nije ti ovo forum za togaRizzla je napisao/la:Jeli neko od vas upucen ili lazu raja mada sam cuo od vise likova da valjda danas prije utakmice Manijaci uletili u "srpski" dio Dobrinje i zajmili Sokolove?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nije ti ovo forum za togaRizzla je napisao/la:Jeli neko od vas upucen ili lazu raja mada sam cuo od vise likova da valjda danas prije utakmice Manijaci uletili u "srpski" dio Dobrinje i zajmili Sokolove?
aS_Roma je napisao/la: ono nije faul ni na terminu, a kamoli crveni, mani se fudbala ti
slagaoaS_Roma je napisao/la:Kladimo se ja i ti eto, tebi 1X meni 2 .. Ko izgubi nema ga mjesec dana na forumusamocelik je napisao/la:Smiješ se kladit?(ili do kraja sezone)
slagaoaS_Roma je napisao/la:dolazi vam kordic
slagaoaS_Roma je napisao/la:dogovorili smo se sa Misketom, dolazi 100 %
slagaoaS_Roma je napisao/la:Nermin Jamak je nas novi igrac![]()
![]()
fuj
slagaoaS_Roma je napisao/la:jeste , ali prelazi u Olimpic koji ga je vec kontaktiraormadrid je napisao/la:Jeli istina da je Antolovic raskinio ugovor sa legijom?
slagaoaS_Roma je napisao/la:Mogao bi nas Zeba pojacati
aS_Roma je napisao/la:Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...
Vi ste za nas Barcelona to sam se danas uvjerio i svaka vam cast budi te ponosni na vasu ekipu, toliko !!
Ne volim vas ni sekunde , al daBogda narednih 5 godina bili šampioni !!
Toliko, vozdra !
bagrcavi je napisao/la:aS_Roma je napisao/la: ono nije faul ni na terminu, a kamoli crveni, mani se fudbala tislagaoaS_Roma je napisao/la:Kladimo se ja i ti eto, tebi 1X meni 2 .. Ko izgubi nema ga mjesec dana na forumusamocelik je napisao/la:Smiješ se kladit?(ili do kraja sezone)
![]()
fuj
slagaoaS_Roma je napisao/la:jeste , ali prelazi u Olimpic koji ga je vec kontaktiraormadrid je napisao/la:Jeli istina da je Antolovic raskinio ugovor sa legijom?
I kako onda tebe neko da shvata ozbiljno? A ovo je samo dio![]()
aS_Roma je napisao/la:Sarajevo je sampion!
Elegant je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Sarajevo je sampion!
Jel ovo onaj , sto je rekao da smo mi Barcelona za njih ?bagrcavi je napisao/la:aS_Roma je napisao/la: ono nije faul ni na terminu, a kamoli crveni, mani se fudbala tislagaoaS_Roma je napisao/la:Kladimo se ja i ti eto, tebi 1X meni 2 .. Ko izgubi nema ga mjesec dana na forumusamocelik je napisao/la:Smiješ se kladit?(ili do kraja sezone)
![]()
fuj
I kako onda tebe neko da shvata ozbiljno? A ovo je samo dio![]()
forum ko forum , ne interesuju me detalji sta je bilo nego me samo zanima da li je istinafedeltafrotta je napisao/la:nije ti ovo forum za togaRizzla je napisao/la:Jeli neko od vas upucen ili lazu raja mada sam cuo od vise likova da valjda danas prije utakmice Manijaci uletili u "srpski" dio Dobrinje i zajmili Sokolove?
Navijao za želju, pa presao za SarajevoElegant je napisao/la:@aS_Roma
Kume, za koga ti navijas ?
Pa za Romu vidis mu nick aS_RomaElegant je napisao/la:@aS_Roma
Kume, za koga ti navijas ?
