Opet on hahahahhahaaS_Roma je napisao/la:Ona dva buraza Sadikovic veze nemaju neko ih opasno gura, kao sto je kod nas bilo Kenan i Amel Handzic, ne moze bez talova da ga ****
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Opet on hahahahhahaaS_Roma je napisao/la:Ona dva buraza Sadikovic veze nemaju neko ih opasno gura, kao sto je kod nas bilo Kenan i Amel Handzic, ne moze bez talova da ga ****
Zar se nisi banovo ccc.aS_Roma je napisao/la:Ona dva buraza Sadikovic veze nemaju neko ih opasno gura, kao sto je kod nas bilo Kenan i Amel Handzic, ne moze bez talova da ga ****
Ne mislim na rezultate vec opcenito na situaciju. Veliki broj povreda, nezavidna finansijska situacija, itd.ChWilla je napisao/la:stvarno je kul kad su ti ovo najteži momenti u zadnjih pet godina...![]()
a jesu.
Ma ja ne bih bio nesto plaho razocaran i da nista ne osvojimo ove sezone iako mi ni jedna titula ne bi bila draza od ove kada bi je osvojili. Ja skidam kapu do poda ovoj ekipi koja je tu gdje jeste i poprilicno dobro se nosi sa svim problemima koji nam se desavaju.ChWilla je napisao/la:ja se slažem s tobom, nisam ironičan. a opet smo prvi.
a nismo još ni iz tog kupa ispali, iako nas i naši navijači lagano otpisuju.
Armin je super talentovan. To niko ne moze osporiti. Moja kritika ni u kom slucaju nije zlonamjerna. Aru sam pratio kada je imao 14 godina i kada je bio u pionirima. Igrom slucaja ga znam jos od perioda kada mu je bilo 10 godina. Zabijao je on po 50 golova po sezoni u svim selekcijama i na svakojakim njivama na kojima se igra fudbal u ovoj drzavi. Uvijek odskakao za 300%. I pored svega toga on je tip igraca koji ce nas dosta puta iznervirati a i obradovati. Jednostavno nekad mu fali koncentracije i izabere mozda komplikovanije rjesenje u datom momentu. Ima vise faktora sto je to tako. Losi tereni, neiskustvo, itd. Trenutno se dosta toga stavilo na njegova ledja i vjerovatno je zbog toga u centru paznje navijaca i vjerovatno se zbog toga njegove igre najvise analiziraju.avlami97 je napisao/la:Mislim da bezveze kritikujete Aru Hodžića. On je, možda i jedini igrač u ligi, kome najviše smetaju loši tereni. Momak je na Bilinom za 45 minuta pokazao kako se igra fudbal. Zabio je gol i da ga sudija nije neopravdano isključio, sam bi pobjedio Čelik, koji uz nas imaju najmanje poraza u ligi.
Na boljem terenu i Ara igra bolje. Na kraju krajeva, prošao je pripreme sa Liverpulom, na terenima gdje lopta ne odskače. Da su nam svi tereni kao na Bilinom, Ara bi imao bar još 10 golova na kontu iako je odigrao malo minuta na terenu, a uz to su mu poništena 4 čista gola.
Ara Hodžić je u sezonu ušao kao 18-ogodišnjak, a sada mu je 19 i par mjeseci.
Ne mogu da vjerujem koliki je pesimizam zavladao tacno je da smo imali dva laka gostovanja i da nismo iskoristili ali treba glavu gore sve je jos uvijek u nasim rukama.batman je napisao/la:Ne treba se kritikovati ni jedan nas igrac, treba se kritikovati strucni stab i uprava(osim direktora). Oni su zakazali, ova bolnica je njihova greska i ona ce nas kostati titule. Sad ce opet duga pauza i moraju je iskoristiti na sto bolji nacin.
ono što je dobro jeste da će olimpic, velež i čelik najvjerovatnije biti i jedine ekipe koje se ne mogu nadati trećem mjestu, a ne moraju strepiti ni za opstanak.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma od Hodzica cemo mi cekati procente kao i od Dzeke, bice to strasan igrac 100%... Samo da ne bude k'o Gerrard cijeli zivot u Liverpoolu...
Inace sam misljenja da tekma sa Sirokim nije nikakva prekretnica, te da cemo mi morati dobiti haman sve do kraja, osim 2 kiksa na koja imamo pravo ali onda bi morali uzeti komsinice, ili 1 kiks mimo derbija i derbi X... A imamo bas zaebanih tekmi, Olimpic i Velez u gostima, Siroki, Celik i Sarajevo kuci, i plus Rudar u gostima, al' hajd valjda do tad bude sve rijeseno ili oni osiguraju opstanak... Bas zaebano...
2015.-16. ja mislim..Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa premlad je momak, upravo stice iskustvo da bi za 2,3 godine bio masina sa perfektnim zavrsetkom... Zna li neko na koliko je on potpisao sa Liverpoolom?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bordo10, N3R3D i 42 gosta.