%... Samo da ne bude k'o Gerrard cijeli zivot u Liverpoolu... :lol:

Inace sam misljenja da tekma sa Sirokim nije nikakva prekretnica, te da cemo mi morati dobiti haman sve do kraja, osim 2 kiksa na koja imamo pravo ali onda bi morali uzeti komsinice, ili 1 kiks mimo derbija i derbi X... A imamo bas zaebanih tekmi, Olimpic i Velez u gostima, Siroki, Celik i Sarajevo kuci, i plus Rudar u gostima, al' hajd valjda do tad bude sve rijeseno ili oni osiguraju opstanak... Bas zaebano...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 mar 2014, 10:42

avlami97 je napisao/la:Mislim da bezveze kritikujete Aru Hodžića. On je, možda i jedini igrač u ligi, kome najviše smetaju loši tereni. Momak je na Bilinom za 45 minuta pokazao kako se igra fudbal. Zabio je gol i da ga sudija nije neopravdano isključio, sam bi pobjedio Čelik, koji uz nas imaju najmanje poraza u ligi.

Na boljem terenu i Ara igra bolje. Na kraju krajeva, prošao je pripreme sa Liverpulom, na terenima gdje lopta ne odskače. Da su nam svi tereni kao na Bilinom, Ara bi imao bar još 10 golova na kontu iako je odigrao malo minuta na terenu, a uz to su mu poništena 4 čista gola.

Ara Hodžić je u sezonu ušao kao 18-ogodišnjak, a sada mu je 19 i par mjeseci.
Armin je super talentovan. To niko ne moze osporiti. Moja kritika ni u kom slucaju nije zlonamjerna. Aru sam pratio kada je imao 14 godina i kada je bio u pionirima. Igrom slucaja ga znam jos od perioda kada mu je bilo 10 godina. Zabijao je on po 50 golova po sezoni u svim selekcijama i na svakojakim njivama na kojima se igra fudbal u ovoj drzavi. Uvijek odskakao za 300%. I pored svega toga on je tip igraca koji ce nas dosta puta iznervirati a i obradovati. Jednostavno nekad mu fali koncentracije i izabere mozda komplikovanije rjesenje u datom momentu. Ima vise faktora sto je to tako. Losi tereni, neiskustvo, itd. Trenutno se dosta toga stavilo na njegova ledja i vjerovatno je zbog toga u centru paznje navijaca i vjerovatno se zbog toga njegove igre najvise analiziraju.
BUDI ŽELJO !!!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 17 mar 2014, 11:03

Dnevni avaz 17.03.2014

slika

LINK
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 17 mar 2014, 11:11

Ne treba se kritikovati ni jedan nas igrac, treba se kritikovati strucni stab i uprava(osim direktora). Oni su zakazali, ova bolnica je njihova greska i ona ce nas kostati titule. Sad ce opet duga pauza i moraju je iskoristiti na sto bolji nacin.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 17 mar 2014, 11:14

batman je napisao/la:Ne treba se kritikovati ni jedan nas igrac, treba se kritikovati strucni stab i uprava(osim direktora). Oni su zakazali, ova bolnica je njihova greska i ona ce nas kostati titule. Sad ce opet duga pauza i moraju je iskoristiti na sto bolji nacin.
Ne mogu da vjerujem koliki je pesimizam zavladao tacno je da smo imali dva laka gostovanja i da nismo iskoristili ali treba glavu gore sve je jos uvijek u nasim rukama.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 mar 2014, 11:20

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma od Hodzica cemo mi cekati procente kao i od Dzeke, bice to strasan igrac 100%... Samo da ne bude k'o Gerrard cijeli zivot u Liverpoolu... :lol:

Inace sam misljenja da tekma sa Sirokim nije nikakva prekretnica, te da cemo mi morati dobiti haman sve do kraja, osim 2 kiksa na koja imamo pravo ali onda bi morali uzeti komsinice, ili 1 kiks mimo derbija i derbi X... A imamo bas zaebanih tekmi, Olimpic i Velez u gostima, Siroki, Celik i Sarajevo kuci, i plus Rudar u gostima, al' hajd valjda do tad bude sve rijeseno ili oni osiguraju opstanak... Bas zaebano...
ono što je dobro jeste da će olimpic, velež i čelik najvjerovatnije biti i jedine ekipe koje se ne mogu nadati trećem mjestu, a ne moraju strepiti ni za opstanak.

a sarajevo s druge strane ima gostovanje borcu koji još gura za treće i koji je uvijek težak, te travniku i prijedoru koji igraju na oranicama a kopaju za opstanak.