Nemoj se sad izvlaciti,citirat ce ti nekad i ovaj komentaraS_Roma je napisao/la:Sta se palite na gluposti![]()
![]()
![]()
oj Bože dragi
![]()
![]()
Dosada nekad uzme maaha pa beze nesto napisem , a palite se samo tako nidje veze haj necu vise , cao![]()
A ne fakat , bilo mi je smijesno pratiti sve teme na kojim svako sve zna, a niko nista, pa haj reko da i ja malo se "glupiram"corleone87 je napisao/la:Nemoj se sad izvlaciti,citirat ce ti nekad i ovaj komentaraS_Roma je napisao/la:Sta se palite na gluposti![]()
![]()
![]()
oj Bože dragi
![]()
![]()
Dosada nekad uzme maaha pa beze nesto napisem , a palite se samo tako nidje veze haj necu vise , cao![]()
Ionako nam je pola ekipe povrijedeno i jos danas je trebalo bas zapaeti da na onoj oranici neko slomi nogu, a jos se i Hasanovic povrijedio.rodom s Mejtaša je napisao/la:Razumijem šta ovi koji "brane" igrače pokušavaju da kažu. Međutim, meni upravo iz razloga koji oni navode nije jasno zašto se nije izginulo da se upravo dobiju utakmice u Bijeljini i Lukavici. Pa zar nije to lakše dobiti nego da nam odlučujuće tekme budu kući sa Širokim i pitarima. Danas Slavija nakon 60 minute ne može da hoda, a ne da igraju. Zašto mi uvijek moramo ići težim putem i kockati se. Mi smo od mogućih 12 bodova sa navedenim ekipama osvojili samo 4 boda. Umjesto da nam sa Širokim i Sarajevom bod bude dovoljan mi ćemo izgleda obje morati pobjediti. Kako će to tek ova naša omladina postići ako ne mogu mrtvu Slaviju dobiti.
Po meni je Dino danas najveći krivac. Potpuno je taktički i igrački promašio temu. Zakašnjele i pogrešne izmjene i da ne kažem niđe veze. Do vodstva Slavija je bila bolja jer su se ljudi (što je do trenera) prilagodili livadi. Nema igre na livadi nego baš onako kako je Slavija igrala. Imali su u tih sat vremena 10 kornera, a mi jedan. Je li to Dino nije znao kakav je teren tamo? Dok su naši prvih sat vremena glumili igrače, Slavija je igrala onako kako se na livadi igra. Dino je i sebe i igrače ubijedio da se na livadi ne može igrati i eto kao na livadi i bod je dosta. Starija se raja sječa da je on zbog tog ****.aluka. prije 15-ak godina i letio sa klupe što se pokazao najbolji poslijeratni potez u klubu. Da neko ne shvati krivo, ne tjeram ga, ali daj Dino znamo da si vrijedan i da voliš klub, ali hajd' malo vijuge koristi.
Ne idem na treninge, ne znam skoro ni kako ti ljudi izgledaju, ali ne mogu da vjerujem da bi taj Alibašić ili Brković mogli biti gori od Ramića (sreća što je dao go ali sve ostalo je bilo antipropaganda elementarne fudbalske igre, čak je uspio sam sebi da podapne) ili recimo starijeg burazera. Pa taj Brković je u Veležu razaro, pa nije valjda da ne može više ni pola sata odigrati. I tako mogao bi se roman na pisati, ali stvarno sam razočaran i iznerviran kompletnom pristupu današnjoj toliko bitnoj utakmici. Ono je danas bio kantonalni nivo počev od terena, seljačkog ambijenta i navijanja, zalutalih i nespremnih igrača, trenera bez muda, taktike i vizije, komentatora nivoa tekme GP Bosna - Sloboda Švrakino ...
I opet nakon svega se kao nešto nadam da možemo dobiti Širokog, Olimpika, Rudara i nekako do titule. Nekad sam bio 90% siguran sad se samo nadam. Jeb.ig.a
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, CentarsutNaClanak921, Lokomotifa i 37 gostiju.