Bukvalno sam napisao prije 2 sedmice za to dijete, ali eto..bhpremierliga12 je napisao/la:Evo Amar Mehic raskinuo ugovor sa Zvijezdom, 18 godina, prosle sezone 6 golova i 2 asistencije, veznjak. Ako vec idu prema tim mlađim ugovorima, dovedite dijete, dadnite mu ugovor na 4 godine i nek se razvija postepeno.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- transandino
- Kontakt:
Zna li neko oce li bit jos pojacanja ili ispadamo sa ovih 30 igraca
AVANTI LIBERTA 1919
Ko je nama dosao iz druge srpske lige ?
Kazite mi odgovor pa cu reci zasto pitam.
tz tz tz tz tz tz
Smijesno jel frajeru sto sam te otkrio,branis se smijanjem..mirza24 je napisao/la:HAHAHAHAHA U MRAMOR 18 30 DA VIDIS NASU DJECU IZ JUNIORAjayjay87 je napisao/la:mirza24 vam je inace skaut/menadzer koji ocigledno pljuje sve igrace koji nisu njegovi, isto ko i husara...Pravo ime mu nije mirza...Isto tako ovdje na forumu vam prodaje price i hvali igrace koji su njegovi i igrace s kojim je dobar, odnosno s cijim roditeljima je dobar.Spijodic je njegov, novi holandjanin Mijland je njegov, znate i sami koliko ga je hvalio i pozivao na trening.Ali se usutio poslije treninga, zato sto nije nista pokazao na treningu, osim trcanja i brzine.Veliki pozdrav za sve vas, na vama je koliko cete mu vjerovat...

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Iiiiii eto gaaaa, potpisat ce na godinu, odigrati svoje, dignuti se malo i opet daljebhpremierliga12 je napisao/la:Ne bi me cudilo da taj smrad dodje ponovo kod nas kad ga niko nece, da malo ozivi karijeru pola godine i da se ispali i raduje protiv nas.desperados je napisao/la:Amer Bekic slobodan, vratit ga nas je

Marko Zivanovic, Zlatibor...slusalica je napisao/la:Ko je nama dosao iz druge srpske lige ?
Kazu da nam je najbolji igrac. Istina ?jayjay87 je napisao/la:Marko Zivanovic, Zlatibor...slusalica je napisao/la:Ko je nama dosao iz druge srpske lige ?
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Sad ovaj novi golman iz Dinamo Vranja. Oni su ispali u 2. srpsku liguslusalica je napisao/la:Ko je nama dosao iz druge srpske lige ?
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Veznjaka trazimWestSideTz je napisao/la:Sad ovaj novi golman iz Dinamo Vranja. Oni su ispali u 2. srpsku liguslusalica je napisao/la:Ko je nama dosao iz druge srpske lige ?
tz tz tz tz tz tz
Nisam ni rekao da je los, na osnovu jednog treninga se ne moze sudit ali na tom jednom zaista nije nista pokazao.Ja nemam potrebu da pljujem igrace bezveze, naprotiv za Spijodica sam odmah rekao da je dobar.I Dino Hodzic moze trcat i brz je pa u Slavenu nema mjesta a ni sad u Slobodi nema medju 22 po ovome dosad...[/quote]
Mi imamo odlicne mlade igrace armin hodzic , omerovic , muratovic , hasanbegovic .... Idem u Mramor samo za te nase talente a vidio sam i ove Holandeze koji su obojica solidni bili na trening utakmicama a ja licno bi prije pustio nasu djecu sa par iskusniji igraca
Mi imamo odlicne mlade igrace armin hodzic , omerovic , muratovic , hasanbegovic .... Idem u Mramor samo za te nase talente a vidio sam i ove Holandeze koji su obojica solidni bili na trening utakmicama a ja licno bi prije pustio nasu djecu sa par iskusniji igraca
On je veznjak...Dobar, solidan jeste, tesko da je najbolji.Uostalom, u ovoj ekipi ne mozes izdvojiti najboljeg kad su po kvaliteti svi blizu.slusalica je napisao/la:Kazu da nam je najbolji igrac. Istina ?jayjay87 je napisao/la:Marko Zivanovic, Zlatibor...slusalica je napisao/la:Ko je nama dosao iz druge srpske lige ?
Hvala ti. Prenosim sta trenercici kazu. Zivio.jayjay87 je napisao/la:On je veznjak...Dobar, solidan jeste, tesko da je najbolji.Uostalom, u ovoj ekipi ne mozes izdvojiti najboljeg kad su po kvaliteti svi blizu.
tz tz tz tz tz tz
- transandino
- Kontakt:
Jutaros nije bio na treningu spijodictransandino je napisao/la:Jel ostao spijodic kod nas ili je otisao ?
njet, u postoperativnom periodu (operisao krizne ligamente)transandino je napisao/la:Jel ostao spijodic kod nas ili je otisao ?
tz tz tz tz tz tz
Sad su odjednom solidni a dosad ih hvalis na sva ustamirza24 je napisao/la: Mi imamo odlicne mlade igrace armin hodzic , omerovic , muratovic , hasanbegovic .... Idem u Mramor samo za te nase talente a vidio sam i ove Holandeze koji su obojica solidni bili na trening utakmicama a ja licno bi prije pustio nasu djecu sa par iskusniji igraca

hahahahaha svi u Mramor druze u 18 30jayjay87 je napisao/la:Sad su odjednom solidni a dosad ih hvalis na sva ustamirza24 je napisao/la: Mi imamo odlicne mlade igrace armin hodzic , omerovic , muratovic , hasanbegovic .... Idem u Mramor samo za te nase talente a vidio sam i ove Holandeze koji su obojica solidni bili na trening utakmicama a ja licno bi prije pustio nasu djecu sa par iskusniji igracaOtkriven si druze, ne glumataj bezveze jer ti nece uspjeti.Ko god je pratio sta si pisao zna koliko si hvalio obojicu, jer si ih ti i doveo..
-
- Kontakt:
Jeste bio tu polusezonu i čim je namirisao bolji ugovor napustio nas je zato ga ne bih vratio neka igra u Zrinjski. Za Osmanagića ne znam razlog odlaska u Zvijezdu zato ne bih donosio odluku ni za ni protiv.slusalica je napisao/la:Kako nije, ona sezona sa Rustemovicem, Mijićem , Osmanagicem.....transandino je napisao/la:Zasto pise da je amer bekic kod nas bio od januara do jula 2018? To sam procitao na transfermarkt al ne mogu se sjetit da je odigrao i jednu utakmicu za nas
Samo ti hodaj po Mramoru, mozda iole unaprijedis svoje menadžerske kvalitete, potrebno ti je..mirza24 je napisao/la:hahahahaha svi u Mramor druze u 18 30jayjay87 je napisao/la:Sad su odjednom solidni a dosad ih hvalis na sva ustamirza24 je napisao/la: Mi imamo odlicne mlade igrace armin hodzic , omerovic , muratovic , hasanbegovic .... Idem u Mramor samo za te nase talente a vidio sam i ove Holandeze koji su obojica solidni bili na trening utakmicama a ja licno bi prije pustio nasu djecu sa par iskusniji igracaOtkriven si druze, ne glumataj bezveze jer ti nece uspjeti.Ko god je pratio sta si pisao zna koliko si hvalio obojicu, jer si ih ti i doveo..
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Bujrum smecaru Bekicu, ali jedino ako ce i Rustemovic s njim doci ponovo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.