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 17 mar 2014, 11:24

Mislim da je vakat da nam Siroki vrati uslugu iz kupa :mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 mar 2014, 11:26

a čemu je vakat tome je i vrijeme :mrgreen:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 17 mar 2014, 11:35

sad pogledao i procitao sve oko utakmice. mogu reci da nisam nezadovoljan, ali moglo se bolje proci protiv slavije. medjutim, nasa je sreca i da ovakvi uspijemo da ne izgubimo. mislim da cemo tako i nastaviti do kraja sezone. protiv sirokog sigurno necemo izgubiti, jer na nasem stadionu nema vise gubljena bodova, plus sto smo na grbavici neporazeni preko 50 utakmica zaredom, a sa sirokim svaka je utakmica bila teska i bit ce ovaj put, ali mi imamo 12.igraca iza sebe, oni nemaju. sto se tice ostalih utakmica to je sada gotova stvar. leotar i olimpic glat uzimamo, a kuci osim sirokog i celika i mladost, znaci do veleza nemamo neki tezak raspored. a konkurenti ce kiksati svakako i mi bi vec prije 28.kola bili sigurno prvaci. sto se tice kupa, tu neka ginu pa sta bude. ako izgubimo (a necemo) protiv sarajeva, neka bude tako, a siguran sam da cemo tamo biti njima veci problem nego oni nama na grbavici, znaci spucati im kontre preko hodzica i dati 2-3 gola i gotova stvar... ja sam nekako uvjeren da cemo uzeti ove godine duplu krunu, iako nam je pola igraca povrijedjeno... ali titulu na stranu, meni ce svakako ovo biti jedna od najdrazih zeljinih generacija ikad, jer su pokazali i pokazuju da novac ne obezbjedjuje titule nego strast, i zelja i prije svega postenost i ljubav prema klubu... svaka im cast za ovo ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 17 mar 2014, 11:39

Gledao sam jucer Sarajevo, realno i oni i mi mozemo protiv svakog kiksati. Ono sto je bitno da poslije Sirokog imamo lagano gostovanje s obzirom na zgusnut raspored jakih utakmica. Nadat se da cemo pobjediti Siroki i nastaviti put ka tituli. Ono sto je jasno kao dan da mi, Siroki i Zrinjski imamo laksi raspored od Sarajeva, ako nista zbog ovog Leotara vani. Siroki gostuje nama i Zrinjskom naredne dvije i tesko da mogu uzeti 4 ili 6 bodova. Sarajevo nakon Veleza ima dva teska gostovanja. Realno bit ce jos "kikseva", imamo fenomenalan raspored. Gostujemo Leotaru, Olimpiku, Velezu kojem u tom momentu ne treba ni za sta. Steta sto nemamo spremnu ekipu i u kadru vecinu, vjerovatno da smo imali zdravog Tomica ima li bi 4 boda vise od konkurenata i lagano ovo privodili kraju. Nazalost doveli smo se u situaciju da smo pod pritiskom protiv jacih ekipa.
Nadat se da ce igraci imati pristup kao protiv Slavije nakon gola, ili protiv Sarajeva u prvom poluvremenu i nema te ekipe koju ne mozemo pobjediti u ovoj ligi i sa ovakvim sastavom.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 17 mar 2014, 12:02

mali Ara je fenomenalan igrac, i mislim da mu predstoji aBd lijepa i blistava karijera i buducnost, medjutim sta nas sad trenutno hebe je njegova losa zavrsnica. Mora malo poraditi na tome ali stvarno, eno juce okrenu likove ko levate i onda traljav sut, pa onda ono kada mu Stana doda on opet lose sutirao, treba malo poraditit na tome jer koliko realno pruzimo na ovakvim terenima, tj. pravimo malo ozbiljnijih sansi morali bi poboljsati realizaciju da bi mogli dolaziti do tih pobjeda koje su nam itekako vazne
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 mar 2014, 12:44

Pa premlad je momak, upravo stice iskustvo da bi za 2,3 godine bio masina sa perfektnim zavrsetkom... Zna li neko na koliko je on potpisao sa Liverpoolom?

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 mar 2014, 12:46

Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa premlad je momak, upravo stice iskustvo da bi za 2,3 godine bio masina sa perfektnim zavrsetkom... Zna li neko na koliko je on potpisao sa Liverpoolom?
2015.-16. ja mislim..
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bordo10, N3R3D i 42 gosta.